Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Kondomeriet rabattkode i 2020

   Spar med en Kondomeriet kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   20%Rabattkode

   Ta vare på moroa - til 20% rabatt

   Sexleketøy er noe alle bør ha i nattbordskuffen. De kan ta sexlivet ditt til nye høyder, både med partner og alene. De beste leketøyene koster litt, så det er lurt å bruke en av Kondomeriet rabattkode. I fjor sparte kundene 20% på de mest populære leketøyene med en av våre rabattkoder. Følg med her du også, så blir det fort billigere å hoppe i høyet.

   Disse Kondomeriet rabattkoder har utløpt

   Visste du:

   App

   Last ned Kondomeriets app for iPhone eller Android. Via appen kan du handle i deres nettbutikk når og hvor du enn måtte ønske. Du kan få kategoriserte sextips og annen inspirasjon for et mer krydret sexliv. Fra appen kan du også følge Kondomeriets blogg, i tillegg til å bli litt klokere med "Visste du at..." fakta.

   Leveringstid

   Normalt bruker Posten 2-5 virkedager på å levere pakken din. I enkelte perioder med høy pågang må du belage deg på litt ekstra ventetid. Dette gjelder eksempelvis ved juletider eller i sommersesongen. Ønsker du å bestille en julegave fra Kondomeriet, anbefales det å bestille før 16 desember.

   Orgasmegaranti

   Visste du at Kondomeriet har innført en orgasmegaranti? Garantien går ut på det navnet tilsier - de garanterer deg orgasme når du benytter deres produkter. Garantien gir deg 30 dager på å teste varen fra bestillingsdato. Skulle du være misfornøyd, hjelper Kondomeriet deg med å finne det perfekte produktet for deg.

   Noveller på nett

   Er du glad i å lese sexnoveller bør du sjekke ut siden Kondomeriet. Der finner du et godt utvalg slike historier helt gratis. Det er en god måte for deg å komme riktig humør, enten alene eller med partner. Bruk en Kondomeriet kupong for litt leketøy til lesningen. Du kan også sende inn dine egenskrevne erotiske noveller.

   Kundeservice

   Kundeservice teamet til Kondomeriet er på jobb for svare på dine spørsmål. Om det skulle være spørsmål om pakken din, sporingsnummer, manglende produkt, betaling, reklamasjon, angrefrist eller orgasmegarantien. Kundeservice kan nås på telefon mellom 09:00-15:00 alle hverdager i tillegg kan du nå de på e-post alle dager.

   Nytelse i adventskalender

   Lag din egen erotiske adventskalender med Kondomeriet. Da gjør du sexlivet til deg og din partner enda morsommere. Bestill småting som blant annet:
   • Penis-ringer
   • Små vibratorer
   • Glidemiddel og liknende,
   og gi din bedre halvdel en gave dere kan kose dere med sammen hver dag i adventstiden. Det er både praktisk og rimelig å lage sin egen adventskalender med Kondomeriet. Enda rimeligere blir det om du bruker en Kondomeriet rabattkode. Du får også mye mer for dine penger, da produktenes verdi overstiger adventskalendernes pris med opptil 50%.
   0
   Vis merVis mindre

   God pris på vibratorer

   Er du ute etter de mest populære sexleketøyene? Da anbefaler vi deg å bestille bestselgende vibratorer kos Kondomeriet. Her finner du alt fra rabbitvibratorer, klitorisvibratorer, parvibratorer og mye annet. Bestill akkurat den varianten som passer din preferanse best. I mange tilfeller kan du spare penger på utvalgte varianter. Vi har tidligere hatt en eksklusiv 20% Kondomeriet rabattkode på klitorisvibratorer. Ta en titt innom siden i ny og ne for å få med deg neste eksklusive rabattkode fra Kondomeriet.

   Leketøyene som tar deg til nye høyder

   Spar på Kondomeriets favoritter

   Synes du det er vanskelig å finne ut hvilket leketøy du skal velge i jungelen av vibratorer, dildoer, buttplugs, felshlights også videre? Kondomeriet har samlet favorittene under "Vi anbefaler". Her finner du garantert noe som faller i smak. Og for å gjøre et skikkelig kupp fungerer selvsagt en Kondomeriet rabattkode 2020 her også.
   Du finner blant annet disse godbitene:
   • Womanizer
   • We-Vibe
   • Fifty Shades
   • Rabbitvibrator
   • Frekt undertøy
   • Leketøy som kan kobles med Pornhub
   • Analkuler
   Her har du det som vil ta leken på soverommet til nye høyder, uansett om du leker alene eller har en lekekamerat. Klikk deg inn og finn dine favoritter her, og husk, Kondomeriet har orgamsegaranti.

   Spar 20% med miljørabatt

   Dersom du panter ditt gamle sexleketøy får du en 20% Kondomeriet rabattkode som du kan bruke på et nytt produkt. På den måten sparer du både miljøet og penger.
   • Sexleketøy skal leveres på avfallstasjoner i likhet med andre elektriske produkter. For mange kan dette være et stort tiltak. Den alternative leveringsmetoden hos Kondomeriet er et enkelt alternativ.
   • Send leketøyet i posten eller lever den i en av deres butikker for å motta rabattkoden.
   • Vet du ikke hvilket produkt du ønsker å bruke rabatten på? Da kan du få en Kondomeriet rabattkode og tenke på saken.
   • Det gamle sexleketøyet ditt behøver ikke å være fra Kondomeriet. Du mottar rabatten uavhengig av hvor du kjøpte produktet. Miljørabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer eller rabatter.
   2000
   Vis merVis mindre

   Anonymitet

   Er du ukomfortabel med å handle sexleketøy både i butikk og på nett, og ønsker å ivareta din anonymitet?
   Når du bestiller hos Kondomeriet får du en diskré pakke uten noen form for logo. På den måten kan du bestille akkurat det sexleketøyet du ønsker, uten å bekymre deg.
   2000
   Vis merVis mindre

   Spar under sesongkampanjer

   Visste du at Kondomeriet har kampanjer hver sesong? Her får du temapakker til ekstremt reduserte priser.
   Kunder har spart så mye som 200 kr med en 30% Kondomeriet rabattkode. De har kjøpt vibratorer, glidemiddel og orgasmekremer.
   Uansett om du er på utkikk etter massasjeolje eller håndjern, har Kondomeriet kampanjepris på et av dine favorittprodukter på et eller annet tidspunkt. Hvis ikke, kan du alltids sjekke ut en Kondomeriet rabattkode du finner på vår side.
   2000
   Vis merVis mindre

   Fifty Shades-leketøy til de eksperimentelle

   Ble du, i likhet med resten av verden, fengslet av Fifty Shades serien? Kanskje ble du også inspirert til å piffe opp sexlivet ditt litt? Mange kunder har tidligere spart opptil 35% på gavesett med en av våre kode! Hos Kondomeriet kan du finne et stort utvalg sexleketøy inspirert av Fifty Shades bøkene- og filmene. Du finner blant annet leketøy til par, vibratorer og mye annet spennende.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Fysiske butikker

   Du har sikkert sett Kondomeriets butikker rundt om i landet vårt. Her kan du sjekke ut vareutvalget og se produktene før du anvender en Kondomeriet rabattkode i nettbutikken.
   Kondomeriet har butikker i de flere av Norges byer og tettsteder. Dra innom Kondomeriet Kvadrat, Kondomeriet Sandvika storsenter, Kondomeriet Ski storsenter, Kondomeriet Strømmen storsenter eller en annen butikk rundt om i vårt langstrakte land.
   2000
   Vis merVis mindre