Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   BR rabattkode i 2018

   Spar med en BR kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   30% rabatt på LEGO byggekloss-sett

   Få rabatt

   Finn leker med opptil 50% rabatt her

   Få rabatt

   Bestill for over 599 kr og få pakken levert gratis

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   25%rabattkode

   Sommeren da utendørslekene ble billigere

   Hos BR er leker allerede billige og du kan finne hva nå enn ditt barn måtte ønske seg. Enda billigere ble det den sommeren vi hadde en BR rabattkode som ga 25% rabatt på alt av utendørsleker. Du kan tro dette var den beste sommeren på lenge for både store og små. Titt innom her før du drar på leketøysshopping du også, så kanskje du sparer noen kroner.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Spar 25% alt hele helga!
   Se rabattkode
   25% rabatt på alt under Black Weekend
   Se rabattkode
   Club BR medlemmer tjuvstarter Black Friday med 25% rabatt
   Se rabattkode
   BR rabattkode gir deg 25% rabatt på uteleker
   Se rabattkode
   Kjøp 3 og betal for 2 på HELE sortimentet
   Få rabatt
   Spar 25% på hele de utrolige familien
   Få rabatt

   Mer om BR

   Kundeservice

   Har du spørsmål angående nettbutikken til BR, leveranser, varer, retur eller lignende kan du ta kontakt med kundeservice på e-post eller starte en chat på deres sider. Du vil få svar på e-post innen 1-2 virkedager. Sjekk gjerne spørsmål og svar først.

   Fri frakt

   Hos BR får du fri frakt på alle pakker over 599 kr eller om du velger click and collect, og det helt uten en BR rabattkode. Bestiller du for mer er det et lite fraktgebyr på 49 kr. Pakkene kan blir levert til alle adresser i Norge, leveringstiden varierer i forhold til hvor du bor.

   Gratis retur

   Hos BR har du 365 dagers returrett. Alle varer kan returneres helt gratis, og det helt uten en BR rabattkode. Du bare leverer pakken der du hentet den og benytter den ferdig frankerte returseddelen. Du kan også returnere produktet i hvilken som helst BR butikk.

   Betalingsmetoder

   I nettbutikken til BR kan du velge mellom å betale med MasterCard, Maestro, VISA, VISA elektron eller via faktura gjennom Klarna om du vil vente til du får pakken.

   Hent om en time

   Om du foretrekker å hente pakken selv kan du velge Click & Reserve, da vil pakken gjøres klar for deg på valgt BR butikk og du kan plukke den opp etter 1 time.

   Facebook

   Om du vil ha de seneste tilbudene, nyhetene og BR rabattkodene bør du følge BR på Facebook. Her finner du alt det samt tips til de beste lekene og konkurranser.

   Lignende rabattkoder

   30%rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Få eksklusive tilbud

   Bli medlem av Club BR

   Som medlem av Club BR får du tilgang til eksklusive tilbud og BR rabattkoder som kun er tilgjengelig for medlemmer. I tillegg til dette får du en rekke andre fordeler. Medlemmer av Club BR får alltid noe ekstra.

   • Sparemerker - Du får 1 sparemerke for hver 50 lapp du bruker hos BR. Hver sparemerke er verdt 1 kr som du kan benytte i fysiske BR butikker
   • Happy Guarantee - Som medlem får du en happy garanti, som vil si at du kan bytte produkter som kostet over 100 kr innen 14 dager om barnet ikke er fornøyd. Barnet kan til og med teste leken for å se om den er fornøyd først
   • Bursdagsgave - Om du er medlem kan du hente ut en bursdags gave til ditt barn når det har bursdag. Gaven kan hentes i alle BR butikker fra 2 uker før bursdagen til 2 uker etter

   Så er du like glad i å spare penger som oss er dette klubben og melde seg inn i. Det er selvsagt helt gratis og bli medlem, så hva venter du på?

   Alltid billigst

   BR jobber stadig med å være den billigste lekebutikken, derfor har de også Pris Match. Pris Match fungerer slik at om du finner varen til en billigere pris i en annen norsk butikk vil du få tilbakebetalt mellomlegget.

   Eneste du trenger å gjøre er og sende en e-post til kundeservice med informasjon om hvor du har funnet varen billigere. Send med dokumentasjon i form av et skjermbilde eller lignende og du vil få pengene refundert innen 14 dager til kontoen du brukte når du betalte varen.

   På denne måten kan du være sikker på at BR alltid er billigst. Bruker du i tillegg en BR rabattkode kan vi nesten garantere at du ikke vil få produktet billigere i Norge.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her