Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Good For Me rabattkode i 2019

   Spar med en Good For Me kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   100kr.Rabattkode

   Vår beste GoodForMe rabattkode ga 100 kr. rabatt.

   GoodForMe er et norsk selskap som tilbyr kosttilskudd og ernæring. I tillegg lager de kvalitetsprodukter av gode råvarer. Du finner alt fra betakaroten, vitaminer og andre produkter for en sunnere livsstil. Våre brukere har spart godt på sin sunne livsstil. Den beste GoodForMe rabattkoden ga de 100 kr. avslag på kjøpet. Da er det ikke vanskelig å holde seg frisk. Titt innom her og spar på ditt neste kjøp av kosttilskudd du også.

   Disse GoodForMe rabattkoder har utløpt

   Spar mer på kosttilskudd

   Fri frakt over 400 kr.

   GoodForMe tilbyr fri frakt på alle kjøp over 400 kr. Det lønner seg altså å kjøpe flere av dine kosttilskudd samtidig for å slippe fraktkostnadene. Om du velger abonnement kan det lønne seg å abonnere på flere bokser på en gang. For eksempel: Abonner på 3 bokser betakaroten og få de tilsendt hver tredje månede. Da vil du slippe fraktkostandene fremfor å få tilsendt en boks i måneden.

   Kundeservice

   Lurer du på noe angående produktene eller din ordre? Da kan du ta kontakt med GoodForMe sitt kundesenter. Det er bare å fylle ut kontaktskjemaet du finner på siden deres. Det er kundeveiledere på jobb mandag-fredag 08-16:00. De forsøker å svare på alle henvendelser innen 24 timer. Du kan også ta kontakt via deres chattetjeneste mellom 12-15:00 på hverdager.

   Levering- og betalingsalternativer

   GoodForMe tilbyr to betalingsalternativer. Enten kan du betale ordren når du bestiller med VISA eller MasterCard eller så kan du faktura tilsendt på e-post. Pakken blir levert rett hjem i postkassen din med Posten Norge og vil dukke opp etter 3-8 virkedager. Abonnerer du vil du alltid motta din neste pakke rett før du går tom.

   Følg oss for eksklusive rabatter og tilbud

   Det kan være mye å spare på å følge GoodForMe på Facebook og Instagram. På sosiale medier kjører GoodForMe ofte eksklusive konkurranser. Der kan du vinne flere av deres produkter. Det blir også lagt ut tilbud og rabattkoder, noen av de er eksklusive for deres følgere.

   Spar mer ved kjøp av flere produkter

   GoodForMe sin betakaroten har stått for brunfargen til bloggere som Sophie Elise og Ida Wulf. Nå kan de stå for din også. For å spare enda mer finnes betakaroten i 3 pack. En boks varer i 1-2 måneder så bestiller du en trepack har du betakaroten opptil et halvt år! Du sparer 100 kr. i forhold til å kjøpe boksene en og en. Og siden du vil bestille for over 400 kr. vil du også spare inn fraktkostandene på 39,50 kr.

   God kvalitet til en rimelig pris

   GoodForMe er en norsk merkevare. De spesialiserer seg på å lage kosttilskudd av god kvalitet. Produktene er laget av naturlige ingredienser. Til tross for god kvalitet er produktene billige i forhold til andre merker. GoodForMe er opptatt av at produktene skal være for alle og derfor selges produktene til gode priser. Få en bedre helse uten å tømme lommeboka.
   0
   Vis merVis mindre

   Lignende rabattkoder

   Hvordan beholde brunfargen lenger

   Sparetips

   GoodForMe er mest kjent for sin betakaroten. For å spare enda mer følg disse tipsene til å beholde brunfargen enda lenger:
   Før soling:
   • Skrubb huden
   • Smør deg inn med en god bodylotion allerede et par dager før du skal sole deg
   Under soling:
   • Husk solkrem, det gir en jevnere brunfarge som varer lenger
   • Bruk alovera eller aftersun rett etter solingen
   Etter soling:
   • Mye fuktighet, bruk bodylotion daglig og gjerne bytt ut dusjsåpen med en dusjolje
   • Unngå voksing i noen uker etter solingen

   Spar mer med ved å abonnere

   Kjøper du ofte kosttilskudd? Da kan det lønne seg med et abonnement. Ved å abonnere på dine mest brukte kosttilskudd sparer du mye. I tillegg er det tidsbesparende. Ved å abonnere vil du alltid ha nok av kosttilskuddene du tar hver dag. Hos GoodForMe kan du velge mellom enkeltkjøp eller abonnement. Du kan selv velge hvor hyppig du vil ha produktene tilsendt. Jo hyppigere jo billigere blir produktene.
   Om du ikke vil ha flere produkter er det enkelt å si opp abonnementet. Det eneste du trenger å gjøre er å informere kundesenteret senest 14 dager før din neste levering. Du kan også pause abonnementet om du vil det. Ved å bestille abonnement binder du deg til minst 2 leveringer.
   2000
   Vis merVis mindre

   Meld deg på nyhetsbrev og vinn 500 kr.

   Ved å melde deg på nyhetsbrevet vil du få de beste tilbudene og rabattkodene først. Det er mye å spare ved å gjøre dette og det koster deg selvsagt ingenting. Ikke nok med det, ved å melde deg på er du med i trekningen av et gavekort på 500 kr. Det er trekning hver eneste månede, så fortvil ikke om du ikke vinner med en gang.
   2000
   Vis merVis mindre

   Dine tilbud

   GoodForMe samler hvilke tilbud du kvalifiserer til i forhold til hva du handler. Øverst i høyre hjørne finner du dine tilbud. Her vil alltid de tilbudene du kvalifiserer til være. Sjekk ut hvilke tilbud du kan få i dag.
   2000
   Vis merVis mindre

   Spar mer med superfood pakker

   GoodForMe tilbyr i tillegg til kosttilskudd et lite utvalg superfood. De har acaipulver, gojibær, spirulina og kokosolje. Alt du trenger for å hoppe på superfoodtrenden. Produktene selges selvsagt hver for seg, men også i samlepakker så du kan spare enda mer.
   • Velg mellom to pakker
   • En med alle produktene
   • En uten kokosolje
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her