Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Nettmat rabattkode i 2020

   Spar med en Nettmat kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Disse Nettmat rabattkoder har utløpt

   Visste du dette om Nettmat?

   Reduser matsvinn

   Matkassene fra Nettmat bidrar til å redusere matsvinn. Nettmat bestiller akkurat det de trenger til matkassene fra sine leverandører og selv mottar du akkurat det du trenger til ukens middager. Godt både for lommeboken og miljøet!

   Stor valgfrihet

   Med Nettmat matkasse har du mange valgmuligheter. Du velger selv pakken som passer deg best, hvor mange middager du vil ha i din matkasse, til hvor mange personer og om du ønsker kjøtt, fisk eller vegetarretter.

   Sunnere og enklere

   Det trenger ikke være vanskelig å spise sunt. Hos Nettmat er det enkelt å hente inspirasjon til sunne retter, og du ser også hvor mye tid som bør beregnet til hver rett. Med andre ord er det ekstra enkelt å spise sunt med Nettmat!

   Lignende rabattkoder

   Hva er Nettmat?

   Matkasse med lokale råvarer

   Hos Nettmat kan du bestille en matkasse med alt du trenger til en eller flere gode middager. Velg mellom flere menyforslag og juster menyene slik det passer deg, både porsjoner og innhold. Kassene inneholder gode råvarer fra lokale produsenter og anses som Norges ferskeste matkasse! Et nettmarked for matvarer gjør det enklere å prioritere bort kjip hverdagsplanlegging, og Nettmat gir deg akkurat den muligheten samtidig som du er garantert sunne og ordentlige middager.

   Spar på gode middager

   Not Nettmat ser du totalprisen og porsjonsprisen for hver enkelt rett, noe som hjelper deg å holde budsjettet. Du kan bestille middag for hele ukens 7 dager om ønskelig og du mottar alltid 15% rabatt på rett nr. 4 og 25% rabatt på rett nr. 5, 6 og 7. Om du er ekstra heldig er det en Nettmat rabattkode tilgjengelig som hjelper deg å spare enda mer på ukens middager!

   Velg mellom henting og levering

   Om du bor i Stavanger kan du hente matkassene selv hver fredag kl. 13:00 til 16:00 og mandag kl. 14:00 til 19:00 på Forus. Du kan også få matkassen levert hjem på døren hver mandag mellom 16:00 og 21:00. Frakt hjem på døren er alltid inkludert i prisen!

   Her finner du Nettmat

   Nettmat leverer til utvalgte postnummer i Rogaland, Oslo, Bergen og Trondheim, hvor de har levert 50 000 matkasser så langt. For å sjekke om de leverer til deg må du starte en bestilling og sjekke om ditt postnummer inngår. Om du er interessert i levering, men ser at Nettmat i utgangspunktet ikke leverer til deg oppfordrer de deg til å ta kontakt.
   2000
   Vis merVis mindre

   Tidligere rabattkode ga 20% rabatt

   Tidligere kunder har vært så heldige å kunne benytte seg av en Nettmat rabattkode som ga dem 20% på alle matkasser. Uansett om de var loyale kunder av Nettmat eller hadde lyst til å prøve ut tjenesten betød det sunnere og bedre middager til en enda billigere pris! Følg med på denne siden for å være den som sikrer seg dette smakfulle tilbudet neste gang.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her