Our Offices UK
VÅRT FORMÅL

Velkommen til TV2 rabattkoder & Global Savings Group

TV2 rabattkoder samarbeider med Global Savings Group for å gi deg som kunde direkte tilgang til de beste rabattkoder og tilbud fra dine favorittbutikker, slik at du sparer mest mulig hver gang du handler.

Vårt samarbeid

Vi hjelper deg å få mere ut av hverdagen

I flere år har vi i Global Savings Group og Tv2 rabattkoder jobbet sammen for å levere sparerelatert informasjon av høy kvalitet, enten det er rabattkoder eller andre tilbud, oversikt over aktuelle sesongkampanjer, sparetips og annen praktisk informasjon rundt netthandel.

Sammen gjør vi handlingen komfortabel, rask og effektiv! Vi gleder oss over våre innovative løsninger for en enklere og rimeligere hverdag, og ser frem til å se hva vårt partnerskap kan bringe i fremtiden.

OM OSS

TV2 rabattkoder sin rolle i en verden av online shopping

Siden 2012 har Global Savings Group vært en viktig støtte i netthandel og stadig utviklet nye hjelpemidler for sparing. Vi er dedikerte og flittige spareentusiaster med et mål om at våre kunder alltid skal ha tilgang på de beste tilbudene og mest relevante informasjonen på markedet slik at du alltid handler på nett med full selvtillit.

På siden vår finner du til en hver tid eksklusive rabattkoder, relevant informasjon om de største salgskampanjene, samt gode sparetips til dine favorittbutikker.


I fjor genererte Aktive i mer enn Black Friday 2022 kurerte
18,5 20 25,000
millioner salg markeder globalt Koder og deals
VÅRT TEAM

Kurert spareinformasjon av eksperter på e-handel og innholdsproduksjon

Vårt team består av entusiastiske og salgsglade mennesker som jobber med å inngå spesielle avtaler om eksklusive rabattkoder som du ikke finner andre steder, samt at de alltid er på utkikk etter aktuelle kampanjer og andre muligheter for sparing. Vi er opptatt av at all informasjon vi laster opp skal være korrekt, relevant og oppdatert, for en optimal brukeropplevelse.

Vår filosofi er at sparing skal være enkelt - det skal ikke kreve unødvendig tid eller energi å finne aktuelle sparemuligheter. Med våre eksklusive rabattkoder og oversikt over pågående tilbud og sesongkampanjer er sparing så lett som bare det!

500+
ansatte
40
nasjonaliteter
10
Kontorer verden over
VÅRE UTMERKELSER

Verifisert erfaring og ekspertise

Vårt partnerskap har vært en stor suksess i flere år, og vi er stolte av å være en av Norges største utgivere av rabattkoder og sparetips.

GSG er et ledende selskap innen affiliate markedsføring og jobber stadig for å utvikle nye metoder for å forenkle og forbedre netthandel for kunder verden over.

Med vår solide kunnskap i ryggen skal du alltid kunne kjenne deg trygg på at du gjør den beste dealen hver gang du handler.

Fant du ikke det du lette etter? Vi er her for deg!

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |