Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

Hvordan vi jobber i TV 2 Rabattkoder

Dersom du har benyttet deg av en rabattkode eller tilbud fra TV 2 Rabattkoder, har du kanskje lurt på én ting: Hvor eller hvordan har vi innsikt i rabattene vi publiserer på vår hjemmeside? Hvordan forvisser vi oss om at disse fungerer?

For at du skal få optimal innsikt i disse spørsmålene, har vi opprettet en veiledning som forklarer hvordan vi jobber. Veiledningen beskriver hvordan vi finner tilbud og verifiserer og reviderer disse. Med over 10 års erfaring i markedet besitter vi en god dose kunnskap på området.

Hvordan og hvor vi finner rabattkoder

 • Nettverk og samarbeidspartnere

  En av måtene vi finner nye tilbud og rabattkoder på, er gjennom våre samarbeidspartnere, såkalte affiliate nettverk. Dette er troverdige partnere som vi har et tett samarbeid med. Slik vet vi at tilbudene vi presenterer til deg er gyldige og oppdaterte. Skulle et tilbud endre seg, får vi beskjed gjennom våre partnere.

  I tillegg vil en del av disse tilbudene kun bli presentert gjennom partnere. Hvilket også betyr at noen av rabattkodene kun publiseres eksklusivt på våre sider, og vil ikke kunne ses på for eksempel butikkens hjemmeside. Slik sørger vi for at du kan dra nytte av et ekstra godt tilbud i din favorittbutikk gjennom oss.

  Et slikt samarbeid er spesielt viktig for eksempelvis reiseaktører som Apollo. Gjennom vårt nære samarbeid mottar vi detaljert informasjon om alle deres tilbud og kampanjer. Slike samarbeid tillater oss også å tilby deg som kunde eksklusive rabattkoder du kan dra nytte av for maksimal besparelse. Se mer nedenfor.

 • Eksklusive rabattkoder

  Vårt dedikerte team jobber hardt med å finne de beste tilbud til deg samt fremforhandle eksklusive rabattkoder.

  Våre eksklusive rabattkoder er koder du kun finner på våre sider. Disse kodene tilbys deg i samarbeid med våre forhandlere, og skal være markedsledende.

  Rabattkodene som våre kunder benytter seg hyppigst av, er koder vi forsøker å gjenforhandle slik at du alltid kan finne disse på vår side.

  At vi kan tilby deg eksklusive rabattkoder er hovedsaklig mulig takket være felles innsats med TV 2. TV 2 har et stort publikum som leter etter sparemuligheter, hvilket er attraktivt for butikkene vi samarbeider med.

 • Håndplukket

  Daglig gjennomgår vi alle våre sider for å sørge for at du finner alle aktive tilbud hos oss.

  Vi sørger blant annet for at rabatter som kan være vanskeligere å finne, slik som produktspesifikke avslag, er lett tilgjengelige. Dermed behøver du ikke å lete med lupe selv på butikkens hjemmeside, men kan spare penger ved å benytte deg av et av våre mange opplastede tilbud.

  Hos oss finner du alle aktuelle tilbud for spesifikke forhandlere på ett sted og kan benytte deg av det tilbudet som passer best for deg.


Hvordan vi verifiserer våre tilbud

Selv om vi mottar våre tilbud direkte, kan det forekomme at tilbudet utløper tidligere enn antatt, betingelsene endres eller vi har gjort en feil. Det er derfor viktig å dobbeltsjekke at tilbudene fortsatt er gyldige.

Vårt team sjekker manuelt rabattkodene vi tilbyr for å være sikker på at de faktisk gir oppgitte rabattverdi i kassen.

Til slutt sørger vi for å sjekker rabattkoden i samsvar med alle oppgitte betingelser, og tar kontakt med aktuell forhandler dersom vi ser at en rabattkode ikke fungerer slik den skal.

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |