Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Megtildeg rabattkode i 2020

   Spar med en Megtildeg kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Meld deg på nyhetsbrevet og motta eksklusive rabattkoder

   Se rabattkode

   Megtildeg sender pakker som normalt - helt trygt

   Få rabatt

   Send en pakke fra meg til deg fra kun 75 kr

   Få rabatt

   Send store pakker fra butikk fra kun 139,-

   Få rabatt

   Få en pakke levert og sendt i helgene fra kun 75 kr

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   25%Rabattkode

   Tidligere kunder fikk 25% rabatt på sin første levering

   I og med at Megtildeg er en relativ ny tjeneste er terskelen for å ta den i bruk høy for mange. En tidligere Megtildeg rabattkode gjorde denne litt lavere ved å gi kunder 25% rabatt på sin første forsendelse. Disse kundene har siden benyttet seg av Megtildeg for å frakte varer fra Finn.no, til familie, venner og andre bekjente. Følg med på denne siden for å sikre deg neste Megtildeg rabattkode og test tjenesten du også.

   Disse Megtildeg rabattkoder har utløpt

   Du kan nå spore din pakke fra kun kr 75 hos Megtildeg
   Få rabatt
   Få sporing og forsikring inkludert i din forsendelse
   Få rabatt
   Send en ekstra stor pakke fra kun 259 kr rett hjemmefra
   Få rabatt
   Send ekstra stor pakke opptil 20kg fra kun 259 kr med Megtildeg
   Få rabatt

   Godt å vite om Megtildeg

   Kundeservice

   Har du spørsmål angående Megtildeg sine tjenester kan du ta kontakt med Helthjem. Dette kan du gjøre over kontaktskjemaet på nettsiden, over telefon eller chat. Du kan også sjekke ut ofte stilte spørsmål om du tror andre har lurt på det samme.

   Megtildeg erfaring

   Megtildeg sine tjenester er vurdert 9/10 på Trustpilot, og er dermed annsett som enestående basert på tidligere kunder sine opplevelser. Erfaringer tilsier at tjenesten ikke kan bli enklere: Prossessen er effektiv og leveringstiden er kort.

   Priser

   Småpakker som hentes i postkassen eller på dørmatten koster 65 kr, mens pakker som leveres i butikk starter på 139 kr. På Megtildeg sine nettsider kan du sjekke din adresse for relevante detaljer, inkludert pris, forsikring, samt maksimum vekt og mål.

   Sporing

   Spor din pakke på Megtildeg sine hjemmesider. Alt du trenger er din hentekode. Når du bruker Megtildeg til å sende dine pakker er forsikring og sporing alltid inkludert i prisen. Dette gjør det enda trygghere å bruke Megtildeg.

   Leveringtid

   Leveringstiden er som vanlig avhengig av hvor pakken sendes fra og til. Av tidligere kunders erfaring tar levering sjelden mer enn 1-3 virkedager. Springsdetaljene avslører om du kan forvente en lengre leveringstid.

   Privat eller bedrift?

   Megtildeg sine tjenester egner seg like godt til privatpersoner som små bedrifter og enkeltmannsforetak. Ser du etter en mer komplisert løsning for din bedrift, men er betatt av løsningene til Megfordeg bør du ta en kikk på Helthjem sine nettsider. For større bedrifter har Helthjem andre tilbud og løsninger som kan passe deg.
   0
   Vis merVis mindre
   PersonligRabattkode
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Om Megtildeg pakketjeneste

   Megtildeg levering

   Megtildeg er en tjeneste som gjør det mulig å sende pakker fra hjem til hjem,- fra din egen postkasse eller dørmatte til ethvert sted i Norge. Tjenesten er levert av Helthjem, Norges største distributør av pakker, aviser og magasiner og er derfor skreddersydd behovene til den norske befolkningen. Medarbeiderne henter pakken hjemme hos deg og leverer den til mottakeren raskest mulig - også i helgene.

   Slik fungerer det

   • Bestill henting: Etter bestilling og betaling får du en Megtildeg kode som du skriver tydelig på pakken. Du trenger ikke skrive mottakers navn eller adresse.
   • Legg pakken ut: Legg pakken ut innen kl. 23. Du får en e-post med beskjed om du skal legge pakken på dørmatten eller i postkassen din.
   • Pakken hentes: Megtildeg henter pakken hjemme hos deg i løpet av natten, og sender den raskt til mottakeren.

   Liten eller stor pakke?

   Dersom du skal sende store pakker som ikke passer i postkassen eller som Megtildeg ikke har mulighet til å hente på din adresse kan du levere pakken i butikk. Om pakken kan hentes på din adresse finner du enkelt ut av når du undersøker mulighetene for å sende din pakke på Megtildeg.no. Megtildeg godtar pakker på opptil 20 kg. Små pakker på størrelse med en stor postkasse hentes i utgangspunktet fra hjemmet ditt. Store pakker og sendinger fra enkelte adresser må innleveres til en butikk. Du pakker forsendelsen selv forsvarlig inn i selvvalgt emballasje.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Tips og triks for innpakning

   Når du skal sende en pakke, er det viktig at den er pakket inn slik at den tåler transport. Noen enkle tips for slik innpakning finner du her:
   • Bruk det du har: En trygg innpakning betyr ikke nødvendigvis ruller med bobleplast eller esker med isopor. Gammelt avispapir, plastposer eller tidligere emballasjer fra pakker du har mottatt selv, fungerer fint. Slik tar du vare på pakken og miljøet.
   • Pakk forsvarlig: Hvor godt du behøver å pakke, er avhengig av hva du skal sende og hvordan du tror innholdet takler transport. Det eneste Megtildeg krever, er at du har et klart felt hvor du kan skrive din personlige hentekode og at denne kommer tydelig frem.
   2000
   Vis merVis mindre