Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Lampegiganten rabattkode i 2020

   Spar med en Lampegiganten kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   200kr.Rabattkode

   De beste lampene er kjøpt hos Lampegiganten

   Lys opp hverdagen fra Europas aller beste nettbutikk for lamper og utebelysning. Hos Lampegiganten er du sikret å finne noe for enhver smak og slik som våre kunder kan du også få kupongkoder som gir deg 200 kr rabatt på ditt kjøp, eller andre Lampegiganten rabattkoder. På våre nettsider vil du alltid finne ett utvalg rabatter å velge mellom.

   Disse Lampegiganten.no rabattkoder har utløpt

   Les mer om Lampegiganten.no

   Spennende konkurranser

   Meld deg på nyhetsbrevet til Lampegiganten og få tilgang til spennende konkurranser. Du vil bli den første til å vite om tilbud og gode kampanjer.

   Betal med Klarna

   Med Klarna kan du dele opp betalingen i flere delbetalinger eller velge å betale med faktura 14 dager etter kjøpet er registrert. Enkelt og greit!

   Fri Frakt

   Handler du for mer enn 2000kr betaler Lampegiganten frakten for deg! Benytt en av våre Lampegiganten.no rabattkoder for å gjøre handelen enda billigere.

   Solid kundeservice

   Hos Lampegiganten får du fort svar på dine spørsmål. Kundeservice er tilgjengelig både på email og telefon alle hverdager fra 09-17! Du kan også sjekke ut FAQ om du tror andre har lurt på det samme som deg.

   Hjelpsomme eksperttips

   Få tilgang til de beste rådene fra Lampegiganten og fra influencers, ved å skrive deg opp på Lampegigantens nyhetsbrev. Rådene hjelper deg med å spare penger, men også med å velge riktig belysning til ditt hjem.

   Intelligent belysning!

   Ønsk velkommen til fremtiden og installer Phillips Hue i ditt hjem, du også! Med denne intelligente formen for belysningen kan du styre alle lampen ei hjemmet ditt med et enkelt tastetrykk på telefonen. Du kan også velge mellom 16 millioner farger eller laste opp et bilde og få lyset i rommet ditt i de samme fargetonene. La deg fascinere av fremtiden i dag hos Lampegiganten.no.

   Lignende rabattkoder

   1Eksklusive rabattkoder
   1Rabattkoder verifisert
   3Rabattkoder lagt til denne uken

   Bedre belysning til en rimelig penge med LED

   Sparetips

   Har du enda ikke kastet deg på bølgen? Skifter du ut dine gamle glødepærer med nye LED-pærer kan du spare både penger, tid og miljøet. En annen enkel måte å spare penger på er å bruke en rabattkode som du finner her på TV2. For å bruke en rabattkode, trykk på kupongen og lim inn koden i kassen til Lampegiganten og få rabatt på LED-pærer. Dette er noen av fordelene med LED-pærer:
   • LED-pærer trenger mellom 80 og 90% mindre energi enn tradisjonelle pærer.
   • LED-pærer varer inntil 50 ganger så lenge som glødepærer. Slik sparer du både tid og penger på å ikke måtte skifte pære like ofte.
   • LED-pærer inneholder ingen giftige stoffer og er derfor mer skånsomme mot miljøet.

   Få 75 kr. i rabatt ved å abonnere på nyhetsbrev!

   Bli abonnent på Lampegiganten.no sitt nyhetsbrev og motta en personlig Lampegiganten.no rabattkode som du kan benytte på ditt neste kjøp.
   2000
   Vis merVis mindre

   På tide med ny utendørsbelysning?

   Utendørsbelysning er både vakkert og praktisk. Lys opp gangstien eller hagen slik at du føler deg tryggere hjemme på kveldstid. Hos Lampegiganten finner du et bredt utvalg av lamper til utendørsbruk. Gå til nettbutikken i dag og se selv. Alle lampene holder høy kvalitet og selges til en god pris. Benytt en av våre Lmapegiganten.no kupongkoder for å spare penger på din nye utebelysning.
   2000
   Vis merVis mindre

   14 dagers betalingstid med Klarna

   Alle betalinger foretas med Klarna. Dette betyr at din betalingsinformasjon er sikker til enhver tid, samt at du har mange betalingsalternativer å velge mellom. Med Klarna kan du velge å utsette betalingen for en svært liten sum. Etter 14 dager kna du også velge å dele opp betalingene. Se Lampegiganten.no sine nettsider for mer informasjon.
   2000
   Vis merVis mindre

   Bloggen til lampegiganten.no

   Lampegiganten har en egen blogg med gode råd og tips til belysning både ute og inne. Bloggen finner du under Lampegiganten.no/blog. De mest leste innleggene handler om: Utendørsbelysning, belysning til barnerom, riktig valg av pendellampe, hvorfor bytte til LED og riktig valg av lyspærer. På denne bloggen finner du det du trenger av råd. Noen ganger, finner man også gode rabattkoder i innleggene!
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • adidas
   • ASOS
   • Bilpleiekongen
   • Bubbleroom
   • Coverbrands
   • Jotex
   • Lets Deal
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Proteinfabrikken
   • Sinful
   • Stormberg

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her