DFDS kampanjekode i 2022

Spar med en DFDS rabattkode i juli 2022

 • Alle (6)
  Alle (6)
 • Rabattkoder (2)
  Rabattkoder (2)
 • Kampanjer (4)
  Kampanjer (4)
Beste rabattkode
Beste rabattkode
140 kr
Rabattkupong
Kode

Bestill weekendtur på utvalgte hoteller og motta en DFDS rabattkode til å shoppe for

Kode
Utløpsdato:
 6. juli
Utløpsdato:
 6. juli
Unike
Rabattkoder
Kode

Som nyhetsbrevmottaker får du nå tilgang til eksklusive tilbud og DFDS rabattkode

Kode
Utløpsdato:
 14. september
Utløpsdato:
 14. september
Fra
216 kr

Bestill restplass billetter fra kun 216 kr

15%
Rabatt

Bestill mini cruise og opphold i 2 netter i København og spar 15% nå

Eksklusive
Tilbud

Meld deg på nyhetsbrevet til DFDS for å motta eksklusive tilbud rett i din innboks

Fra
360 kr

Ta med bilen til Fredrikshavn fra kun 360 kr i sommer

Disse DFDS rabattkoder har utløpt

20%
Rabatt

Nå sparer du 20% på måltider på ditt neste Minicruise til København

Kun
594 kr

Ta med bilen på København fergen for kun 594 kr per vei

FAQs DFDS

På sidene til DFDS finnes det en egen fane som heter tilbud, her kan du finne de seneste tilbudene og rabattene hos DFDS. Titt alltid innom her før du bestiller et cruise, her kan det nemlig være mye å spare.
Du kan finne cruise til slikk og ingenting, mat til en brøkdel av prisen eller kanskje få med deg bilen gratis. Uansett kan du alltid spare noen kroner på din reise. Og det betyr mer penger til å kose seg ombord eller på land!

En av de enkleste måtene å spare på bestillingen din er å bruke en DFDS rabattkode. For å dra nytte av en rabattkode, sørg for at du er oppdatert med nettstedet vårt. Vi oppdaterer kontinuerlig nettstedet vårt med nye rabatter og koder. Når du har en rabattkode, bare skriv den inn i kassen i en boks merket rabattkode. Du vil da motta prosentandelen av på bestillingen din.

For å sjekke når du skal være i havnen, gå til DFDS nettside for å se all informasjonen du trenger. Der vil du finne all relevant informasjon angående når båten din skal reise og ankomme neste dag. Dette gjør det lettere for deg å planlegge når du skal være der, og for å sikre at du kommer til et passende tidspunkt.

Rabattkuponger til lignende butikker som DFDS

Visste du dette om DFDS?

Følg med

Følg med

Er du en reiseglad person bør du følge DFDS i sosiale medier. De har profiler på Facebook, Instagram og Youtube samt at de har sin helt egne blogg. Og det lønner seg virkelig å følge med, for her får du beskjed først om tilbud og nye DFDS rabattkoder. I tillegg til at du får informasjon om hva som skjer ombord, nyheter og tips til hva du kan gjøre i København. Er du virkelig heldig vinner du kanskje en tur i en av deres konkurranser.
Kundservice

Kundservice

Hos DFDS er kundeservice teamet på jobb for å hjelpe akkurat deg. For å spare litt tid har de samlet de mest vanlige spørsmålene for deg så du kan finne svaret selv, men du er velkommen til å ta kontakt uansett hva du lurer på. Gå inn på sidene deres og trykk på kontakt oss. Der finner du akkurat hvilket telefonnummer du skal ringe for ditt spørsmål. Og om du foretrekker tekst kan du også sende en e-post.
Konferanse

Konferanse

Begge skipene til DFDS har muligheter for konferanser. Du kan bestille et auditorium med plass til 210 personer, eller mindre grupperom med plass til alt fra 6 til 45 personer. Alle lokalene har fullt IT og AV utstyr, trådløst nettverk, Smartboards og projektor. Gjør din konferanse minneverdig og reis på tur til København. Uansett om det er snakk om konferanse, kurs eller avdelingstur, så er det sosiale like viktig som det faglige.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger2
Antall rabattkoder6
Høyeste rabatt15%
Sist oppdatert: I går

Meld deg på nyhetsbrevet

Spar på din lille ferie

Er du glad i å reise bort, liker havet og synes København er en fantastisk by? Da bør du melde deg på nyhetsbrevet til DFDS. Som abonnent på nyhetsbrevet får du disse fordelene:
 • Tilgang til nyheter og eventer
 • Inspirasjon om København
 • Tilbud og restplasser
 • Mulighet for eksklusiv DFDS rabattkode
 • Gratis påmelding

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og dra til sjøs med DFDS.

Lignende butikker som DFDS

Color Line rabattkode
Flixbus rabattkode
Voi rabattkode
Nettbuss rabattkode

Minicruise Oslo-København

Nordmenn flest kjenner DFDS som danskebåten, og på danskebåten skal vi kose oss. Skipet har avgang fra Vippetangen hver dag kl. 16.30 og er fremme i København kl. 09.45 dagen etter. På den måten har du hele dagen i København da båten har avgangstid fra København kl. 16.30.
Det finnes to skip som går til Købehavn, og som du kan benytte din DFDS kampanjekode på; Crown og Pearl. Tilbudet på skipene kan variere, men du vil alltid finne det du trenger om bord. På Crown finnes det blant annet en nattklubb, mens Pearl har et kasino.
Uansett hvilket av skipene du reiser med, har DFDS en rekke restauranter, barer og aktiviteter for barn, slik at du alltid vil ha den beste turen!

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Spar mer med Tax Free ombord

Når du reiser med DFDS får du muligheten til å handle tax free ombord - det vil si at du kan spare 25% mva på normalprodukter og 15% på matvarer i butikkene på båten. Varer du finner i butikkene inkluderer:
 • Søtsaker
 • Kosmetikk
 • Vin og brennevin
 • Mote
Når du bestiller reisen din med DFDS på nett kan du legge ved en verdikupong til 450 kr - som gir verdi 500 kr - slik kan du spare ekstra 50 kr på din shopping på reisen.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |