via
Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Kondomeriet rabattkode i 2018

   Spar med en Kondomeriet kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Spar opptil 70% på leketøy fra Kondomeriet

   29 Brukt denne uken
   Få rabatt

   Heite julekalendere og nyttårskalendere fra kun 39 kr

   Få rabatt

   Prøv den verdensomtalte Womanizer som stimulerer klitoris

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Sett med analplugg i 3 forskjellige størrelser til kun 244 kr

   Få rabatt

   Pant dine gamle leketøy hos kondomeriet - få 20% rabatt på ett nytt produkt

   Få rabatt

   Fifty Shades Freed klitorisstimulator til kun 1049 kr

   Få rabatt

   Nyheten Womanizer Premium får du nå til 10% rabatt

   Få rabatt

   Pirrende adventskalender for en råheit desember

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Womanizer er her nå i premium versjonen - dine orgasmer vil aldri være bedre igjen

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Er du en kunstelsker? Få deg en klitorisvibrator i Mondriansk rutemønster

   Utløper i morgen
   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   20%rabattkode

   Ta vare på moroa - til 20% rabatt

   Sexleketøy er noe alle bør ha i nattbordskuffen. De kan ta sexlivet ditt til nye høyder, både med partner og alene. De beste leketøyene koster litt, så det er lurt å bruke en av våre Kondomeriet rabattkoder. Da kundene var våryre i fjor sparte de 20% på de mest populære leketøyene med en av våre rabattkoder. Følg med her du også, så blir det fort billigere og hoppe i høyet.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Hipp, hipp, hurra, nå får du gratis frakt med Kondomeriet rabattkode
   Se rabattkode
   En liten pause i lesingen - 15% studentrabatt
   Få rabatt
   Lekne tilbud med opptil 35% rabatt
   Få rabatt
   30% rabatt på onanihylse til penis
   Få rabatt
   Sjekk ut sommerpakkene, pirrende og for enhver smak!
   Få rabatt
   Få 25% rabatt på favorittvibratoren Mr. Rabbit! Rosa og heftig - forvent din beste orgasme
   Få rabatt

   Visste du:

   App

   Last ned Kondomeriets app for iPhone eller Android. Via appen kan du handle i deres nettbutikk fra hvor og når du skulle ønske. Du kan få kategoriserte sextips og annen inspirasjon for et mer krydret sexliv. Fra appen kan du også følge Kondomeriets blogg, i tillegg til å bli litt klokere med "Visste du at..." fakta.

   Leveringstid

   Normalt bruker Posten 2-5 virkedager på å levere pakningen din. I enkelte perioder med høy pågang må du belage deg på litt ekstra ventetid. Dette gjelder eksempelvis ved juletider eller sommersesongen. Ønsker du å bestille en julegave fra Kondomeriet, anbefales det å bestille før 16 desember.

   Orgasmegaranti

   Visste du at Kondomeriet har innført en orgasmegaranti? Garantien går ut på det navnet tilsier - de garanterer deg orgasme ved benyttelse av deres produkter. Garantien gir deg 30 dager på å teste varen fra bestillingsdato. Skulle du være misfornøyd hjelper Kondomeriet deg med å finne det perfekte produktet for deg.

   Nyhetsbrev

   Ønsker du å få sextips, lesestoff og nyheter rett i din innboks? Da anbefaler vi deg å melde deg på nyhetsbrevet til Kondomeriet. Du blir også den første til å få Kondomeriet rabattkoder og kampanjer. Slik sparer du enda mer på dine kjøp. Er du allerede påmeldt og skulle ønske å melde deg av kan dette også gjøres enkelt og raskt.

   Noveller på nett

   Er du glad i å lese sexnoveller bør du sjekke ut siden Kondomeriet. Der finner du et godt utvalg slike historier helt gratis. Det er en god måte for deg å komme riktig humør, enten alene eller med partner. Bruk en av våre Kondomeriet rabattkoder for litt leketøy til lesningen. Du kan også sende inn din egen skrevne erotiske noveller.

   Ønskeliste

   Logg inn eller registrer deg hos Kondomeriet. Da kan du lage en ønskeliste med alle dine favorittprodukter.

   Listen kan du lagre for din egen del eller sende den til en venn, venninne eller kjæreste. Legger du til produktene i ønskelisten uten å logge inn, blir listen slettet etter 30 dager.

   God pris på vibratorer

   Er du ute etter de mest populære sexleketøyene? Da anbefaler vi deg å bestille bestselgende vibratorer kos Kondomeriet. Her finner du alt fra rabbitvibratorer, klitorisvibratorer, parvibratorer og mye annet. Bestill akkurat den varianten som passer din preferanse best. I mange tilfeller kan du spare penger på utvalgte varianter. Vi har tidligere hatt en eksklusiv 20% Kondomeriet rabattkode på klitorisvibratorer. Ta en titt innom siden i ny og ne for å få med deg neste eksklusive rabattkode fra Kondomeriet.
   70%rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Leketøyene som tar deg til nye høyder

   Spar på Kondomeriets favoritter

   Syne du det er vanskelig å finne ut hvilket leketøy du skal velge i jungelen av vibratorer, dildoer, buttplugs, felshlights også videre? Ikke fortvil, uansett om du er nybegynner eller erfaren har Kondomeriet samlet favorittene under "Vi anbefaler". Her finner du garantert noe som faller i smak. Og for å gjøre et skikkelig kupp fungerer selvsagt våre Kondomeriet rabattkoder her også.

   Du finner blant annet disse godbitene:
   • Womanizer
   • We-Vibe
   • Fifty Shades
   • Rabbitvibrattorer
   • Frekt undertøy
   • Filmer
   • Leketøy som kan kobles med Pornhub
   • Analkuler
   • Og MYE mer

   Her har du det som vil ta leken på soverommet til nye høyder, uansett om du leker alene eller har en lekekamerat. Klikk deg inn og finn dine favoritter her, og husk, Kondomeriet har orgamsegaranti.

   Spar opptil 20% med miljørabatt

   Dersom du panter ditt gamle sexleketøy får du en 20% Kondomeriet rabattkode som du kan bruke på et nytt produkt. På den måten sparer du både miljøet og penger.

   • Sexleketøy skal leveres på avfallstasjoner i likhet med andre elektriske produkter. For mange kan dette være et stort tiltak. Dette gjør den alternative leveringsmetoden hos Kondomeriet til et enkelt alternativ.
   • Send leketøyet i posten eller lever den i en av deres butikker for å motta avslaget.
   • Vet du ikke hvilket produkt du ønsker å bruke rabatten på? Da kan du få en Kondomeriet rabattkode og tenke på saken.
   • Noe du kanskje ikke visste er at det gamle sexleketøyet ditt ikke behøver å være fra Kondomeriet. Du mottar rabatten uavhengig av hvor du kjøpte produktet. Miljørabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer eller avslag.
   2000
   Vis merVis mindre

   Gi nytelse i gave

   Usikker på hva du skal gi din kjære i bursdagsgave? Hva med å la fantasien slippe løs og gi et gavekort fra Kondomeriet?

   • Kortet er gyldig i 3 år, slik at mottakeren har god tid på å benytte det til å bestille akkurat det de ønsker seg.
   • Gavekortet kan brukes til å betale hele eller deler av beløpet det handles for.
   • Benyttes ikke hele gavekortets verdi på en gang, vil det resterende beløpet være lagret på kortet. Slik kan det brukes neste gang du bestiller en vare.
   2000
   Vis merVis mindre

   Anonymitet

   Er du ukomfortabel med å handle sexleketøy både i butikk og på nett, og ønsker å ivareta din anonymitet?

   Når du bestiller hos Kondomeriet får du en diskret pakke uten noen form for ut stikkende logoer. På den måten kan du bestille akkurat det sexleketøyet du vil uten å bekymre deg for at naboer og andre vil snoke.
   2000
   Vis merVis mindre

   Nytelse i adventskalender

   Lag din egen erotiske adventskalender med Kondomeriet. Da gjør du sexlivet til deg og din partner enda morsommere. Bestill småting som blant annet:
   • Penis-ringer
   • Små vibratorer
   • Glidemiddel og liknende,

   og gi din bedre halvdel en gave dere kan kose dere med sammen hver dag i adventstiden. Det er både praktisk og rimelig å lage din egne adventskalender med Kondomeriet. Enda rimeligere blir det om du bruker en Kondomeriet rabattkode. Du får også mye mer for dine penger, da produktenes verdi overstiger adventskalendernes pris med opptil 50%.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Spar under sesongkampanjer

   Visste du at Kondomeriet har kampanjer hver sesong? Her får du temapakker til ekstremt reduserte priser.

   Kunder har spart så mye som 200 kr med våre 30% Kondomeriet rabattkoder. De har kjøpt vibratorer, glidemiddel og orgasmekremer.

   Uansett om du er på utkikk etter massasjeolje eller håndjern. Kondomeriet har kampanjepris på et av dine favorittprodukt på ett eller annet tidspunkt. Hvis ikke, kan du alltids sjekke våre Kondomeriet rabattkoder.
   2000
   Vis merVis mindre

   Fifty Shades-leketøy til de eksperimentelle

   Ble du, i likhet med resten av verden helt fengslet av Fifty Shades serien? Kanskje ble du også inspirert til å piffe opp sexlivet ditt litt? Mange kunder har tidligere spart opptil 35% på gavesett med en av våre Kondomeriet rabattkoder! Hos Kondomeriet kan du finne et stort utvalg sexleketøy inspirert av Fifty Shades bøkene- og filmene. Du finner blant annet leketøy til par, samt vibratorer og mye annet spennende. Prisene er jo også fantastiske.
   2000
   Vis merVis mindre