Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Maxgodis rabattkode i 2019

   Spar med en Maxgodis kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Nå for du 24.pack av Fanta til 125 kr

   Få rabatt

   Nå for du en 4-pack cola til 69 kr

   Få rabatt

   Store Freia sjokoladeplater med ulike smaker for kun 32 kr

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   10%Rabattkode

   Alt til lørdagskosen med 10% Maxgodis rabattkode

   Er du glad i godteri og sjokolade? Har du noen favoritter du rett og slett ikke får tak i på det norske markedet? Ta turen innom Maxgodis for ett heftig utvalg som løfter lørdagskosen, filmkvelden og festen til nye høyder! Våre kunder benyttet seg av en Maxgodis rabattkode som ga 10% avslag på søte bestillinger. Har du godtesug så kan du kikke innom våre sider for de siste og beste rabattkodene så får du kjøpt mer godteri og fortsatt holde deg under tollgrensen.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Kun i dag. 10% rabatt på Capri-Sun
   Se rabattkode
   Billig påskegodt finner du hos Maxgodis
   Få rabatt
   Kun i dag! Fri frakt på din bestilling
   Få rabatt
   Få 20% avslag på mentos hos Maxgodis
   Få rabatt
   24-pk Nocca energidrikk til kun 299 kr!
   Få rabatt
   Valentinssjokolade til 20% rabatt hos Maxgodis
   Få rabatt

   Sparetips

   Bestill for mindre enn 350 kr.

   Da unngår du toll. Husk at 350 kr er inkludert frakt, så pass på fraktkostnadene. For eksempel godteri til 320 kr + frakt på 29 kr går akkurat under tollgrensa på 350 kr. Maxgodis minner deg på tollkostnadene når du handler.

   Stort utvalg av kjente norske merkevarer

   MaxGodis har over 50 norske og svenske produsenter av godteri. Merker som Brynhild, Freia, Hval og Nidar kan kjøpes hos MaxGodis til en billig penge. Hele utvalget finner du under KJOP GODIS seksjonen i menylinjen.

   Ingen bensinkostnader

   Hvorfor kjøre til Sverige på harrytur, når du kan få levert harry-godisen til din nærmeste post i butikk. Unngå de ukomfortable bilturene, unger som krangler i baksetet, og dyr bensinstasjonsnacks. Levering er det som gjelder.

   Historien bak lørdagsgodteriet

   Visste du at lørdagsgodtet er en svensk oppfinnelse? På 1940-tallet ble det satt fokus på at nesten alle vernepliktige hadde hull i tennene. En studie ble satt i gang hvor 600 pasienter fikk i seg tilsammen 30 tonn med godteri over flere år. Det ble slått fast at sukker kan være en viktig medvirker til karies, derfor anbefalte de svenske myndighetene at godis kun burde nytes på lørdager for å forminske inntaket.

   Lignende rabattkoder

   Kun125 kr.
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Unngå sukkeravgiften

   Kjøp avgiftsfritt fra Sverige

   Enten du er fly forbanna, oppgitt eller likegyldig til sukkeravgiften finnes det en løsning for deg. Handler du svenske søtsaker fra Maxgodis slipper du å betale norske avgifter og skatter. Dette betyr at du kan spare mye penger på å handle lørdagsgodtet fra søta bror. Benytter du en av våre Maxgodis rabattkoder kan du spare enda mer.

   Lignende butikker

   • Just Eat
   • Yoolando
   • Klippkungen

   Så mye sparer du

   Det er mye penger å spare på å kjøpe godteriet ditt hos Maxgodis. I en sammenligning gjort viser det seg at du kan spare så mye som 50% på utvalgte produkter. Bruk en av våre Maxgodis kupongkoder for å spare enda mer neste gang du handler. Dette er noen priseksempler på hvor mye du kan spare:
   • Bamsemums: 20 kroner billigere hos Maxgodis sammenlignet med norsk matbutikk.
   • Nidar julemarsipan: 18 kroner billigere hos Maxgodis sammenlignet med norsk matbutikk.
   • Pepsi-Max (72 bokser): Hele 60% billigere hos Maxgodis sammenlignet med norsk dagligvare på nett.
   2000
   Vis merVis mindre

   Spar på sunn tursnacks

   Nordmenn elsker å gå på tur. Vi er også svært glade i å unne oss selv noe godt. Men godt er ikke nødvendigvis synonymt med usunt. Hos Maxgodis finner du et stort utvalg av sunn tursnacks som er lett å pakke med seg i sekken, samt gir energi og påfyll underveis. Klikk deg inn i dag og sjekk ut de spennende alternativene til Kvikklunsj og appelsin.
   2000
   Vis merVis mindre

   Planlegg Barnebursdagen

   Barnebursdager betyr høyt energinivå og mange spente, små sjeler. Også voksne kan kjenne på spenningen med å arrangere barnebursdag og derfor kan disse enkle tipsene komme til hjelp:
   • La barna forsyne seg selv med drikke fra en stor saft- eller brusdispenser. Slik sparer du tid, penger og energi. Ha to smaker eller farger slik at barna kan blande og kose seg. Dette blir garantert en hit.
   • Lag egen godteributikk og print ut papirpenger som barna kan handle selv. Slik går mindre snop til spille og barna kan selv velge det de liker. Du kan også kjøpe grossistforpakninger hos Maxgodis om du vil lage en ekte godtebutikk for barna.
   • Handle dekorasjoner sammen med godteriet hos Maxgodis for å spare mest mulig penger. Bruker du en Maxgodis rabattkode er du garantert den laveste prisen.
   2000
   Vis merVis mindre

   100g melkesjokolade per dag

   Direktoratet for E-helse anbefaler at man holder inntaket av tilsatt sukker til max 10% av de daglige anbefalte 2000 kcal. 200 kcal = 50g sukker. 50g Sukker = en halvliter brus / 100g melkesjokolade / 100g sukkertøy. Dette betyr at du kan spise opp til 700g med sjokolade eller sukkertøy hver uke uten å få dårlig samvittighet!
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Bubbleroom
   • Gymshark
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her