Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

HVEM VI ER

Om TV 2 Rabattkoder

TV 2 Rabattkoder er ditt førstevalg når du skal finne håndplukkede rabatter.

TV 2 Rabattkoder er et samarbeid mellom TV 2 og Global Savings Group (GSG). Vårt formål er å hjelpe prisbevisste lesere å enkelt finne de beste tilbud på nett.

EKSPERTISE

Hvorfor samarbeider vi med GSG

Etter en lang prosess har vi i GSG funnet en spesialisert samarbeidspartner, som er globalt anerkjent for sin ekspertise og kvalitetsstempel. Med GSG sin omfangsrike portefølje av annonsører, har partnerskapet sørget for at vi nå innehar det høyeste nivået i rabattkode-verdenen.

VÅRT STRATEGISKE SAMARBEID

Hvordan fungerer vårt samarbeid?

Samarbeidet vårt med GSG er basert på en lang revisjonsprosess hvor målet var å finne en best mulig partner. Denne prosessen gjennomgås stadig, basert på en rekke kriterier, for å sikre et tilbud i tråd med markedet. På denne måten kan vi garantere høyest mulig kvalitet, sterkt samarbeid mellom partene samt tverrfunksjonelle integrasjoner. Vårt nære samarbeid er basert på idéen om å hjelpe forbrukere å spare penger når de handler på nett. Siden oppstart har vi innfridd visjonen, og hjulpet dere med å spare tusenvis av kroner hver måned! Vi ønsker å fortsette suksessen ved å stadig utvikle nye metoder for å forenkle og forbedre netthandel for kunder verden over, i tillegg til å skape innovative løsninger for våre partnere.

REDAKSJONELL OVERSIKT

Kvalitetsstandard og gjennomgangsprosess

Alt innhold på TV 2 Rabattkoder oppdateres daglig av vårt redaksjonelle team på GSG. Slik får du tilgang til håndplukkede rabattene, verifiserte koder og nyeste tilbud for å gjøre din netthandel så sømløs som mulig.

TV 2 holder redaksjonelt tilsyn med siden, kvalitetssikrer dets innhold og utveksler brukerkunnskap. Dette for å imøtekomme lesernes høye krav til innholdet, og for å sørge for at markedsførte butikker på nettstedet samsvarer med retningslinjene. Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan og hvor vi finner rabattkoder, hvordan disse verifiseres samt vil ha innsikt i eksklusive koder, vennligst les mer nedenfor.

Forretningsmodell

Hvordan vi generer inntekter

Forretningsmodellen vår er enkel. TV 2 Rabattkoder mottar en liten provisjon når handlende kunder benytter en rabattkode fra våre annonsører. Provisjonen fordeles på TV 2 og GSG for å sikre et rettferdig og strategisk samarbeid.

På den andre siden deler vi alle tilbud vi finner på nett, uavhengig av fortjeneste. Dette kun fordi vi ønsker at du som forbruker skal kunne finne alle de beste rabattene her på vår side, uansett.

Fant du ikke det du søkte eller ønsker du å gi oss tilbakemelding?

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |