Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   PFC Nordic rabattkode i 2020

   Spar med en PFC Nordic kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   250kr.Rabattkode

   Vår beste PFC Nordic rabattkode til verdi av 250 kr.

   PFC Nordic tilbyr alt man trenger for prevensjon og graviditet på en naturlig måte. PFC Nordic er kjent for å ha 99,3% sikker prevensjon i tillegg til null bivirkninger. Tenk hvor mye du sparer på legetimer og apoteket over tid. Våre brukere benyttet seg av en PFC rabattkode med 250 kr. rabatt, noe som førte til svært fornøyde kunder. Prevensjon har aldri vært billigere, i tillegg har du alt du trenger den dagen du vil ha barn. Hold et øye med siden her, så kan du få med deg neste tilbud hos PFC Nordic.

   Disse PFC Nordic rabattkoder har utløpt

   Mer om PFC Nordic

   Kontakt

   Du kan komme i kontakt med PFC Nordic ved å sende en e-post, ringe eller via nettsiden deres. Telefonen er bemannet alle hverdager fra 08.30 til 16.30. Telefonnummer og e-postadresse finner du på deres nettsider. Du kan også besøke deres kontorer i Sandnes. Om ønskelig kan en egen avtale lages via deres kontaktskjema.

   App

   Med PFC Nordic sin egen app finner du en masse nyttig informasjon. Dette hjelper deg å komme i gang med bruken av din fertilitetsmonitor. Appen inkluderer oppstartsprosedyrer og vanlige spørsmål. I tillegg finner du filmer som illustrerer korrekt bruk samt brukerhåndbøker. Appen kan lastes ned til både iPhone og Android telefoner.

   2 års garanti

   PFC Nordics produkter kommer med en to års garanti. Slik kan du være sikker på at du vil motta et godt produkt som vil vare. Alle feil må rapporteres innen 15 dager og all bruk må stanses når feilen oppdages. For mer informasjon se PFC Nordic sine hjemmesider.

   Guide: Slik gjør du

   En fertilitetsmonitor vil fortelle deg om du er fruktbar eller ikke de neste 24 timene. Hver morgen måler du enkelt temperaturen din under tungen med en sensor. Et pip vil komme når målingen er foretatt og en av tre farger vil dukke opp:
   • Grønn: Du er ikke fruktbar og kan sikkert ha samleie uten annen prevensjon.
   • Gul: Monitoren har ikke nok data og du kan være fruktbar. Vær forsiktig.
   • Rødt: Du er fruktbar og kan bli gravid.

   For mannen

   PFC Nordic har laget en egen nettside med nyttig informasjon til alle menn der ute. Det enten de har en partner som bruker eller vurderer å bruke en fertilitetsmonitor. Sjekk den ut og la deg overbevise av teknologien! Sjekk også ut våre mange PFC Nordic rabattkoder for muligheten til å spare en hel del kroner.
   0
   Vis merVis mindre

   Din guide til fertilitetsmonitorer

   Det å velge riktig fertilitetsmonitor kan være både forvirrende og frustrerende. Her kommer en kjapp guide for å gjøre det hele litt enklere:
   • Alle modeller som selges av PFC Nordic benytter seg av samme sikre teknologi. Hver morgen måler du temperaturen under tungen med en veldig nøyaktig sensor. Den vil gi informasjon om hvor i syklusen din du befinner deg. Når du får menstruasjon legger du enkelt inn denne informasjonen.
   • Alle monitorene har en sikkerhet på 99,3%. Dette betyr at det kun er 0,7% sjanse for feilmargin. Dette er like sikkert som annen prevensjon på markedet.
   • Bruker du en fertilitetsmonitor opprettholder du den naturlige hormonbalansen i kroppen.
   0
   Vis merVis mindre

   Spar tid og penger med PFC Nordic

   Sparetips

   I et langtidsperspektiv er en fertilitetsmonitor like billig eller billigere enn hormonell prevensjon. I tillegg sparer du en masse tid som ellers ville blitt brukt på legebesøk og apotek.
   • Med en fertilitetsmonitor fra PFC Nordic kan du for kun 35 kroner i måneden (over 10 år) enkelt måle din eggløsning med mer.
   • Informasjonen lagres i hele tolv måneder. Maskinen kan brukes like godt til å bli gravid som å unngå graviditet.
   Med en av våre PFC Nordic rabattkoder kan du senke prisen ytterligere.

   Bli gravid

   Det å bli gravid er vanskeligere for noen enn for andre. Med en fertilitetsmonitor fra PFC Nordic gjør du hele prosessen enklere for deg og din partner. Spar både tid og penger og bestill en i dag. Benytt en av våre mange PFC Nordic kupongkoder for å få den laveste prisen der er.
   2000
   Vis merVis mindre

   14 dages returrett

   Når du handler hos PFC Nordic har du alltid to uker på å ombestemme deg. Pass på at produktet må være i korrekt stand dersom du vil returnere det. For mer informasjon om hvordan returen skal finne sted se PFC Nordic sine nettsider.
   2000
   Vis merVis mindre

   Video tutorials

   På PFC Nordic sine hjemmesider finner du videoklipp med veiledninger. Dette kan være nyttig for førstegangs brukere. Disse ligger også på YouTube. Slik er du garantert å bruke ditt produkt riktig for så korrekt informasjon som mulig. All informasjon er helt gratis og lett tilgjengelig, du trenger ingen PFC Nordic kupongkode.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her