HM rabattkode i 2022

Spar med en HM kupong i mai 2022

 • Alle (9)
  Alle (9)
 • Rabattkoder (2)
  Rabattkoder (2)
 • Kampanjer (5)
  Kampanjer (5)
 • Fri frakt (1)
  Fri frakt (1)
Beste rabattkode
Beste rabattkode
10%
Rabattkode
Kode

Bli medlem og få en 10% H&M rabattkode

Kode
Utløpsdato:
 13. juli
Utløpsdato:
 13. juli
Fri
Frakt
Kode

Få fri standardlevering på ditt neste kjøp

Kode
Verifisert
Fri frakt
Utløpsdato:
 14. september
Utløpsdato:
 14. september
50%
Rabatt

Pynt opp stuen med nye detaljer og spar opptil 50% her

Fra
50 kr

Få tak i nyheter her fra kun 50 kr

40%
Rabatt

Nå får du Premium Selection Oxford putetrekk med 40% rabatt

30%
Rabatt

Piff opp hjemme med lekre lingardiner til sommeren med 30% rabatt her

50%
Rabatt

I outleten finner du mengder av accesories med opptil 50% rabatt

Disse H&M rabattkoder har utløpt

50%
Rabatt

I salget kan du spare inntil 50% på herreklær

50%
Rabatt

Spar inntil 50% på Divided hos H&M

FAQs HM

Alle elsker å spare på bestillingen, og en av de enkleste måtene å gjøre det er å dra nytte av en rabattkode. Imidlertid er de ikke alltid så enkle å finne. Sørg derfor for at du holder deg oppdatert på nettstedet vårt, ettersom vi hele tiden oppdaterer det med alle HM rabattkoder som er tilgjengelige. Du kan alltid prøve å finne dem på deres sosiale medieplattformer eller abonnere på nyhetsbrevet for å sikre at du aldri går glipp av mye.

Det vil være tilfeller der det ikke er noen rabattkoder tilgjengelig. Men ikke bekymre deg, det er forskjellige måter du kan spare på bestillingen din. Ta en titt gjennom outleten for å se om det er produkter som appellerer til deg. Disse produktene vil alltid ha gode tilbud og er veldig rimelige. Sjekk også inn på nettstedet vårt for å se hvilke kampanjer som pågår for øyeblikket. Dette kan være en god sjanse til å finne produkter til mye lavere priser.

Hvis du har et stort fokus på bærekraft, er HM group stedet for deg. De tilbyr mote, design og tjenester slik at kundene kan bli inspirert og la dem uttrykke sin egen stil. Derfor anbefaler vi at du i det minste tar en titt på HM gruppen, selv om du ikke en gang vil abonnere på gruppen, da det vil gi deg en bedre forståelse av hva HM prøver å oppnå.

Spar enda med HM

Fri frakt

Fri frakt

Du får gratis frakt om du er medlem av HM club. Det kan med andre ord lønne seg og sjekke her før du bestiller plagg hjem. Pakken vil vanligvis dukke opp i din postkasse innen 4-6 virkedager.
Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

Om du ikke vil gå glipp av tilbud og nyheter, bør du melde deg på HM sitt nyhetsbrev. Da vil du være den første som får beskjed når nyheter lanseres. I tillegg vil du få inspirasjon og stiltips så du alltid ser smashing ut!
Kundeservice

Kundeservice

Om du lurer på noe angående din bestilling eller om produktene er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice. De kan nås på telefon hele uken, eller du kan sende en e-post. Se innom vanlige spørsmål og svar først, mulig du finner svar der.
Scan & Buy

Scan & Buy

Har du funnet en vare i en av de fysiske butikkene, men skulle gjerne brukt en HM rabattkode du har funnet? Da kan du bruke HM appens Scan & Buy funksjon. Skan strekkoden på produktet i butikken og du blir videresendt til samme produkt i nettbutikken.
HM sminke

HM sminke

Som du sikkert vet, kan du kjøpe billig kvalitetssminke hos HM, men visste du at du også kan gjøre det på nett? Under "Beauty" i nettbutikken har de hele sortimentet med sminke og andre skjønnhetsprodukter.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger2
Antall rabattkoder7
Høyeste rabatt50%
Fri frakt 1

Spar med HM club

Få 10% rabatt og fri frakt/retur

Er du interessert i klær og mote er HM club noe for deg. Ikke nok med at du får din egen HM rabattkode pålydende 10% når du melder deg inn, du får også en rekke andre fordeler som:
 • Fri levering og retur
 • Poeng på alle kjøp
 • Eksklusive tilbud og rabatter
 • Tilgang til eksklusive events
 • Konkurranser med fantastiske premier, som et sete på Fashion Week
Du samler poeng på kjøp både på nett og i butikk. For hver krone du bruker får du 1 poeng. Poengene kan byttes inn i tilbud, rabatter og tilgang til de eksklusive eventene. Bruk tilbudene og rabattene på nett eller i butikk, du har alltid med deg medlemsfordelene gjennom en app på din smarttelefon. Ikke gå glipp av dine fordeler, meld deg inn i clubben i dag.

Lignende butikker som H&M

Boozt rabattkode
Cubus rabattkode
Ellos rabattkode
Lindex rabattkode
Pierre Robert rabattkode
Timarco rabattkode
Bonprix rabattkode

Det er alltid salg hos HM

Fant du ingen HM rabattkode som passet deg, men vil fortsatt handle til kampanjepriser, bør du ta turen innom salget. Her finner du varer som er på vei ut av sortimentet og sesong, som er like fine som nyhetene. Her finner du alltid en godbit eller to, til svært gode priser.
Her finner produkter fra:
 • Dame kolleksjonen
 • Divided
 • Herre kolleksjonen
 • Barneklær
 • HM Home
Klikk deg innom og finn dine favoritter til en rabattert pris i dag.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

HM Home

Er du interiørinteressert bør du ta turen innom HM Home. Der finner du interiørprodukter av god kvalitet til en billig penge. Alt av interiør følger trendene så her vil du alltid finne noe som passer ditt hjem. Uansett stil eller sesong har Home noe som passer inn. Du kan selvsagt benytte en HM kupong også i denne kategorien.
Bla deg gjennom sider med sengetøy, pledd, puter, gardiner, dekor, lys, dusjforheng, løpere, møbler, servietter og mye annet. Her kan du sitte i timesvis og få mye inspirasjon. Bare følg litt med på sluttprisen, det er lett å bestille mer enn man hadde tenkt.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |