Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Bokklubben rabattkode i 2020

   Spar med en Bokklubben kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   20%Rabattkode

   Med vår Bokklubben rabattkode fikk kunder 20% på alle varer

   Bokklubben legger en verdi på å selge de nyeste og best tilgjengelige bøkene på internett. Hos Bokklubben finner du et stort utvalg av forskjellige kategoriserte bøker så du kan finne en bok som passer best til deg. Den beste rabattkoden ga alle kunder 20% rabatt på alle varer på deres hjemmeside i en begrenset periode. Bokklubben har hatt flere tilbud som dette, derfor anbefaler vi at du alltid sjekker inn igjen hvis det er en ny super rabattkode.

   Disse Bokklubben rabattkoder har utløpt

   Spar mer hos Bokklubben

   Fri frakt

   Alle medlemmer får levert alle bok-pakker over 299 kr. helt gratis, og det uten en Bokklubben rabattkode. Pakken vil normalt sett komme hjem til deg innen 3-7 virkedager, så du kan drømme deg bort så fort som mulig.

   100 dagers åpent kjøp

   Om du mot formodning ikke skulle være fornøyd med din bestilling har Bokklubben 100 dagers åpent kjøp. Det vil si at du har 100 dager på å bestemme deg. Fyll ut angrerettskjema og send produktet tilbake i samme stand.

   Kundeservice

   Før du kontakter kundeservice kan det lønne seg å sjekke ut vanlige spørsmål og svar, du finner som oftest svaret der. Ellers å kan du ringe kundeservice på hverdager eller sende en e-post om du foretrekker det.

   Lignende rabattkoder

   Spar mer som medlem

   Tjen inn bonuskroner og andre fordeler

   Som medlem av Bokklubbene tjener du deg opp bonuskroner hver eneste gang du handler. Du får en rabattkode fra Bokklubben som gir deg 5% bonus på alle kjøp bortsett fra bøker i fastpris, nye norske bøker har regulert fastpris. Noen dager tilbys det tilogmed dobbel eller trippelbonus, som medlemmer vil få beskjed om på sms. Ikke nok med det, de aller beste kundene blir hver måned belønnet med 20 bonuskroner. Bonuskronene kan brukes til å dekke hele eller deler av beløpet. Du må bruke bonuskronene dine innen 6 måneder, men med så mye bra lesestoff er ikke det noe problem.

   Flere fordeler som medlem

   Som medlem i Bokklubben får du alltid den maksimale rabatten som er lov å gi på nye bøker, 12,5% rabatt. Det helt uten en Bokklubben rabattkode. Du slipper å betale frakt på alle hovedbøker eller om du bestiller bøker for mer enn 299 kr. Er du et aktivt medlem belønnes du hvert år med en gratis bok.Det er helt gratis å bli medlem. Faktisk vil du få en velkomstpremie. Du kan avbestille bøker ved hjelp av Bokklubb-appen slik at du aldri glemmer å avbestille bøkene du ikke vil ha. Du kan også melde deg ut når du vil. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke bli medlem om du liker bøker. Meld deg inn i dag og ta del i alle fordelene allerede nå.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her