Evo Fitness rabattkode i 2022

Spar med en Evo kode i mai 2022

3 måneder
Gratis

Benytt deg av Mai tilbud hos Evo Fitness - meld deg inn i dag og få hele 3 måneder gratis trening

Kun
399 kr

Bli full medlem hos Evo og nyt alle fordeler for kun 399 kr i måneden

Full
Tilgang

Med Evo medlemskap får du tilgang til alle sentre i hele Norge

Gratis
Trening

Hos Evo får du nå 14 dager prøveperiode kostnadsfritt - ingen binding

Sparetips

Kundeservice

Kundeservice

Hvis du noen gang har spørsmål angående ditt medlemskap eller treningsstudioet du skal til, så ikke vent med å sende Evo en e-post angående spørsmålet ditt.
Bli medlem

Bli medlem

Ved å bli medlem av Evo får du tilgang til alle treningsstudioene deres i hele Norge. Dette betyr at du kan trene hvor som helst du kan finne et Evo treningsstudio!
Betaling

Betaling

Når det gjelder betaling, må du betale et månedlig abonnement for å kunne bruke treningsfasilitetene. Men ikke bekymre deg, da det kommer på den billige siden.

Disse Evo Fitness rabattkoder har utløpt

3
Måneder gratis
Kode

Benytt denne Evo Fitness rabattkode og tren gratis i 3 måneder

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 27. mars
Utløpsdato:
 27. mars
Fra
349 kr

Bindingstid medlemskap fra 349 kr

Fra
3499 kr

Årlig medlemskap fra 3499 kr

FAQs Evo Fitness

Nei. Det er ingen obligatorisk bindingstid du må gå inn på når du bestemmer deg for å være medlemskap i Evo. Dette betyr at du som kunde ikke trenger å kaste bort penger hvis du måtte forlate treningsstudioet på et tidligere tidspunkt enn du hadde tenkt.

Ja, Evo Fitness tilbyr alle nye kunder en 14 dager gratis prøveperiode. Det er ingen bindingstid og du får tilgang til alle deres sentre.
Noen ganger har Evo Fitness pågående konkurranser, der du kan vinne et helt års gratis trening! Følg med på siden deres.

Hos Evo Fitness er innmeldingsavgiften helt gratis ved 12 måneders innmelding! Ved kortere abonnement, betaler du kun 249 kr i innmeldingsavgift.

Rabattkuponger til lignende butikker som Evo Fitness

Hvordan du kan spare mer

Spar med en rabattkode

Det er mange forskjellige måter du kan prøve å lagre på abonnementet ditt. Vi anbefaler at du alltid holder deg oppdatert på nettstedet vårt, ettersom vi kontinuerlig oppdaterer det med alle de nye tilbudene og Evo Fitness rabattkode som er tilgjengelige. Hvis det foreløpig ikke er noen rabattkoder tilgjengelig, må du være på utkikk etter en kampanje som gir deg en billigere pris for abonnementet ditt eller gir deg ekstra fordeler. Å finne disse kampanjene kan enten gjøres på nettstedet vårt eller ved å gå gjennom Evos nettsted.

Lignende butikker som Evo Fitness

Extremefitness rabattkode
Gymgrossisten rabattkode
Kost1 rabattkode
MyProtein rabattkode

Følg Evo Fitness på sosiale medier

Sørg for at du følger Evo Fitness på deres sosiale medieplattformer. Dette vil sikre deg at du er oppdatert på alle de nye tilbudene de har pågående. Du finner dem på enten Instagram eller på Facebook. Her legger de også ut treningstips og motivasjon i tilfelle du noen gang har behov for noen. De har også en podcast som innebærer hvordan du kan trene bedre og dietter som du kan prøve å nå dine mål. Derfor anbefaler vi absolutt at du sjekker ut de sosiale medie plattformene deres.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

14 dager gratis

Før du bestemte deg for å forplikte deg til et treningsstudio og være villig til å betale månedlige avgifter for å dra dit, bør du vite om treningsstudioet passer for deg i utgangspunktet. Derfor gir Evo Fitness sine splitter nye kunder 14 dagers gratis prøvetid. Dette betyr at du som ny kunde kan prøve treningsstudioet og sørge for at det er noe som er riktig for de målene du vil oppnå. Denne fleksibiliteten er noe som alle som prøver å finne seg et nytt treningsstudio, bør dra nytte av.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |