Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Specsavers kampanjekode i 2018

   Spar med en Specsavers rabattkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Bestill et linseabonnement og få et brillepar til 395 kr

   Få rabatt

   Bestill linser fra KUN 67,50 kr

   Få rabatt

   20% rabatt på multifokale kontaktlinser

   Få rabatt

   Bestill linseabonnement og slipp fraktkostnader

   Få rabatt

   Ved å bestille linseabonnement kan du spare så mye som 65%

   Få rabatt

   Bestill linseabonnement og få gratis synskontroller

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   50%rabattkode

   Den beste Specsavers rabattkode ga 50% avslag på briller

   Specsavers er førstevalget til mer enn 1 million Nordemm - og det for en god grunn! I nettbutikken deres finner du ett bredt utvalgt briller, solbriller, linser og tilbehør slik at du er garantert å få ditt behov dekket. Ikke nok med det har de fantastiske priser på alle produktene sine, og tilbyr ofte rabatter og kampanjer som reduserer prisen ytterligere. Med vår Specsavers kupongkode har kunder fått briller til halv pris.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Specsavers kampanjekode gir deg 10%rabatt på kontaktlinser
   Se rabattkode
   Kjøp linser hos Specsavers nå og spar 20%
   Få rabatt
   Få 20% rabatt på progressive kontaklinser
   Få rabatt
   Nå er det fri frakt på alle linser
   Få rabatt
   Black Friday er i gang! 50% rabatt på ALLE briller!
   Få rabatt
   20% rabatt på multifokale kontaktlinser
   Få rabatt

   Visste du dette om Specsavers?

   2 for 1

   Hos Specsavers har de alltid 2 for 1 på briller over 795 kr, helt uten en Specsavers kampanjekode. Brillene inkluderer enstyrke standardglass som er opptil 40% tynnere og 45% lettere enn vanlige glass. Med to par briller kan du matche briller og antrekk hver eneste dag.

   Fri frakt

   Bestiller du et linseabonnement får du alle kontaktlinsene sendt hjem helt gratis. Det lønner seg av den og andre grunner og abonnere på linsene dine. Skal du bestille noe annet lønner deg seg å titte her etter en Specsavers kampanjekode som gir gratis frakt, så sparer du 49 kr.

   Besøk Specsavers i person og få råd om brillekjøp

   Om du har tenkt å kjøpe en ny brille kan det være greit å prøve dem på i person for å se om de passer deg. Specsavers har over 70 butikker i Norge, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Hamar og Bodø. Her finner du optikere med høyt kunnskapsnivå som kan gi deg gode råd om øyehelse og brillekjøp. Uavhengig om du bare vil prøve et par briller i person før du klikker dem hjem, eller har mer dyptgående spørsmål om øyehelse kan en tur til Specsavers være en god idé.

   Bestill en synstest

   Regelmessige ynsundersøkelser er viktig, for å avgjøre om du trenger briller, om styrken har forandret segog for å sjekke om man har tegn påøyesykdom. Derfor anbefales det å ta en synstest annenhvert år. En synstest kan bestilles enkelt på nett, og koster 595 kr. Specsavers har over 70 butikker i Norge, hvor du enkelt kan få en synstest gjort av optiker.

   Gratis barnebrille ved synstest

   Tror du barnet ditt har behov for briller? Specsavers bryr seg om barnas syn, og tilbyr derfor et par briller til 395kr med på kjøpet ved bestilling av synstest til barn. Tilbudet gjelder barn i alderen 5-12 år- Hvis du vil kan du også få med ekstra slitesterke glass, som tåler røff lek og moro til kun 150 kr.

   25% rabatt for deg over 60 år

   Specsavers gir 25% rabatt på komplett brille til deg over 60 år. Dette er et godt tilbud som inkluderer innfatning, glass og overflatebehandling. Det er mer enn 1000 briller å velge mellom, og gjelder ved kjøp av innfatninger fra 195kr.
   395 krrabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Spar penger med linseabonnement

   Få gratis briller og synsundersøkelser

   Hos Specsavers kan du bestille deg et linseabonnement, som vil si at du får dine linser hjem i postkassen slik at du slipper å måtte huske og handle nye. Linsene blir levert hver tredje måned og varer til neste levering. Det er mye å spare på å bestille seg et abonnement. Linsene koster fra 58 kr i måneden for endagslinser og 65 kr for månedslinser, og dette helt uten en Specsavers kampanjekode.

   Du vil også dra nytte av disse fordelene:
   • Ett gratis brillepar verdt 395 kr hvert andre år, eller 395 kr i rabatt på et dyrere par
   • Alle påfølgende linsekontroller gratis
   • Fri frakt på linsene
   • Automatisk månedsbetaling,så slipper du å tenke

   100% fornøyd garanti

   For Specsavers er det viktig at du er fornøyd med dine nye briller, derfor har de en 100% fornøydgaranti. Briller skal jo ikke bare gjøre at du ser bra, men også at du ser bra ut. Er du ikke fornøyd med kjøpet ditt kan du dra innom din nærmeste Specsavers-butikk og levere brillene tilbake. Du har tre måneder på deg, og brillene må være uskadet. De hjelper deg så å finne en løsning du blir fornøyd med.

   Garantien gjelder:
   • Innfatning
   • Styrke og glass
   • Tilvenning på progressive glas

   Denne garantien er nasjonal og gjelder alle filialene. Du behøver med andre ord ikke å dra tilbake til der du kjøpte de. Dette gjelder selvsagt også briller kjøpt på nett.
   2000
   Vis merVis mindre

   Briller fra kun 195 kr

   Specsavers kom inn på det norske markedet i 2005 som en "billig"-kjede. Det viste seg at Norge trengte en optiker som ikke kostet skjorta, på den tiden var norske brillebrukere de som sjeldnest skiftet sine briller. I dag har Specsavers nærmere 1 million kunder og er fortsatt like billig.

   Hos Specsavers tilbyr de briller fra 195 kr til det siste innen designbriller, alle brillene er inkludert et enstyrke standardglass, men kan selvsagt oppgraderes. Du kan også spare enda mer på de allerede billige brillene ved å benytte en av våre Specsavers kampanjekoder.

   Det er ingen grunn til å lenger velge en dyr optiker, når du får akkurat det samme, bare billigere hos Specsavers.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her