Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Nordic Choice rabattkode i 2020

   Spar med en Nordic Choice Hotels rabattkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Disse Nordic Choice Hotels rabattkoder har utløpt

   Brukbar viten

   Hvor er de

   Hotellene er over hele Skandinavia, Baltikum og Finland. Drar du rundt i Norge til de større byene finner du for eksempel med garanti Nordic Choice Hotels Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen. Nordic Choice Hotels er derfor en god, men også billig måte å bo på når du er på reise rundt i Nord-Europa.

   Prisgaranti

   Finner du et Nordic Choice Hotell billigere et annet sted enn på nordicchoicehotels.no eller choice.no, så matcher de prisen. Men husk også at det blir billigere med Nordic Choice Club, hvor du som medlem får 5% rabatt, Nordic Choice rabattkode og andre booking-poeng.

   Møter og Konferanser

   Er det et stort bedriftsmøte eller kanskje din egen bryllupsfest som skal planlegges, så kan du booke lokaler hos Nordic Choice Hotels. Hotellet som du ønsker å holde ditt event på kan nemlig stå for hele prosessen. Finn ditt perfekte sted for eventet og velg mellom Clarion Hotel, Quality Hotel, Comfort Hotel eller et helt fjerde.

   Lignende rabattkoder

   Et av Nordens største hotellkjeder

   Nordic Choice Hotels er bedre kjent som en av de største hotellkjeder i Norden med mere enn 190 hoteller i Skandinavia, Baltikum og Finland. Hotellkjeden består av mange mindre hoteller, som har forskjellig fokus, så som for eksempel businesshotell, familiehotell eller get-away-hotell. Det er utrolig mange valgmuligheter når du bor på et av Nordic Choice Hotellene - noe for enhver smak og behag. Ikke nok med at kjeden er rundt om i hele Norden, så gir den deg også utrolig mange gode rabatter, noe som vi her på siden følger nøye med på!
   2000
   Vis merVis mindre

   Sånn kan du spare penger på hotellet

   Bli medlem av Nordic Choice Club

   Du kan bli medlem av Nordic Choice klubben helt gratis. Det er bare å trykke på Nordic Choice Hotels logoet over og på deres siden trykke «Bli medlem». Som medlem av klubben får du masse fordeler når du oppholder deg på hotellene, men også før selve oppholdet. Du kan nemlig som klubbmedlem får bonuspoeng, hver gang du bor på et av hotellene. Disse bonuspoeng kan du samle på og bruke til å kjøpe hotellrom. Bonusnetter er også noe du kan få fingrene i som medlem. Har du bestilt flere netter, så kan det være din siste natt blir gratis. Selvfølgelig får du også alltid 5% rabatt på alle hotellrom når du er medlem av Nordic Choice Club.

   Motta en velkomstbonus

   Det er ikke bare klubbmedlemmer som kan få fatt på de gode tilbud. Melder du deg nemlig på nyhetsbrevet mottar du en 25% Nordic Choice Hotels rabattkode inn i din e-post, og denne kan du bruke på hvilken som helst booking.

   Kampanjer og tilbud

   Det er selvfølgelig alltid mange andre kampanje og gode tilbud du kan hente hos Nordic Choice Hotels. Kampanjene går alt i fra rabatter på hotellrom til opplevelser og billig kvalitetsspisning. Følg med på siden her hvor vi alltid holder deg oppdatert med Nordic Choice Hotels beste tilbud.

   Hotellkjeden

   Hotellkjeden Nordic Choice Hotels har mange andre hoteller under seg og derfor kan det være en god idé å finne ut av, hvor du kan bruke bonuspoengene dine eller din Nordic Choice Hotels rabattkode. Hotellene som inngår under samme konsern, er blant annet:
   - Clarion Hotel
   - Comfort Hotel
   - Quality Hotel
   - Hotell Strømstad
   - Hotell Gjøvik
   Det er selvfølgelig mange andre frittstående hoteller rundt om i landet, så ta turen inn på nordicchoicehotels.no og se det brede utvalg.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her