Rabattkoder
Rabattkoder
  Anbefalte resultater:
   Sist besøkte butikker

    Megtildeg rabattkode i 2021

    Spar med en Megtildeg kupongkode i april 2021

    Besøk forhandlerens hjemmeside

    Få Megtildeg rabattkoder og tilbud når du melder deg på nyhetsbrevet

    68 Brukt denne uken Verifisert
    Se rabattkode

    Send pakker fra kun 80 kr

    27 Brukt
    Få rabatt

    Send din pakke fra kun 80 kr med forsikring inkludert i prisen

    Få rabatt

    Send pakker opptil 10 kg fra bare 139 kr

    Få rabatt

    Ekstra store og tunge pakker kan du sende fra bare 259 kr

    Få rabatt
    (1 ut av 1)
    25%Rabattkode

    Tidligere kunder fikk 25% rabatt på sin første levering

    I og med at Megtildeg er en relativ ny tjeneste er terskelen for å ta den i bruk høy for mange. En tidligere Megtildeg rabattkode gjorde denne litt lavere ved å gi kunder 25% rabatt på sin første forsendelse. Disse kundene har siden benyttet seg av Megtildeg for å frakte varer fra Finn.no, til familie, venner og andre bekjente. Følg med på denne siden for å sikre deg neste Megtildeg rabattkode og test tjenesten du også.

    Disse Megtildeg rabattkoder har utløpt

    Du kan motta eksklusive rabattkoder om du melder deg på her
    Se rabattkode
    Megtildeg sender pakker som normalt - helt trygt
    Få rabatt
    Send en pakke fra meg til deg fra kun 75 kr
    Få rabatt
    Send store pakker fra butikk fra kun 139,-
    Få rabatt
    Få en pakke levert og sendt i helgene fra kun 75 kr
    Få rabatt

    Godt å vite om Megtildeg

    Kundeservice

    Har du spørsmål angående Megtildeg sine tjenester kan du ta kontakt med Helthjem. Dette kan du gjøre over kontaktskjemaet på nettsiden, over telefon eller chat. Du kan også sjekke ut ofte stilte spørsmål om du tror andre har lurt på det samme.

    Megtildeg erfaring

    Megtildeg sine tjenester er vurdert 9/10 på Trustpilot, og er dermed annsett som enestående basert på tidligere kunder sine opplevelser. Erfaringer tilsier at tjenesten ikke kan bli enklere: Prossessen er effektiv og leveringstiden er kort.

    Priser

    Småpakker som hentes i postkassen eller på dørmatten koster 65 kr, mens pakker som leveres i butikk starter på 139 kr. Husk å sjekk om vi har en Megtildeg rabattkode som gir deg lavere pris på tjenesten!

    Sporing

    Spor din pakke på Megtildeg sine hjemmesider. Alt du trenger er din hentekode. Når du bruker Megtildeg til å sende dine pakker er forsikring og sporing alltid inkludert i prisen. Dette gjør det enda trygghere å bruke Megtildeg.

    Leveringtid

    Leveringstiden er som vanlig avhengig av hvor pakken sendes fra og til. Av tidligere kunders erfaring tar levering sjelden mer enn 1-3 virkedager. Springsdetaljene avslører om du kan forvente en lengre leveringstid.

    Privat eller bedrift?

    Megtildeg sine tjenester egner seg like godt til privatpersoner som små bedrifter og enkeltmannsforetak. Ser du etter en mer komplisert løsning for din bedrift, men er betatt av løsningene til Megfordeg bør du ta en kikk på Helthjem sine nettsider. For større bedrifter har Helthjem andre tilbud og løsninger som kan passe deg.
    0
    Vis merVis mindre
    EgenRabattkode
    En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

    Oversikt over våre rabattkoder

    Rabattkoder1
    Total rabatt5
    Rabattkoder verifisert 1

    Om Megtildeg pakketjeneste

    Megtildeg levering

    Megtildeg er en tjeneste som gjør det mulig å sende pakker fra hjem til hjem,- fra din egen postkasse eller dørmatte til ethvert sted i Norge. Tjenesten er levert av Helthjem, Norges største distributør av pakker, aviser og magasiner og er derfor skreddersydd behovene til den norske befolkningen. Medarbeiderne henter pakken hjemme hos deg og leverer den til mottakeren raskest mulig - også i helgene. Husk å sjekke om vi har en Megtildeg rabattkode som kan gjøre leveringen billigere.

    Slik fungerer det

    • Bestill henting: Etter bestilling og betaling får du en Megtildeg kode som du skriver tydelig på pakken. Du trenger ikke skrive mottakers navn eller adresse.
    • Legg pakken ut: Legg pakken ut innen kl. 23. Du får en e-post med beskjed om du skal legge pakken på dørmatten eller i postkassen din.
    • Pakken hentes: Megtildeg henter pakken hjemme hos deg i løpet av natten, og sender den raskt til mottakeren.

    Liten eller stor pakke?

    Dersom du skal sende store pakker som ikke passer i postkassen eller som Megtildeg ikke har mulighet til å hente på din adresse kan du levere pakken i butikk. Om pakken kan hentes på din adresse finner du enkelt ut av når du undersøker mulighetene for å sende din pakke på Megtildeg.no. Megtildeg godtar pakker på opptil 20 kg. Små pakker på størrelse med en stor postkasse hentes i utgangspunktet fra hjemmet ditt. Store pakker og sendinger fra enkelte adresser må innleveres til en butikk. Du pakker forsendelsen selv forsvarlig inn i selvvalgt emballasje.
    2000
    Vis merVis mindre

    Populære butikker

    • BliVakker.no
    • Booking.com
    • Coverbrands
    • FotoKnudsen
    • glassoginterior.no
    • inkClub
    • Lensit
    • Lightup
    • Stayhard
    • VPG.no

    Har du en rabattkode?

    Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
    Fyll inn her

    Tips og triks for innpakning

    Når du skal sende en pakke, er det viktig at den er pakket inn slik at den tåler transport. Noen enkle tips for slik innpakning finner du her:
    • Bruk det du har: En trygg innpakning betyr ikke nødvendigvis ruller med bobleplast eller esker med isopor. Gammelt avispapir, plastposer eller tidligere emballasjer fra pakker du har mottatt selv, fungerer fint. Slik tar du vare på pakken og miljøet.
    • Pakk forsvarlig: Hvor godt du behøver å pakke, er avhengig av hva du skal sende og hvordan du tror innholdet takler transport. Det eneste Megtildeg krever, er at du har et klart felt hvor du kan skrive din personlige hentekode og at denne kommer tydelig frem.
    2000
    Vis merVis mindre