Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

Sommerferie 2024

cover

Sommerferie 2024

Få de beste prisene til årets ferie med våre aktuelle tilbud og rabattkoder.

sommermote

Teknologi

elektronikk

skjønnhet

sport

Noe for alle

Mote
Sikre deg sommermoten med store rabatter nå, faktisk helt opptil 50% fra kjente nettbutikker med de siste trendene.
Reise og Ferie
Spar penger på reisen og få mest ut av feriepengene på årets ferie enten du skal feriere i utlandet eller hjemme i Norge.
Elektronikk
Enten du skal ha Airbuds eller en ny laptop til årets ferie vil du finne de beste prisene her hos oss med de siste rabattkodene fra de største forhandlerne.
Skjønnhet og velvære
Sikre deg det nødvendige tilbehøret til sommerens aktiviteter enten du skal på stranden i Middelhavet eller på festivaler. Spar penger på solkrem, parfyme eller makeup nå.
Sport og Helse
Spar penger på nødvendig utstyr til treningsøktene og vitamintilskudd for restitusjonen med våre håndplukkede og verifiserte rabattkoder og tilbud.
Litt for alle
Her får du tilbud og kampanjer enten det er bøker til de minste eller streaming for de litt større til årets sommerferie med de beste prisene. Kos deg ekstra på ferie i år og spar med våre tilbud.

Sikre deg ytterligere Rabattkoder

Sjekk ut alle våre rabatter for sommeren her.

 
Wolt rabattkode
KodeWolt300 kr Rabatt

Spar hele 300 kr med vår eksklusive Wolt rabattkode

Vilkår
NLY Man rabattkode
RabattNLY Man30% Rabatt

Nå får du minst 30% rabatt hos NLY MAN

Vilkår
Lensway rabattkode
KodeLensway10% Rabatt

Sikre deg 10% ekstra rabatt med eksklusiv Lensway rabattkode

Vilkår

Få mer ut av feriepengene ✈️
Spar på din ferie med våre rabattkoder


Hvordan får jeg rimeligst reise?

Book din ferie med restplass rabattene hos Apollo eller en annen operatør og få ferier med opptil 60% rabatt.

Kan jeg få studentrabatt i sommer?

Flere av våre butikker tilbyr eksklusive studentrabatter i form av rabattkoder. Du finner disse rabattene hos Blant annet Vita hvor du kan hente 15% rabatt som student på alt fra solkrem til hudpleie. Du kan i tillegg prøve lydbøker og lytte til podcaster helt gratis i en gitt periode.Må jeg booke pakkereise?

Vi har et stort utvalg av nettsider som tilbyr hotell som Hotels.com eller Booking.com i tillegg til flere nettsider hvor du kan bestille både fly og hotell i en pakke som for eksempel Apollo. I tillegg kan du bestille opplevelser på destinasjonsstedet til gode og lave priser og således spare både tid og penger på din neste reise.Hvordan finner jeg de rimeligste reisene?

Sjekk ut alle våre reisesider og finn det tilbudet som passer deg best. Vi håndplukker og verifiserer rabattkoder og tilbud i hele sommer slik at du kan få mer igjen for feriepengene dine i år.

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |