Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Toys R Us rabattkode i 2018

   Spar med en Toys R Us kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Gratis frakt på alle pakker over 599 kr

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   20%rabattkode

   Da barna fikk alt de ønsket seg

   Å handle leker hos Toys R Us er allerede billig, men da vi hadde en Toys R Us rabattkode som ga 20% rabatt rett før jul kan dere tro det gikk varmt i visakortene. Under juletreet lå alle de harde gavene barna kunne ønske seg og mer til. Sjekk innom her før du kjøper leker neste gang, det er mulig å spare også utenfor julesesongen.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Spar 10% på alt av sommerleker med Toys R Us rabattkode
   Se rabattkode
   I dag får du 25% rabatt på LEGO Technic
   Se rabattkode
   25% rabatt på Brio hele helga
   Se rabattkode
   Dagens Black Week tilbud: 30% rabatt på Nerf
   Se rabattkode
   Denne helgen får du 25% på alt hos Toys R Us
   Få rabatt
   25% hos Toys R Us på et stort utvalg varer! Bare i dag!
   Få rabatt

   Spar enda mer på leker

   Kundeservice

   Lurer du på noe angående nettbutikken, en vare, bytte, retur, garantier eller noe annet med Toys R Us kan du alltid ta kontakt med kundeservice på e-post. Du får svar innen 1-2 arbeidsdager. Eller så kan du sjekke vanlige spørsmål, så kanskje du finner svaret selv.

   Fri frakt

   Bestiller du varer for over 599 kr får du fri frakt til nærmeste Bring hentested. Skulle du ville bestille for mindre kan du alltid hente det gratis i et Toys R Us varehus eller benytte en av våre Toys R Us rabattkoder som gir gratis frakt. Pakkene kan leveres over hele landet.

   Fri retur

   Hos Toys R Us har du gratis retur i hele 365 dager etter du har mottatt produktet, og det helt uten en Toys R Us rabattkode. Så om du mot formodning ikke skulle være fornøyd med produktet bruker du den ferdig frankerte returseddelen og leverer pakken tilbake til utleveringstedet.

   Facebook

   Er du interessert i leker og produkter til dine barn bør du følge Toys R Us på Facebook. Da vil du først få beskjed om nye Toys R Us rabattkoder, nyheter og tips til barna. Kanskje du til og med er så heldig at du vinner en fin premie i en av konkurransene.

   Aldri gå glipp av noe

   Hvis du som oss, elsker å spare penger, bør du melde deg på Toys R Us sitt nyhetsbrev. Der sendes det ut Toys R Us rabattkoder, tilbud og informasjon om nyhetene. Aldri gå glipp av noe igjen, få det direkte i din innboks!
   Frifrakt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Norges største lekebutikk

   Garantert billigst med prismatch

   Hos Toys R Us jobber de kontinuerlig med å gi deg den beste prisen på sine produkter. Det er likevel ikke alltid like lett å følge med på alle andre butikker til enhver tid. Derfor har de utviklet prismatch, det vil si at om du finner samme vare til en lavere pris hos en nasjonal leverandør vil de matche prisen. Så da vet du at om du bruker en Toys R Us rabattkode får du garantert den laveste prisen på markedet.

   For å få refundert mellomlegget sender du bare en e-post til kundeservice med hvilket norsk nettbutikk du fant varen billigere i. Du må dokumentere den lavere prisen, for eksempel ved hjelp av et skjermbilde. Du vil få tilbakebetalt mellomlegget på samme konto som du betalte med innen 14 dager.

   Hent i butikk

   Hos Toys R Us har de noe som heter Click og Collect. Som betyr at du enten kan reservere varen i butikk og kjøpe den der, eller kjøpe den på nett og hente den i butikk. Det betyr at du kan benytte din Toys R Us rabattkode til tross for at du plukker opp varen i butikk, genialt ikke sant?

   Du kan hente varen i den Toys R Us butikken du velger om du så vil hente den i Ski, Bergen Bodø, Lagunen, Moa, CC Vest, Oslo, Alna, Arendal eller i en av de andre butikkene rundt om i Norge. Du kan hente varen innenfor hele åpningstiden.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her