Helly Hansen rabattkode i 2022

Spar med en Helly Hansen kupongkode i mai 2022

 • Alle (4)
  Alle (4)
 • Kampanjer (4)
  Kampanjer (4)
 • Fri frakt (1)
  Fri frakt (1)
 • Utløper snart (1)
  Utløper snart (1)
30%
Rabatt

Nå er mid-season salget i gang og du kan spare helt opptil 30% på mengder av produkter

Fra
899 kr

Her finner du tursko til herre fra kun 899 kr

Utløper snart
Fra
799 kr

Tursekker finner du her fra 799 kr

Fri
Frakt

Fri frakt på alle ordre over 800 kr

Fri frakt

Disse Helly Hansen rabattkoder har utløpt

10%
Rabatt

Få 10% rabatt på alt hos Helly Hansen som student

Fra
399 kr

Kjøp teknisk undertøy til dame fra 399 kr hos Helly Hansen

FAQ Helly Hansen

Om du trenger hjelp med en av dine bestillinger, eller bare har et spørsmål om en vare eller tjeneste, ikke nøl med å kontakte kundeservice! De er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål du har, og det er enkelt å kontakte dem. Du kan finne telefonnummeret på nettsiden eller sende en e-post.

Som de fleste kunder vil du sannsynligvis også spare penger på bestillingen. En av de aller beste måtene å spare på bestillingen din er ved å bruke en Helly Hansen rabattkode og få en prosentandel av på kjøpet. For å finne rabattkoder må du holde deg oppdatert på nettstedet vårt, ettersom vi alltid er oppdatert på kodene som er tilgjengelige. Hvis ikke, sørg for at du følger dem på deres sosiale medieplattformer, da vil du også bli oppdatert.

Med Helly Hansen kan du returnere produktene dine helt gratis. Enda bedre har du 90 dager til å returnere om du vil returnere et produkt. Det er ikke mange forhandlere som har så lang tid der du kan velge om du vil beholde et produkt eller gi det tilbake. Vær derfor klar over at uansett hvor usikker du er når du bestiller et produkt, kan du alltid sende det tilbake hvis du ikke er fornøyd.

Rabattkuponger til lignende butikker som Helly Hansen

Sparetips

Fri frakt

Fri frakt

Hos Helly Hansen får du alltid gratis frakt på bestillinger over 800 kr. Om du vil handle for mindre kan du også se om vi har en Helly Hansen rabattkode som gir gratis frakt på alle kjøp.
Gratis retur

Gratis retur

Helly Hansen gir deg mer enn nok tid til å ombestemme deg skulle du være misfornøyd med kjøpet ditt. De tilbyr deg hele 90 dagers åpen retur, så det er ingen hastverk.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på alle nye produkter og aktuelle kampanjer. Er du heldig kan det hende du også vil motta en Helly Hansen rabattkode.

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder4
Høyeste rabatt30%
Fri frakt 1

Bli med i kundeklubben for profesjonelle sportsutdøvere

Helly Hansen Pro Purchase

Om du kan bevise at du er en profesjonell sportsutøver eller arbeider i i sportsbransjen så kan Helly Hansen tilby deg å bli med i deres Helly Hansen Pro Purchase kundeklubb. Du vil kunne være medlem i kundeklubben i 1 år, som vil gi deg muligheten til å handle Helly Hansen produkter til en redusert pris i denne perioden. Dette er en knallgod mulighet til å spare litt penger for de som trenger gode og trygge klær mest.

Lignende butikker som Helly Hansen

Outnorth rabattkode
Skistart rabattkode
Sportamore rabattkode
Stormberg rabattkode
Tights.no rabattkode
XXL rabattkode

Klær med historie

I hele 140 år har Helly Hansen arbeidet med å lage klær som tåler mye, enten om du skal til sjøs eller til fjells. Deres lange historie gjør at du kan stole på at det du kjøper er av aller høyeste kvalitet. Hvis det ikke overbeviser deg så er det bare å gå inn på HellyHansen.no og lese om alle de profesjonelle sportsutøverne rundt om i verden som sverger til deres produkter. Om du også vil utruste deg med klær av topp kvalitet så følg med her og få med deg en Helly Hansen rabattkode før det er for sent.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Få en gratis dag med skikjøring

Hver vintersesong kan du benytte deg av Helly Hansen sin Ski Free ordning. Handler du skibukser eller skijakker fra Helly Hansen sin siste kolleksjon så vil de gi deg en dag i skibakken helt gratis. Du får muligheten til å velge mellom over 50 forskjellige feriesteder rundt om i verden.
Sånn fungerer det:
 • Kjøp et par med skibukser eller en skijakke fra den siste kolleksjonen
 • Velg feriestedet du ønsker å besøke
 • Valider kjøpet ditt og du er klar for bakkene
Sørg også for å få meg deg annet billig utstyr her hos oss ved bruk av en Helly Hansen rabattkode.

Bærekraftighet

Helly Hansen er dedikert til sitt ansvar for klimaet og samfunnet. Derfor utvikler de klær som varer. De sørger også for at de blir laget på trygge og rettferdige arbeidsplasser som bidrar lite til å skade naturen. Om du er interesert kan du gå inn på nettsidene deres og laste ned deres seneste rapport om merkets bærekraftighet.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |