Sixt rabattkode i 2022

Spar med en Sixt kupongkode i mai 2022

  • Alle (6)
    Alle (6)
  • Rabattkoder (1)
    Rabattkoder (1)
  • Kampanjer (3)
    Kampanjer (3)
25%
Rabatt

Spar 25% når du bestiller en leiebil i midten av uken

Unik
Rabattkode
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet nå for å motta Sixt rabattkoder og tilbud rett i innboksen

Kode
Utløpsdato:
 31. august
Utløpsdato:
 31. august
Gode
Fordeler

Last ned Sixt appen for enklere booking og gode fordeler nå

Kun
9000 kr

Med Sixt+ kan du leie en luksusbil for bare 9000 kr per måned

Disse Sixt rabattkoder har utløpt

Fra
570 kr

Lei økonomibil fra kun 570 kr om dagen

Gratis
fast track

Som medlem får du gratis fast track hos Sixt

Sparetips

Kundemedlemskap

Kundemedlemskap

Melder du deg inn i minSixt (Kundemedlemskapet hos Sixt Bilutleie) så har du tilgang til en rekke goder som kommer med medlemskapet. Blant annet får du opptil 20% på dine leier, gratis oppgraderinger, express insjekk og bonuspoeng/milevouchers via samarbeidspartnere. Registrering er helt gratis!
Sosiale medier

Sosiale medier

Du kan følge Sixt på Twitter for jevne oppdateringer og nyheter fra Sixt Bilutleie. Der kan du også muligens finne en Sixt rabattkode eller gode tilbud. Du kan også følge bloggen til Sixt for nyheter og oppdateringer hos Sixt verden rundt. Kort fortalt, Sixt gjør det enklest mulig for deg til å fylle dine kjørebehov hvor enn du skulle være.
Gratis kansellering

Gratis kansellering

Betaler du ved henting av din bil får du alltid gratis kansellering og endringer. Hos Sixt bilutleie er det viktig at kunder har en god og effektiv opplevelse ved henting og bruk av bil og derfor ligger alt til rette for at kundene skal ha sine behov og forventninger innfridd.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger1
Antall rabattkoder4
Høyeste rabatt25%

Tilbud for studenter

Studentrabatt

Hvis du vil på en weekendtur, reise hjem eller bare trenge en ferie generelt? Med en Sixt rabattkode kan du leie kjøretøy i alle størrelser for din tid borte med opptil 10% studentrabatt. Med Sixt har du også mulighten til å leie et stort utvalg av biler som skulle egne seg for flytting og lagring med førerkort klasse B. Sixt biluteleie prøver også å gjøre din studentopplevelse enklere.

Lignende butikker som Sixt

Agoda rabattkode
Apollo rabattkode
Avis rabattkode
SAS rabattkode
TrueStory rabattkode

Sixt Fast track

Jobber du i et Firma som har avtale med Sixt? Er du ofte i farta eller ønsker å unngå kø? Med Sixt fast track kan du nyte en effektiv reise og henting av din bil ved hjelp av din smart telefon uten å måtte gå i en av våre skranker. I tillegg kan du nyte fast track tjenester på flere av Norges flyplasser og oppgraderinger vis det skulle være kapasitet. Sixt Fast track er perfekt for deg som ofte reiser med jobben!

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Lær mer om Sixt

SIxt Bilutleie er et av verdens ledene bilutleie selskaper som tilbyr førsteklasses leie av biler, varebiler og limousiner eller andre kjøretøy du skulle ønske. Sixt har utleiesteder over hele verden slik at man kan skaffe transport på reise eller andre gjøremål. Om du har behov for en leiebil på en internasjonal flyplass eller togstasjon så er det store sjangser for at Sixt er på plass til å fylle dine behov for din reise. Sixt ser frem til å være din guide gjennom et kjøretøy som er perfekt for deg, uansett hvor det skulle være.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |