Haugenbok rabattkode i 2022

Spar med en Haugenbok kupongkode i mai 2022

10%
Rabatt

Få tak i aktuelle bøker hos Haugenbok med 10% avslag

50%
Rabatt

Sikre deg bestselgende titler med inntil 50% i maisalget

15%
Rabatt

Hagebok med inntil 15% rabatt her

40%
Rabatt

Linn Ullmann roman her med inntil 40% rabatt

15%
Rabatt

Kokebok med sommerlige thai-retter med inntil 15% rabatt her

Disse Haugenbok rabattkoder har utløpt

20%
Rabatt

Sjekk ut utvalget på barnebøker med opptil 20% rabatt

10%
Rabatt

Få 10% rabatt på boknyheter

Les mer om Haugenbok

Leveringstid

Leveringstid

Alle bestillinger som blir gjort før 14.00 blir sendt samme virkedag. Varer under 1 kg blir sendt med A-post og kommer gjerne frem innen en virkedag. Større varer må hentes på ditt nærmeste postkontor og det kan ta to til fem dager før pakken kommer frem. Du kan alltid sjekke din pakkes leveringsstatus på Haugenboks nettside.
Personlig bruker

Personlig bruker

Du kan enkelt opprette en egen bruker hos Haugenbok, du kan også velge å logge inn med Facebook. Med en egen bruker kan du enklere bestille dine varer, samt se hva du har handlet tidligere. I tillegg blir du den første til å få vite om gode tilbud og Haugenbok rabattkoder. Spar tid og penger i fremtiden og opprett en bruker i dag.
Fri frakt

Fri frakt

Handler du for 248 kroner eller mer hos Haugenbok sendes din order helt gratis. Skulle du ville bestille for mindre, titt innom her først og se om vi har en Haugenbok rabattkode som gir fri frakt. Dette gjelder i hele Norge. Leveringstid avhenger av pakkens størrelse, men den vil komme frem i løpet av 1-5 virkedager.
Til studenten

Til studenten

Du finner alt du trenger av studielitteratur hos Haugenbok. Rabatter gis på en mengde fagbøker utgitt før 2018. Som student kan du alltid velge å utsette eller dele opp betalingen. Dette velger du i kassen når du bestiller. Har du spørsmål eller annet kan du alltid ta kontakt med kundeservice som vil gjøre sitt beste for å bistå deg.
Salg hos Haugenbok

Salg hos Haugenbok

Du kan gjøre store kupp på sesongsalg og andre salgsdager. I tillegg kan du alltid spare penger på tilbudstorget eller med Haugenbok rabattkoder. Du spare flere titalls prosent på en mengde utvalgte varer. Salget omfatter både innbundne bøker, pocketbøker, elektroniske bøker, lydbøker og mer. Finn flotte ting til folk i alle aldere.
Haugenbok sin egen julekalender

Haugenbok sin egen julekalender

Haugenbok er minst like god på tilbud og salg som alle andre. Hvert år kan du gjøre kupp på kupp i opptaktene til julen. Vi gir deg sammendraget av de beste Haugenbok rabattkodene når tiden nærmer seg på vår rabattkodeside. Betal aldri for mye for julegavene igjen. Du kan bestille alle typer bøker, samt en masse annet til hobby og fritid enkelt og komfortabelt på nettsiden. Hele desember kan du også gjøre et nytt godt kjøp hver dag. I tillegg til juletiden kan du spare stort på Mammutsalget som finner sted i begynnelsen av hvert år. Det årlige januarsalget har alltid gode rabatter. I tillegg er det mulighet for betalingsutsettelse for alle studenter.

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder5
Høyeste rabatt50%
Sist oppdatert: I dag

Hvorfor e-bøker er smartere

Sparetips

Elektroniske bøker er kommet for å bli. Er du enda ikke overbevist av teknologien kan du ta en kikk på punktene under:
  • E-bøker er billigere, og enda billigere blir de med en Haugenbok rabattkode.
  • E-bøker er enklere og raskere å få tak i. Du kan enkelt søke etter, betale for og laste ned en e-bok på noen få minutter.
  • Fremmedspråklige bøker. Ofte kan du velge mellom en rekke språk som gjør det lettere å holde fremmedspråkene ved like.
  • E-bøker tar mindre plass. Du kan enkelt lagre mange titler på dine enheter og like enkelt ta de med deg. Når du har lastet ned en bok kan du også lese den uten internett-tilgang. Slik kan du enkelt nyte et hav av bøker på flyet, i båten eller på vei til hytta.
  • Miljøvennlig. Du sparer miljøet ved å kjøpe E-bøker istedenfor papirutgaven.

Lignende butikker som Haugenbok

Adlibris rabattkode
BookBeat rabattkode
Bookis rabattkode
HBO verdikode
Norli rabattkode
SF Anytime verdikode

Den perfekte gaven

Hva gir du til den som har alt? Gavekort til Haugenbok selvfølgelig. En god bok kan være en uforglemmelig reise, et pust i hverdagen og kunnskap i en og samme gave.
For å få mest mulig ut av gaven kan du tipse mottaker om vår rabattkodeside. Vi legger hele tiden ut nye Haugenbok rabattkoder som selvsagt kan brukes sammen med gavekortet.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Haugenbok på Kindle

Haugenbok har en egen kategori for elektroniske bøker. Finn din favoritt og enkelt bestill og last ned via ebok.no. Boken kan leses i deres app på alle typer devices, inkludert Kindle.

Hvordan benytte seg av din Haugenbok rabattkode

Har du en rabattkode? Den kan du enkelt benytte deg av ved å legge varene dine i handlekurven og klikke deg videre til kassen.
  • Velg om du vil sjekke ut som gjest eller registrert kunde - dette har ingen påvirkning på din rabattkode.
  • På neste side skriver du inn din rabattkode i feltet til høyre og klikker "legg til".
  • Pass på å skrive rabattkoden riktig.
  • Dobbeltsjekk tall, mellomrom og store og små bokstaver.
  • Har du spørsmål kan du alltid ta kontakt med kundeservice.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |