Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeiderher.

Sommersalg 2024

cover

SOMMERSALG 2024

Spar stort i hele sommer med verifiserte rabattkoder og tilbud.

sommermote

Teknologi

elektronikk

skjønnhet

sport

Noe for alle

Sommerklær og mote
Finn de siste motenyhetene og stilene til en lavere pris hos oss! Start sommeren med en ny stil og få de beste tilbudene på klær til sommerferien også. Bestill herre- og dameklær på nett med betydelige besparelser ved å bruke rabattkodene i denne kategorien.

Bubbleroom utmerker seg når det kommer til utvalg av kjoler og annet til bryllup. Du er garantert å finne den perfekte kjolen uavhengig om du kommer som bruden selv, forlover eller gjest. SE ALLE RABATTER

Rimelige reiser og ferie
Enten du skal reise til utlandet eller feriere i Norge i sommer, vil du finne de beste tilbudene og rabattkodene her hos oss hos butikker som Apollo, DFDS eller Norwegian.
Skjønnhet og Kosmetikk
Varme og lange dager inspirerer til å prøve nye sminke og farger. Hvorfor ikke bli inspirert og prøve en ny hudpleierutine samtidig. Du kan bestille alt dette og mye mer fra kosmetikkverdenen med gode rabatter gjennom oss! Utfordre deg selv og prøv noe nytt, rimelig i dag.
Alt til turene og treningen.
Spar penger på Treningsklær, joggesko, sportsutstyr og selvfølgelig de beste kosttilskuddene på markedet. Bestill alt du trenger for en aktiv og sporty sommer på en gang hos oss og du sparer utrolige beløp ved hjelp av rabattkoder og håndplukkede tilbud i flere av de største butikkene i Norge.
Sommerens elektronikk
Grip sjansen til å sikre deg nødvendighetene til sommeren ekstra rimelig med våre rabattkoder nå enten det er AirPods, ny TV eller en ny data du leter etter. Vi gir deg de beste tilbudene fra butikker som Samsung og mange fler til markedets beste priser.
Litt for alle
Sommersalg er en flott tid med nesten alle butikker som deltar. For din del betyr det at enten du er ute etter sommerklær, ferier eller til og med solkrem, kan du bestille alt til høye rabatter. Vi har listet sesongens beste salg og rabattkoder under én side, slik at du samtidig sparer penger, tid og krefter. Så åpne kategorien du ønsker i henhold til dine behov og spar stort nå!

Håndplukkede Tilbud

Her er bare noen få eksempler på rabattkodene som sommerbrisen blåste på plass. Klikk på våre øvrige sider og kategorier og finn flere rabatter for ditt behov.

 
Storytel rabattkode
KodeStorytel30 Dager Gratis

Prøv gratis i hele 30 dager med vår unike Storytel rabattkode lenke

Vilkår
Ideal of Sweden rabattkode
KodeiDeal of Sweden15% Rabatt

Vår eksklusive iDeal of Sweden rabattkode gir 15% rabatt på din handel

Vilkår
Lenson rabattkode
KodeLenson5% Rabattkode

Benytt sjansen i dag til å motta 5% ekstra i rabatt med vår eksklusive Lenson rabattkode

Vilkår
Lensway rabattkode
KodeLensway10% Rabatt

Sikre deg 10% ekstra rabatt med eksklusiv Lensway rabattkode

Vilkår
Nextory rabattkode
KodeNextory40 Dager Gratis

Med vår Nextory rabattkode lenke kan du nå lytte hele 40 dager gratis

Vilkår
Blush rabattkode
KodeBlush100 kr Rabatt

Få 100 kr i rabatt ved kjøp over 1000 kr med vår Blush rabattkode

Vilkår
Stormberg rabattkode
KodeStormberg15% Rabatt

Stormberg kupong gir 15% i avslag

Vilkår
Autodoc Rabattkode
KodeAutodoc2% Rabatt

Sikre deg 2% avslag på kjøpet med vår Autodoc rabattkode

Vilkår
Autodeler rabattkode
KodeAutodeler2% Rabatt

Få av 2% på kjøpet ditt med vår egen Autodeler rabattkode

Vilkår
Gullfunn rabattkode
RabattGullfunn30% Rabatt

Som medlem får du 30% rabatt på en mengde varer og tjenester hos Gullfunn

Vilkår
Talkmore rabattkode
RabattTalkmoreFri Viaplay

Bestill et abonnement og få en måned Viaplay Film & Serier uten kostnad

Vilkår

Sommersalg 2024 i Norge
Finn store rabatter i dine favorittbutikker i hele sommer med våre verifiserte rabattkoder og tilbud.


Når starter sommersalget 2024?

Tidligere år har sommersalget som oftest startet enten rett etter Sankthansaften eller fra begynnelsen av juli. Noen av nettbutikkene kan starte sommersalget allerede i midten av juni. I beste fall varer sommertilbudene til slutten av august, så det er ingen hast for å sikre seg de beste tilbudene. Imidlertid er produktene til sommerkolleksjonene stort sett utsolgt mot slutten av sommeren.


Hvilke produkter kan jeg bestille med rabatt fra sommersalget?

Sommersalg gjelder nesten alle produkter, men fokuserer mer på sesongvarer enn andre. Disse sesongproduktene inkluderer sommerklær og -sko, kosmetikk og selvfølgelig ferier. Du bør bestille sommerklær spesifikt fra begynnelsen av sommersalget, slik at du kan finne de fleste størrelser tilgjengelig. Sommerkosmetikk inkluderer blant annet livsviktige solprodukter, som gjør det enkelt å opprettholde beskyttelsen om sommeren. Og hvis du fortsatt tenker på billige reiser midt på sommeren, kan du finne dem hos blant annet Apollo.


Hvilke nettbutikker deltar på sommersalget?

Nesten alle Nettbutikkene vi har listet opp deltar på sommersalget på en eller annen måte. Sommersalget er et av årets største salgsarrangementer og er derfor inkludert i planen til nesten alle nettbutikker. Butikkene må også gi plass til de nye høstkolleksjonene, perfekt for deg som ser etter gode priser og store besparelser. Derfor øker rabattene mot slutten av sommeren, og du kan handle med opptil 70% i rabatt på ellers kostbare produkter.

Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |