Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

LEGO rabattkode
RabattLEGO50% Rabatt

Spar opptil 50% i salget hos LEGO

Vilkår

Spar helt inntil 50% på LEGO nå under Black Friday

Når er Black Friday?

Salgene starter allerede i starten av november med såkalt Black Month, og trappes ytterligere opp under Black Week. Selv etter Black Week kan du nyte store rabatter med de øvrige salgsdagene som Black Friday.

Hvilke Rabatter kan jeg finne under Black Friday?

LEGO vil tilby store rabatter under hele måneden, og i fjor sparte våre kunder opptil 50% på en rekke produkter fra LEGO. Vi verifiserer og håndplukker de beste Black Friday. Rabattkodene og tilbudene for deg gjennom hele måneden slik at du kan fa de beste rabattene hos LEGO.

Utvalgte Black Friday tilbud

Håndplukke deals og rabattkoder for deg med den høyeste rabatten

Rimelige Julegaver

Sjekk ut alle de høyeste rabattene under årets Black Friday her hos TV2. Kjøp LEGO Friends, LEGO Technic eller LEGO Star Wars blant mange andre varer med store rabatter. Benytt samtidig sjansen til å handle inn julegavene allerede nå og unn dine nærmeste en ekstra fin gave til ekstra lave priser.

Hva koster frakt under Black Friday?

Det er normal fraktkostnader under Black Friday, men dersom du er heldig kan du også finne en tidsbegrenset rabattkode hos din favorittbutikk som gir fri frakt eller reduserte fraktkostnader. Følg med her og sjekk om du kan dra nytte av fri frakt.

Se Tilbudene

Sparetips for Black Friday

deal icon

TIDSBEGRENSET

Black Friday bringer noen av de beste tilbud og rabatter, men de er tilgjengelig i en veldig begrenset periode så følg nøye med så du ikke går glipp av den beste dealen!

deal icon

LETTVINT HANDEL

Hos oss finner du tilbud for de aller fleste slik at du kan benytte den rabattkoden som passer akkurat deg. Trykk på tilbudet og se oversikten.

deal icon

SPAR MED RABATTKODER

Du kan benytte an av våres eksklusive rabattkoder under Black Friday og spare ekstra mye. Kanskje du til og med får med en gratis gave på kjøpet?

deal icon

SHOP HELE UKEN

Selv om Black Friday er over kan du fortsatt spare penger gjennom hele helgen og uken, også kalt Black Week. Så shop når det passer deg og få tilgang til rabattene.

Utforsk mer

Sjekk ut disse nettbutikkene også og utforsk alle de elleville tilbudene og rabattkodene under Black Friday.


Ofte Stilte Spørsmål

Black Friday er på fredag den 24 november. De fleste tilbudene er allerede tilgjengelig fra torsdag kveld, så her gjelder det å være førstemann til mølle for de beste tilbudene.

Black Week er kjennetegnet på uken under Black Friday hvor du kan finne en rekke tilbud som til og med gir høyere rabatt enn på selve dagen. Benytt også helgen for å sikre deg en rekke kuppvarer.

Black Month er kjenntegnet på november som en salgsmåned. Tilbudene starter allerede den 1. november.

Black Friday er årets desidert største salgsevent og det lønner seg å unnagjøre innkjøpet av dyre produkter i november som hvitevarer, neste års ferie, parfyme, kosmetikk eller møbler. Ved å benytte deg av disse tilbudene kan du faktisk spare så ye som 60% på ellers kostbare produkter. Perfekt i et år ed høy inflasjon og stor prisøkning. Ikke la julegavene koste skjorta og handle til reduserte priser under Black Friday.

FANT DU IKKE DET DU LETTE ETTER?

Er du på utkikk etter flere Black Friday tilbud?

Handle nå
Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |