Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

Ofte stilte spørsmål

FAQ rabattkoder og rabatter

En rabattkode/kampanjekode/kupongkode er en kombinasjon av tall og/eller bokstaver som tidvis aktiveres av butikker slik at kunder som har tilgang på dem kan spare på sin bestilling. Denne sparingen kan komme i form av en prosentverdi, fri frakt, eller andre fordeler. Det minner om en gammeldags papirkupong, bare at den kun er tilgjengelig ved netthandel!

Det er enkelt å løse inn din rabattkode - den skal simpelthen fylles inn i et felt som regel markert “rabattkode” eller “kampanjekode” når du kommer til kassa. Når du finner en rabattkode hos oss som du vil bruke, trykk så på fanen med tilbudet. Da blir koden automatisk kopiert og du blir videreført til butikken det gjelder. Her gjennomfører du kjøpet ditt som vanlig og fyller inn rabattkoden ved utsjekk.

På vår rabattkodeside finner du egne sider for spesifikke butikker der alle aktuelle koder og tilbud står oppført. Bare bla gjennom, eller søk på den butikken du leter etter i søkefeltet.

Når en rabattkode vi har er eksklusiv, betyr det at du bare finner den hos oss. Dette er fordi vi har en spesiell avtale med en butikk om å få være den eneste som tilbyr akkurat denne koden med akkurat dette tilbudet.


Det kan være flere grunner til at en rabattkode ikke virker. Sørg for at du har møtt de spesifikke kriteriene for koden - for eksempel en minimum ordreverdi, handling i en spesifikk kategori eller at du er registrert som medlem hos butikken.

Det er helt gratis å benytte deg av våre rabattkoder. Du behøver heller ikke å registrere deg, eller fylle inn noe annen informasjon.

Så gøy at du har funnet en rabattkode! Den kan du selvsagt benytte som vanlig, og om du føler for det blir vi også veldig glade om du vil melde den inn til oss. Om du går inn på vår rabattkodeside til butikken det gjelder, vil du finne en knapp litt lenger ned på siden der det står “angi kode”.

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |