Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Pierre Robert rabattkode i 2019

   Spar med en Pierre Robert kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Stort januarsalg med opptil 60% rabatt

   Få rabatt

   Spar 30% på boxershorts til herre - 5 for 499 kr!

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   3 for 2 på sokker fra Pierre Robert

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   3 for 2 på truser til dame!

   Utløper i morgen
   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   15%rabattkode

   Pierre Robert rabattkode som gir 15% på alle varer

   Pierre Robert er en av Norges ledende undertøyslevrandører. Det er kjent for å produsere basisplagg i premium kvalitet for kvinner, menn og barn. Vår Pierre Roberts rabattkoder er svært populært blant våre brukere, og den mest populære vi hadde var på hele 15% rabatt. Nå kan du også stikke av med fantastiske tilbud ved å holde et øye på siden her så får du også med deg den neste Pierre Robert rabattkoden.

   Prøv disse utløpte rabattkodene, de fungerer kanskje fortsatt

   Pierre Robert rabattkode sparer deg 20%
   Se rabattkode
   Spar 15% på din handel med vår Pierre Robert rabattkode
   Se rabattkode
   Minst 20% rabatt på alle dametruser
   Se rabattkode
   Minst 20% rabatt på alle boxere til herre
   Se rabattkode
   Tjuvstart Black Friday denne helga med opptil 60% rabatt
   Få rabatt
   Kun denne helgen - utvalgte varer til barn, dame og mann til 40% rabatt
   Få rabatt

   Mote fra Pierre Robert:

   Fri frakt

   Handler du for minst 600 kroner trenger du ikke betale for frakten hos Pierre Robert. Er du lur holder du utkikk etter en av våre Pierre Robert rabattkoder. Til tider gir de alle kunder fri frakt på ordere under 600 kroner også.

   Levering

   Standard levering hos Pierre Robert innebærer pakke i posten. Dette tar cirka to til fire dager. Det er helt gratis for alle bestillinger til en verdi av 600 kroner eller mer. Ingen Pierre Robert rabattkode er nødvendig! For bestillinger under dette beløpet tilkommer fraktkostnader på 49 kroner. Ønsker du leveringen neste dag koster dette 129 kroner og DHL Express benyttes.

   Betaling

   Alle betalinger skjer gjennom Klarna sine systemer. Du kan velge mellom å betale med Visa, MasterCard, faktura, konto eller delbetaling. Merk at du er nødt til å oppgi ditt personnummer for å velge mellom alle disse betalingsmetodene.

   Kundeservice

   Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp kommer du lett i kontakt med kundeservice. Gjør det via e-post eller telefon. Telefonen er bemannet alle hverdager fra 09.00 til 15.00. Telefonnummeret finner du på Pierre Roberts nettsider. Har du spørsmål angående nettbutikken kan du benytte e-postadressen som du også finner på deres hjemmesider. For spørsmål angående dagligvarehandel og andre ting kan du kontakte dem via nettsiden.

   Bytte og retur

   Alle varer kommer med et åpent kjøp i 30 dager fra ordredato. Ønsker du ikke å beholde varen du har kjøpt kan du enkelt returnere denne. For retur tilkommer porto på 39kroner som kunden må betale. Beløpet trekkes fra summen som tilbakebetales etter ferdigbehandlet retur. Alle reklamasjoner og returer som følge av dette er gratis. For at en vare skal kunne returneres må den være i lik stand som da du mottok den. Merk at forseglede truser og boksere ikke kan sendes tilbake grunnet hygiene. Ta kontakt med kundeservice for informasjon om hvordan din vare skal sendes tilbake.

   Komfortgaranti

   Det å handle klær over nett kan være både slitsomt, tidkrevende og dyrt. For å løse dette problemet en gang for alle har Pierre Robert lansert sin helt egen Komfort garanti. Dette betyr at du kan handle i nettbutikken og prøve klærne i fred og ro i ditt eget hjem. Passer de ikke eller blir du ikke fornøyd er returen enkel og helt gratis. Ta simpelt kontakt med kundeservice på telefon eller via nett. Send varen(e) tilbake i en konvolutt som blir sendt hjem til deg.

   Stort utvalg til damer

   Hos Pierre Robert vil alle damer finne et bredt utvalg. Produktene er tilpasset en komfortabel og aktiv livsstil. Velg blant:
   • undertøy som truser og BH-er
   • sokker
   • strømpebukser
   • topper
   • underdeler
   • treningstøy

   Alle produktene er laget av materialer av beste kvalitet. I tillegg kommer de i trendy design i flotte farger. For å spare penger kan det være lurt å bruke en av våre mange Pierre Robert kupongkoder som du finner på vår rabattkodeside.

   Lignende rabattkoder

   60%rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   10% rabatt hos Pierre Robert

   Sparetips

   Som ny kunde hos Pierre Robert kan du alltid spre hele 10% på ditt første kjøp. Dette gjør du ved å abonnere på deres nyhetsbrev. Gjør du dette vil du motta en personlig Pierre Robert rabattkode som du kan bruke til å kutte prisen på ditt første kjøp.

   Lignende butikker

   • Zalando
   • Nelly
   • NA-KD
   • Stayhard
   • Bubbleroom

   Vask undertøyet ditt riktig for å spare penger

   Det er en kjent sak at dersom du behandler tingene dine pent varer de lenger. Men hvordan tar man egentlig best mulig vare på undertøyet sitt? Under følger noen gode tips til å forlenge levetiden til undertøyet ditt.

   • Bomull er et slitesterkt materiale som tåler vask på 60 og til og med 90 grader.
   • For å drepe bakterier må vannet være minst 60 grader.
   • For å fjerne skitt og smuss er 40 grader nok.
   • Polyester, ull og silke er ikke like slitesterke materialer og skal max vaskes på 40 grader. Men til gjengjeld trenger ikke skitt like dypt inn i slike stoffer som i bomull.
   • Ull inneholder lanolin og er derfor selvrensende. Vask ull og silke på 30 grader for å forhindre at plaggene krymper. Bruk gjerne et vaskemiddel med lanolin for å ta bedre vare på ulla.
   2000
   Vis merVis mindre

   Opprett konto og spar tid

   På Pierre Robert sine nettsider kan du enkelt opprette en egen bruker. Da vil din leveringsadresse og betalingsinformasjon om ønskelig lagres. Slik sparer du tid neste gang du handler. Du slipper å fylle ut informasjon du har fylt inn tidligere og kan heller bruke tid på andre ting.
   2000
   Vis merVis mindre

   Handle kvalitet og spar penger

   Alle Pierre Roberts plagg er designet i Norge og produsert med fokus på høy komfort og god kvalitet. Ved å handle plagg av ypperste kvalitet sparer du penger i lengden. Det sier seg selv at plagg som er laget på en god måte varer lenger. De trenger å byttes ut sjeldnere enn produkter av lavere kvalitet. Pass på lommeboken ved å handle hos Pierre Robert. Benytt en av våre Pierre Robert kupongkoder for å være enda mer påpasselig med pengebruken.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • ASOS
   • Caliroots
   • CDON
   • glassoginterior.no
   • Jotex
   • Mister Spex
   • Specsavers
   • STYLEPIT
   • Tanum
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her