Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

info icon

Følgende kampanje utløper 7. desember 2023 og tilbudene vil sannsynlig ikke fungere lenger.

Black Friday tilbud

Utforsk aktuelle rabattkoder og sparetips fra en av våre mange forhandlere


Black Friday

Black Friday er vår desidert største shoppingdag, og blir intet unntak! Her har vi samlet de beste Black Friday tilbudene or eksklusive rabattkoder innen alle salgskategorier. Len deg tilbake og gjør et kupp på forhandlere som Gymshark, Zalando og NA-KD.


VÅRE BLACK FRIDAY FAVORITTER

I forbindelse med Black Friday har vi samlet de aller beste tilbudene fra de mest populære butikkene på ett og samme sted.


Våre beste Black Friday tilbud

image

De aller største besparelsene er ofte på klær og mote, samt skjønnhet og personlig pleie. Sjekk ut leverandører slik som BliVakker, Lookfantastic og Lyko der du kan spare opptil 70% på en mengde varer, få 3 for 2 på utvalgte kategorier og spare over 30% på hele din handel med en av våre eksklusive rabattkoder. Grip sjansen og fyll handlekurven med alle dine favorittprodukter fra NA-KD eller Zalando. Trolig vil du også kunne handle disse til redusert pris i et Black Friday tilbud!

UTNYTT MULIGHETEN TIL Å HANDLE ELEKTRONIKK
Produkter innen elektronikk kan komme med en stiv prislapp. Derfor bør du ikke gå glipp av muligheten til å handle det du har lyst på med store rabatter under Black Friday! Her kan du finne et bredt utvalg til kanonpriser. Spar opptil 70% på en mengde gadgets og tilbehør. Sjekk ut dine favorittbutikker slik som Staypro, CDON og X-life for de aller beste Black Friday tilbud!


Spar stort under Black Friday

Her finner du et stort utvalg forhandlere innen skjønnhet, elektronikk, interiør og kultur. Utforsk en mengde fantastiske tilbud og rabattkoder i forbindelse med Black Friday her.

Storytel rabattkode
KodeStorytel30 Dager Gratis

Prøv gratis i hele 30 dager med vår unike Storytel rabattkode lenke

Vilkår
Lensway rabattkode
KodeLensway10% Rabatt

Sikre deg 10% ekstra rabatt med eksklusiv Lensway rabattkode

Vilkår
MyHeritage rabattkode
KodeMyHeritage7% Rabatt

MyHeritage rabattkode gir deg eksklusive 7% rabatt på DNA kits

Vilkår
HelloFresh rabattkode
KodeHelloFresh1259 kr Rabatt

Benytt deg av denne HelloFresh rabattkode og spar opptil 1259 kr

Vilkår
Reebok rabattkode
KodeReebok25% Rabatt

Spar 25% på fullprisvarer med eksklusiv Reebok rabattkode

Vilkår
LEGO rabattkode
RabattLEGO50% Rabatt

Spar opptil 50% i salget hos LEGO

Vilkår
Extra leker rabattkode
RabattExtra Leker80% Rabatt

Nå får du opptil 80% rabatt på brettspill hos Extra Leker

Vilkår
Kärcher rabatt
RabattKärcher10% Rabatt

Meld deg på nyhetsbrev og motta en 10% Kärcher rabatt

Vilkår
TripX rabattkoder
RabattTripX.noUnike tilbud

Meld deg på nyhetsbrevet og motta unike tilbud fra TripX

Vilkår

Sparetips

SPAR PÅ GAVER

Hvorfor ikke utnytte muligheten til å spare stort på gavehandelen? Under Black Friday sparer du både tid og penger. Shop sminke og hudpleie med opptil 70% rabatt, pocketbøker for under 100-lappen, og mote for dame og herre til kanonpriser!

SPAR PÅ REISE

Benytt Black Friday salget til å bestille din neste reise! Du kan spare på utenlandsreise med Apollo, hyttetur med DanCenter og leiebil med Avis. Vi har samlet de beste Black Friday tilbudene her på vår side slik at du kan gjøre et reisekupp.

SPAR KOMFORTABELT

Netthandel er enklere enn noen gang, med detaljerte produktspesifikasjoner og gunstige returordninger. Du sparer både tid og penger. Her finner du ogstå eksklusive tilbud du ikke finner i butikk. Derfor er dette ofte den beste måten å spare på!

FINN DIN BLACK FRIDAY RABATT

Gjør et kupp hos en av våre samarbeidspartnere! Sjekk ut disse butikkene for enda flere Black Friday rabatter.

BLACK FRIDAY FAKTA

Havner Black Friday på den 24. november, men de fleste forhandandlere vil ha Black Friday tilbud hele uken. Vi legger ut alle tilbud fortløpende slik at du ikke går glipp av de beste rabattene.

Det er mye å spare på under Black Friday, men noen butikker gir deg bedre tilbud enn andre. Hos oss finner du alltid en mengde rabattkoder fra elektronikk forhandlere. Vi har også utrolige reisetilbud, samt et enormt utvalg av Black Friday rabattkoder for mote og skjønnhet

Cyber Monday var ment som Black Friday på nett, men nå er Cyber Monday bare enda en mulighet for deg å spare penger på din netthandel. Vi kommer til å legge ut alle Cyber Monday tilbud på mandag etter Black Friday, så ingen grunn til å bekymre seg!

Black Friday er kanskje årets største shoppingdag, der butikker og andre leverandører har sine største salg og rabatter. Husk at du kan spare stort, ikke bare på selve Black Friday, men under Black Weekend og i mange tilfeller hele uken og november måned - såkalt Black November! Dette er en fantastisk mulighet til å sikre seg produktene som har stått på handle- og ønskelisten en stund til sterkt reduserte priser. Vi forstår at det kan være lett å gå seg vill i alle de forskjellige butikkene og tilbudene - derfor har vi samlet alle de beste tilbudene her, slik at du er klar når det braker løs og kan handle med full oversikt. Se frem til å spare stort hos de aller største leverandørene, slik som Zalando, NA-KD, Gymshark og Hotels.com.


Black Friday

seo background image

Hvordan sparer man så mye på akkurat Black Friday?

Black Friday er en tradisjon som oppsto i forbindelse med den amerikanske høytiden Thanksgiving. USA er kjent for å tilby noen av verdens største varemerker og mest storartede salgsbegivenheter, så det skulle bare mangle at denne tradisjonen også skulle slå an i resten av verden. I dag er Black Friday kjent som en av de største begivenhetene for kjøp og salg, og blir anerkjent av de aller fleste butikker og varemerker overalt i verden med enorme rabatter og fantastiske tilbud. Derfor er det virkelig en god mulighet til å spare stort på hva du og din familie skulle trenge av klær, underholdning og øvrige

Kan jeg spare ekstra ved å handle via app?

Å handle via app sparer deg for både tid og penger under Black Friday og dette vet mange mange av våre samarbeidspartnere. Derfor tilbyr for eksempel adidas, Reebok og Zalando deg å handle via deres app. I tillegg til at dette sparer deg for tid, er det også her du finner de aller beste tilbudene! Noen ganger finner du tilbud som er eksklusive kun for app-kunder, mens andre ganger vil du kunne spare 10% ekstra på allerede nedsatte varer ved å fullføre ditt kjøp i appen.


Hjem og andre butikker


Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |