Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Detur rabattkode i 2018

   Spar med en Detur kode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   Vi har for øyeblikket ingen aktive rabatter, men vi jobber med det!
   10%rabattkode

   Du kan spare opptil 10% med rabattkode fra Detur

   Føler du deg stresset og trenger en pause fra hverdagen? Bruk en Detur rabattkupong når du bestiller reise, pakkereise eller restplass. Brukerne våre benyttet seg av rabattkoder med opptil 10% rabatt og fikk et betydelig større feriebudsjett. Ikke gå glipp av neste tilbud og registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta de beste rabattkodene du også.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Få 40% avslag på pakkereiser med Detur rabattkode
   Se rabattkode
   Få 5% rabatt på flybilletter med Detur kupongkode
   Se rabattkode
   Detur rabattkode gir deg nå gratis transfer for alle destinasjoner
   Se rabattkode
   Ta med barna og spar opptil 1000 kr på din ferie
   Få rabatt
   Reiser du med storfamilien? Da gir Detur deg opptil 1500 kr rabatt på leiligheter
   Få rabatt
   Dra til Kreta i sommer og spar 1500 kr per person
   Få rabatt

   Resort in Tenerife

   Drømmer du om en tur til varmere strøk når vinteren herjer her i nord? Sjekk ut denne videoen. På denne fantastiske resorten i Tenerife er det varmt når det er kaldt her. Dette er et all inklusive hotell så du trenger ikke tenke på mer enn å bestille. Alle måltider og flere aktiviteter en inkludert i prisen. Husk med en rabattkode fra oss blir luksusferien enda billigere.

   Reis mere

   Reiser

   Detur tilbyr en mengde spennende og eksotiske destinasjoner spredt ut i Europa. Velg blant destinasjoner i Spania, Tyrkia og Hellas.

   Alle Deturs flyvninger går fra Oslo i Norge.

   Golf

   Detur hjelper deg å oppleve den ultimate golfreisen. Velg blant nøye utplukkede golfbaner i Tyrkia og Spania. En mengde forskjellige tilbud er tilgjengelig.

   Trenger du hjelp eller ønsker tips til din neste golftur? Da kan du alltid kontakte kundeservice for personlig hjelp.

   Book fly + hotel

   Hos Detur har du muligheten til å booke fly og hotell i samme slengen. Slik sparer du ikke bare tid, men også penger. På toppen av det hele er du garantert en reise som flyter enkelt. Du slipper lang ventetid på en avsidesliggende flyplass. Skaffe deg den beste prisen på pakkereiser med en av våre Detur rabattkoder.

   Hotell for voksne

   Detur har samlet hotellene som egner seg best for voksent klientell. Det vil si at hotellene ikke egner seg like godt for barnefamilier. Hotellet i denne kategorien spesialiserer seg på ferier til voksne. Det kan være alt fra at de er plassert i et område med flere barer, de arrangerer fester selv eller de vil ha det stille og rolig. Hotellene er ofte utstyrt med aktiviteter beregnet et mer voksent publikum. Så her er det noe for alle uansett om du vil slappe helt av eller feste med kompisgjengen.

   Book fly

   På Deturs hjemmesider finner du prissammendrag for flyruter. Da kan du sjekke alle destinasjonene sør i Europa. Dersom du syns havet av flyreiser kan være forvirrende er dette løsningen for deg. Kun de beste prisene er plukket ut slik at du kan nyte en komfortabel reise. Være helt sikker på at det er til den beste prisen.

   Bestill nå - betal 35 dager før avreise!

   Hos Detur kan du alltid velge å betale reisen 35 dager før avreise. Dette gjør du ved en bankoverføring, informasjon om hvordan dette gjøres får du når du bestiller din reise. Det eneste du må betale når du bestiller er et lite delbeløp så Detur kan holde av reisen din. Betaler du ikke innen fristen vil reisen automatisk bli avbestilt. Det betyr at du kan bestille din drømmereise når det er tilbud eller du har en rabattkode. Det helt uavhengig av om du har penger på kontoen eller ikke. Bare bestill reisen og betal når lønna kommer inn.

   Gammel og ung - Spar enda mer på din reise

   Det skal ikke koste skjorta å reise med barn. Hos Detur har de samlet hotellene du kan spare på om du reiser med barn. Sjekk ut tilbudsfanen og barnerabatter så vil du ha mer penger å bruke på selve ferien. Hotellene er selvsagt tilpasset barn og barnefamilier. Her kommer ungene til å kose seg maks.

   Hos Detur er det ikke bare barna som reiser billigere, men også den eldre garde. Er du over 60 år får du senior rabatt. Rabatten er på 300 kr per person og gjelder for pakkereiser. Går du inn via tilbud og senior rabatt vil du få opp en liste med forslag på hoteller som kan passe deg litt bedre.
   0
   Vis merVis mindre

   Hvis du vil spare penger bor du på all-inclusive

   Frykter du stadig at feriebudsjettet skal sprekke? Book et all-inklusive opphold med Detur og slutt å bekymre deg for alltid. Akkurat hva som er inkludert i ditt hotellopphold kan variere fra hotell til hotell. Typisk inneholder et all-inklusive opphold bo, mat og drikke. Utvalgte hoteller tilbyr alt fra aktivitetsklubber for barn til spa for de voksne. Gjør litt research før du reiser og bestill akkurat det du trenger på din ferie. Slik får du også full oversikt over alle kostnadene - før du setter deg på flyet! Spar enda mer på din neste ferie ved å bruke en av våre mange Detur rabattkoder.

   Spar penger på restplasser

   Sparetips

   Uansett hvor mye tid man legger i planlegging er det fort at planer endre seg. Det kan fort gå ut over budsjettet. Var du for sent ute med bestillingen? Endret planen seg uforutsett? Da er det godt å vite at du alltid kan få en god deal med restplasser hos Detur.

   • Her booker du de resterende plassene på fly og hotell like før reisen finner sted til en svært billig penge.
   • Reiseselskapene er alle opptatte av å fylle opp både fly og hotell. Derfor kan du ofte få en langt bedre pris dersom du bestiller i siste liten sammenlignet med lang tid i forveien.
   • La spontaniteten leve og reis med Detur i morgen!

   Vær på utkikk etter en av våre Detur rabattkoder, slik kan du spare enda mer på din neste reise.

   Hvordan benytte seg av din Detur rabattkode

   1. Velg din destinasjon på Deturs hjemmesider.

   2. Velg når du vil reise og hvor lenge til du være borte øverst på hjemmesiden.

   3. Deretter velger du hvor mange som skal reise og klikker søk.

   4. Klikk deg inn på flyreisen/ hotellet du ønsker å benytte deg av.

   5. En ny side vil åpne seg, her velger du reisetider og eller romtype. Scroller du ned på siden finner du et prissammendrag. Under totalen er det et felt kalt "Rabattkode:". Her taster du inn din rabattkode. Husk å være obs på vanlige skrivefeil som store og små bokstaver, andre tegn og mellomrom.

   6. Klikk på enter-knappen. Din nye pris vil dukke opp hvor den gamle var dersom rabattkoden er gyldig. Legg merke til at de fleste kodene har en rekke vilkår som alle må være oppfylt for at koden skal være gyldig.
   2000
   Vis merVis mindre

   Detur Kreta

   Vil du reise til ferieparadiset Kreta? Da burde du dra med Detur. På Kreta finner du alt du trenger for å ha

   • en perfekt ferie
   • lange strender
   • deilig temperatur både luft og hav
   • samt en masse deilig mat og flotte hoteller.

   Alt enkelt tilgjengelig med Detur. Med en av våre Detur koder kan du spare noen ekstra kroner på din neste ferie. Hver uke tilbyr Detur faste flyvninger mellom Oslo og Kreta. Velg blant et hav av flotte hoteller og resorts på den greske øya.
   2000
   Vis merVis mindre

   Gjør familieferien billigere med Detur

   Detur har gjort det lettere for deg å reise med hele familien uten å tømme lommeboka. Sjekker du ut familieferier under tilbudsfanen vil du finne ett stort utvalg. Sjekk ett knippe hoteller med all inklusive. I tillegg finner du direktefly fra Oslo. Med all inklusive blir det ingen overraskende utgifter i løpet av ferien. Hotellene har selvsagt aktiviteter for liten og stor. slik blir familieferien en stor suksess.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her