Vårt redaktørteam finner og verifiserer aktuelle tilbud. Når du benytter deg av disse, kan vi motta en provisjon. Les mer om hvordan vi arbeider her.

Dominos rabattkode i 2024

Spar med en Dominos kupong i juli 2024

50%Rabatt

Nå får du 50% rabatt på valgfri medium pizza

Vis rabatten
50 krRabatt

Få 50% rabatt på ukens pizza hos Dominos

Vis rabatten
50%Rabatt

Bestill pizza på tirsdager og få halv pris

Vis rabatten
Kun99 kr

For deg som er singel - Pizza og dessert for kun 99 kr

Vis rabatten
Fra69 kr

Få pizzaen Classic Beef fra kun 69 kr

Vis rabatten
Slikkepott

Meld deg på nyhetsbrevet og motta 10% Slikkepott rabattkode

Vis rabatten
Slikkepott

Her får du bakeutstyr med inntil 80% i rabatt

Vis rabatten
Kun129 kr

Få singelmenyen for kun 129 kr

Vis rabatten
Gratispizza

Bli med i kundeklubben og får hver 8. pizza gratis

Vis rabatten

10%

Rabattkode

Spar 10% på din bestilling i dag

Hvis du er en stor fan av Pizza, anbefaler vi at du prøver Domions. De er plassert i hele Norge, og kan til og med bestilles til huset ditt. Tidligere har noen av våre kunder vært heldige nok til å motta en Dominos kupong som ga dem 10% rabatt på sin bestilling. Kuponger som dette pleier ikke å vare i lang tid, derfor anbefaler vi sterkt at du utnytter koden når den er tilgjengelig. Aldri betale for mye for din egen pizza!
FORTSETT TIL FORHANDLER

Disse Dominos rabattkodene har utløpt

Kun99 kr

Kjøp Ben & Jerry's hos Dominos for 99 kr

Vis rabatten
Fra199 kr

Bytt ut fredagstacoen med en digg Tacorama pizza fra kun 199 kr

Vis rabatten

Lit om Dominos:

Kundeservice

Kundeservice

Hvis du noen gang har spørsmål angående en av Dominas pizzaer eller om bestillingen din, ikke vent med å kontakte kundeservice. Deres nummer kan bli funnet på deres nettside, og de vil svare deg raskt. Hvis du trenger å kontakte personen som leverer maten din, kan nummeret bli funnet på bestillingen din.
App

App

Hvis du noen gang reiser eller ikke har en bærbar datamaskin, anbefaler vi at du laster ned dominos-appen. Her kan du bestille pizza fra nærmeste Dominos butikk som enten kan hentes eller leveres direkte til ditt hjem. Kuponger kan fortsatt brukes på appen, og ethvert tilbud som Dominos har, kan også bli funnet.
Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

En fin måte å holde deg oppdatert på alle de nye tilbudene og nyhetene som Dominos har, er ved å registrere seg på nyhetsbrevet. Her vil du bli den første personen som blir varslet om nye tilbud som Dominos har. Som medlem av nyhetsbrevet, kan du til og med motta eksklusive Domions kupongkoder som bare nyhetsmedlem mottar.

Mest populære Dominos rabattkoder og tilbud

RabattInnholdUtløpt
Nå får du 50% rabatt på valgfri medium pizza50% Rabatt
Få 50% rabatt på ukens pizza hos Dominos50 kr Rabatt
Bestill pizza på tirsdager og få halv pris50% Rabatt
For deg som er singel - Pizza og dessert for kun 99 krKun 99 kr
Få pizzaen Classic Beef fra kun 69 krFra 69 kr

Aldri betal for mye for din Pizza

Benytt en kupong i dag

Dominos har et stort utvalg av forskjellige typer pizzaer for sine kunder å velge mellom. Pizzaen er fersk og kan leveres rett på dørstokken om noen minutter. Hvis du ønsker å spare penger på bestillingen, må du sjekke ut vår nettside hver gang før du bestiller, slik at du ikke går glipp av en rabattkode. Hvis det er en rabattkode som er i bruk, bare trykk på den og du vil kunne se koden. Kopier koden i boksen som sier rabattkoder i kassen. Du vil da motta prosentandelen på hele bestillingen din. Så enkelt er det å dra nytte av en Dominos rabattkode.

Lignende butikker som Dominos

HelloFresh rabattkode
Kaffekapslen rabattkode
Morgenlevering rabattkode
Slikkepott rabattkode
Wolt rabattkode

Hvor i Norge Dominos finnes

Ikke alle byer i Norge har Dominos, men du kan finne dem i store deler av Norge. Prisene er de samme i alle butikkene og de har alle et leveringssystem, slik at du også kan bestille Pizza direkte til ditt hjem. Her er steder du kan finne Dominos i Norge:
  • Oslo
  • Drammen
  • Bergen
  • Trondheim
  • Fredrikstad
  • Jessheim
Husk at hvis du går til en av disse butikkene, vil du ikke kunne bruke kupong. Derfor anbefaler vi at du enten bestiller en pizza og henter den eller har den levert slik at du kan spare på det endelige kjøpet. Hvis det ikke er noen kuponger tilgjengelig for øyeblikket, så vær utkikk etter en kampanje som gir deg rabatt på bestillingen din.

Mest populære butikker

Adlibris rabattkode
Bubbleroom rabattkode
Color Line rabattkode
Db rabattkode
Electrolux rabattkode
FotoKnudsen rabattkode
Gymshark rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Jotex rabattkode
Staypro rabattkode
Viaplay kode
Zooplus rabattkode

Dominos meny og tilbud

Hvis du vil se menyen til Dominos, kan du bare gå til deres hjemmeside. Du kan da finne butikken nærmest deg og se hele menyen. Her finner du Pizza som passer til alle i familien. Hvis noen er glutenfri eller vegetarianer så vær ikke bekymret fordi Domino har et stort utvalg av pizzaer for deg å velge mellom. Det er også en annen kategori for alle tilbudene som er tilgjengelig for øyeblikket. Pass på å sjekke ut avtale kategorien som pizza du kanskje vil kunne ha mye med det at du ikke vil gå glipp av. Enhver kampanje som Dominos kan bli funnet på deres hovedwebside. Spar ekstra i tilbud kategorien ved bruk av en Domino kupong.

Sosiale medier

Vi anbefaler også at du følger Dominos på deres sosiale medier, slik at du kan holde deg oppdatert på alle sine nye tilbud og rabattkoder som de har tilgjengelig. Du kan finne Dominos på enten Instagram eller på Facebook. Akkurat som nyhetsbrevet, vil du bli den første til å finne ut om alle de gode tilbudene og rabattkoder som Dominos har tilgjengelig. Som de fleste får tilgang til sine sosiale medier hver dag, er det en av de enkleste måtene for å holde deg oppdatert på alle de nye nyhetene som Dominos har å tilby.
Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Personvern | Om oss | FAQ | Hvordan vi arbeider | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |