Dominos rabattkode i 2022

Spar med en Dominos kupong i mai 2022

 • Alle (6)
  Alle (6)
 • Rabattkoder (2)
  Rabattkoder (2)
 • Kampanjer (2)
  Kampanjer (2)
 • Verifisert (2)
  Verifisert (2)
Beste rabattkode
Beste rabattkode
20%
Rabattkode
Kode

Som medlem i pizzaklubben får du hele 20% rabatt med denne Dominos rabattkode

Kode
Utløper snart
Verifisert
Utløpsdato:
 25. mai
Utløpsdato:
 25. mai
Egen
Rabattkode
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet og motta Dominos rabattkoder og tilbud

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 14. september
Utløpsdato:
 14. september
Kun
149 kr

Lag din egen store pizza for kun 149 kr

Enkel
Bestilling

Last ned Dominos appen i dag for å bestille din pizza på døren enklest mulig

Disse Dominos rabattkoder har utløpt

Fra
179 kr

Her finner du pizza som er anbefalt av Hellstrøm fra kun 179 kr

Kun
139 kr

Få en stor margherita for kun 139 kr nå

Lit om Dominos:

Kundeservice

Kundeservice

Hvis du noen gang har spørsmål angående en av Dominas pizzaer eller om bestillingen din, ikke vent med å kontakte kundeservice. Deres nummer kan bli funnet på deres nettside, og de vil svare deg raskt. Hvis du trenger å kontakte personen som leverer maten din, kan nummeret bli funnet på bestillingen din.
App

App

Hvis du noen gang reiser eller ikke har en bærbar datamaskin, anbefaler vi at du laster ned dominos-appen. Her kan du bestille pizza fra nærmeste Dominos butikk som enten kan hentes eller leveres direkte til ditt hjem. Kuponger kan fortsatt brukes på appen, og ethvert tilbud som Dominos har, kan også bli funnet.
Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

En fin måte å holde deg oppdatert på alle de nye tilbudene og nyhetene som Dominos har, er ved å registrere seg på nyhetsbrevet. Her vil du bli den første personen som blir varslet om nye tilbud som Dominos har. Som medlem av nyhetsbrevet, kan du til og med motta eksklusive Domions kupongkoder som bare nyhetsmedlem mottar.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger2
Antall rabattkoder4
Høyeste rabatt20%
Verifiserte rabattkoder2

Aldri betal for mye for din Pizza

Benytt en kupong i dag

Dominos har et stort utvalg av forskjellige typer pizzaer for sine kunder å velge mellom. Pizzaen er fersk og kan leveres rett på dørstokken om noen minutter. Hvis du ønsker å spare penger på bestillingen, må du sjekke ut vår nettside hver gang før du bestiller, slik at du ikke går glipp av en rabattkode. Hvis det er en rabattkode som er i bruk, bare trykk på den og du vil kunne se koden. Kopier koden i boksen som sier rabattkoder i kassen. Du vil da motta prosentandelen på hele bestillingen din. Så enkelt er det å dra nytte av en Dominos rabattkode.

Lignende butikker som Dominos

Coopers candy rabattkode
Godtlevert rabattkode
HelloFresh rabattkode
Klippkungen rabattkode
Morgenlevering rabattkode
Pizzabakeren rabattkode
Slikkepott rabattkode
Wolt rabattkode

Hvor i Norge Dominos finnes

Ikke alle byer i Norge har Dominos, men du kan finne dem i store deler av Norge. Prisene er de samme i alle butikkene og de har alle et leveringssystem, slik at du også kan bestille Pizza direkte til ditt hjem. Her er steder du kan finne Dominos i Norge:
 • Oslo
 • Drammen
 • Bergen
 • Trondheim
 • Fredrikstad
 • Jessheim
Husk at hvis du går til en av disse butikkene, vil du ikke kunne bruke kupong. Derfor anbefaler vi at du enten bestiller en pizza og henter den eller har den levert slik at du kan spare på det endelige kjøpet. Hvis det ikke er noen kuponger tilgjengelig for øyeblikket, så vær utkikk etter en kampanje som gir deg rabatt på bestillingen din.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Dominos meny og tilbud

Hvis du vil se menyen til Dominos, kan du bare gå til deres hjemmeside. Du kan da finne butikken nærmest deg og se hele menyen. Her finner du Pizza som passer til alle i familien. Hvis noen er glutenfri eller vegetarianer så vær ikke bekymret fordi Domino har et stort utvalg av pizzaer for deg å velge mellom. Det er også en annen kategori for alle tilbudene som er tilgjengelig for øyeblikket. Pass på å sjekke ut avtale kategorien som pizza du kanskje vil kunne ha mye med det at du ikke vil gå glipp av. Enhver kampanje som Dominos kan bli funnet på deres hovedwebside. Spar ekstra i tilbud kategorien ved bruk av en Domino kupong.

Sosiale medier

Vi anbefaler også at du følger Dominos på deres sosiale medier, slik at du kan holde deg oppdatert på alle sine nye tilbud og rabattkoder som de har tilgjengelig. Du kan finne Dominos på enten Instagram eller på Facebook. Akkurat som nyhetsbrevet, vil du bli den første til å finne ut om alle de gode tilbudene og rabattkoder som Dominos har tilgjengelig. Som de fleste får tilgang til sine sosiale medier hver dag, er det en av de enkleste måtene for å holde deg oppdatert på alle de nye nyhetene som Dominos har å tilby.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |