Booking.com rabattkode i 2022

Spar med en Booking.com kupongkode i mai 2022

 • Alle (4)
  Alle (4)
 • Rabattkoder (1)
  Rabattkoder (1)
 • Kampanjer (3)
  Kampanjer (3)
 • Utløper snart (1)
  Utløper snart (1)
50%
Rabatt

Opplev Sevilla i sommer og spar opptil 50% på hotellopphold

Utløper snart
Rabatter
Kode

Bli abonnent hos Booking.com og motta ekslusive hys-hysj tilbud rett til din e-post

Kode
Utløpsdato:
 24. august
Utløpsdato:
 24. august
15%
Rabatt

Bestill en ferie før 30. september og spar minst 15%

10%
Rabatt

Meld deg inn hos Booking.com i dag og umiddelbart motta 10% rabatt på din neste bestilling

Disse Booking.com rabattkoder har utløpt

15%
Rabatt

Benytt deg av ferietilbud hos Booking.com - spar 15% på et opphold i Middelburg nå

15%
Rabatt

Spar 15% på et hotellopphold i Amsterdam nå

FAQs Booking.com

Nyhetsbrevet fra Booking.com blir sendt ut et par ganger i uken, hvor du får de beste rabatter og kampanjer fra overnattingsteder rundt om i verden. Iblant kan du til og med bli tilsent en Booking.com rabattkode, som du kan bruke til å spare på din neste booking. Med over flere millioner av overnattingsteder til inspirasjon i nyhestsbrevet, finner du garantert ditt optimale overnattingssted. Da det er det praktisk å kunne benytte seg av Booking.com rabattkoden du ble tilsendt.

Hvis du ønsker å finne eller holde deg oppdatert med alle de nye rabattkodene på Booking.com, anbefaler vi at du holder deg oppdatert med nettstedet vårt. Vi oppdaterer kontinuerlig nettstedet vårt med alle de nye tilbudene og kampanjene som pågår. Når det er en rabattkode, vær sikker på at den blir lagt ut her på siden vår.

Hvis du ønsker å leie ut en leilighet du ikke bruker, kan du oppgi den helt gratis på Booking.com. Du får muligheten til å velge hvem som skal være hjemme hos deg og sette dine egne regler for gjestene. Du kan til og med be om skadesdepositum for ekstra sikkerhet, slik at du føler deg enda tryggere å leie ut et helt eget sted.

Mer om Booking.com

Kundeservice

Kundeservice

Booking.com er på jobb hele døgnet, 7 dager i uken for å hjelpe deg. Skulle det være noe i veien med bookingen din eller om du lurer på noe kan du ringe de hele døgnet fra alle land. På sidene deres finner du en oversikt over hvilke nummer som finnes og hvilke språk de snakker. Du kan selvfølgelig alltid kontakte det norske kundesenteret for å få hjelp. Haster ikke forespørselen din kan du alltids sende en e-post som blir besvart så fort som mulig.
Book skyss fra flyplassen

Book skyss fra flyplassen

Visste du at du kan booke skyss til og fra flyplassen på Booking.com. I et samarbeid med Rideways kan bilen stå å vente på deg når du går av flyet. Prisene kalkuleres fra flere partnere så du alltid vil få den billigste prisen, helt uten en Booking.com rabattkode. Om planene forandrer seg kan du avbestille helt gratis inntil 2 timer før du blir hentet. Så bestill bilen på forhånd så slipper du å stresse med å finne en taxi som antagelig er mye dyrere.
Gjesteomtaler

Gjesteomtaler

Det er alltid litt som å spille i lotto og velge et hotell. Er plasseringen fin, er det verdt prisen, hvordan er renholdet og er frokosten god er noen spørsmål man kan spørre seg selv. Det er alltid kjedelig å ha betalt for et hotell som ikke er verdt prisen. Hos Booking.com er det lett å finne ut hva tidligere gjester syntes om hotellet. Det finnes over 150.000.000 gjesteomtaler på deres sider. Les gjennom noen av disse før du bestiller hotell, slik at du vet at du får det du betaler for.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger1
Antall rabattkoder4
Høyeste rabatt50%

Det lønner seg å være medlem

Få tilgang til hysj-hysj tilbud

Vil du virkelig spare på ditt neste hotellopphold bør du bli medlem på Booking.com. De belønner nemlig sine medlemmer med enda bedre priser enn de allerede lave prisene på siden. Dette helt uten en Booking.com rabattkode.

Logg inn på din konto

De legger nemlig ut hysj-hysj tilbud som bare vil dukke opp når du er pålogget din konto. Hysj-hysj tilbudene kan spare deg opptil halve prisen av oppholdet. Som en god kunde vil du også med jevne mellomrom få prøve deres ".genius" program. Det vil si at du får 10% ekstra rabatt på alle hoteller med ".genius" logoen. I tillegg vil du kunne benytte deg av fordeler som gratis utsjekking og gratis flytransport.

Lignende butikker som Booking.com

Dancenter rabattkode
Expedia rabattkode
Hotels.com rabattkode
Nordic Choice Hotels rabattkode

Verv en venn

Når du er medlem hos Booking.com har du muligheten til å verve dine venner. Du får en helt unik link inne på deres sider, som enkelt kan deles på sosiale medier eller e-post. Du kan også kopiere linken og gi den bort på andre måter om det passer deg bedre.
Når du verver en venn vil du motta 20 € og din venn vil få tilbakebetalt 10% av sitt hotellopphold. Det fungerer enkelt på denne måten:
 • Inviter dine venner ved å bruke din unike link
 • De booker og overnatter på sitt favoritt hotell eller et helt nytt sted
 • Når din venn har utført sitt opphold får du 20 € rett inn på ditt betalingskort
Dette høres nesten for godt ut til å være sant, men det er helt sant. Du kan verve 10 venner og vil motta 20 € for hver av de.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Hoteller over hele verden

Booking.com tilbyr hoteller over hele verden. De har nesten 2.000.000 hoteller du kan velge mellom, så her skal man finne noe uansett hvor mye eller lite kresen man er på overnattingsteder. De jobber hele tiden for å gi de laveste prisene på hotellene de promoterer og du kan spare enda mer ved å bruke en Booking.com rabattkode herfra.
Spar på hoteller i:
 • Stockholm
 • København
 • Praha
 • Oslo
 • New York
 • Bangkok
 • Tokyo
Samt mange flere.

Få gratis kansellering

Hvis du har bestilt ferie med booking.com, har du muligheten til å få pengene tilbake. Du kan enten motta den som en kupong eller få pengene tilbake til kontoen din. Det kan være vanskelig å planlegge en fremtidig ferie akkurat nå, men vær sikker på at om ferien av en eller annen grunn relatert til pandemien skulle bli kansellert, vil du få pengene tilbake. Hvis du ikke føler deg trygg til å forlate landet, anbefaler vi at du tar en titt gjennom de gode prisene for hotell her i Norge.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |