Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Just Eat rabattkode i 2020

   Spar med en Just Eat kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Få 20% rabatt på restaurant-nyheter i Oslo

   Få rabatt

   Få 20% rabatt på utvalgte pizzeria i Bergen

   Få rabatt

   Italiensk mat med 20% rabatt

   Få rabatt

   Nå kan du endelig bestille fra Gutta fra Calcutta hos Just Eat

   Få rabatt

   Spar 20% på Chettinad Cafe i Oslo

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   15%Rabattkode

   Spar opptil 15% med Just Eat rabattkode

   Just Eat har et enkelt raskt og trygt konsept ved å bestille mat på nett. Med nesten landsdekkende nettjeneste og med ulike typer partnerrestauranter finner du noe for enhver smak. Våre brukere benyttet seg av Just Eat rabattkode, og med den beste sparte de 15% på middagen. Hold et øye med siden vår, så kan du også få gode rabattkoder ved bestilling av mat hos Just Eat.

   Disse Just Eat rabattkoder har utløpt

   Spar 10% på din levering med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Få 10% rabatt med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Få 10% rabatt med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Just Eat rabattkode gir deg 15% rabatt på din bestilling
   Se rabattkode
   Hurra! Få 17% rabatt på takeaway med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Just Eat rabattkode gir deg 10% rabatt
   Se rabattkode
   Just Eat rabattkode gir deg 15% rabatt på takeaway - trygt levert
   Se rabattkode
   Just Eat rabattkode gir deg 15% rabatt nå
   Se rabattkode
   Få 15% rabatt med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Denne helgen kan du spare 10% på noe godt med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   Få hele 15% rabatt med Just Eat rabattkode
   Se rabattkode
   20% rabatt på Forum Pizzeria
   Få rabatt

   Middagen klar uten å løfte en finger

   Når man er sliten etter en lang dag på jobb er det ikke alltid det frister å reise seg fra sofaen. Last ned appen til Just Eat og bestill maten mens du ser på TV. Maten blir levert på døren din og du kan fortsette kvelden på samme sted som du startet den.

   Følg oss for flere tilbud

   På Facebook siden til Just Eat legges det ut eksklusive tilbud og rabattkoder kun for deres følgere. I tillegg fører de konkurranser der du kan vinne gavekort på mat. Det er med andre ord mye penger å spare om du følger Just Eat på Facebook.

   Nyttig informasjon

   Leveringsalternativer

   Just Eat samarbeider med restaurantene og står ikke for leveringen selv. Noen av restaurantene tilbyr både levering og takeaway, mens andre kun takeaway. Leveringsprisen varierer også fra restaurant til restaurant. For å spare enda mer penger, velg en restaurant i nærheten og hent maten selv. Da tar ofte både kortere tid og du slipper å betale ekstra for å få maten levert.

   Kundeservice

   Du finner kundeservice ved å trykke på hjelp. Her har Just Eat samlet de mest vanlige spørsmålene med svar så du selv kan finne svaret på det du lurer på. Finner du ikke svar på ditt spørsmål kan du kontakte deres kundesenter via mail, telefon eller chat på siden. Kundesenteret er åpent helt til 23:00 hver eneste dag.

   Alt på et sted

   Just Eat har samarbeid mer flere hundre restauranter i ni norske byer. Her er finner du mat for enhver smak, både til den vågale og den kresne. Just Eat samarbeider med restaurantene. Det vil si at du bestiller direkte fra restauranten gjennom deres side. Derfor varierer frakt- og matpriser i forhold til hvilken restaurant du bestiller fra.

   Kundevurderinger

   Lyst til å prøve en ny restaurant, men er redd for at det ikke faller i smak? Da er det perfekt at du som kunde har mulighet til å legge inn vurdering av alle restaurantene på Just Eat. Sjekk hva andre kunder har å si om maten og leveringstid før du bestiller. Legg gjerne igjen en kommentar på ditt måltid også. Maten blir vurdert fra 1-6 stjerner. Under tilpass kan du velge og bare få opp restauranter som har fått over 5 stjerner. Enklere blir det ikke å finne de beste restaurantene i ditt område.

   Betalingsalternativer

   Just Eat har gjort det lettere å bestille mat fra restauranter i nærheten av deg. De har også gjort det lettere å betale for maten. Etter du har lagt inn din bestilling kommer du til betalingssiden. Der kan du velge å betale med kort eller å betale ved levering. Betaler du med kort på nett slipper du å finne frem lommeboka når maten kommer, den er jo allerede betalt. Det er helt trygt å bruke betalingstjenesten, dukker ikke maten opp får du full refusjon.

   Lignende rabattkoder

   20%Rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Opprett konto og få tilbud rett i mailboksen

   Sparetips

   Opprett konto hos Just Eat og spar penger. Kontoen er nemlig ikke bare praktisk og nødvending når du skal bestille mat. Om du haker av "få smakfulle tilbud på takeaway" får du de beste tilbudene og rabattkodene først. Da slipper pizzaen til Champions League å koste skjorta.

   Spis billigere med en Just Eat rabattkode

   Det er enkelt å benytte en rabattkode på Just Eat
   1. Finn frem restauranten du har lyst til å bestille fra
   2. Velg måltidet som frister og trykk "til kassen"
   3. Bekreft leveringsopplysninger og skriv eventuelt en kommentar til restauranten
   4. Gå til betaling
   5. Fyll inn din rabattkode under betalingsopplysningene
   6. Vipps er måltidet billigere
   2000
   Vis merVis mindre

   Finn eksisterende tilbud

   Du kan enkelt finne eksisterende tilbud på sidene til Just Eat. Bare huk av "Tilbud og rabatter" under tilpass. Da vil alle restaurantene med eksisterende tilbud innenfor ditt område dukke opp. Du kan velge gratis levering for å finne restaurantene som leverer uten ekstra kostnad. Slik kan du spare enda mer.
   2000
   Vis merVis mindre

   Last ned Just Eat appen

   Med Just Eat appen kan du bestille dine yndlingsretter enda raskere. I appen vil det også dukke opp personlige anbefalinger. De tar utgangspunkt i tidligere bestillinger.
   2000
   Vis merVis mindre

   Finn igjen dine favorittbestillinger

   Når du logger deg inn på nettsiden til Just Eat vil du kunne se dine tidligere bestillinger på første siden. Frister pizzaen du spiste for en måned siden? Trykk på "bestill på nytt" og din gamle ordre vil dukke opp uten at du må finne den frem igjen selv. Ved siden av de gamle ordrene har Just Eat samlet noen anbefalinger for deg om du har lyst til å prøve en ny restaurant. Enklere blir det ikke.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Vi gjør det lettere for deg

   Frister det ikke å lage middag etter en lang arbeidsdag? Just Eat sitt mål er å gjøre det lettere for deg som kunde å bestille mat. Enten du vil ha den levert på døra eller henter den selv. Du kan bestille mat på just-eat.no eller via deres app. Du taster bare inn ditt postnummer så får du opp restaurantene i nærheten av deg. Du kan sortere maten etter kjøkken og lett finne maten som frister i dag. Maten blir laget og levert av restauranten. Just Eat har bare samlet de for å gjøre det enklere for deg.
   2000
   Vis merVis mindre