Denne siden driftes utelukkende av Global Savings Group. Vi kan motta provisjon dersom du benytter deg av tilbud fra denne siden.

Våre norske kontorer
VÅRT FORMÅL

Velkommen til TV 2 rabattkoder fra Global Savings Group

Vi i Global Savings Group har som mål å gi deg som kunde hos TV 2 rabattkoder de aller beste besparelsene hver gang du handler på nett.

VÅR ROLLE

Slik sparer du penger med oss

GSG streber hver dag for at du som forbruker skal spare penger når du handler på nett. Vårt team oppdaterer og sjekker vårt innhold daglig for å gi deg tilgang til de beste rabattene, verifiserte kodene og nyeste tilbudene for å gjøre din netthandel så sømløs som mulig.

Vårt team består av dedikerte, norske medarbeidere som daglig sjekker gyldigheten på både tilbud og rabattkoder. Vi sjekker kodene manuelt i kassen hos nettbutikkene, både for å verifisere gyldigheten og for å oppdatere oss angående eventuelle vilkår. Slik vet vi at kodene som publiseres på våre sider, er anvendelige for deg som forbruker.

TV 2 rabattkoder består av godt over 300 butikker og over 2500 aktive tilbud og rabattkoder. Vårt nære og unike samarbeid med disse butikkene gjør at vi kan fremforhandle eksklusive rabattkoder som du kun finner her hos oss.

VÅRT STRATEGISKE SAMARBEID

Vårt samarbeid med TV 2 rabattkoder gir deg den beste brukeropplevelsen

Takket være vårt suksessfulle og uvurderlige samarbeid med TV 2 rabattkoder har vi vokst til å bli en av Norges største utgivere av rabattkoder og sparemuligheter.

TV 2 rabattkoder ble grunnlagt i 2018 og siden den gangen har vi hjulpet dere med å spare tusenvis av kroner hver måned!

GSG ønsker å være pådrivere for god markedsføringsetikk, derfor utvikler vi stadig nye metoder for å forenkle og forbedre netthandel for kunder verden over.


6 147.500 2000
år på markedet kjøp generert i fjor rabatter og koder skapt for Black Friday 2023
VÅRT EKSPERTTEAM

Førsteklasses eksperter på netthandel og innholdsproduksjon

Våre dedikerte og entusiastiske medarbeidere streber etter å gi deg den beste brukeropplevelsen når du benytter deg av våre sider.

Hver dag streber våre medarbeidere etter å tilby de mest gunstige tilbudene og sparetipsene til deg. Vi samarbeider tett for å sikre at vi kan presentere nøyaktige, gyldige og oppdaterte tilbud som du kan dra nytte av i dine butikker.

Fortsett din oppdagelsesreise, se etter merkene du elsker og dra nytte av våre mest fordelaktige og lønnsomme rabattkoder.

4
dedikerte medarbeidere
7
timer daglig leting av kuponger
9412
kuponger skapt for deg i 2023
OM OSS

Slik tjener vi penger

I mange tilfeller mottar vi en liten provisjon fra merkene hver gang noen bruker et tilbud fra nettstedet vårt for å gjennomføre et kjøp. Vårt hardtarbeidende team jobber aktivt med våre forhandlere og nettbutikker for å sikre eksklusive rabatter og tilbud, og sørger for at vi alltid kan tilby de beste besparelsene. Dette krever tid, engasjement og hardt arbeid.

Noen av våre partnere betaler faste avgifter for å vises i annonsene våre, men det betyr ikke at vi promoterer tilfeldige tilbud. Vi aksepterer kun betaling når vi er sikre på at dette er et godt tilbud. Det hender også at vi legger ut tilbud på nettstedet vårt uten økonomisk kompensasjon, rett og slett for at du som forbruker skal kunne spare penger!

Fant du ikke det du søkte eller ønsker du å gi oss tilbakemelding?

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |