NOTV2Homepage - version 2
info icon

Følgende kampanje utløper 7. desember 2023 og tilbudene vil sannsynlig ikke fungere lenger.

Black Friday tilbud 2023

Utforsk aktuelle rabattkoder og sparetips fra en av våre mange forhandlere


BLACK FRIDAY 2023

Black Friday er vår desidert største shoppingdag, og 2023 blir intet unntak! Her har vi samlet de beste Black Friday tilbudene or eksklusive rabattkoder innen alle salgskategorier. Len deg tilbake og gjør et kupp på forhandlere som Gymshark, Zalando og NA-KD.


VÅRE BLACK FRIDAY FAVORITTER

I forbindelse med Black Friday har vi samlet de aller beste tilbudene fra de mest populære butikkene på ett og samme sted.


Våre beste Black Friday tilbud

image

De aller største besparelsene er ofte på klær og mote, samt skjønnhet og personlig pleie. Sjekk ut leverandører slik som BliVakker, Lookfantastic og Lyko der du kan spare opptil 70% på en mengde varer, få 3 for 2 på utvalgte kategorier og spare over 30% på hele din handel med en av våre eksklusive rabattkoder. Grip sjansen og fyll handlekurven med alle dine favorittprodukter fra NA-KD eller Zalando. Trolig vil du også kunne handle disse til redusert pris i et Black Friday tilbud!

UTNYTT MULIGHETEN TIL Å HANDLE ELEKTRONIKKProdukter innen elektronikk kan komme med en stiv prislapp. Derfor bør du ikke gå glipp av muligheten til å handle det du har lyst på med store rabatter under Black Friday! Her kan du finne et bredt utvalg til kanonpriser. Spar opptil 70% på en mengde gadgets og tilbehør. Sjekk ut dine favorittbutikker slik som Staypro, CDON og X-life for de aller beste Black Friday tilbud!


Spar stort under Black Friday

Her finner du et stort utvalg forhandlere innen skjønnhet, elektronikk, interiør og kultur. Utforsk en mengde fantastiske tilbud og rabattkoder i forbindelse med Black Friday her.

Staypro rabattkode
KodeStaypro5% Rabattkode

Spar 5% på alle varer, også nedsatte, med eksklusiv Staypro rabattkode

Vilkår
adidas rabattkode
Kodeadidas10% Rabatt

Benytt vår unike adidas rabattkode og spar 10% på en rekke varer

Vilkår
HelloFresh rabattkode
KodeHelloFresh1259 kr Rabattkode

Benytt deg av denne HelloFresh rabattkode og spar opptil 1259 kr

Vilkår
Bonprix rabattkode
Kodebonprix10% Rabattkode

bonprix rabattkode gir 10% rabatt og fri frakt

Vilkår
CEWE rabattkode
KodeCEWE15% Rabattkode

Gjør et skikkelig kupp nå med denne CEWE rabattkode og spar 15% på din handel

Vilkår
Weekday rabattkode
KodeWeekday10% Rabattkode

Tilmeld nyhetsbrevet og motta en 10% Weekday rabattkode til din første handel

Vilkår
Anton Sport rabattkode
KodeAnton Sport30% Rabattkode

Bli medlem og motta unike rabatter inntil 30% og Anton Sport rabattkode

Vilkår
Hunkemöller rabattkode
KodeHunkemöller10% Rabattkode

Spar 10% på ordre over 250 kr med eksklusiv Hunkemöller rabattkode

Vilkår
iGlow rabattkode
KodeiGlowUnike Rabatter

Tilmeld nyhetsbrevet og motta unike nyheter, tips og iGlow rabattkode rett til din mail

Vilkår
Iberostar rabattkode
KodeIberostar5% Rabattkode

Iberostar rabattkode gir deg nå 5% avslag på din bestilling

Vilkår
MyProtein rabattkode
KodeMyProtein15% Rabattkode

Som ny kunde får du 15% rabatt ved å benytte MyProtein rabattkode

Vilkår

Tips & Tricks

SPAR PÅ GAVER

Hvorfor ikke utnytte muligheten til å spare stort på gavehandelen? Under Black Friday sparer du både tid og penger. Shop sminke og hudpleie med opptil 70% rabatt, pocketbøker for under 100-lappen, og mote for dame og herre til kanonpriser!

SPAR PÅ REISE

Benytt Black Friday salget til å bestille din neste reise! Du kan spare på utenlandsreise med Apollo, hyttetur med DanCenter og leiebil med Avis. Vi har samlet de beste Black Friday tilbudene her på vår side slik at du kan gjøre et reisekupp.

SHOP KOMFORTABELT FRA SOFAKROKEN

Netthandel er enklere enn noen gang, med detaljerte produktspesifikasjoner og gunstige returordninger. Du sparer både tid og penger. Her finner du ogstå eksklusive tilbud du ikke finner i butikk. Derfor er dette ofte den beste måten å spare på!

FINN DIN BLACK FRIDAY RABATT

Gjør et kupp hos en av våre samarbeidspartnere! Sjekk ut disse butikkene for enda flere Black Friday rabatter.

BLACK FRIDAY FAKTA

I 2023 havner Black Friday på den 24. november, men de fleste forhandandlere vil ha Black Friday tilbud hele uken. Vi legger ut alle tilbud fortløpende slik at du ikke går glipp av de beste rabattene.

Det er mye å spare på under Black Friday, men noen butikker gir deg bedre tilbud enn andre. Hos oss finner du alltid en mengde rabattkoder fra elektronikk forhandlere. Vi har også utrolige reisetilbud, samt et enormt utvalg av Black Friday rabattkoder for mote og skjønnhet

Cyber Monday var ment som Black Friday på nett, men nå er Cyber Monday bare enda en mulighet for deg å spare penger på din netthandel. Vi kommer til å legge ut alle Cyber Monday tilbud på mandag etter Black Friday, så ingen grunn til å bekymre seg!

Black Friday er kanskje årets største shoppingdag, der butikker og andre leverandører har sine største salg og rabatter. Husk at du kan spare stort, ikke bare på selve Black Friday, men under Black Weekend og i mange tilfeller hele uken og november måned - såkalt Black November! Dette er en fantastisk mulighet til å sikre seg produktene som har stått på handle- og ønskelisten en stund til sterkt reduserte priser. Vi forstår at det kan være lett å gå seg vill i alle de forskjellige butikkene og tilbudene - derfor har vi samlet alle de beste tilbudene her, slik at du er klar når det braker løs og kan handle med full oversikt. Se frem til å spare stort hos de aller største leverandørene, slik som Zalando, NA-KD, Gymshark og Hotels.com.


Black Friday 2023

seo background image

Hvordan sparer man så mye på akkurat Black Friday?

Black Friday er en tradisjon som oppsto i forbindelse med den amerikanske høytiden Thanksgiving. USA er kjent for å tilby noen av verdens største varemerker og mest storartede salgsbegivenheter, så det skulle bare mangle at denne tradisjonen også skulle slå an i resten av verden. I dag er Black Friday kjent som en av de største begivenhetene for kjøp og salg, og blir anerkjent av de aller fleste butikker og varemerker overalt i verden med enorme rabatter og fantastiske tilbud. Derfor er det virkelig en god mulighet til å spare stort på hva du og din familie skulle trenge av klær, underholdning og øvrige

Kan jeg spare ekstra ved å handle via app?

Å handle via app sparer deg for både tid og penger under Black Friday og dette vet mange mange av våre samarbeidspartnere. Derfor tilbyr for eksempel adidas, Reebok og Zalando deg å handle via deres app. I tillegg til at dette sparer deg for tid, er det også her du finner de aller beste tilbudene! Noen ganger finner du tilbud som er eksklusive kun for app-kunder, mens andre ganger vil du kunne spare 10% ekstra på allerede nedsatte varer ved å fullføre ditt kjøp i appen.


Hjem og andre butikker


Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |