Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Jotex rabattkode i 2020

   Spar med en Jotex tilbudskode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   20%Rabattkode

   Vår beste Jotex rabattkode som gir 20% på din bestilling

   Jotex er butikken for deg med passion for interiør og innredning. Du finner alltid spennende nyheter innen møbler og dekor i nydelige farger og materialer. Med våre Jotex rabattkoder har kunder spart 20% på sine kjøp. Så hvis du liker å friske opp ditt hjem regelmessig bør du absolutt titte innom oss. Vi har alltid de beste Jotex rabattkodene samlet ett sted.

   Disse Jotex rabattkoder har utløpt

   Mere om Jotex

   Levering

   Dersom du handler for minst 499 kroner trenger du ikke betale for frakten. Du trenger heller ingen Jotex rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet. Ekstra fraktkostnader tilløper når du vil motta pakken neste dag. Det samme gjelder levering på døra og ekstra store varer. Normal leveringstid er tre til fem virkedager, men dette kan variere.

   Mine tilbud

   Velger du å opprette en bruker på Jotex sine sider vil du få tilgang til Mine tilbud. Her finner du en komplett oversikt over rabattkoder kun tilgjengelig for deg. Her finner du også en full oversikt over vilkår, samt utløpsdato for hver av de enkelte rabattkodene. En Jotex bruker gir full oversikt over alle dine sparemuligheter i nettbutikken.

   Benytt din kode

   For å benytte deg av din Jotex tilbudskode må du skrive denne inn i feltet merket "Oppgi rabattkode" i kassen. Pass på at koden er riktig skrevet. Vanlige skrivefeil er stor/ liten bokstav og eventuelle mellomrom. Merk også at de fleste rabattkoder må oppfylle strenge krav som minstepris. Den ikke kan brukes i kombinasjon med andre tilbud og rabatter.

   Rabatter

   Du kan alltid finne en mengde Jotex rabattkoder å bruke på ditt neste kjøp. For en full oversikt over de beste rabattene bør du holde deg oppdatert på vår rabattkodeside. Du kan beholde rabatten fra original kjøpet når du bytter. Det gjelder når du bytter inn til en tilsvarende vare kun i en annen farge eller størrelse. Alle aktive rabatter brukt på ditt kjøp vil du se i kassen over totalsummen før du betaler.

   Retur

   Alle varer du handler hos Jotex kan byttes innen 30 dager. For å returnere ditt kjøp bruker du returseddelen i pakken. Sørg for at varen er ubrukt og alle merkelapper fortsatt sitter på. Husk også å fylle ut returskjemaet som følger med din leveranse. Lever pakken der du mottok den og vent på at returen behandles. Pengene tilbakebetales slik du betalte for din opprinnelige bestilling.

   Følg Jotex på sosiale medier

   Motta inspirasjon, gode tilbud og informasjon om de aller ferskeste nyhetene og trendene. Gjør det helt gratis ved å følge Jotex på sosiale medier. Butikken har egen konto på Facebook, Instagram, samt en egen kanal på YouTube. Få hjelp til å oppgradere hjemmet ditt med rabatt i dag!
   1Eksklusive rabattkoder
   1tilbud med fri frakt
   1Rabattkoder verifisert
   8Rabattkoder lagt til denne uken

   Rabattkoder til alle Jotex sine kunder

   Sparetips

   Enten du er en ny eller eksisterende kunde kan du alltid finne en Jotex rabattkode. Det gjør din handel både billigere og hyggeligere. Hver måned lanseres en ny kampanje spesielt tilpasset forskjellige kundegrupper. Hold deg oppdatert gjennom vår rabattkodeside. Slik går du ikke glipp av din neste mulighet til å spare penger. Gjør du dette kan du være så heldig og finne koder som disse:
   • Halv pris på din dyreste vare til alle nye kunder eller kunder som ikke har handlet hos Jotex på lenge. Kunder kunne selv velge hvilket produkt de ville spare penger på.
   • 15% avslag på valgfri vare til kjente og kjære kunder. Kunder sparte penger på alt fra lamper til håndklær.
   • 30% rabatt på alt til kjøkkenet. Med 30% avslag handlet mange kunder flott, nytt servise.

   Se denne ukens tilbud

   Hver uke ankommer en rekke nye, gode tilbud nettbutikken. Holder du deg oppdatert på disse er du garantert å finne akkurat det du trenger. Perfekt for deg som har lyst på ting til en billigere penge enn normalt. Disse rabattene har hjulpet kunder med å spare på hjemmeinnredning. Ingen kampanjekode var nødvendig!
   • 20% på alle gardiner. Gjør en forandring på stuen eller soverommet med minimal innsats og lave kostnader.
   • 3 for 2 på alle puter. Øk komforten i alle husets rom med nye puter.
   • 30% rabatt på sengetøy. Sørg for å ikke bare få en god natts søvn, men også en stilfull seng kledd i sengetøy av god kvalitet.
   • 20% på stoler til stuen. Lag den perfekte lesekroken med 20% avslag på alle stoler til stuen.
   2000
   Vis merVis mindre

   Nyhetsbrev

   Melder du deg på Jotex sitt eget nyhetsbrev er du først til å få vite om eksklusive tilbud, samt Jotex rabattkoder. Som velkomstgave vil du også få 100 kroner i avslag på din første handel. Abonner i dag og begynn å spare penger med en eneste gang.
   2000
   Vis merVis mindre

   Sikker betaling og levering

   Når du handler hos Jotex kan du være sikker på at både betaling og levering går trygt for seg. Hos Jotex kan du betale med Visa, MasterCard, faktura eller kontokjøp. All leveranse skjer via PostNord.
   2000
   Vis merVis mindre

   Salg hos Jotex

   Hos Jotex er det alltid salg. Dette betyr at du uansett dag kan finne en mengde flotte produkter til en redusert pris. Klikk deg inn i dag og sjekk ut det store utvalget.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her