Rabattkoder
Rabattkoder
  Anbefalte resultater:
   Sist besøkte butikker

    Black Friday 2021 Norge

    Her finner du alt om Black Friday. Hvilke butikker som deltar, aktuelle tilbud og sparetips

    Hvor finner du de beste tilbudene?

    Vårt mål er at du som forbruker skal kunne spare aller mest med TV 2 rabattkoder under Black Friday. I virvaret av rabatter og kampanjer, kan det være lett å gå seg bort. Derfor har vi samlet butikkene med de aller beste tilbudene på ett sted her hos oss! Selv om tilbudene finnes både kun på nett og i fysisk butikk, anbefaler vi netthandel slik at du kan benytte deg av eksklusive Black Friday rabattkoder for valgte butikk.

    Black Friday har økt i Norge i takt med at store aktører som Zalando, Hotels.com og NA-KD har blitt med på trenden og senker sine priser betraktelig. Under en ukes periode kan du som forbruker spare store beløp på alt du måtte ønske, alt fra elektronikk hos Staypro til sportsklær hos adidas og turutstyr hos Stormberg! Vi anbefaler deg i tillegg å sjekke ut tilbudene til andre aktører som DFDS, Gymshark og Kondomeriet.

    Neste Black Friday dato

    2021 — 26 November

    2022 — 25 November

    2023 — 24 November

    2024 — 29 November

    2025 — 28 November

     

    Våre Black Friday favoritter

    For å hjelpe deg å spare både tid og penger, har vi samlet de aller beste tilbudene fra de mest populære butikkene på ett og samme sted. I forbindelse med Black Friday har våre tilbudsjegere laget en liste over de beste tilbudene.

    200 kr Rabattkode

    Spar hele 200 kr på alle varer med eksklusiv Gymshark kupongkode

    10% Rabattkode

    Spar 10% på ordre over 250 kr med eksklusiv Hunkemöller rabattkode

    30% Rabattkode

    Spar opptil 30% på hele bestillingen med vår eksklusive Vistaprint rabattkode

    15% Rabattkode

    Spar 15% med eksklusiv Slikkepott rabattkode

    5% Rabattkode

    Spar 5% på alt med Lensit rabattkode

    20% Rabattkode

    Få 20% rabatt med vår Stormberg rabattkode på fullprisvarer

    5% Rabattkode

    Få 5% rabatt på alt fra iHerb Exclusives med vår iHerb rabattkode

    20% Rabattkode

    Få en 20% Kondomeriet rabattkode til å bruke på neste kjøp ved panting

    90% Rabatt

    Få inntil 90% rabatt på en rekke varer nå!

    Hvilke kategorier sparer du mest på?

    Om du ønsker å spare aller mest under Black Friday, er Mote & Tilbehør og Helse & Skjønnhet kategoriene å gå for! Skjønnhetsindustrien er kanskje en av de aller største aktørene når det kommer til tilbud under Black Friday. Spar stort på alt fra kule sokker i Happy Socks sin Black Friday kampanje til spenstig undertøy blant Hunkemöller sine tilbud. Handle freshe nyheter fra Lyko og sminkeproduktene du har ønsket deg hos Lookfantastic.

    En tredje kategori vi anbefaler er Elektronikk & Mobil. Ny elektronikk til hjemmet er ofte synonymt med store utgifter. Her hos oss kan du spare enorme summer på hjemmeelektronikk, verktøy og julegaver hos blant andre Staypro, Eurodel.no og CDON. I Hus & Hage-kategorien finner du flotte kampanjer og rabattkoder på alt du trenger for en oppgradering hjemme. Finn interiøret til barnerommet hos Jotex og designerproduktene du ønsker å gi i gave hos glassoginterior.no.

    Hvor mye kan du forvente å spare?

    I løpet av hele Black Friday-perioden får du definitivt helt uslåelige priser! Du kan spare inntil 80% av normalpris ved å handle på de rette stedene. Noen butikker forlenger til og med kjøpefesten med opptil en uke, hvor du i løpet av hele perioden kan spare store summer. Enkelte dager har butikker 30% Black Friday rabatt på utvalgte varer, mens andre dager kan du spare opptil 50% på spesifikke merkevarer. Så sett av datoen i dag og spar penger med oss du også!

    Det er ingen tvil om at selve Black Friday er dagen for å gjøre det aller beste kuppet! Blant annet har CDON satt ned prisene på merkevarer som Miele og Samsung med hele 40%. Hos Nelly finner du favoritter med inntil 80% rabatt og hos BilligVVS går de amok ved å tilby deg kvalitetsprodukter med hele 60% rabatt. Vær oppmerksom på at noen butikker har eksklusiv Black Friday rabattkode som gir ytterligere prisreduksjon på allerde nedsatte varer. Disse finner du alltid på våre sider.

    Hvor kan du spare via app?

    Å handle via app sparer deg for både tid og penger under Black Friday og dette vet mange mange av våre samarbeidspartnere. Derfor tilbyr for eksempel adidas, Reebok og Zalando deg å handle via deres app. I tillegg til at dette sparer deg for tid, er det også her du finner de aller beste tilbudene! Noen ganger finner du tilbud som er eksklusive kun for app-kunder, mens andre ganger vil du kunne spare 10% ekstra på allerede nedsatte varer ved å fullføre ditt kjøp i appen.

    Tidligere tilbud

    Alle laptops fra Lenovo • Valgfrie laptops fra Lenovo - i 2019 kunne du spare 15% på hele din ordre med en Black Friday rabattkode

    Sko og klær fra Nelly • Et nytt antrekk til julens fester - i 2019 var hele butikken satt ned med 20%, i tillegg var det opptil 40% rabatt på sko

    Hotellopphold fra Hotels.com • Hotels.com kunne lokke med rabatter opp til 60% på hotell for de som ville ha en tur bort fra julestresset.

    Kosttilskudd fra Proteinfabrikken • Proteinfabrikken hadde mange gode tilbud, blant annet hadde de opptil 80% rabatt på alt i 2019

    Interiør hos Ellos • Ellos var selvsagt med på sparefesten og hadde satt ned utvalgte interiørprodukter og klær med 50%

    Noen interessante fakta fra siste Black Friday

    1584 norske kroner

    Den gjennomsnittlige norske handlekurven lå på 1584 norske kroner.

    25 til 34

    Det var aldersgruppen 25 til 34 år som sto for størstedelen av transaksjonene, og kvinner var i klart flertall.

    22.00 og

    Klart flest transaksjoner ble gjennomført mellom 22.00 og midnatt.

    62 prosent

    Med sine 62 prosent ser vi også at langt flere gjennomfører selve handelen via pc enn via mobil og nettbrett.