Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Tanum rabattkode i 2019

   Spar med en Tanum kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Få gratis frakt hos Tanum

   Få rabatt

   Spar 20% på de mest akutelle bøkene

   Få rabatt

   Sommertilbud gir deg opptil 30% rabatt

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Spar 15% på topp 10 bøker

   Uløper i dag
   Få rabatt

   En mengde pocket til kun 99 kr - spar inntil halv pris

   Få rabatt
   (1 ut av 1)

   Disse Tanum rabattkoder har utløpt

   Få hele 10% rabatt på din neste bestilling når du handler over 300 kr. med Tanum rabattkode
   Se rabattkode
   Spar inntil 75% på sommertilbud hos Tanum
   Få rabatt
   Få fri frakt hos Tanum
   Få rabatt
   Få 15% rabatt på pensumbøker som student
   Få rabatt
   Inntil 75% rabatt i Tanum sitt vårsalg
   Få rabatt
   Det er mammutsalg hos Tanum med årets største boksalg igang! Du kan forhåndsbestille bøker også.
   Få rabatt

   Billige bøker rett i din postkasse

   Kundeservice

   Om det er noe du lurer på kan du alltid ta kontakt med kundesenteret til Tanum. De kan kontaktes via deres kontaktskjema, mail eller telefon. Du vil alltid få svar innen 48 timer på virkedager. Se først innom deres FAQ det er stor mulighet for at noen har lurt på det samme før, så sparer du litt tid.

   Fri frakt

   Hos Tanum får du alltid gratis frakt om du bestiller for over 299 kr. Er du student kan det lønne seg å registrere seg som studentkunde. Da vil du få fri frakt på alt i periodene 01.01-15.02 og 01.08-15.09 så du kan bestille pensum uten å tenke på fraktkostnader. Bestill deg også en god bok du kan lese mellom studiene.

   Få alle nye tilbud på mail

   Meld deg på Tanum sitt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på nye kampanjer. Bøker har også sine sesonger, og da er det greit å få en påminnelse om når romjuls-litteraturen, påskekrimen og den nye sommerromanen kommer på tilbud. Tanum tilbyr også en solid rabatt på aktuelle bøker, og da er det greit å holde seg oppdatert!

   Åpent kjøp

   Tanum har 14 dagers åpent kjøp, som vil si at du alltid kan ombestemme deg om gaven du kjøpte allerede står i bokhyllen til den som skulle få den, eller du rett og slett har ombestemt deg. Etter å ha mottat varen har du 14 dager på å bestemme deg om du vil beholde den og yttligere to uker på å returnere den.

   Bøker til bedriften din?

   Bedriftskunder sparer ekstra mye. Trenger din bedrift bøker til kurs eller seminarer, oppdateringer innen ditt fagfelt eller simpethen gaver til ansatte? Tanum Bedrift gir maks rabatt på alle nyheter, kvantumsrabatter og levering på døren. Ta kontakt for ytterligere spørsmål!

   Lignende rabattkoder

   Frifrakt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Kjøp pocket og spar penger

   Samme bok bare billigere

   Du kan spare mye ved å kjøpe pocketbøker fremfor innbundne bøker. Du sparer ofte mer enn halve prisen på å kjøpe pocket. Det finnes også andre fordeler som at boka er mindre og lettere å ta med seg så du kan lese når du er på farten. Den holder kanskje litt kortere, men så er det sjelden man leser samme flere ganger.
   Hos Tanum har de pocketbøker fra kun 69 kr. Få de samme spennende fortellingene fra de samme fantastiske forfatterne. Det til bare en brøkdel av prisen.

   Lignende butikker

   • Haugenbok
   • Storytel
   • Adlibris
   • Bladkongen

   Kjøp pensum på nett og spar

   Som student er pensumlitteratur noe av det som tar mest av studielånet og man har sjelden mye penger. Hos Tanum kan du kjøpe pensum på nett og da også spare endel fremfor å kjøpe det på bokhandelen på studiestedet.
   Når du da i tillegg kan bruke en Tanum rabattkode gjør du skolebøkene enda billigere. Da har du bedre råd til å bli med ut for en fredagspils med faddergruppa.
   2000
   Vis merVis mindre

   Alt til skolestart

   Har du barn som skal begynne på skolen i år? Da trenger de både ryggsekk og pennal før den store dagen. Hos Tanum har de alt du trenger for skolestart også i nettbutikken. Med en skoleklar gutt eller jente er det litt lettere å ta handlingen fra sofakroken. Så slipper du maset i butikken. Sett dere ned og bla gjennom produktene til dere finner favorittene til skolebarnet.
   2000
   Vis merVis mindre

   Nyhetsbrev

   Om du er en skikkelig lesehest lønner det seg å abonnere på nyhetsbrevet til Tanum. Da vil du få nyheter, eksklusive tilbud og bestselgere rett til din e-post. Gå ikke glipp av bøkene alle snakker om! Det er ikke like trist å avslutte en god bok når du vet hva du skal begynne på neste gang. Nyhetsbrevet vil gi deg inspirasjon til hvilke bøker som passer akkurat deg.
   2000
   Vis merVis mindre

   Dette er vår aller beste utløpte rabattkode

   Hos Tanum finner du alltid den beste underholdningen med bøker og lydbøker. Enten du forbereder deg til ferie, hyttetur eller en koselig kveld hjemme foran peisen, kan du alltid finne noe av interesse hos Tanum. Med våre rabattkoder sparte kunder opptil 100 kr på bokkjøp i nettbutikken. Nå kan den kunden bli deg! Sjekk ut våre nettsider for å snappe opp de beste kupongkodene.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Apollo
   • Bubbleroom
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her