Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Hotels.com rabattkode i 2019

   Spar med en Hotels.com kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Få 11% avslag på din bestilling med eksklusiv Hotels.com rabattkode

   Eksklusivt: Verifisert for 5 dager siden
   Se rabattkode

   Hotels.com rabattkode gir 8% rabatt

   Se rabattkode

   Hotels.com rabattkode gir deg 8% avslag på alle hoteller

   Uløper i dag Verifisert
   Se rabattkode

   Spar opptil 65% på din neste storbyferie!

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   40% rabatt på restplasser hos Hotels.com

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Spar opptil 40% på et vakkert strandhotell

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Akkurat nå få opptil 50% rabatt på en weekendtur

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Sjekk ut Hotels.com sine dagstilbud og spar opptil 50%

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Reis billigere med restplasser til inntil 40% avslag

   Utløper om 3 dager
   Få rabatt

   Få en gratis overnatting når du har samlet 10 overnattinger hos Hotels.com

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   10%Rabattkode

   Oppdag Europa til 10% rabatt med Hotels.com

   Hotels.com hjelper deg med å ikke betale for mye for hotell over hele verden. Likevel holder vi nordmenn oss ofte innenfor Europa. Derfor har Hotels.com gitt våre kunder eksklusive Hotels.com rabattkoder på 10% for alle hoteller i Europa. På den måten kunne alle reiselystne oppdage alt fra Portugals kyst til Balkans strender.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Spar 10% på din bestilling med Hotels.com rabattkode
   Se rabattkode
   Hotels.com rabattkode gir deg 8% rabatt på alle hoteller
   Se rabattkode
   Spar 10% på din hotellbestilling med Hotels.com rabattkode
   Se rabattkode
   Spar 10% på din hotellbestilling med Hotels.com kupongkode
   Se rabattkode
   Spar opptil 20% på Storbyferier
   Få rabatt
   Skrap deg til 10% rabatt! Klikk deg inn for å benytte deg av muligheten.
   Få rabatt

   Reis med rabatt

   App

   Last ned Hotels.com sin app i dag og spar opptil 50% på hemmelige hotellpriser. Appen er perfekt dersom du får behov for et hotell i siste minutt! Du kan lagre dine betalingsdetaljer for å enklere bruke appen neste gang. Klikk på "Kveldens tilbud" for å få eksklusive hotellpriser i området ditt. Samle hotellnetter på helgeturer, forretningsreiser og lengre overnattinger.

   Reiseguider

   Hos Hotels.com får du gratis reiseguider til vakre reisemål over hele verden. Les for eksempel om hoteller og attraksjoner i byer som Wien, New York og Barcelona. Benytt deg av tipsene i guidene og bruk en av våre Hotels.com kupongkoder. Kanskje gir en av guidene deg lyst til å reise til en bestemt destinasjon? Få mer ut av din tur du også, ta med deg en av reiseguidene helt gratis!

   Nyhetsbrev

   Elsker du å reise og oppdage nye steder? Da bør du melde deg på nyhetsbrevet til Hotels.com. Da vil du være den første som mottar eksklusive Hotels.com kupongkoder, tilbud og nyheter. Du vil også motta haugevis med inspirasjon og bilder fra over hele verden. Drøm deg bort i nyhetsbrevene og bruk tilbudene til å kunne bestille turene du aller helst har lyst å dra på for å spare enda mer.

   Erfaring

   Som kunde hos Hotels.com er du sikret en trygg og god overnatting. For å underbygge dette er kundeserviceteamet til Hotels.com på jobb for deg 24 timer i døgnet. Hotels.com har også en prismatch policy så du kan være sikker på at du aldri betaler mer enn du må. Finner du en lavere pris matcher de den for deg. På grunn av dette er Hotels.com en super side å bruke neste gang du har lyst til å komme deg litt vekk hjemmefra.

   Avbestilling

   Av og til oppstår det uventede ting, da er det greit å vite at du enkelt kan avbestille reisen din. Dette gjør du enkelt ved å logge inn på din brukerkonto hos Hotels.com. Der kan du velge å endre eller avbestille din bestilling. Hva du må betale for å avbestille varierer fra hotell til hotell og er utenfor Hotels.com sin kontroll. Les nøye gjennom avbetalingsvilkårene før du eventuelt avbestiller så du slipper å måtte betale mer enn hva du behøver.

   Sølv og gullmedlem

   Som Silver-medlem får du ekstra fordeler i tillegg til fordelene som Reward-medlem. Disse inkluderer, raskere kundeservice enn alle andre, prismatch uten problemer, tilbud om Fast-Track og tidlig adgang til Hotels.com kuponger. Som Gold-medlem får du i tillegg eksklusive Gold-kampanjer. Dette er den høyeste medlemskap statusen og gir deg de fleste fordelene. Bo 30 netter eller mer i løpet av medlems året for å oppnå dette nivået.

   11%Rabattkode
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig
   1Eksklusive rabattkoder
   2Rabattkoder verifisert
   4Rabattkoder lagt til denne uken
   Sist oppdatert: I dag

   Sparetips hos Hotel.com

   Benytt en Hotels.com rabattkode

   Har du en Hotels.com rabattkode 2019 kan du enkelt bruke den neste gang du bestiller et hotellopphold så får du et skikkelig hotellkupp. Da går du frem slik:
   • Finn ditt ønskede hotell.
   • Klikk på "bestill nå" og velg din ønskede romtype.
   • Neste side vil be deg om å fylle inn kundeinformasjon og betalingsopplysninger. Scroller du litt ned på siden vil du se en link i et felt til høyre med navnet "Bruk et tilbud eller en rabatt". Klikk på denne.
   • Et nytt felt vil dukke opp. Tast inn din Hotels.com rabattkode og vær oppmerksom på skrivefeil som store og små bokstaver, andre tegn eller mellomrom.
   • Klikk "Bruk".
   • Din rabattkode er nå lagt til i din bestilling og en eventuell rabatt skal ha blitt trukket fra.
   Vær oppmerksom på at de fleste rabattkoder kommer med vilkår som må være oppfylt. De kan gjelde utvalgte overnattingssteder eller en bestemt tidsperiode overnattingen må finne sted. Opplever du problemer eller har spørsmål kan du alltids ta kontakt med kundeservice 24 timer i døgnet.

   Spar som medlem

   Er du medlem av Hotels.com Rewards kan du samle bonusovernattinger. Da kan du gjøre ditt neste opphold billigere eller faktisk helt gratis og dette helt uten en Hotels.com kupongkode 2019.
   Det tar kun ett minutt å bli medlem, og du kan få én bonusovernatting per 10. overnatting med Hotels.com. Medlemskapet er kostnadsfritt og fungerer på denne måten:
   • Velg blant 297.000 hoteller verden over. Du velger selv hvordan du samler de ti nettene på uansett om det er enkeltreiser eller lengre ferier.
   • Gjennomsnittsprisen på de 10 overnattingene du har samlet bestemmer verdien på bonusovernattingen din.
   • Bonusovernattingene kan innløses når og hvor som helst.
   Som medlem får du i tillegg tilgang til hemmelige priser. Du kan spare opptil 50% på en rekke overnattingssteder over hele verden. Jo mer du reiser, jo høyere medlemskapstatus har du. Og du? Hotels kupongkodene våre fungerer for rewards medlemmer også.
   2000
   Vis merVis mindre

   Lave priser på gruppereiser

   Gruppereiser er i mange tilfeller en god måte å spare penger på. Reiser du med et større reisefølge sparer du faktisk opptil 30%. Eller tilogmed mer om du finner en Hotels.com rabattkode for gruppereiser. Hvordan kan du sikre deg best pris?
   • Få tildelt tilpassede reiseforslag basert på behovet til deg og din gruppe når du fyller ut et skjema hos Hotels.com.
   • Sammenlign forslagene og forhandle.
   • Velg det beste alternativet og få de absolutt laveste prisene på markedet.
   Les deg opp på alle vilkår hos Hotels.com og spar penger i dag!
   2000
   Vis merVis mindre

   Få de beste prisene med prismatch

   Hotels.com garanterer deg den beste prisen på ditt hotellopphold. Finner du en lavere pris et annet sted vil Hotels.com refundere mellomlegget. Slik går du frem dersom du har funnet en lavere pris et annet sted:
   • Dobbeltsjekk at den nye prisen du har funnet gjelder for samme rom, på det samme hotell og til samme tid.
   • Er bestillingen din ikke-refunderbar kan du fylle ut skjemaet på deres nettsider. De vil behandle forespørselen for deg. En forutsetning er at forespørselen sendes inn seneste kl. 23.59 dagen før oppholdet.
   • For refunderbare bestillinger blir mellomlegget umiddelbart tilbakebetalt. Det dersom alle opplysningene du har fylt inn stemmer.
   • For ikke-refunderbare bestillinger blir en kupongkode lik mellomlegget sendt til din epost. Den kan du bruke neste gang du bestiller et opphold via deres nettside.
   Er du fortsatt usikker på hvordan konseptet fungerer? Les mer på deres nettsider!
   2000
   Vis merVis mindre

   Hotels.com flash salg

   En perfekt måte å spare penger med hotels.com er ved å se etter deres flash-salg. Flash-salget har en tendens til å vare i ca 48 til 72 timer. Du kan forvente at du kan spare fra 20% til 40% på bestemte destinasjoner over hele verden. Kampanjen har en tendens til å starte på tirsdager og slutter på torsdager eller fredager. Så sørg for å sjekke kupongene i disse dagene for å se om du kan finne et super tilbud i flash-salget.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Bubbleroom
   • Gymshark
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her