Singles Day Norge 2022

Benytt våre eksklusive rabattkoder og spar penger på alt du trenger på Singles Day

KodeSACKit250 kr Rabattkode

Abonner på nyhetsbrevet og få en 250 kr SACKit rabattkode

Vilkår
Hva er Singles Day? 
Singles Day eller «Double 11» feires 11. november og er faktisk den aller største netthandelsdagen i året! Dagen er utrolig nok større enn både Black Friday og Cyber Monday! Singles Day stammer fra Kina og er opprinnelig en uoffisiell helligdag for single menn, men har senere utviklet seg til å gjelde alle enslige mennesker og også par. Dette er dagen da kjærligheten skal feires med brask og bram. Sørg for å gi deg selv eller din kjære en gave for å vise din takknemlighet.

Feirer vi Singles Day i Norge? 
Konseptet har ennå ikke rukket å bli et velkjent begrep i Norge, men da det ble lansert for et par år tilbake, blei det svært godt mottatt. Med utenlandske konsern som Alibaba Group og Media Markt som pådrivere, har handelsstanden i Norge nå fått opp øynene for dagen som kun er blitt populær gjennom netthandel. Store aktører som Elkjøp og Komplett hev seg fort på trenden og feiret sine kunder med ekstra gode besparelser på Singles Day. Kundene elsket det.

Hvilke Singles Day tilbud kan du forvente?
Dersom vi skal basere oss på fjorårets tall, kan du i løpet av Singles Day perioden forvente å spare inntil hele 70% på hos flere nettbutikker! Hos NA-KD fikk kundene en egen NA-KD rabattkode som ga 25% rabatt på alle varer, mens hos Nelly og CDON fikk du henholdvis 20% og 11% rabatt på hele nettbutikken! X-life på sin side ga alle treningsglade inntil 50% rabatt på kosttilskudd og treningsapparater, mens hos Staypro kan du få supertilbud på en mengde verktøy.

Hvor kan du spare på Singles Day? 
Finn flotte rabatter på alt mote, interiør og elektronikk i løpet av kampanjeperioden. Bla deg gjennom kampanjene til store aktører som for eksempel AliExpress, Zalando eller adidas. For å spare aller mest under Singles Day 2020, anbefaler vi at du følger med på vår rabattkodeside og sjekker ut alle våre eksklusive Singles Day rabattkoder. I tillegg holder vi deg oppdatert med de beste tilbudene og rabattene til enhver tid!
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |