Våre forhandlere
Sesongkampanjer
Meny

Goodiebox rabattkode i 2022

Spar med en Goodiebox kupongkode i oktober 2022

Fri
Frakt

Her får du alltid fri frakt på din bestilling

Fri frakt
Fri
Frakt
Vis rabatten
Unike
Rabatter
Kode

Registrer deg for å få unike tilbud, Goodiebox rabattkode og fri frakt

Kode
Verifisert
il
Unike
Rabatter
Vis rabattkode
Utløpsdato:
 15. februar
Utløpsdato:
 15. februar
25%
Rabatt

Shop årets julekalender fra Goodiebox nå med 25% rabatt

25%
Rabatt
Vis rabatten
Gratis
Gave

Få en flott gave kostnadsfritt i velkomstgave

Gratis
Gave
Vis rabatten
Kun
279 kr

Få en velkomstboks til en verdi av 1469 kr som nytt medlem av Goodiebox for kun 279 kr

Kun
279 kr
Vis rabatten
Gavekort

Kjøp et gavekort til noen du er glad i med ønsket varighet

Vis rabatten
Vis rabatten

Goodiebox

rabattkode

Tidligere kunder har fått 50 kr rabatt på sitt første Goodiebox abonnement

Hver Goodiebox har en minimumsverdi på 650 kr, men som du kun betaler 199 kr for. Selv om dette allerede er billig, er det mulig å få det enda billigere! Hvis du er heldig ligger det en Goodiebox rabattkode på siden vår som gir deg ytterligere rabatt. Tidligere kunder har vært så heldig å spare 50 kr på sitt første Goodiebox abonnement. Heng deg med på Goodiebox bølgen allerede nå, eller hold deg oppdatert på koder og kampanjer for å sikre deg det beste tilbudet!
FORTSETT TIL FORHANDLER

Disse Goodiebox rabattkoder har utløpt

Gratis
Gave
Kode

Bli medlem i dag og motta en gratis gave verdt 149 kr helt gratis

Kode
Verifisert
il
Gratis
Gave
Vis rabattkode
Utløpsdato:
 20. april
Utløpsdato:
 20. april
Kun
199 kr

Tilmeld dig for kun 199 kr og få fri frakt hos Goodiebox

Kun
199 kr
Vis rabatten
Ekstra
gave

som medlem mottar du en ekstra gave til en verdi av 149 kr

Ekstra
gave
Vis rabatten

Goodiebox er en klar kundefavoritt

Ingen skjulte kostnader

Ingen skjulte kostnader

Abonnementsprisen inkluderer frakt, håndtering og fri retur. Prisen dekker med andre ord alt og kan bli ennå lavere med en Goodiebox kupongkode så du ikke skal bekymre deg for ekstra kostnader. I tillegg er det også pengene-tilbake garanti. Er du ikke fornøyd med månedens boks kan du enkelt returnerer den og få pengene tilbake. Også dette uten noen ekstra kostnader.
Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice

Med en Trustpilot score på 4,9 av 5 er det klart kundene er fornøyde. En av grunnene til dette er at kundene føler seg sett og forstått av de som jobber med kundeservice hos Goodiebox. Flere kunder sier de aldri har opplevd så god kundeservice før. Dette gjør at du kan føle deg trygg som kunde, også i situasjoner der ikke alt har gått som det skal.
Samle Goodiepoints

Samle Goodiepoints

Du kan motta Goodiepoints på to måter: Ved å vurdere produktene i esken og invitere vennene dine til å teste Goodiebox. Når du blir medlem mottar du automatisk dine første 30 poeng. Etterhvert som du samler nok poeng kan du motta en Goodiebox helt gratis! Perfekt for deg som er oppriktig interessert i produktene eller ser etter flere sparemuligheter.

Rabattkuponger til lignende butikker som Goodiebox

Goodiebox FAQ

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger1
Antall rabattkoder6
Høyeste rabatt25%
Fri frakt 1

5 Gode grunner til å velge Goodiebox

Bli overrasket – hver måned

Motta en eske med utvalgte skjønnhetsprodukter til en herlig pris, og ennå herligere med en Goodiebox rabattkode. Test ut ny sminke, hårpleie, hudpleie og dufter til du finner dine nye favoritter! Goodiebox har blitt en glede i hverdagen til kunder i Norge, Danmark og Nederland. Ikke bare bringer boksen en følelse av luksus, men også av nysgjerrighet og oppspilthet. Dette er grunnen til at inneholdet i boksen er en overraskelse inntil den kommer i posten!

Nye produkter og eksisterende bestselgere

Goodiebox sine skjønnhetseksperter velger hver måned ut en kombinasjon av klassiske og nye produkter knyttet til de siste trendene. Boksene har ulike tema knyttet til de ulike årstidene, samtidig som man sørger for at du aldri får det samme produktet i posten to ganger. Slik får man utvidet skjønnhetsrutinene med både nye og gamle merker og produkter.

Ingen bindingstid

Goodiebox har ingen bindsingstid. Det betyr at du alltid kan avslutte eller sette abonnementet på pause hvis du trenger mer tid til å teste produktene du allerede har fått. Det er mange ulike grunner til at man skulle ønske å teste ut et Goodiebox abonnement, akkurat derfor er det også viktig for driverne bak Goodiebox at abonnementet er fleksibelt.

Spar på skjønnhet- og velværeprodukter

Likevel er det sparemulighetene som er grunnen til at Goodiebox har vunnet hjertet til kvinner i Norden. Goodiebox koster deg 279 kr i måneden, og sammenlignet med ordinære priser kan du spare over 1000 kr hver måned. For deg som liker å teste nye produkter eller simpelthen elsker følelsen av å få en gave i posten er dette perfekt! De fleste produktene kommer i full størrelse, noe som tillater deg å bli ordentlig kjent med produktet! Ut over sparemulighetene ved boksen, så kan du spare ekstra mye med en Goodiebox rabattkode.

Din beauty-profil

Alle kvinner er ulike og har derfor ulike behov. Derfor har du muligheten til å fylle ut en egen skjønnhetsprofil. Når muligheten byr seg til å tilpasse innholdet i boksen basert på for eksempel hudtype, gjør beaty-profilen din det mulig for Goodiebox sine ansatte å velge riktig produkt for deg.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |