Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Microsoft kampanjekode i 2020

   Spar med en Microsoft rabattkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   1.000kr.Rabattkode

   Microsofts hyggeligste rabatt

   Microsoft er kjent for å tilby produkter av høyeste kvalitet. Å kjøpe produkter fra Microsoft er virkelig en investering. Derfor har vi samlet de beste Microsoft rabattkodene for deg. Våre brukere har fått 1000 kroner i rabatt på deres datamaskiner. Dette er den mest populære rabatten de tilbyr. Skaff deg en datamaskin av ypperste kvalitet til en hyggeligere pris.

   Disse Microsoft rabattkoder har utløpt

   Alt du må vite om Microsoft

   Gratis nedlastninger til deg i dag

   Det finnes en rekke apper fra Microsoft til både Windows og Office som kan lastes ned helt kostnadsfritt. Sjekk ut tilbudet der du laster ned apper, du trenger ingen Microsoft rabattkode! I tillegg får du rabatt på enkelte apper som vanligvis koster mer. Definitivt verdt å sjekke ut!

   Gavekort

   Du kan gi gavekort til spesielle produkter hos Microsoft. Har du en venn som er glad i Xbox-spill kan du derfor gi et Xbox-gavekort til vedkommende. Du kan også velge å gi et gavekort på apper og underholdning til dem med Windows-enheter. Har du kjøpt et gavekort i en av Microsoft-butikkene, kan de kun benyttes der.

   Kundestøtte

   Dersom du noen gang skulle ha behov for hjelp kan du alltid kontakte Microsoft kundestøtte. Du finner svar på de vanligste spørsmålene på deres nettside. Ønsker du personlig hjelp kan du legge inn en beskrivelse av ditt problem. Du kan velge mellom å snakke med noen på chat eller la noen fra kundestøtte ringe deg opp.

   Kvalitet med Surface Pro

   Bestill denne bærbare datamaskinen som kan brukes til alt fra fritid, studier og arbeid. Maskinen har opptil 13,5 timers batteritid slik at du slipper å måtte lade batteriet konstant. Maskinen har en berørings-skjerm og støtter den praktiske Surface-pennen. Produktet er superlett, og kan dermed medbringes hvor enn du skulle ønske. Er du misfornøyd med varen kan du få pengene tilbake. Gi beskjed innen utgangen av den 90 dager lange prøveperioden.

   Alt du trenger til studietiden

   Visste du at du finner virkelig alt du trenger til studietiden hos Microsoft? Nettbutikken har et stort utvalg enheter, programvarer og apper du vil få bruk for. I tillegg har Microsoft en egen studentbutikk der du kan bla gjennom alle nødvendigheter. Det aller beste er at du som student sparer 10% uansett hvilke produkter du bestiller.
   0
   Vis merVis mindre

   Lignende rabattkoder

   Rabatt på Microsoft Office 365

   Sparetips

   Velg blant Office 365 for privat bruk eller bedrift. I pakken får du alle de nødvendige programmene. Gjennomfør dine arbeidsoppgaver dine så effektivt som mulig; deriblant Word og Excel.
   Det månedlige beløpet du må betale for produktet varierer. Det avhengig av om du ønsker å bruke programvaren på kun én datamaskin, eller opptil fem maskiner.
   • Ønsker du å bruke programmet på flere enheter, kan du velge en av de mer omfattende alternativene.
   • Ønsker du å spare noen kroner på programvare bør du sjekke våre Microsoft kampanjekoder. Maksimere din sjanse for å få en god deal.

   Spar med utdanningsrabatt

   Visste du at både lærere og elever kan spare penger hos Microsoft med utdanningsrabatten?
   1. 10% avslag
   • For å bruke Microsoft rabattkoder som gir 10% avslag på alt må du oppretter en Microsoft-konto.
   2. Automatisk rabatt
   • Når det er gjort trekkes rabatten automatisk fra din bestilling. Bare legg produktene til i handlekurven.
   3. Spesialpriser
   • Spesialprisene gjelder for alle elever og lærere ved alle utdanningsinstitusjoner.
   4. Informasjon
   • Du blir bedt om å oppgi informasjon om deg selv for å bekrefte din akademiske status. Deretter kan du spare i vei!

   Spesialtilbud til deg

   Visste du at det alltid finnes spesialtilbud hos Microsoft? Disse oppdateres stadig og gjør det mulig å spare opptil flere tusen kroner. Finn varer som bærbare datamaskiner og Xbox.
   Ønsker du å spare enda mer på salgsvarer eller fraktkostnader? Da bør du sjekke våre eksklusive Microsoft kampanjekoder.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her