Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Klippkungen rabattkode i 2020

   Spar med en Klippkungen kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   10%Rabattkode

   10% rabatt på hele nettsiden

   Klippkungen er en nordisk nettbutikk som leverer godteri over hele Skandinavia. Fokuset deres er å levere ditt favorittsukkertøy til din dør, til lav pris. Vår beste rabattkode ga våre tidligere kunder 10% rabatt på alle produkter og kampanjer. Derfor anbefales det alltid å være oppmerksom på nettstedet vårt slik at du holder deg oppdatert når nye rabattkoder kommer ut. Ikke går glipp av det neste store salget!

   Disse Klippkungen rabattkoder har utløpt

   Sparetips for Klippkungen

   Kundeservice

   Hvis du trenger å ta kontakt med kundeservice, kan du sende dem en e-post hvilken som helst dag i uken. Du vil få et raskt svar på spørsmålet ditt, og hvis det er et problem med din bestilling, blir det løst raskt av Klippkungen sine ansatte. Hvis du er utålmodig kan du også nå på dem på telefon.

   Frakt

   Du betaler frakt avhengig av vekten på din forsendelse. For pakker mellom 0-5 kg koster frakten kun 69 kr. Bestiller du mer, koster frakten opptil 249 kr. Men følg med, ofte har Klippkungen kampanjekode som gir deg fri frakt. Leveringstid er omtrent 2-7 virkedager og DHL er hovedleverandøren.

   Garanti

   Når du bestiller fra Klippkungen er du alltid garantert det beste produktetene tilgjengelig. Du vil aldri bli sendt en produkt som har som har passert sin utløpsdato. I tillegg har du angrerett i 14 dager fra mottakelse av varen. Husk å informere kundeservice om du velger å returnere varene dine.

   Hva du må følge med på hos klippkungen

   Nyheter og kampanjer

   I nyhetsseksjonen finner du alltid godteri som er til salgs. Dette er den perfekte måten å fremdeles få ditt favoritt sukkertøy, men til en billigere pris. KlippKungen har også kampanjer som gir deg muligheten til å spare enda mer penger på online godis. Kampanjen har utvalgte varer med avslag. Hvis du er heldig så finner du en rabattkode på vår nettside som gir deg ekstra rabatt på kampanjer så det blir enda billigere. For eksempel finner du gode tilbud på:
   • Posegodt
   • Smågodt
   • Bokser

   Pant

   All pant på produktene du mottar vil være svensk. Derfor vil du som norsk kunde måtte reise til Sverige for å pante flaskene. Hvis varen din kommer fra et annet land enn Sverige, husk at flaskene må pantes i sitt respektive land slik at du sparer pengene på panten!
   2000
   Vis merVis mindre

   Retur

   Hvis du ønsker å kansellere ditt kjøp så må det bli gjort innen 14 dager fra da du mottak produktene. Tilbaketrekningretten er bare gyldig så lenge varene ikke har blitt åpnet. Hvis du ønsker å sende tilbake din pakke må du gi kunderservice varsel så raskt som mulig. Hvis du tar kontakt med kundeservice er det svært hjelpsomt om du har følgende informasjon:
   • bestillingsnummer ditt
   • fakturanummer som du finner på mail
   • navnet på varene som skal bli returnert
   2000
   Vis merVis mindre

   Betaling

   Hos Klippkungen finnes det flere måter du kan betale for produktene dine på. Den enkleste måten å betale for produktene dine er ved å bruke PayEx. Den kan brukes over hele norden på enten mobilen eller internett. Men utbetalinger kan også gjøres via vanlig Visa eller Mastercard på nettstedet.
   2000
   Vis merVis mindre

   Erfaringer med Klippkungen

   Online kan du lese erfaringer som kunder har hatt med Klippkungen og deres kundeservice. De fleste kunder sier at tilbudene er større og flere i forhold til andre godteributikker. Kunder har også sagt at de er fornyøde med prisene og leveringstidene. På websider som Trustpilot har Klippkungen gode anmeldelser, hvor de fleste kundene sier at erfaringen var så god at de er ivrig på å handle igjen.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her