Velkommen til TV 2 Rabattkoder!

TV 2 Rabattkoder er en plattform utviklet av TV 2 sin egen redaksjon i samarbeid med Global Savings Group. Visjonen bak nettstedet er at du som kunde skal kunne finne alle de beste sparemulighetene på nett, kun noen få tastetrykk fra en av Norge største nettaviser. TV 2 Rabattkoder er et nettsted bestående av eksklusive koder fra de mest kjente forhandlerne og merkevarene, i tillegg til andre rabattkoder, aktuelle kampanjer, sparetips og relevant informasjon.


Som en av Norges største nyhetsaktører har vi i TV 2 opparbeidet oss et rykte som en fortrolig kilde av informasjon og nyheter. God kildekritikk og oppdatert informasjon er en essensiell del av dette, og kvaliteter som er bakt inn i TV 2 Rabattkoder. Ikke bare kan du forvente at informasjonen om våre forhandlere er aktuell, men også vilkårene er tydelige og kodene aktive. Slik er du garantert en sikker kilde til sparing, uavhengig om du ser etter å spare på et spesielt produkt eller integrere sparing til en større del av hverdagen.

Enkel sparing gjort enklere

Å benytte en rabattkode er en av de enkleste og beste mulighetene du kan spare på. Derfor ligger fokuset til TV 2 Rabattkoder nettopp her. Ved å samle aktive rabattkoder på et og samme nettsted gjør vi enkel sparing enda enklere. I tillegg jobber vårt team med å utvide din kunnskap om sparemuligheter hos våre forhandlere gjennom smarte spareguider, informasjon om aktuelle kampanjer og tilbud, samt ytterligere mulighet for sparing gjennom loyalitetsprogrammer hos forhandlerne selv. Dette gjør at du som kunde ikke trenger å lete etter denne informasjonen selv, men har alt tilrettelagt for en gode og billige handleopplevelser året rundt. Legg til TV 2 rabattkoder blant dine bokmerker og sikre deg de beste rabattkodene før alle andre!


Som med nyheter er ikke alle interessert i alt. Hos TV 2 Rabattkoder finner du forhandlere innenfor en mengde kategorier fra sport og fritid til mote, skjønnhet og litteratur. Med andre ord kan du spare på akkurat det du er interessert i, uansett om det er fisking, trening, matlaging eller interiør.

Lær mer om oss i TV 2's Rabattkoder

TV 2 samarbeider med Global Savings Group i utviklingen og driften av TV 2 Rabattkoder. Gjennom å bringe vår profesjonalitet og driv etter aktualitet inn i vår bransje hvor Global Savings Group sitter på enormt med ekspertise og erfaringer, er resultatet en side hvor vi mener alle kan spare på sin netthandel. De ansatte bak TV 2 Rabattkoder jobber aktivt for at det skal være enkelt å finne de beste sparemulighetene på markedet, og vi håndplukker selv de butikkene som er mest aktuelle for sine lesere. Med andre ord har vi et direkte samarbeid med merkevarer og forhandlere, skreddersydd etter dine behov.


Vårt team står på for at innholdet på våre sider til enhver tid er oppdatert, aktuelt og spennende. Om du ikke finner det du leter etter eller ønsker å kommentere på våre tjenester kan du nå oss på denne linken.

TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |