Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Lenovo rabattkode i 2020

   Spar med en Lenovo kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   10%Rabattkode

   Rabattkode hos Lenovo ga 10% avslag på hele ordren

   På tide på oppgradering av PC eller nettbrett? Hos Lenovo kan du finne alt fra ultrabooks, stasjonære og alt-i-ett PC til arbeidsstasjoner. Kundene våre benyttet seg av Lenovo rabattkode, hvor den mest populære var på 10% rabatt på hele bestillingen. Med denne koden sparte våre brukere flere 1000 kr. Titt innom siden her du også, så kan du få med deg vår neste rabattkode hos Lenovo og spare penger du også.

   Disse Lenovo rabattkoder har utløpt

   Spar enda mer hos Lenovo

   Få eksklusive rabatter

   Følg Lenovo på sosiale medier for enda flere tilbud og eksklusive rabattkoder. På Facebook kjører Lenovo i tillegg ofte konkurranser. Her kan du vinne alt fra opplevelser, pc-spill og spennende Lenovo-pakker. Du får også tips og triks til hvordan du kan få mer ut av produktene.

   Fri frakt over 600 kr.

   Hos Lenovo får du alltid fri frakt om du bestiller varer for over 600 kr. Synes du det høres mye ut? Husk at Lenovo hovedsakelig tilbyr laptopper, nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner. Du bestiller sjelden varer for under 600 kr her. Man kan med andre ord egentlig si at Lenovo har gratis frakt på de aller fleste produkter.

   Garanti

   Alle produktene til Lenovo leveres med full garanti. Slik kan du få hjelp om produktet ikke fungerer som det skal. Det er også mulig å forlenge garantien på sidene deres. I tillegg har mange av Lenovos laptopper gjennomgått 8 militære tester. De skal tåle støv, vibrasjon, hete, kulde, høyde, vann og fukt.

   Kundeservice

   Lenovo har et omfattende kundesenter. De kan kontaktes via telefon, mail eller via deres forum. I tillegg har de samlet mange av de aller vanligste spørsmålene under kategorier. Du kan lett finne frem til det du lurer på. Du kan ringe mandag-torsdag fra 08-19, og fredager 08-17.

   Levering- og betalingsalternativer

   Lenovo bruker UPS og DHL for å levere varene. Noe som vil si at du får varene levert på døra og skriver under når du får varene levert. Du kan betale varene med kort, paypal eller via faktura fra Klarna. Du kan også velge å betale med en bankoverføring, da blir varene sendt så fort Lenovo har mottatt betalingen.

   Aktuelle tilbud

   Aktuelle tilbud er alltid lagt inn på den første siden du kommer til når du går inn på Lenovo sine sider. Du kan også finne de under tilbudsfanen.

   Hvordan få batteriet på din laptop til å holde lenger

   Sparetips

   Laptop er dyre saker og til tross for at du får rabattkoder her er det ingenting man vil kjøpe for ofte. Om du følger disse tipsene kan du få batteriet til å vare lenger slik at du kan utsette og kjøpe en ny:
   • Sett i laderen når det er 20-30% igjen for å unngå å fullstendig utlading som kan skade batteriet
   • Unngå å legge laptoppen på veldig varme steder. Varme kan gjøre batterikapasiteten dårligere
   • Kalibrer batteriet regelmessig, hver 3 eller 6 måned er anbefalt
   • Om du ikke skal bruke batteriet på en stund lad det opp til rundt 40% og oppbevar det kjølig og tørt

   Lignende butikker

   • One.com
   • CDON
   • BilligVVS
   • Lightup
   • Komplett.no

   Meld deg på Lenovo sitt nyhetsbrev og spar mer

   Det er kostnadsfritt å melde seg på Lenovo sitt nyhetsbrev og det kan være mye å spare.
   • Ved å registrere din e-post adresse vil du alltid få de beste tilbudene og rabattkodene før alle andre.
   • Noen er også eksklusive kun for følgere av nyhetsbrevet.
   • Du vil også være en av de første som får vite når det er nye produktlanseringer, oppdateringer og annen snacks.
   2000
   Vis merVis mindre

   Siste sjanse-tilbud

   Lenovo har gjort det enkelt for deg å finne tilbudene du ikke kan gå glipp av. Sjekk ut de beste tilbudene før de utgår ved å gå inn på siste sjanse-tilbud. Her kan du alltid gjøre et skikkelig kupp på alt fra datamaskiner til smarttelefoner.
   2000
   Vis merVis mindre

   Forum

   Lenovo har sitt eget forum på hjemmesidene sine. Her kan du spørre om alt du lurer på. Fordelen med et forum er at du i tillegg til å få hjelp fra ansatte hos Lenovo kan få hjelp fra andre forbrukere. Det er en stort sjanse for at en annen kunde har opplevd det samme problemet som deg. Derfor kan de hjelpe deg før de ansatte rekker å svare.
   Når du går inn på en post på forumet kan du hoppe direkte til posten som har løsningen på problemet. Er problemet løst vil det nemlig finnes en link fra hovedposten til posten med løsningen. Da slipper du å lete gjennom hele tråden etter svaret.
   2000
   Vis merVis mindre

   Kjøp flere produkter og få cashback

   Kjøper du både nettbrett eller PC og skjerm fra Lenovo får du 450 kr tilbake. Enhetene kan kjøpes hver for seg innenfor en periode på 14 dager. Du fyller så ut et skjema på Krev-nå-siden til Lenovo og får pengene ført over til din konto. Det lønner seg altså å kjøpe alle dine produkter hos Lenovo.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Register ditt produkt

   Når du har kjøpt et produkt hos Lenovo lønner det seg å registrere det på siden deres.
   Registrer produktet og få produktstøtte og oppdateringer rett i e-post innboksen din. Du vil også få varsler om produktet ditt har et sikkerhetsproblem eller tilbakekalles. Da vil du selvsagt få pengene tilbake eller et nytt produkt.
   2000
   Vis merVis mindre

   Hva er en Lenovo eCoupon?

   Har du vært inne på sidene til Lenovo har du sikkert sett at de har eCoupons. En eCoupon er en digital kupong eller en online kupong om du vil. Her til lands kaller vi det stort sett en rabattkode. Så ser du en eCoupon kan den brukes på samme måte som en Lenovo rabattkode.
   2000
   Vis merVis mindre