Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Apollo kampanjekode i 2020

   Spar med en Apollo rabattkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   20%Kampanjekode

   Apollo gir deg den perfekte ferien til redusert pris

   Apollo er eksperten når det kommer til reiser og ferie. Du er garantert en minnerik, knirkefri og trygg reise og kan slappe av i solen uten å bekymre deg. Apollo tar seg av det meste og du kan bruke tiden din på å nyte feriedagene dine. Våre kunder kunne glede seg over en kampanjekode med hele 20% rabatt på charterferier i fjor. Følg med her og spar på din neste ferie også.

   Disse Apollo rabattkoder har utløpt

   Beste sparetips

   Reiseforsikring

   Noe av det viktigste du bør tenke på før du drar utenlands er reiseforsikringen. Slik sparer du penger dersom uforutsette situasjoner og kostnader skulle oppstå. Apollo tilbyr reiseforsikringer gjennom forsikringsselskapet Gouda. Da er du 100% sikret når du drar utenlands. Velg blant reiseforsikring for voksne, familie og ungdom. Forskjellige priser avhengig av din destinasjon og lengden på oppholdet ditt.

   App

   Last ned appen Apollo Reiser i App Store eller Google Play. Få en eksklusiv Apollo kampanjekode, reisetips og informasjon om din reise med Apollo. Last ned all viktig informasjon før du reiser slik at du får tilgang når og hvor du vil, selv uten tilgjengelig WiFi. Kartet kan benyttes offline slik at du vet hvor du befinner deg til enhver tid uten å måtte ta i bruk 4G under ditt opphold.

   Taxfree

   En god måte å spare penger på når du er ute og reiser, er å benytte deg av de gode prisene på taxfree-varer. Forhåndsbestiller du taxfree-varer hos Apollo, kan du spare mye helt uten en Apollo kupongkode. Dette også sammenlignet med butikkene på flyplassene i Norge. Enkelte varer kan faktisk gi deg opptil 70% så mye avslag. Slå deg løs - men vær oppmerksom på toll-restriksjoner.

   Prisgaranti Plus

   Denne prisgarantien forsikrer deg om at du får den aller beste priser på markedet. Det er en del av Apollo sin avbestillingsbeskyttelse som du kan velge når du skal ut å reise med dem. Blir prisen på reisen din senket etter at du har betalt depositum og 60 dager før avreise, får du tilbake mellomlegget. Du er selv ansvarlig for å finne den nye, lavere prisen og opplyse Apollo om dette. Gjør deg kjent med alle vilkårene på deres nettsider.

   Gavekort

   Bestill et reisegavekort til de som har alt. De beste jule- eller bursdagsgavene er opplevelser man kan nyte sammen med de man er glad i. Med et reisegavekort fra Apollo kan du skrive en personlig hilsen. Send det direkte via e-post eller print det ut og gi det til mottakeren. Du behøver ikke bruke hele på en gang, det resterende beløpet ligger på kortet ditt til du bestiller en ny reise. Gavekortet er gyldig i to år og er på mellom 250 og 10.000 kr.

   Pakkereisegaranti

   Liker du også å bestille fly og hotell i samme sleng? Det er både gunstig med hensyn til tidsbruk og pengebesparelser. Benytt deg av en av våre Apollo koder og spar enda mer. Du er beskyttet av Pakkereiseloven. Dette betyr at Apollo står ansvarlig dersom du ikke får den reisen du har betalt for og du vil ha krav på erstatning. Gi beskjed til reiselederen dersom en slik situasjon oppstår.

   Spar ved å bestille en chartertur

   Hvis det er noe som Apollo er kjent for, er det deres chartertur som gir mange tilleggsopplevelser. Du kan forhåndsbestille mat og plass på flyet ditt og leiebil på ankomsstedet. Alt dette kan gjøres i en pakkereise hvis du reiser med en følgesvenn eller har en familieferie. Det er flere interessante destinasjoner som er tilgjengelige som en pakkeavtale. Hvis du velger tilbudet, kan du muligens finne en rabattkode eller et tilbud som gir deg en redusert pris.

   Sparetips for Apollo

   Det har aldri vært enklere og spare penger

   Det er mange forskjellige måter å spare penger på Apollo, men disse er noen av de enkleste og beste måtene å spare penger på ferien:
   • Sjekk ut våre Apollo kampanjekoder 2020 og spar på din reise
   • Ofte er det 20% billigere å bestille pakkereise enn å bestille fly og hotell hver for seg.
   • Planlegger du en storbyferie med vennegjengen? Da kan du velge mellom pakker med rutefly og et stort utvalg hotell og flyforbindelser.
   • Skal du på sol- og badeferie med familien? Da vil det mest aktuelle for deg være å bestille pakkereise med charterfly og få rabatt på hele ferien.
   Uansett hvordan reise du planlegger garanterer vi deg at du sparer penger.

   Meld deg på nyhetsbrevet

   Å reise er det eneste man bruker penger på man blir rikere av. Vil du bli enda rikere bør du melde deg på Apollo sitt nyhetsbrev. Da får du mengder av inspirasjon rett til din e-post. Du får også disse fordelene:
   1. Eksklusive kampanjekoder og tilbud
   • Det er flere tilbud og kampanjekoder som er kun for medlemmer av nyhetsbrevet, meld deg på for å ikke gå glipp av disse
   2. Nyheter og reisetips
   • Du vil være en av de første som får vite om nye hoteller og reisemål
   3. Fantastiske konkurranser
   • Du vil alltid få vite om aktuelle konkurranser med helt utrolige premier
   2000
   Vis merVis mindre

   Hovedkampanjene til Apollo

   Hos Apollo finner du kampanjepriser avhengig av sesong, footballresier, eksotiske reiser og storybyferier.
   • Du kan bestille reiser til Manchester, Liverpool eller Barcelona for å se laget ditt spille.
   • I desember kan du ofte finne billigere reiser til storbyer som er kjente for sine julemarkeder.
   • Under høstsesongen kan du ofte finne billigere reiser til Europas lekre storbyer.
   Når du bestiller gjennom en av kampanjene, kan du alltid være sikker på at du får den beste prisen for pengene dine selv om det ikke er rabatt på kampanjene. Du kan velge blant skreddersydde pakker. Måten å få avslag på kampanjene, er å følge med her på TV2 og se når et tilbud eller en Apollo rabattkode blir tilgjengelige. Velg det alternativet som passer best for deg! Ikke nok med at det er effektivt og praktisk - dette er også den beste måten å spare penger på.
   2000
   Vis merVis mindre

   Billige restplasser

   Er du i siste liten? Ikke noe problem! Det er nemlig mange som bestiller reiser for så å finne ut at de ikke kan reise likevel. Det er jo fint for deg? Apollo har restplasser som gir deg flybilletter. Du får også spesifiserte og uspesifiserte bostedsopphold til rabatterte priser.
   Reis for eksempel til:
   • Hellas
   • Kroatia
   • Kreta
   • Slbania
   Spar så mye som 30% på utvalgte reiser til disse deilige og solfylte destinasjonene. Finner du en Apollo kampanjekode hos oss kan du spare enda mer på en spontan ferie.
   Alle prisene gjelder dersom minst 2 personer deler rom eller leilighet.
   2000
   Vis merVis mindre

   Følg Apollo på sosiale medier og spar penger

   Bli inspirert av å følge Apollo og deres forskjellige sosiale medier plattformer. Det er mange fordeler ved å gjøre det. Ved å følge sine sosiale medier kan du muligens finne skjulte rabattkoder eller tilbud. Bildene som er lagt ut er ment å inspirere deg til din neste ferie. De viser de varmeste og beste prisene å reise, derfor er det smart å gi dem en følge. Nedenfor kan du se alle plattformene som du finner Apollo på.
   • Facebook
   • Twitter
   • Instagram
   • Youtube
   • Blogg.no
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her