Goodiebox rabattkode i 2022

Spar med en Goodiebox kupongkode i mai 2022

 • Alle (5)
  Alle (5)
 • Kampanjer (5)
  Kampanjer (5)
 • Fri frakt (1)
  Fri frakt (1)
 • Utløper snart (3)
  Utløper snart (3)
80%
Rabatt

Få hele 80% rabatt på en rekke produkter ved å kjøpe en Goodiebox

Utløper snart
Gratis
avbestilling

Prøv Goodiebox uten noe bekymring - det er ingen bindingstid

Utløper snart
Gratis
gave

Motta en gratis gave når du registrerer deg hos Goodiebox

Utløper snart
Gavekort

Kjøp et gavekort til noen du er glad i med ønsket varighet

Fri
Frakt

Her får du alltid fri frakt på din bestilling

Fri frakt

Disse Goodiebox rabattkoder har utløpt

Gratis
Gave
Kode

Bli medlem i dag og motta en gratis gave verdt 149 kr helt gratis

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 20. april
Utløpsdato:
 20. april
80%
Rabatt

Spar helt opptil 80% på din første boks

Ingen
Bindingstid

Bestill din Boks i dag helt uten bindingstid

Goodiebox er en klar kundefavoritt

Ingen skjulte kostnader

Ingen skjulte kostnader

Abonnementsprisen inkluderer frakt, håndtering og fri retur. Prisen dekker med andre ord alt og kan bli ennå lavere med en Goodiebox rabattkode så du ikke skal bekymre seg for ekstra kostnader. I tillegg er det også pengene-tilbake garanti. Er du ikke fornøyd med månedens boks kan du enkelt returnerer den og få pengene tilbake. Også dette uten noen ekstra kostnader.
Utmerket kundeservice

Utmerket kundeservice

Med en Trustpilot score på 4,9 av 5 er det klart kundene er fornøyde. En av grunnene til dette er at kundene føler seg sett og forstått av de som jobber med kundeservice hos Goodiebox. Flere kunder sier de aldri har opplevd så god kundeservice før. Dette gjør at du kan føle deg trygg som kunde, også i situasjoner der ikke alt har gått som det skal.
Samle Goodiepoints

Samle Goodiepoints

Du kan motta Goodiepoints på to måter: Ved å vurdere produktene i esken og invitere vennene dine til å teste Goodiebox. Når du blir medlem mottar du automatisk dine første 30 poeng. Etterhvert som du samler nok poeng kan du motta en Goodiebox helt gratis! Perfekt for deg som er oppriktig interessert i produktene eller ser etter flere sparemuligheter.

Rabattkuponger til lignende butikker som Goodiebox

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder5
Høyeste rabatt80%
Fri frakt 1

5 Gode grunner til å velge Goodiebox

Bli overrasket – hver måned

Motta en eske med utvalgte skjønnhetsprodukter til en herlig pris, og ennå herligere med rabattkode. Test ut ny sminke, hårpleie, hudpleie og dufter til du finner dine nye favoritter! Goodiebox har blitt en glede i hverdagen til kunder i Norge, Danmark og Nederland. Ikke bare bringer boksen en følelse av luksus, men også av nysgjerrighet og oppspilthet. Dette er grunnen til at inneholdet i boksen er en overraskelse inntil den kommer i posten!

Nye produkter og eksisterende bestselgere

Goodiebox sine skjønnhetseksperter velger hver måned ut en kombinasjon av klassiske og nye produkter knyttet til de siste trendene. Boksene har ulike tema knyttet til de ulike årstidene, samtidig som man sørger for at du aldri får det samme produktet i posten to ganger. Slik får man utvidet skjønnhetsrutinene med både nye og gamle merker og produkter.

Ingen bindingstid

Goodiebox har ingen bindsingstid. Det betyr at du alltid kan avslutte eller sette abonnementet på pause hvis du trenger mer tid til å teste produktene du allerede har fått. Det er mange ulike grunner til at man skulle ønske å teste ut et Goodiebox abonnement, akkurat derfor er det også viktig for driverne bak Goodiebox at abonnementet er fleksibelt.

Spar på skjønnhet- og velværeprodukter

Likevel er det sparemulighetene som er grunnen til at Goodiebox har vunnet hjertet til kvinner i Norden. Goodiebox koster deg 279 kr i måneden, og sammenlignet med ordinære priser kan du spare over 1000 kr hver måned. For deg som liker å teste nye produkter eller simpelthen elsker følelsen av å få en gave i posten er dette perfekt! De fleste produktene kommer i full størrelse, noe som tillater deg å bli ordentlig kjent med produktet! Ut over sparemulighetene ved boksen, så kan du spare ekstra mye med rabattkode.

Din beauty-profil

Alle kvinner er ulike og har derfor ulike behov. Derfor har du muligheten til å fylle ut en egen skjønnhetsprofil. Når muligheten byr seg til å tilpasse innholdet i boksen basert på for eksempel hudtype, gjør beaty-profilen din det mulig for Goodiebox sine ansatte å velge riktig produkt for deg.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |