Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Klippkungen rabattkode i 2019

   Spar med en Klippkungen kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Hos Klippkungen for du boxar med opptil 20% avslag

   Få rabatt

   Opptil 30% rabatt på Kampanjen påser & stycksaker

   Få rabatt

   Spar opptil 50% på Leksaker hos klippkungen

   Få rabatt

   Nå for du 30% avslag på 50g Snickers

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   10%rabattkode

   10% rabatt på hele nettsiden

   Klippkungen er en nordisk nettbutikk som leverer godteri over hele Skandinavia. Dems fokus er å levere ditt favoritt sukkertøy til din dør, for en billig pris. Vår beste rabattkode ga våre tidligere kunder 10% rabatt på alle produkter og kampanjer. Derfor anbefales det alltid å være oppmerksom på nettstedet vårt slik at du holder deg oppdatert når vår nye rabattkoder kommer ut, så du ikke går glipp av det neste store salget.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Julesalg gir deg 20% rabatt på alle varer
   Få rabatt
   Få 20% avslag på alle m&ms produkter
   Få rabatt
   10% rabatt på all capri-sun varer
   Få rabatt

   Spare tips for Klippkungen

   Kundeservice

   Hvis du trenger å ta kontakt med kundeservice, kan du sende dem en e-post hvilken som helst dag i uken. Du vil få et raskt svar på spørsmålet ditt, og hvis det er et problem med din bestilling, blir det løst raskt av Klippkungen.

   Frakt

   Avhengig av vekten av pakken må du betale mer, jo høyere vekten. 0.20kg koster 69kr men hvis du skal ha mer kan det koste opptil 250 kr og få frakt til Norge. Ofte har klippkungen kampanjekode som gir deg fri frakt så se ut etter det. Leveringstid er omtrent 2-7 virkedager og DHL er hovedleveransen.

   Garanti

   Når du bestiller fra Klippkungen er du alltid garantert det beste produktetene tilgjengelig. Du vil aldri bli sendt en produkt som har som har passert sin utløpsdato.
   10
   personer har besøkt denne siden i dag
   7
   personer har spart hos Klippkungen i dag
   20%rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Hva du må følge med på hos klippkungen

   Nyheter og kampanjer

   I nyhetsseksjonen finner du alltid godteri som er til salgs. Dette er den perfekte måten å fremdeles få ditt favoritt sukkertøy, men til en billigere pris. KlippKungen har også kampanjer som gir deg muligheten til å spare enda mer penger på online godis. Kampanjen har utvalgte varer med avslag. Hvis du er heldig så finner du en rabattkode på vår nettside som gir deg ekstra rabatt på kampanjer så det blir enda billigere. Noen av kampanjene som foregår nå er vist under.

   • Påsar & stycksaker
   • KLIPP
   • Lådor
   • Lösvikt
   • På hugget

   Pant

   All pant på produktene du mottar vil være svensk derfor, som en norsk kunde, husk at hvis du ønsker å pante så må du reise til sverige for å gjøre det. Hvis varen din kommer fra et annet land enn Sverige så må den bli pantet i det landet ellers så er det ikke mulig å få tilbake pengene sine for pant.


   2000
   Vis merVis mindre

   Retur

   Hvis du ønsker å kansellere ditt kjøp så må det bli gjort innen 14 dager fra da du mottak produktene. Tilbaketrekning Retten er bare gyldig så lenge at igjen av varene har blitt åpnet. Hvis du ønsker å sende tilbake din pakke m¨du gi kunderservice varsel så raskt som mulig. Hvis du tar kontakt med kundeservice så hadde det vært hjelpsomt om du har det følgende informasjon.

   • Bestellungsnummer ditt
   • fakturanummer som du finner på mail
   • navnet på varene som skal bli returnert.
   2000
   Vis merVis mindre

   Betaling

   Hos Klippkungen finnes det flere måter du kan betale for produktene dine på. Den enkleste måten å betale for produktene dine er ved å bruke PayEx. Den kan brukes over hele norden på enten mobilen eller internett. Men utbetalinger kan også gjøres via vanlig Visa eller Mastercard på nettstedet hvis du ikke har tilgang til PayEx.
   2000
   Vis merVis mindre

   Erfaringer med Klippkungen

   Online kan du lese om erfaringer som kunder har hatt med Klippkungen og sin kundeservice. De fleste kunder sier at sin erfaring med tilbudene som er tilbyt, er stort i forhold til andre godteributikker. Kunder har også sagt at de er fornyde med prisene og leveringstidene. På websider som Trustpilot har Klippkungen fåt gode anmeldelser fra de fleste kunder som sier at erfaringen var så god at de er ivrig for og handle hos Klippkungen igjen.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her