Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Tailor Store rabattkode i 2018

   Spar med en Tailor Store kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Få 10% rabatt med vår Tailor Store rabattkode

   Eksklusivt: Verifisert
   Se rabattkode

   Med Tailor Store rabattkode kan du få en skjorte for kun 299 kr

   Se rabattkode

   Få 40% rabatt på EN skjorte med Tailor Store rabattkode

   Se rabattkode

   Ny kunde? Spar 40% med vår Tailor Store rabattkode

   Eksklusivt: Verifisert
   Se rabattkode

   Få plagget sendt gratis helt fra Sri Lanka

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   20%rabatt

   Skreddersydd pris, skreddesydde klær

   Tailor Store tilbyr skreddersydde dresskjorter, bokstavelig talt. De inkorporerer moderne teknologi inn i virksomheten sin for å tilby deg den perfekte skjorten. Skulle den ikke passe er det gratis å få plagget justert. Nesten for godt til å tro. Da er det også vanskelig å tro at tidligere kunder har fått 20% på hele kjøpet sitt med en av våre Tailor Store rabattkoder, men sant er det.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   20% Tailor Store rabattkode på alle varer!
   Se rabattkode
   Få 20% rabatt ved kjøp av 4 business-skjorter med Tailor Store kupongkode
   Se rabattkode
   10% rabatt på blå skjoter med rabattkode fra Tailor Store
   Se rabattkode
   Tailor Store rabattkode på din første skjorte: spar 15%
   Se rabattkode

   Spar enda mer med Tailor Store

   Fri frakt

   Hos Tailor Store får du gratis frakt om du bestiller varer for over 999 kr. Om du vil bestille mindre er det heller ikke umulig at vi har en Tailor Store rabattkode som gir nettopp fri frakt. Du vil få informasjon om leveringstiden når du legger inn bestillingen.

   Følg med på sosiale medier

   Tailor Store er selvsagt tilstede på sosiale medier. De har faktisk profil på Facebook, Instagram og Twitter. Her finner du de ferskeste nyhetene først og tips til hvor man bør bruke de. Det er også en og annen konkurransen og Tailor Store rabattkode.

   Nyhetsbrevet

   Er du interessert i elegant mote, dresser og skjorter. Eller kanskje du skal gifte deg dette året? Da bør du melde deg på Tailor Store sitt nyhetsbrev. Da vil du være den første som mottar nyheter, tilbud og de ferskeste Tailor Store rabattkodene.

   Betaling

   Hos Tailor Store kan du velge å betale med Visa eller MasterCard gjennom betalingsløsningen Paynova. Den er PCAI-DSS-sertifisert som vil si at den er helt trygg. Du kan også velge å betale via Klarna faktura eller Paypal om du helle foretrekker det.

   Gavekort

   Hva gir man til den stilige mannen eller kvinnen som har alt? Et gavekort på skreddersydde plagg hos Tailor Store selvsagt. Du kan velge mellom beløpene 300 kr, 500 kr eller 1000 kr. Eller startpakken som inneholder gavekort, målebånd og stoffprøver.

   Kundeservice

   Om det er noe du lurer på anbefales det å sjekke vanslige spørsmål og svar først. Finner du ikke det du lurte på eller har en tilleggsopplysning til din bestilling kan du ta kontakt med kundeservice via e-post eller via et skjema du finner på siden.
   10%rabattkode
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig
   2eksklusive tilbud
   1tilbud med fri frakt
   2Rabattkoder verifisert

   Skreddersydd til en vennlig pris

   Garantert perfekt passform

   Har du alltid ønsket deg en skreddersydd dress eller skjorte? Da er Tailor Store nettbutikken for deg. Her kan du måle deg og kjøpe skreddersydde skjorter og dresses til en billigere penge enn på et vanlig skredderi. I tillegg kan du selvsagt bruke en av våre Tailor Store rabattkoder, så får du det enda billigere.

   Du trenger ikke bekymre deg for passformen. Tailor Store har nemlig passformgaranti. Det vil si at om plagget mot formodning ikke passer, hjelper de deg å finne riktige mål så du kan gjøre justeringer hos en lokal skredder. Alternativt syr Tailor Store et helt nytt plagg til deg uten ekstra kostnad. For å benytte deg av garantien må du sende en e-post innen 10 dager og forklare at plagget ikke sitter som det skal.

   Du slipper å returnere plagget og derfor er det ingen returkostnader. Tailor Store anbefaler deg å levere plagget til veldedighet så det kommer til nytte hos noen som virkelig trenger det.

   Kundenes erfaringer

   Før man bestiller varer på nett kan det lønne seg å lese hva andre kunder synes om butikken. Trust Pilot er et fint verktøy for dette, her har Tailor Store fått 9,3 ut av 10 stjerner. Så det er ikke noen grunn til å være skeptisk til butikken.

   Leser du gjennom noen anmeldelser ser man fort at kundene er spesielt fornøyd med:
   • Den gode kvaliteten på klærne
   • God kundeservice
   • De fine klærne
   • Passformen på klærne
   • Oppfølgingen om klærne mot formodning ikke passer
   • Den brukervennlige siden
   • Rask leveringstid
   • At man designer klærne selv

   Som du ser er det ingen grunn til å være skeptisk til Tailor Store. Du vil stelle deg inn i køen av fornøyde kunder om du velger å kjøpe din nye skjorte eller dress her.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her