Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeider her.

Color Line rabattkode i 2024

Spar med en Color Line tilbudskode i juli 2024

40%Rabatt

Ta fergen til Kiel med opptil 40% rabatt nå

Vis rabatten
Fra159 kr

Som medlem får du dagstur til Danmark fra kun 159 kr

Vis rabatten
30%Rabatt

Her finner du restplasser til Kiel med inntil 30% rabatt

Vis rabatten
70%Rabatt

Spar opptil 70% på Taxfree-shopping hos Color Line

Vis rabatten
10%Rabatt

Bli med i kundeklubben og få 10% rabatt på en mengde reiser og varer

Vis rabatten
TUI
Kode
Utløper snart

TUI rabattkode gir nå 2000 kr rabat på hotell på Kanariøyene

Vis rabattkode
Utløper i morgen
Strawberry
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet og få opptil 25% rabatt

Vis rabattkode
Utløper 12.11.2024
20%Rabatt

Få 20% avslag nå på LEGOLAND Billund Resort

Vis rabatten

20%

Rabattkode

Beste Color Line rabattkode gjennom tidene

Ombord hos Color Line kan du spise god mat, nyte utsikten og gjøre en rekke aktiviteter som shopping og gå på show. Det hele er en opplevelse som livet som samtidig tar deg dit du skal og hjem igjen. Du kan spare mye om du sjekker en av våre Color Line rabattkoder før du bestiller. Våre brukere har tidligere spart 20% på 5 stjerners lugarer på avganger til Kiel. Da er det ikke noe problem å unne seg litt luksus i hverdagen. Drøm deg bort du også, vi oppdaterer ofte med nye Color Line rabattkoder til deg.
FORTSETT TIL FORHANDLER

Disse Color Line rabattkodene har utløpt

40%Rabatt

Her får du 40% rabatt på båt til Danmark

Vis rabatten
50 krRabatt

Spar 50 kr per person på pakkereise til Legoland

Vis rabatten

Spar hos Color Line

App

App

Last ned Color Line sin app før du skal ut og reise med enten Color Magic eller Color Fantasy neste gang. Appen gir deg informasjon om butikkene, restaurantene, barene, underholdningen og aktivitetene ombord. Appen kan lastes ned helt kostnadsfritt enten i App Store eller Google Play. Hold deg oppdatert under hele reisen.
Opprett profil

Opprett profil

Er du Color Club medlem har du kanskje allerede tilgang til Min Side. Er du derimot ikke medlem, kan du opprette en profil og få en haug av fordeler. Via siden kan du blant annet spare penger ved å forhåndsbestille mat. Reiser du strekningen Oslo-Kiel kan du spare stort! For eksempel kan du spare opptil 10% på buffet og 20% på måltider i à la carte restauranten.
Sosiale medier

Sosiale medier

Følg med i sosiale medier for å få oppdatert informasjon innenfor Color Line-verdenen. Du kan blant annet se stemningsbilder på Instagram og Facebook. Delta i konkurranser og la deg inspirere. Gjennom mediene får du gode tips til du skal ut og reise slik at du er best mulig forberedt til din ferie. Du kan også bli blant de første til å få vite om flotte Color Line rabattkoder.
Gavekort

Gavekort

Kjenner du noen som elsker å reise med Color Line? Hvorfor ikke gi et gavekort til noen du er glad i neste gang det er en anledning for det? Gavekortet kan benyttes på alle båt- og hotellpakker, samt butikker og serveringssteder. Gavekortet er gyldig i ett år og det kreves at du velger et beløp på minimum 200 kr.
Rabatter

Rabatter

Til enhver tid kan du finne annonserte rabatter på reiser til Danmark, Tyskland og Sverige med Color Line. Disse Color Line rabattkodene står til enhver tid opplistet på deres nettside. Vi gjør vårt ytterste for å inkludere dem på denne siden. Eksempelvis kan du spare penger på hotell, bilpakker og spa i de forskjellige landene.
Sesongavslag

Sesongavslag

Ved juletider kan det lønne seg å bestille førjulscruise med Color Line. Bestiller du med måltider får du faktisk inntil 25% rabatt på summen. Dette er helt ypperlig for større grupper som ønsker å nyte perioden før jul med enten venner eller kolleger. Nyt deilig ribbe eller fantastisk lutefisk og spar penger.
Ta en dagstur til Danmark

Ta en dagstur til Danmark

Var du klar over at du ikke nødvendigvis må overnatte på båten? Ta deg en kort tur til Danmark med Superspeed og returner samme dag. Du betaler kun 149 kr. per person for dagsturen. Vi anbefaler deg å reise om morgenen fra Kristiansand og ta kveldsbåten fra Hirtshals når du skal hjem igjen. I løpet av de mange timene i land har du muligheten til å utforske den nordlige delen av Jylland.

Mest populære Color Line rabattkoder og tilbud

RabattInnholdUtløpt
Ta fergen til Kiel med opptil 40% rabatt nå40% Rabatt
Som medlem får du dagstur til Danmark fra kun 159 krFra 159 kr
Her finner du restplasser til Kiel med inntil 30% rabatt30% Rabatt
Spar opptil 70% på Taxfree-shopping hos Color Line70% Rabatt
Bli med i kundeklubben og få 10% rabatt på en mengde reiser og varer10% Rabatt

Color Club

Få rabatt hos Color Line

Reiser du ofte med Color Line? Da råder vi deg til å melde deg inn i Color Club.
  • Som medlem får du 10% avslag på mange varer i deres Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin
  • I tillegg til å kunne samle bonuspoeng når du reiser og være den første til å motta eksklusive Color Line rabattkoder.
  • Du kan også i mange tilfeller få mange medlemsfordeler i land i Sverige, Danmark og Tyskland.
  • Jo mer du reiser, desto mer poeng opparbeider du deg.
Du kan tjene opptil 100 poeng en vei eller 200 poeng dersom du reiser tur/retur. Du kan benytte bonuspoengene som en betalingsmetode og ett bonuspoeng tilsvarer 1 kr. Du kan ikke samle poeng på de reisene du bruker oppsamlet poeng som betalingsmetode.

Kjøp årskort

Reiser du av en eller annen grunn ofte mellom Norge og Danmark? Da kan det være en god idé å skaffe deg årskort fra Color Line ettersom dette kan gi deg store besparelser.
Kortet er gyldig i 1 år. Det kan benyttes ubegrenset på strekningene Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals med SuperSpeed. Velg mellom årskort for én person og én personbil og betal 17.000 kr eller to personer og én personbil for 25.000 kr. Det er helt avhengig av dine reisevaner- og preferanser.

Mest populære butikker

Adlibris rabattkode
Bubbleroom rabattkode
Db rabattkode
Electrolux rabattkode
FotoKnudsen rabattkode
Gymshark rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Jotex rabattkode
Staypro rabattkode
Viaplay kode
Zooplus rabattkode

Få mere rabatt med Taxfree

Visste du at du kan spare opptil 70% på varer i Taxfree-butikkene ombord? Er du medlem i Color Club kan du spare ekstra 10% på mange produkter i TREND-magasinet.
Kjøp kosmetikk og andre varer når du likevel kan spare penger, uten å trenge en Color Line tilbudskode. Vær derimot oppmerksom på kvoteregler for matvarer, alkohol og tobakk.

En haug av destinasjoner

Planlegger du en liten Tysklandstur? Da kan du reise med enten Color Magic eller Color Fantasy strekningen Oslo-Kiel.
  • Du kan for eksempel bestille Cruisepakke som gir deg 2-døgns cruise inkludert mat begge veiene. Pakken er ikke bare praktisk, men kan også spare deg inntil 25% av prisen.
  • Tast inn en av våre Color Line tilbudskoder for å spare enda mer.
  • Ønsker du derimot en liten tur til Danmark kan du reise med SuperSpeed fra Larvik til Hirtshals. Turen sparer deg masse tid, ettersom det tar 3 timer og 45 minutter fra havn til havn.
Uansett hvilken båt du velger å reise med, sparer du både tid og penger med Color Line.
Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |