Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   DFDS kampanjekode i 2020

   Spar med en DFDS rabattkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   50%Kampanjekode

   Med vår DFDS kampanjekode sparte kunder 50% på sin cruise-ferie

   Med DFDS kan du reise på de hyggeligste cruise-feriene rundt om i Europa. Fra Oslo kan du dra på tur til København, og hvem vil vel ikke dra på tur til slik en herlig by som Køben? Prisene er i utgangspunktet helt overkommelige, men her hos oss er ikke bra godt nok. Vi vil nemlig at du skal kunne spare enda mer! Derfor har våre kunder før spart så mye som 50% på turen til København, og neste gang kan det bli deg.

   Disse DFDS rabattkoder har utløpt

   Finn de beste tilbudene

   På sidene til DFDS finnes det en egen fane som heter tilbud, her kan du finne de seneste tilbudene og rabattene hos DFDS. Titt alltid innom her før du bestiller et cruise, her kan det nemlig være mye å spare.
   Du kan finne cruise til slikk og ingenting, mat til en brøkdel av prisen eller kanskje få med deg bilen gratis. Uansett kan du alltid spare noen kroner på din reise. Og det betyr mer penger til å kose seg ombord eller på land!
   0
   Vis merVis mindre

   Visste du dette om DFDS?

   Følg med

   Er du en reiseglad person bør du følge DFDS i sosiale medier. De har profiler på Facebook, Instagram og Youtube samt at de har sin helt egne blogg. Og det lønner seg virkelig å følge med, for her får du beskjed først om tilbud og nye DFDS rabattkoder. I tillegg til at du får informasjon om hva som skjer ombord, nyheter og tips til hva du kan gjøre i København. Er du virkelig heldig vinner du kanskje en tur i en av deres konkurranser.

   Kundservice

   Hos DFDS er kundeservice teamet på jobb for å hjelpe akkurat deg. For å spare litt tid har de samlet de mest vanlige spørsmålene for deg så du kan finne svaret selv, men du er velkommen til å ta kontakt uansett hva du lurer på. Gå inn på sidene deres og trykk på kontakt oss. Der finner du akkurat hvilket telefonnummer du skal ringe for ditt spørsmål. Og om du foretrekker tekst kan du også sende en e-post.

   Konferanse

   Begge skipene til DFDS har muligheter for konferanser. Du kan bestille et auditorium med plass til 210 personer, eller mindre grupperom med plass til alt fra 6 til 45 personer. Alle lokalene har fullt IT og AV utstyr, trådløst nettverk, Smartboards og projektor. Gjør din konferanse minneverdig og reis på tur til København. Uansett om det er snakk om konferanse, kurs eller avdelingstur, så er det sosiale like viktig som det faglige.

   Meld deg på nyhetsbrevet

   Spar på din lille ferie

   Er du glad i å reise bort, liker havet og synes København er en fantastisk by? Da bør du melde deg på nyhetsbrevet til DFDS. Som abonnent på nyhetsbrevet får du disse fordelene:
   • Først beskjed om nyheter og det som skjer ombord
   • Nyheter og inspirasjon om København
   • Gode tilbud og restplasser rett til din e-post
   • En og annen DFDS kampanjekode
   • Og det er selvsagt helt gratis

   Meld deg på nyhetsbrevet i dag og dra til sjøs med DFDS.

   Minicruise Oslo-København

   Nordmenn flest kjenner DFDS som danskebåten, og på danskebåten skal vi kose oss. Skipet har avgang fra Vippetangen hver dag kl. 16.30 og er fremme i København kl. 09.45 dagen etter. På den måten har du hele dagen i København da båten har avgangstid fra København kl. 16.30.
   Det finnes to skip som går til Købehavn, og som du kan benytte din DFDS kampanjekode på; Crown og Pearl. Tilbudet på skipene kan variere, men du vil alltid finne det du trenger om bord. På Crown finnes det blant annet en nattklubb, mens Pearl har et kasino.
   Uansett hvilket av skipene du reiser med, har DFDS en rekke restauranter, barer og aktiviteter for barn, slik at du alltid vil ha den beste turen!
   2000
   Vis merVis mindre

   Spar mer med Tax Free ombord

   Når du reiser med DFDS får du muligheten til å handle tax free ombord - det vil si at du kan spare 25% mva på normalprodukter og 15% på matvarer i butikkene på båten. Varer du finner i butikkene inkluderer:
   - søtsaker
   - kosmetikk
   - parfymer
   - vin og brennevin
   - mote
   - livsstilsprodukter
   - leker til barna
   Når du bestiller reisen din med DFDS på nett kan du legge ved en verdikupong til 450 kr - som gir verdi 500 kr - slik kan du spare ekstra 50 kr på din shopping på reisen.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her