Reise

Få de beste prisene med våre rabattkoder og tips. Hos oss finner du alt du trenger. Du finner alt fra sommerpodcaster, til leiebiler eller det perfekte hotellrommet. Og sist, men ikke minst, masse sommermote og solbriller!

HOTELL OG KOMFORT

Med våre rabattkoder er det stor sannsynlighet for at du finner den beste prisen for de fineste hotellene. Ser du etter avslappende, livlig eller familievennlig strandovernatting? Vi har de beste tilbudene til deg nå.Få mye penger hvis du handler med disse kodene akkurat nå!

 Se alle tilbudene
01

Naturparadis

Den perfekte avslappende ferien

Det er mange ting å huske på når man leter etter hotell eller annen type overnatting.

Ser du etter et fredelig og avslappende opphold, eller vil du være omgitt av de beste restaurantene og klubbene? Uansett hva det er du leter etter, kan vi garantere deg at du får de beste tilbudene når du bestiller med våre eksklusive koder.

Dette vil gi deg nok en god grunn til å bestille nå!

AVSLAPPENDE LYDBØKER

Len deg tilbake og slapp av med en god lydbok eller podcast. Hos STORYTEL finner du det beste. Vi tilbyr deg unike rabatter slik at du kan spare mest mulig på din avslappende sommer.


Som kunde hos Storytel eller Book Beat får du ofte minimum 30 dagers gratis prøveperiode. Se alle tilbudene
02

UTFORSK

NYT DIN FERIE

Leter du etter en lydbok eller podcast for ferien? Vi er her for å hjelpe deg med å spare så mye som mulig. Enten du leter etter en god krim eller en dokumentar, vil du garantert finne den i vårt enorme utvalg.

FINN ALT DU TRENGER TIL SOMMEREN

Vi tilbyr deg de beste eksklusive rabattkodene og kampanjene slik at du får de billigste og beste nødvendighetene. Finn alt du må ha for turen din her.

Unn deg selv en ny koffert eller reisebag, helt perfekt for sommerens reiser og opplevelser.

Se alle tilbudene
03

Utforsk

Pakk dine favoritter

Hva er et godt reisefølge? En god koffert eller bag til dine favoritting. For oss er det viktigste at du føler deg komfortabel og sparer så mye som mulig på kjøpene.

Shop hos våre største forhandlere som f.eks NA-KD, ASOS, Db, Zalando eller Gina Tricot.

IDEELLE AKTIVITETER

Sommeren er den beste tiden på året. Reis til et nytt land, eller en ny by. Uansett hva du velger, er vi her for å hjelpe deg med å få de beste tilbudene. Hos Truestory finner du opplevelser for enhver smak for å skape nye minner.


Spar opptil 20% på utvalgte opplevelser med mye mer.

Se alle tilbudene
04

Moro rundt omkring

Ferie aktiviteter

Sørg for at du tilbringer tid med dine kjære, du kan gjøre dette ved å planlegge en spennende dag ute for eksempel!

Gå en tur, ta på deg de beste skoene og ta med deg kameraet. Du kan også bestemme deg for å leie en båt eller bil og utforske! Du vet aldri hva du finner, men vi er sikre på at det blir helt nydelig. Det er forfriskende for sinn og kropp å være i naturen, enten det er i en skog eller på stranden.

Ta vare på øynene i solen

Det er viktig at du tar vare på øynene når du oppholder deg i solen. Kvalitet trenger ikke være dyrt. Bruker du våre eksklusive rabattkoder kan du spare på solbriller til hele familien. Våre eksklusive rabattkoder kan også brukes på et stort utvalg av skibriller. Så skal du på skiferie til vinteren, sjekk om du også kan finne et par kvalitetsbriller her. Se alle tilbudene
05

Solbriller

Dine øyne er for evig

Solbriller går aldri av moten. Og heldigvis finnes det solbriller i alle slags former og farger. Hva med et par Ray-Ban briller? Hos Mister Spex finner du mange forskjellige typer briller som passer perfekt på reise. Her er et utvalg av våre beste rabatter.

- Få opptil 30 % i salgetr

- Bruk en rabattkode og få 20% rabatt

Reis på dine Vilkår

Tenk å kjøre nedover solfylte kyststriper i ditt eget tempo og stoppe der du selv ønsker. Akkurat dette er mulig med en leiebil fra AVIS. Opplev mer med tiden du har tilgjengelig på din ferie. Visste du at du kan spare helt opptil 30% på en leiebil hos AVIS når du bestiller her og benytter deg av en AVIS rabattkode. Slik kan du spare penger på din neste drømmereise. Se alle tilbudene
06

Frihet

Kjør hvor enn du vil

Få den beste opplevelsen.

Vil du bestemme tid og sted selv? Dette kan du gjøre med en leiebil fra Avis. Enten du er på utkikk etter en smart liten bil, til deg selv eller en stor stasjonsvogn for hele familien, finner du den hos dem.

Pakk en piknikkurv og dra ut i det blå. Finn et vakkert sted og tilbring dagen. Noen ganger er de beste turene de uten destinasjon. Spar på leiebilen din hos oss.

Andre tips for alle slags reiser

airplane symbol

Beste tips

Beste tips for en uforglemmelig ferie

  • Opplev Norge i sommer og se den fantastiske naturen på nært hold. Det er store sparemuligheter i år på en rekke hoteller fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Dersom en byferie ikke er noe for deg, kan du gå til fots blant de flotte fjordene og fjellene på Vestlandet.
  • Alt du trenger til en opplevelsrik ferie til fots finner du hos alle våres friluftsliv nettbutikker, blant annet Skitt Jakt eller Jakt & Friluft.
  • Skal du reise utenlands er det viktig å huske nok solkrem og aftersun for å ta vare på din hud i solen. Vi gir deg de beste tilbudene på alt du trenger til sommerens hudpleie hos våre mest populære forhandlere som Vita eller Apotera. Kjøp alt før reisen så kan du lene deg tilbake i en solseng og nyte ferien!
Spar mer med alle våre tilbud
luggage symbol

Smart Packing

Hva du skal pakke: Den ultimate reisesjekklisten

  • Velg hovedbagasjen din: Uansett hvor du planlegger å dra, velg bagasje som er allsidig, lett og stor nok til å inneholde alt du trenger.
  • Organiser tingene dine: Å holde kofferten din organisert med pakkeorganiserer betyr ikke bare at du vet nøyaktig hvor alt er, men klærne dine kan ordnes og komprimeres slik at du får plass til mer i vesken.
  • Avhengig av reisemålet ditt, men for hver drømmeferie trenger du definitivt flere antrekk. Prøv å krydre det med et nydelig belte, funky sokker eller vakre smykker.
Få de beste antrekkene til den beste prisen

SPAR MERE MED ALLE VORES RABATTER

RabattStorytel30 dager gratis

Nå kan du prøve Storytel gratis i 30 dager

Vilkår
RabattNordic Choice HotelsFra 450 kr

Hos Nordic Choice får du nå et dobbeltrom fra bare 450 kr per person

Vilkår
RabattLufthansaFra 1500 kr

Fly til Europas motehovedstad Milan fra kun 1500 kr med Lufthansa

Vilkår
KodeExpedia5% Rabattkode

Bestill hotell med Expedia rabattkode og spar 5%

Vilkår
KodeFlixbusUnike Rabattkoder

Meld deg på nyhetsbrevet for eksklusive Flixbus rabattkoder og tilbud

Vilkår
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |