Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Black Friday 2020 Norge

   Her finner du alt om Black Friday. Hvilke butikker som deltar, aktuelle tilbud og sparetips

   Når er Black Friday i Norge?

   Black Friday er relativt nytt her i Norge, men har likevel rukket å bli relativt stort. Dette er dagen du kan spare stort på alt fra elektronikk, klær, trening, skjønnhetsprodukter og mye mer. Merk av datoen, 27. november 2020 og bli med på sparefesten du også. Når klokken går forbi midnatt har du muligheten til å handle julegaver til deg selv og andre til en ekstremt lav pris i 24 timer.

   Black Friday er både i fysiske butikker og på nett, fordelen med netthandel er at i tillegg til alle tilbudene finnes det også egne Black Friday rabattkoder. Selvom de fleste butikkene kun har disse ekstreme tilbudene denne ene dagen, finnes det de som lar Black Friday vare hele helgen eller uken. Så følg med på dine favoritt butikker og husk å ta turen innom 27 november. 2020 for å spare med oss.

   Neste Black Friday dato

   2020 — 27 November

   2021 — 26 November

   2022 — 25 November

   2023 — 24 November

   2024 — 29 November

    

   Våre favoritter før Black Friday

   For å hjelpe deg å spare både tid og penger, har vi samlet de beste tilbudene på de mest populære produktene på et og samme sted. Under Black Friday har våre tilbudsjegere laget en liste over de beste tilbudene.

   25% Rabattkode

   Få 25% rabatt på fullprisprodukter + 25% i outleten med adidas rabattkode

   30% Rabattkode

   Spar 30% på fullprisprodukter + 25% i outleten med Reebok rabattkode

   Hva er Black Friday?

   Black Friday er opprinnelig en amerikansk tradisjon, men har heldigvis nå tatt turen over atlanteren så vi også kan delta i shopping festen. Tradisjonen startet på 60 tallet og er USA’s største shoppingdag. I USA er dagen kjent for kaos, men her i Norge går det heldigvis litt roligere for seg. Navnet Black Friday var det nemlig den lokale politistyrken i Philadelphia som sto for, da det oppsto kaos både i trafikken og utenfor butikkene. Det store salget skapte nemlig en såpass stor folkemengde at de mente Black Friday var et godt navn til denne dagen.

   Noen mener derimot at navnet oppsto fordi butikkene begynte å gå i pluss, altså at tallene gikk fra røde til svarte. Uansett hva som er opprinnelsen til navnet Black Friday er dette dagen for å gjøre noen skikkelige kupp. Black Friday faller alltid på den fjerde fredagen i november, dagen etter Thanksgiving som er en nasjonal høytid i USA. Til tross for at Black Friday ikke er en offisiell fridag i USA er flere arbeidsplasser og skoler stengt slik at alle skal få ta del i tilbudene.

   Black Friday i Norge

   Norwegian Outlet i Vestby var den første fysiske butikken som arrangerte Black Friday i Norge, den 26. november 2010. Komplett.no var også med på festen, som den første nettbutikken, også i 2010. Det var likevel ikke stort i Norge før mediene hang seg på, Nettavsien var de første som skrev om fenomenet, i 2014.

   I dag følger Nettavsien salget i både Norge og USA direkte. Siden den tid har det vokst seg stort her til lands også. I dag er det en mengde nettbutikker og fysiske butikker som deltar i den store shoppingfesten. Black Friday regnes som startskuddet for julehandelen. Black Friday 2020 ser ut til å bli den største i Norge til nå, så følg med her for å få de beste tilbudene og rabattkodene først. Du kan virkelig gjøre et skikkelig kupp denne dagen, rabattene varierer, men du kan finne opptil 80% avslag på enkelte varer. Du kan med andre ord finne den perfekte julegaven til en brøkdel av prisen.

   Black Friday tilbud i Norge

   Under Black Friday 2020 kan du forvente tilbud fra flere av de største nettbutikkene i Norge. Hvilke butikker som er med får du første vite kl. 00.00 den 27. november, men vi kan gi deg noen små hint.

   Er du en av de som vil spare på de virkelig dyre tingene er CDON en av butikkene som alltid deltar, her kan du finne hjemmeelektronikk som TVer og datamaskiner. CDON kan tilby rabattkoder med opptil 40% rabatt så her er det mye å spare. Trenger du et nytt antrekk til julebordene i Desember er selvsagt Nelly også med på shoppingfesten, her finner du den perfekte kjolen med tilhørende sko. Din kavaler finner sitt antrekk hos NLY Man. Du finner selvsagt også tilbud på interiør, skjønnhetsprodukter og mer til hos våre retailere. Bare ikke vent for lenge, de beste tilbudene forsvinner først på Black Friday 2019. Hold av 27. november 2020 og logg på her kl. 00:00 så er du sikker på at du ikke går glipp av alle de utrolige tilbudene.

   Tidligere tilbud

   Surface laptop fra Microsoft • Syltynn laptop fra Microsoft - i 2019 gikk prisen fra 21897 kr til 9399 kr

   Sko og klær fra Nelly • Et nytt antrekk til julens fester - i 2019 var hele butikken satt ned med 20%, i tillegg var det opptil 40% rabatt på sko

   Hotellopphold fra Hotels.com • Hotels.com kunne lokke med rabatter opp til 60% på hotell for de som ville ha en tur bort fra julestresset.

   Kosttilskudd fra Proteinfabrikken • Proteinfabrikken hadde mange gode tilbud, blant annet hadde de opptil 80% rabatt på alt i 2019

   Interiør hos Ellos • Ellos var selvsagt med på sparefesten og hadde satt ned utvalgte interiørprodukter og juledekorasjoner med 50%

   Noen interessante fakta fra siste Black Friday

   1584 norske kroner

   Den gjennomsnittlige norske handlekurven lå på 1584 norske kroner.

   25 til 34

   Det var aldersgruppen 25 til 34 år som sto for størstedelen av transaksjonene, og kvinner var i klart flertall.

   22.00 og

   Klart flest transaksjoner ble gjennomført mellom 22.00 og midnatt.

   62 prosent

   Med sine 62 prosent ser vi også at langt flere gjennomfører selve handelen via pc enn via mobil og nettbrett.