Utforsk våre aktuelle butikker

Klikk på logoene for å få de beste tilbudene
VidaXL
Her starter Cyber Monday tidlig - få 10% ekstra avslag med vidaXL rabattkode
Se alle rabatter
Lookfantastic rabattkode
Spar inntil 50% + 11% ekstra med vår LOOKFANTASTIC kupongkode på Cyber Monday
Se alle rabatter
Adidas
Cyber Monday er i gang og du sparer opptil 50%
Se alle rabatter
Lenovo
Lenovo har tyvstartet Cyber Monday - spar 15% på en rekke varer med rabattkoden
Se alle rabatter
Glossybox
Nå sparer du hele 35% på en mengde varer med vår Glossybox rabattkode
Se alle rabatter
Staypro
Cyber Monday salget er i gang hos Staypro - her finner du de beste rabattene
Se alle rabatter
Gymshark
Gymshark Cyber Monday salg! Spar opptil 70% på en rekke varer
Se alle rabatter
Slikkepott
Kun i dag - spar 30% på Kee-Seal med Slikkepott rabattkode
Se alle rabatter

Black Friday 2021 starter 26. november. Ikke gå glipp av det.

Vårt mål er at du som forbruker skal kunne spare aller mest med TV 2 rabattkoder under Black Friday. I virvaret av rabatter og kampanjer, kan det være lett å gå seg bort. Derfor har vi samlet butikkene med de aller beste tilbudene på ett sted her hos oss! Selv om tilbudene finnes både kun på nett og i fysisk butikk, anbefaler vi netthandel slik at du kan benytte deg av eksklusive Black Friday tilbud for valgte butikk.Black Friday har økt i Norge i takt med at store aktører som Zalando, Hotels.com og NA-KD har blitt med på trenden og senker sine priser betraktelig. Under en ukes periode kan du som forbruker spare store beløp på alt du måtte ønske, alt fra elektronikk hos Staypro til sportsklær hos adidas og turutstyr hos Stormberg! Vi anbefaler deg i tillegg å sjekke ut tilbudene til andre aktører som DFDS, Gymshark og Kondomeriet.

Lookfantastic

Spar inntil 50% + 11% ekstra med vår LOOKFANTASTIC kupongkode på Cyber Monday
Spar 50% + 11%
Se alle tilbud

Hvilke kategorier sparer du mest på?

Om du ønsker å spare aller mest under Black Friday, er Mote & Tilbehør og Helse & Skjønnhet kategoriene å gå for! Skjønnhetsindustrien er en av de aller største aktørene når det kommer til tilbud under Black Friday. Spar stort på alt fra kule sokker i Happy Socks sin Black Friday kampanje til spenstig undertøy blant Hunkemöller sine tilbud. Handle freshe nyheter fra Lyko og sminkeproduktene du har ønsket deg hos Lookfantastic.En tredje kategori vi anbefaler er Elektronikk & Mobil. Ny elektronikk til hjemmet er ofte synonymt med store utgifter. Her hos oss kan du spare enorme summer på hjemmeelektronikk, verktøy og julegaver hos blant andre Staypro, Eurodel.no og CDON. I Hus & Hage-kategorien finner du flotte kampanjer og rabattkoder på alt du trenger for en oppgradering hjemme. Finn interiøret til barnerommet hos Jotex og designerproduktene du ønsker å gi i gave hos Glass og Interiør.
Black Friday rabatt

Hvor mye kan du forvente å spare?

I løpet av hele Black Friday-perioden får du definitivt helt uslåelige priser! Du kan spare inntil 80% av normalpris ved å handle på de rette stedene. Noen butikker forlenger til og med kjøpefesten med opptil en uke, hvor du i løpet av hele perioden kan spare store summer. Enkelte dager har butikker 30% Black Friday rabatt på utvalgte varer, mens andre dager kan du spare opptil 50% på spesifikke merkevarer. Så sett av datoen i dag og spar penger med oss du også!Det er ingen tvil om at selve Black Friday er dagen for å gjøre det aller beste kuppet! Blant annet har CDON satt ned prisene på merkevarer som Miele og Samsung med hele 40%. Hos Nelly finner du favoritter med inntil 80% rabatt og hos BilligVVS går de amok ved å tilby deg kvalitetsprodukter med hele 60% rabatt. Vær oppmerksom på at noen butikker har eksklusiv Black Friday rabattkode som gir ytterligere prisreduksjon på allerde nedsatte varer. Disse finner du alltid på våre sider.
Black Friday rabatt

Våre black friday favoritter

For å hjelpe deg å spare både tid og penger, har vi samlet de aller beste tilbudene fra de mest populære butikkene på ett og samme sted. I forbindelse med Cyber Monday har våre tilbudsjegere laget en liste over de beste rabattene.

Noen interessante fakta fra siste Black Friday

Lampe ikon

1584 norske kroner

Den gjennomsnittlige norske handlekurven lå på 1584 norske kroner.
Lyn ikon

25 til 34

Det var aldersgruppen 25 til 34 år som sto for størstedelen av transaksjonene, og kvinner var i klart flertall.
Timeglass ikon

22.00 og midnatt

Klart flest transaksjoner ble gjennomført mellom 22.00 og midnatt.
sparegris ikon

62 prosent

Med sine 62 prosent ser vi også at langt flere gjennomfører selve handelen via pc enn via mobil og nettbrett.

Black Friday 2021

Hvor lenge er min rabattkode gyldig under Black Friday?

Dette er vanskelig å estimere da det varierer fra den enkelte butikk. På generelt grunnlag kan vi si: Gyldighetsperioden er kort. I noen butikker er rabattkoden kun gyldig i noen få timer.

Kan jeg spare ekstra ved å handle via app?

Å handle via app sparer deg for både tid og penger under Black Friday og dette vet mange mange av våre samarbeidspartnere. Derfor tilbyr for eksempel adidas, Reebok og Zalando deg å handle via deres app. I tillegg til at dette sparer deg for tid, er det også her du finner de aller beste tilbudene! Noen ganger finner du tilbud som er eksklusive kun for app-kunder, mens andre ganger vil du kunne spare 10% ekstra på allerede nedsatte varer ved å fullføre ditt kjøp i appen.

TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |