Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Hotels.com rabattkode i 2020

   Spar med en Hotels.com kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   10%Rabattkode

   Oppdag Europa med 10% rabatt på alle hoteller

   Hotels.com hjelper deg med å ikke betale for mye for hotell over hele verden. Likevel holder vi nordmenn oss ofte innenfor Europa. Derfor har de gitt våre kunder eksklusive Hotels.com rabattkoder på 10% for alle hoteller i Europa. På den måten kunne alle reiselystne oppdage alt fra Portugals kyst til Balkans strender.

   Disse Hotels.com rabattkoder har utløpt

   Reis med rabatt

   App

   Last ned Hotels.com sin app i dag og spar opptil 50% på hemmelige hotellpriser. Appen er perfekt dersom du får behov for et hotell i siste minutt! Du kan lagre dine betalingsdetaljer for å enklere bruke appen neste gang. Klikk på "Kveldens tilbud" for å få eksklusive hotellpriser i området ditt. Samle hotellnetter på helgeturer, forretningsreiser og lengre overnattinger.

   Reiseguider

   Du får du gratis reiseguider til vakre reisemål over hele verden. Les for eksempel om hoteller og attraksjoner i byer som Wien, New York og Barcelona. Benytt deg av tipsene i guidene og bruk en av våre Hotels.com kupongkoder. Kanskje gir en av guidene deg lyst til å reise til en bestemt destinasjon? Få mer ut av din tur du også, ta med deg en av reiseguidene helt gratis!

   Nyhetsbrev

   Elsker du å reise og oppdage nye steder? Da bør du melde deg på nyhetsbrevet. Da vil du være den første som mottar eksklusive Hotels.com rabattkoder, tilbud og nyheter. Du vil også motta haugevis med inspirasjon og bilder fra over hele verden. Drøm deg bort i nyhetsbrevene og bruk tilbudene til å kunne bestille turene du aller helst har lyst å dra på for å spare enda mer.

   Erfaring

   Som kunde er du sikret en trygg og god overnatting. For å underbygge dette er kundeserviceteamet er det altid noen på jobb for deg 24 timer i døgnet. De har også en prismatch policy så du kan være sikker på at du aldri betaler mer enn du må. Finner du en lavere pris matcher de den for deg. På grunn av dette er Hotels.com en super side å bruke neste gang du har lyst til å komme deg litt vekk hjemmefra.

   Avbestilling

   Av og til oppstår det uventede ting, da er det greit å vite at du enkelt kan avbestille reisen din. Dette gjør du enkelt ved å logge inn på din brukerkonto. Der kan du velge å endre eller avbestille din bestilling. Hva du må betale for å avbestille varierer fra hotell til hotell og er utenfor dems sin kontroll. Les nøye gjennom avbetalingsvilkårene før du eventuelt avbestiller så du slipper å måtte betale mer enn hva du behøver.

   Sølv og gullmedlem

   Som Silver-medlem får du ekstra fordeler i tillegg til fordelene som Reward-medlem. Disse inkluderer, raskere kundeservice enn alle andre, prismatch uten problemer, tilbud om Fast-Track og tidlig adgang til kuponger. Som Gold-medlem får du i tillegg eksklusive Gold-kampanjer. Dette er den høyeste medlemskap statusen og gir deg de fleste fordelene. Bo 30 netter eller mer i løpet av medlems året for å oppnå dette nivået.

   1Eksklusive rabattkoder
   1Rabattkoder verifisert
   Sist oppdatert: i går

   Sparetips hos Hotel.com

   Benytt en Hotels.com rabattkode

   Har du en Hotels.com rabattkode kan du enkelt bruke den neste gang du bestiller et hotellopphold så får du et skikkelig hotellkupp. Da går du frem slik:
   • Finn ditt ønskede hotell.
   • Klikk på "bestill nå" og velg din ønskede romtype.
   • Neste side vil be deg om å fylle inn kundeinformasjon og betalingsopplysninger. Scroller du litt ned på siden vil du se en link i et felt til høyre med navnet "Bruk et tilbud eller en rabatt". Klikk på denne.
   • Et nytt felt vil dukke opp. Tast inn din rabattkode og vær oppmerksom på skrivefeil som store og små bokstaver, andre tegn eller mellomrom.
   • Klikk "Bruk".
   • Din rabattkode er nå lagt til i din bestilling og en eventuell rabatt skal ha blitt trukket fra.
   Vær oppmerksom på at de fleste rabattkoder kommer med vilkår som må være oppfylt. De kan gjelde utvalgte overnattingssteder eller en bestemt tidsperiode overnattingen må finne sted. Vi anbefaler at du sjekker begrensningene i på rabattkoden før du prøver å bruke den.

   Spar som medlem

   Er du medlem av Hotels.com Rewards kan du samle bonusovernattinger. Da kan du gjøre ditt neste opphold billigere eller faktisk helt gratis.
   Det tar kun ett minutt å bli medlem, og du kan få én bonusovernatting per 10. overnatting. Medlemskapet er kostnadsfritt og fungerer på denne måten:
   • Velg blant 297.000 hoteller verden rundt. Du velger selv hvordan du samler de ti nettene på. Det har ikke noe å si om det er enkeltreiser eller lengre ferier.
   • Gjennomsnittsprisen på de 10 overnattingene du har samlet bestemmer verdien på bonusovernattingen din.
   • Bonusovernattingene kan innløses når og hvor som helst.
   Som medlem får du i tillegg tilgang til hemmelige priser. Du kan spare opptil 50% på en rekke overnattingssteder over hele verden. Jo mer du reiser, jo høyere medlemskapstatus har du. Du kan også benytte en Hotels.com rabattkode på rewards og enten få doble Welcome rewards poeng eller reduserert pris.
   2000
   Vis merVis mindre

   Få de beste prisene med prismatch

   Hotels.com garanterer deg den beste prisen på ditt hotellopphold. Finner du en lavere pris et annet sted vil Hotels.com refundere mellomlegget. Slik går du frem dersom du har funnet en lavere pris et annet sted:
   • Dobbeltsjekk at den nye prisen du har funnet gjelder for samme rom, på det samme hotell og til samme tid.
   • Er bestillingen din ikke refunderbar kan du fylle ut skjemaet på deres nettside. De vil behandle forespørselen for deg. Forespørselen sendes inn seneste kl. 23.59 dagen før oppholdet.
   • For refunderbare bestillinger blir mellomlegget umiddelbart tilbakebetalt. Det dersom alle opplysningene du har fylt inn stemmer.
   Er du fortsatt usikker på hvordan konseptet fungerer? Les mer på deres nettsider!
   2000
   Vis merVis mindre

   Hotels.com flash salg

   Få muligheten til å spare store mengder på hoteller ved å benytte av flash salget. Flash salget har en tendens til å vare i ca 48 til 72 timer. Du kan forvente at du kan spare fra 20% opptil 40% på bestemte destinasjoner over hele verden. Salget har en tendens til å starte på tirsdager og slutter på torsdager eller fredager. Derfor anbefaler vi at du sjekker inn hos oss på disse dagene, slik at du ikke går glipp av de fantastiske prisene.
   2000
   Vis merVis mindre

   Lave priser på gruppereiser

   Gruppereiser er i mange tilfeller en god måte å spare penger på. Reiser du med et større reisefølge sparer du faktisk opptil 30%. Eller tilogmed mer om du finner en Hotels.com rabattkode for gruppereiser. Hvordan kan du sikre deg best pris?
   • Få tildelt tilpassede reiseforslag basert på behovet til deg og din gruppe når du fyller ut et skjema.
   • Velg det beste alternativet og få de absolutt laveste prisene på markedet.
   Les deg opp på alle vilkår og spar penger i dag!
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her