Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   SF Kids rabattkode i 2019

   Spar med en SF Kids kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   15%Rabattkode

   Spar 15% på din bestilling med SF kids rabattlkode

   SF Kids er en online streaming tjeneste som gjør at barna kan se barne TV shows på forespørsel. Tidligere har kundene vært heldige nok til å kunne spare 15% på sin bestilling ved å bruke en SF Kids rabattkode. Disse rabattkodene kommer ikke for ofte, derfor anbefaler vi at du dra nytte av dem så raskt som du ser dem live.

   Disse SF Kids rabattkoder har utløpt

   Lit om SF Kids:

   Fleksibilitet

   Nå behøver du ikke lengre la barna dine se utallige reklamer i mellom pausene, men du kan rett og slett velge akkurat dit barns favorittprogram direkte på TV, data eller smartphone. Du velger enda om det er online eller offline, hvor du ser på TV og du må laste ned shows for å se dem offline. Fleksibiliteten for barne-tv dine kan ikke bli bedre enn dette!

   Kontakt

   Ønsker du å komme i kontakt med SF Kids, er dette fullt mulig i alle hverdager mellom 08:00-23:30, eller i helgen mellom 09:00-23:30. Du kan enten kontakte dem via telefon eller så er alltid e-posten er rask måte å kommunisere på. Alle forespørsler blir besvart på så raskt som mulig når du sender en e-post.

   Prøv en måned gratis

   Hos SF Kids kan du nå få en helt gratis måned som en prøveperiode. Hvis du allerede vet du vil ha SF Kids som streaming tjenesten til barna dine, så kan du også få den første måned gratis. Etter den første måned hvis normalprisen ligge på 69 kr om måneden. Husk at det ikke er noen bindingstid hvis du lager en SF Kids konto.

   Lignende rabattkoder

   Hvem er SF Kids

   Programmer

   SF Kids er en strømmetjeneste tilegnet barna i familien. Her finner du noen av de største filmskatter som har gått igjennom flere generasjoner i din familie. Tjenesten dekker film og serier fra de nordiske land med mere enn 100 år på baken, hvor spennende fortellingen og magiske eventyr har sett dagens lys. Det nordiske innhold er stort, men du finner også internasjonale film og serier for barna, fra noen av det mest kjente barneunderholdning.

   Sosiale medier

   Nå kan du følge SF Kids på det sosiale mediet, Facebook. Her dukker det alltid opp informasjon om nye serier og film som vil bli offentliggjort på SF Kids eller allerede har blitt. Dessuten er det også bare en god måte å holde deg oppdatert om du er en av dem som liker å spare. SF Kids har ofte kampagnetilbud eller andre SF Kids rabatkoder som blir offentliggjort via deres sosiale medie-profiler.
   2000
   Vis merVis mindre

   Spare tips for SF Kids

   Hos SF Kids finner du de mest populære filmer og serier som har gått på norsk kino eller som har vært på TV. Du velger helt selv hvor og når du skal se, hvilket program. Velg mellom barnefavoritter som for eksempel:
   1. Pippi Langstrømpe
   2. Postman Pat
   3. Timmy-tid
   4. Peppa Gris
   5. Pingu
   6. Kaptein Sabeltann
   7. Byggmester Bob
   8. Emil fra Lønneberget
   Du finner selvfølgelig et hav av flere og serier på SF Kids, så ta turen inn og sjekk ut om du og barnas favoritter ligger der inne. Husk at første måned er gratis hos SF Kids, så dette gir deg god tid til å se om det er noe for deg! For å spare enda mer på abonnementet ditt, se etter en SF Kids rabattkode som kan gi deg et lavere abonnementspris eller en ekstra måned gratis.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her