Just Eat rabattkode i 2022

Spar med en Just Eat kupong i august 2022

15%

Rabattkode

Spar opptil 15% med Just Eat rabattkode

Just Eat har et enkelt raskt og trygt konsept ved å bestille mat på nett. Med nesten landsdekkende nettjeneste og med ulike typer partnerrestauranter finner du noe for enhver smak. Våre brukere benyttet seg av Just Eat rabattkode, og med den beste sparte de 15% på middagen. Hold et øye med siden vår, så kan du også få gode rabattkoder ved bestilling av mat hos Just Eat.
FORTSETT TIL FORHANDLER

Disse Just Eat rabattkoder har utløpt

5%
Rabattkode
Kode

Bli medlem av Just Eat og motta en rabattkode for hver 5. bestilling

Kode
Verifisert
il
5%
Rabattkode
Vis rabattkode
Utløpsdato:
 2. august
Utløpsdato:
 2. august
Fra
39 kr

Bestill hjemlevering i Bergen nå fra kun 39 kr

Fra
39 kr
Vis rabatten
Tilbud

Bestill mat til din arbeidsplass via Just Eat digital matlevering til lave priser

Vis rabatten
Vis rabatten
Følg oss for flere tilbud

Følg oss for flere tilbud

På Facebook siden til Just Eat legges det ut eksklusive tilbud og rabattkoder kun for deres følgere. I tillegg fører de konkurranser der du kan vinne gavekort på mat. Det er med andre ord mye penger å spare om du følger Just Eat på Facebook.

Rabattkuponger til lignende butikker som Just Eat

Nyttig informasjon

Leveringsalternativer

Leveringsalternativer

Just Eat samarbeider med restaurantene og står ikke for leveringen selv. Noen av restaurantene tilbyr både levering og takeaway, mens andre kun takeaway. Leveringsprisen varierer også fra restaurant til restaurant. For å spare enda mer penger, velg en restaurant i nærheten og hent maten selv. Da tar ofte både kortere tid og du slipper å betale ekstra for å få maten levert.
Kundeservice

Kundeservice

Du finner kundeservice ved å trykke på hjelp. Her har Just Eat samlet de mest vanlige spørsmålene med svar så du selv kan finne svaret på det du lurer på. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du kontakte deres kundesenter via mail, telefon eller chat på siden. Kundesenteret er åpent helt til 23:00 hver eneste dag.
Alt på et sted

Alt på et sted

Just Eat har samarbeid mer flere hundre restauranter i ni norske byer. Her er finner du mat for enhver smak, både til den vågale og den kresne. Just Eat samarbeider med restaurantene. Det vil si at du bestiller direkte fra restauranten gjennom deres side. Derfor varierer frakt- og matpriser i forhold til hvilken restaurant du bestiller fra.
Kundevurderinger

Kundevurderinger

Lyst til å prøve en ny restaurant, men er redd for at det ikke faller i smak? Da er det perfekt at du som kunde har mulighet til å legge inn vurdering av alle restaurantene på Just Eat. Sjekk hva andre kunder har å si om maten og leveringstid før du bestiller. Legg gjerne igjen en kommentar på ditt måltid også. Maten blir vurdert fra 1-6 stjerner. Under tilpass kan du velge og bare få opp restauranter som har fått over 5 stjerner. Enklere blir det ikke å finne de beste restaurantene i ditt område.
Betalingsalternativer

Betalingsalternativer

Just Eat har gjort det lettere å bestille mat fra restauranter i nærheten av deg. De har også gjort det lettere å betale for maten. Etter du har lagt inn din bestilling kommer du til betalingssiden. Der kan du velge å betale med kort eller å betale ved levering. Betaler du med kort på nett slipper du å finne frem lommeboka når maten kommer, den er jo allerede betalt. Det er helt trygt å bruke betalingstjenesten, dukker ikke maten opp får du full refusjon.

Opprett konto og få tilbud rett i mailboksen

Sparetips

Opprett konto hos Just Eat og spar penger. Kontoen er nemlig ikke bare praktisk og nødvending når du skal bestille mat. Om du haker av "få smakfulle tilbud på takeaway" får du de beste tilbudene og rabattkodene først. Da slipper pizzaen til Champions League å koste skjorta.

Spis billigere med en Just Eat rabattkode

Det er enkelt å benytte en rabattkode på Just Eat
  • Finn frem restauranten du har lyst til å bestille fra
  • Velg måltidet som frister og trykk "til kassen"
  • Bekreft leveringsopplysninger og skriv eventuelt en kommentar til restauranten
  • Gå til betaling
  • Fyll inn din rabattkode under betalingsopplysningene
  • Vipps er måltidet billigere

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Finn eksisterende tilbud

Du kan enkelt finne eksisterende tilbud på sidene til Just Eat. Bare huk av "Tilbud og rabatter" under tilpass. Da vil alle restaurantene med eksisterende tilbud innenfor ditt område dukke opp. Du kan velge gratis levering for å finne restaurantene som leverer uten ekstra kostnad. Slik kan du spare enda mer.

Last ned Just Eat appen

Med Just Eat appen kan du bestille dine yndlingsretter enda raskere. I appen vil det også dukke opp personlige anbefalinger. De tar utgangspunkt i tidligere bestillinger.

Finn igjen dine favorittbestillinger

Når du logger deg inn på nettsiden til Just Eat vil du kunne se dine tidligere bestillinger på første siden. Frister pizzaen du spiste for en måned siden? Trykk på "bestill på nytt" og din gamle ordre vil dukke opp uten at du må finne den frem igjen selv. Ved siden av de gamle ordrene har Just Eat samlet noen anbefalinger for deg om du har lyst til å prøve en ny restaurant. Enklere blir det ikke.

Vi gjør det lettere for deg

Frister det ikke å lage middag etter en lang arbeidsdag? Just Eat sitt mål er å gjøre det lettere for deg som kunde å bestille mat. Enten du vil ha den levert på døra eller henter den selv. Du kan bestille mat på just-eat.no eller via deres app. Du taster bare inn ditt postnummer så får du opp restaurantene i nærheten av deg. Du kan sortere maten etter kjøkken og lett finne maten som frister i dag. Maten blir laget og levert av restauranten. Just Eat har bare samlet de for å gjøre det enklere for deg.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |