Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Detur rabattkode i 2019

   Spar med en Detur kode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   10%Rabattkode

   Du kan spare opptil 10% med rabattkode fra Detur

   Føler du deg stresset og trenger en pause fra hverdagen? Bruk en Detur rabattkupong når du bestiller reise, pakkereise eller restplass. Brukerne våre benyttet seg av rabattkoder med opptil 10% rabatt og fikk et betydelig større feriebudsjett. Ikke gå glipp av neste tilbud og registrer deg på vårt nyhetsbrev og motta de beste rabattkodene du også.

   Disse Detur rabattkoder har utløpt

   Reis mer!

   Book fly

   På Deturs hjemmesider finner du prissammendrag for flyruter. Da kan du sjekke alle destinasjonene sør i Europa. Kun de beste prisene er plukket ut slik at du kan nyte en komfortabel reise. Vær helt sikker på at det er til den beste prisen når du bruker en av våre Detur rabattkoder.

   Reis på golftur

   Detur hjelper deg å oppleve den ultimate golfreisen. Velg blant nøye utplukkede golfbaner i Tyrkia og Spania. En mengde forskjellige tilbud er tilgjengelig. Trenger du hjelp eller ønsker tips til din neste golftur? Da kan du alltid kontakte kundeservice for personlig hjelp.

   Book fly + hotell

   Hos Detur har du muligheten til å booke fly og hotell i samme slengen. Slik sparer du ikke bare tid, men også penger. På toppen av det hele er du garantert en reise som flyter enkelt. Skaff deg den beste prisen på pakkereiser med en av våre Detur rabattkoder.

   Hotell for voksne

   Detur har samlet hotellene som egner seg best for voksent klientell. Det vil si at hotellene ikke egner seg like godt for barnefamilier. Hotellet i denne kategorien spesialiserer seg på ferier til voksne. Det kan være alt fra at de er plassert i et område med flere barer, de arrangerer fester selv eller de vil ha det stille og rolig. Hotellene er ofte utstyrt med aktiviteter beregnet et mer voksent publikum. Så her er det noe for alle uansett om du vil slappe helt av eller feste.

   Hvis du vil spare penger bør du bo på all-inclusive

   Frykter du stadig at feriebudsjettet skal sprekke? Book et all-inklusive opphold med Detur og slutt å bekymre deg for alltid. Akkurat hva som er inkludert i ditt hotellopphold kan variere fra hotell til hotell. Typisk inneholder et all-inklusive opphold bo, mat og drikke. Utvalgte hoteller tilbyr alt fra aktivitetsklubber for barn til spa for de voksne. Gjør litt research før du reiser og bestill akkurat det du trenger på din ferie. Slik får du også full oversikt over alle kostnadene - før du setter deg på flyet! Spar enda mer på din neste ferie ved å bruke en av våre mange Detur rabattkoder.

   Lignende rabattkoder

   Spar penger på restplasser

   Sparetips

   Uansett hvor mye tid man legger i planlegging er det fort at planer endre seg. Det kan fort gå ut over budsjettet. Var du for sent ute med bestillingen? Endret planen seg uforutsett? Da er det godt å vite at du alltid kan få en god deal med restplasser hos Detur.
   • Her booker du de resterende plassene på fly og hotell like før reisen finner sted til en svært billig penge.
   • Reiseselskapene er alle opptatte av å fylle opp både fly og hotell. Derfor kan du ofte få en langt bedre pris dersom du bestiller i siste liten sammenlignet med lang tid i forveien.
   • La spontaniteten leve og reis med Detur i morgen!
   Vær på utkikk etter en av våre Detur rabattkoder, slik kan du spare enda mer på din neste reise.

   Hvordan benytte seg av din Detur rabattkode

   1. Velg din destinasjon på Deturs hjemmesider.
   2. Velg når du vil reise og hvor lenge til du være borte øverst på hjemmesiden.
   3. Deretter velger du hvor mange som skal reise og klikker søk.
   4. Klikk deg inn på flyreisen/ hotellet du ønsker å benytte deg av.
   5. En ny side vil åpne seg, her velger du reisetider og eller romtype. Scroller du ned på siden finner du et prissammendrag. Under totalen er det et felt kalt "Rabattkode:". Her taster du inn din rabattkode. Husk å være obs på vanlige skrivefeil som store og små bokstaver, andre tegn og mellomrom.
   6. Klikk på enter-knappen. Din nye pris vil dukke opp hvor den gamle var dersom rabattkoden er gyldig. Legg merke til at de fleste kodene har en rekke vilkår som alle må være oppfylt for at koden skal være gyldig.
   2000
   Vis merVis mindre

   Detur Kreta

   Vil du reise til ferieparadiset Kreta? Da burde du dra med Detur. På Kreta finner du alt du trenger for å ha
   • en perfekt ferie
   • lange strender
   • deilig temperatur både luft og hav
   • samt en masse deilig mat og flotte hoteller
   Alt enkelt tilgjengelig med Detur. Med en av våre Detur koder kan du spare noen ekstra kroner på din neste ferie. Hver uke tilbyr Detur faste flyvninger mellom Oslo og Kreta. Velg blant et hav av flotte hoteller og resorts på den greske øya.
   2000
   Vis merVis mindre

   Gjør familieferien billigere med Detur

   Detur har gjort det lettere for deg å reise med hele familien uten å tømme lommeboka. Sjekker du ut familieferier under tilbudsfanen vil du finne ett stort utvalg. Sjekk ett knippe hoteller med all inclusive. I tillegg finner du direktefly fra Oslo. Med all inklusive blir det ingen overraskende utgifter i løpet av ferien. Hotellene har selvsagt aktiviteter for liten og stor. slik blir familieferien en stor suksess.
   2000
   Vis merVis mindre

   Gammel og ung - spar enda mer på din reise!

   Det skal ikke koste skjorta å reise med barn. Hos Detur har de samlet hotellene du kan spare på om du reiser med barn. Sjekk ut tilbudsfanen og barnerabatter så vil du ha mer penger å bruke på selve ferien. Hotellene er selvsagt tilpasset barn og barnefamilier. Her kommer ungene til å kose seg maksimalt!
   Hos Detur er det ikke bare barna som reiser billigere, men også den eldre garde. Er du over 60 år får du senior rabatt. Rabatten er på 300 kr. per person og gjelder for pakkereiser. Går du inn via tilbud og senior rabatt vil du få opp en liste med forslag på hoteller som kan passe deg litt bedre.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her