Apollo rabattkode i 2022

Spar med en Apollo kampanjekode i juli 2022

 • Alle (6)
  Alle (6)
 • Rabattkoder (1)
  Rabattkoder (1)
 • Kampanjer (5)
  Kampanjer (5)
 • Utløper snart (1)
  Utløper snart (1)
45%
Rabatt

Spar opptil 45% ved å benytte deg av Apollo sine restplasser

Egen
Rabattkode
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta eksklusive tilbud og Apollo rabattkoder

Kode
Utløpsdato:
 31. august
Utløpsdato:
 31. august
40%
Rabatt

Her finner du aktuelle tilbud - spar opptil 40%

Fra
2498 kr

I Bonanza salget finner du reiser fra kun 2489 kr i august

Fra
3798 kr

Bestill ferie i september her fra kun 3798 kr

500
Rabatt

Nå kan du spare 500 kr per person på en ferie til Emiratene i sommer og gjennom vinteren

Utløper snart

Disse Apollo rabattkoder har utløpt

800 kr
Rabattkode
Kode

Bestill charterreise i sommer og spar 800 kr med denne Apollo rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 10. januar
Utløpsdato:
 10. januar
500 kr
Rabatt

Sikre deg 500 kr i rabatt ved bestilling til Dubai og Emiratene

Åpent
Kjøp

Apollo gir deg nå åpent kjøp og gratis ombooking på alle reiser

Beste sparetips

Reiseforsikring

Reiseforsikring

Noe av det viktigste du bør tenke på før du drar utenlands er reiseforsikringen. Slik sparer du penger dersom uforutsette situasjoner og kostnader skulle oppstå. Apollo tilbyr reiseforsikringer gjennom forsikringsselskapet Gouda. Da er du 100% sikret når du drar utenlands. Velg blant reiseforsikring for voksne, familie og ungdom. Forskjellige priser avhengig av din destinasjon og lengden på oppholdet ditt.
App

App

Last ned appen Apollo Reiser i App Store eller Google Play. Få en eksklusiv Apollo rabattkode, reisetips og informasjon om din reise med Apollo. Last ned all viktig informasjon før du reiser slik at du får tilgang når og hvor du vil, selv uten tilgjengelig WiFi. Kartet kan benyttes offline slik at du vet hvor du befinner deg til enhver tid uten å måtte ta i bruk 4G under ditt opphold. Det er enkelt og billig å reise med Apollo.
Taxfree

Taxfree

En god måte å spare penger på når du er ute og reiser, er å benytte deg av de gode prisene på taxfree-varer. Forhåndsbestiller du taxfree-varer hos Apollo, kan du spare mye helt uten en Apollo rabattkode. Dette også sammenlignet med butikkene på flyplassene i Norge. Enkelte varer kan faktisk gi deg opptil 70% så mye avslag. Slå deg løs - men vær oppmerksom på toll-restriksjoner.
Prisgaranti Plus

Prisgaranti Plus

Denne prisgarantien forsikrer deg om at du får den aller beste priser på markedet. Det er en del av Apollo sin avbestillingsbeskyttelse som du kan velge når du skal ut å reise med dem. Blir prisen på reisen din senket etter at du har betalt depositum og 60 dager før avreise, får du tilbake mellomlegget. Du er selv ansvarlig for å finne den nye, lavere prisen og opplyse Apollo om dette. Gjør deg kjent med alle vilkårene på deres nettsider.
Gavekort

Gavekort

Bestill et reisegavekort til de som har alt. De beste jule- eller bursdagsgavene er opplevelser man kan nyte sammen med de man er glad i. Med et reisegavekort fra Apollo kan du skrive en personlig hilsen. Send det direkte via e-post eller print det ut og gi det til mottakeren. Du behøver ikke bruke hele på en gang, det resterende beløpet ligger på kortet ditt til du bestiller en ny reise. Gavekortet er gyldig i to år og er på mellom 250 og 10.000 kr.
Pakkereisegaranti

Pakkereisegaranti

Liker du også å bestille fly og hotell i samme sleng? Det er både gunstig med hensyn til tidsbruk og pengebesparelser. Benytt deg av en av våre Apollo rabattkoder og spar enda mer. Du er beskyttet av Pakkereiseloven. Dette betyr at Apollo står ansvarlig dersom du ikke får den reisen du har betalt for og du vil ha krav på erstatning. Gi beskjed til reiselederen dersom en slik situasjon oppstår.

Rabattkuponger til lignende butikker som Apollo

Spar ved å bestille en chartertur

Spar ved å bestille en chartertur

Hvis det er noe som Apollo er kjent for, er det deres chartertur som gir mange tilleggsopplevelser. Du kan forhåndsbestille mat og plass på flyet ditt og leiebil på ankomsstedet. Alt dette kan gjøres i en pakkereise hvis du reiser med en følgesvenn eller har en familieferie. Det er flere interessante destinasjoner som er tilgjengelige som en pakkeavtale. Hvis du velger tilbudet, kan du muligens finne en rabattkode eller et tilbud som gir deg en redusert pris.

Ofte stilte spørsmål om Apollo

Hvis du ønsker å spare så mye som mulig er det lurt å melde deg på nyhetsbrevet til Apollo. Da blir du den første til å motta informasjon om alle de aktuelle tilbudene og sparemulighetene. Hvis du er heldig kan du også motta eksklusive rabattkoder som kan gjøre din neste reise enda billigere.

Apollo tilbyr reisemål i hele verden. Kroatia, Hellas, Dubai, Thailand, Barcelona og Berlin er blant noen av de populære destinasjonene du kan besøke.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger1
Antall rabattkoder6
Høyeste rabatt45%

Sparetips for Apollo

Det har aldri vært enklere og spare penger

Det er mange forskjellige måter å spare penger på Apollo, men disse er noen av de enkleste og beste:
 • Sjekk ut våre Apollo rabattkoder i 2022 og spar på din reise
 • Ofte er det 20% billigere å bestille pakkereise enn å bestille fly og hotell hver for seg.
 • Planlegger du en storbyferie med vennegjengen? Da kan du velge mellom pakker med rutefly og et stort utvalg hotell og flyforbindelser.
 • Skal du på sol- og badeferie med familien? Da vil det mest aktuelle for deg være å bestille pakkereise med charterfly og få rabatt på hele ferien.
Uansett hvilken type reise du planlegger garanterer vi deg at du sparer penger.

Lignende butikker som Apollo

Agoda rabattkode
Avis rabattkode
SAS rabattkode
Sixt rabattkode
TrueStory rabattkode

Meld deg på nyhetsbrevet

Å reise er det eneste man bruker penger på som man også blir rikere av. Vil du bli enda rikere bør du melde deg på Apollo sitt nyhetsbrev. Da får du mengder av inspirasjon rett til din e-post. Du får også disse fordelene:
 • Eksklusive kampanjekoder og tilbud
Det er flere tilbud og kampanjekoder som er kun for medlemmer av nyhetsbrevet, meld deg på for å ikke gå glipp av noe.
 • Nyheter og reisetips
Du vil være en av de første som får vite om nye hoteller og reisemål, og hvordan du kan spare penger på disse.
 • Fantastiske konkurranser
Du vil alltid få vite om aktuelle konkurranser med helt utrolige premier!

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Hovedkampanjene til Apollo

Hos Apollo finner du kampanjepriser avhengig av sesong, footballresier, eksotiske reiser og storbyferier.
 • Du kan bestille reiser til Manchester, Liverpool eller Barcelona for å se laget ditt spille.
 • I desember kan du ofte finne billigere reiser til storbyer som er kjente for sine julemarkeder.
 • Under høstsesongen kan du finne billigere reiser til Europas lekre storbyer.
Når du bestiller gjennom en av kampanjene kan du alltid være sikker på at du får den beste prisen for pengene dine, uansett om det er rabatt på kampanjene. Du kan velge blant skreddersydde pakker. Måten å få avslag på kampanjene på er å følge med her på TV 2 og se når et tilbud eller en Apollo rabattkode blir tilgjengelige. Velg det alternativet som passer best for deg!

Billige restplasser

Er du i siste liten? Ikke noe problem! Det er nemlig mange som bestiller reiser for så å finne ut at de ikke kan reise likevel. Det er jo fint for deg? Apollo har restplasser som gir deg flybilletter. Du får også spesifiserte og uspesifiserte bostedsopphold til rabatterte priser.
Reis for eksempel til:
 • Hellas
 • Kroatia
 • Kreta
 • Spania
Spar så mye som 30% på utvalgte reiser til disse deilige og solfylte destinasjonene. Finner du en Apollo rabattkode hos oss kan du spare enda mer på en spontan ferie.
Alle prisene gjelder dersom minst 2 personer deler rom eller leilighet.

Følg Apollo på sosiale medier og spar penger

Bli inspirert av å følge Apollo og deres forskjellige sosiale medier plattformer. Det er mange fordeler ved å gjøre det. Ved å følge Apollo sine sosiale medier kan du muligens finne skjulte rabattkoder eller tilbud. Bildene som er lagt ut er ment til å inspirere deg til din neste ferie. De viser de beste prisene på en reise, derfor er det smart å følge med på de. Nedenfor kan du se alle plattformene som du finner Apollo på.
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube
 • Blogg.no

Bestill din fremtidige ferie

Akkurat nå er det vanskelig å finne ut om du skal booke ferier for det kommende året. Hvis reisen din blir kansellert, har du muligheten til å få pengene tilbake. Alle som allerede har fått ferien sinn kansellert fikk pengene sine tilbake. Med de gode prisene som Apollo har akkurat nå, anbefaler vi at du tar en titt gjennom tilbudene og begynner å planlegge for din neste ferie allerede.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |