Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Ellos rabattkode i 2019

   Spar med en Ellos kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Få 25% avslag på Ellos kolleksjoner med Ellos rabattkode

   Uløper i dag
   Se rabattkode

   Akkurat nå får du opptil 70% rabatt

   Få rabatt

   Få 30% rabatt på dyreste møblene fra Ellos med Ellos rabattkode

   Uløper i dag
   Se rabattkode

   Deals på alt til hjemme til inntil 50% rabatt hos Ellos

   Få rabatt

   Inntil 70% rabatt på hundrevis av merker og 11.000 produkter!

   Få rabatt

   Opptil 30% rabatt på badetøy hos Ellos

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Som ny kunde får du 40% rabatt på den dyreste varen

   Få rabatt

   Få opptil 60% avslag på utvalgte produkter

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Opptil halv pris på utvalgte varer fra Ellos Home

   Verifisert for 3 dager siden
   Få rabatt

   Mote til dame til inntil 70% rabatt hos Ellos

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   20% rabatt på utemøbler hos Ellos!

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   40%Rabattkode

   Den mest populære rabatten hos Ellos

   Ellos tilbyr de nyeste trendene innen alle produktkategorier. Finn klær til hele familien, samt skjønnhetsprodukter, elektronikk og hjemmeinnredning. Tidenes mest populære Ellos rabattkode fra oss, var hele 40% avslag på det totale kjøpet. Handler du hos Ellos får du ikke bare moteriktige produkter til god kvalitet, men også stadig gode tilbud.

   Disse Ellos rabattkoder har utløpt

   25% rabatt på din bestilling med Ellos rabattkode
   Se rabattkode
   Spar 30% på den dyreste varen med Ellos rabattkode
   Se rabattkode
   40% rabatt på det dyreste teppet fra Ellos Home med Ellos rabattkode
   Se rabattkode
   30% rabatt på en valgfri interiørvare!
   Se rabattkode

   Kjøper du flere får du den dyreste med 30% rabatt.

   Spar opptil 70% på sommersalget
   Få rabatt
   40% rabatt på overdeler, kjoler og badetøy fra Ellos kolleksjoner
   Få rabatt

   Få mere rabatt

   Angrerett

   Hos Ellos har du alltid 30 dagers angrerett. Noe som vil si at om du mot formodning ikke skulle være fornøyd med produktet har du 30 dager fra du mottar pakken til å bestemme deg. Hvordan du returnerer pakken kommer litt an på hvilket firma som leverte den. Sjekk ut FAQ for hvordan du sender din pakke.

   Nyhetsbrev

   Ønsker du å få en notifikasjon i din innboks hver gang Ellos har nye kampanjer i deres nettbutikk? Da råder vi deg til å melde deg på deres nyhetsbrev. Du mottar også alltid en egen Ellos rabattkode ved registrering, slik at du kan spare penger på ditt første kjøp. Få vite om nye varer og rabattkoder før alle andre.

   Ellos Lån

   Hvis du trenger litt ekstra penger, slik at du kan få noe produkt du vil ha. Deretter utnytter lånet som Ellos gir til sine kunder. Du kan få fra 2000 til 30 000 kroner, og du har opptil 5 år til å betale tilbake pengene du lånte. Det er ingen registreringsavgift som du må betale i banker, derfor er det enklere og billigere å få et lån fra Ellos.

   Gratis leveranse

   Du må normalt belage deg på å betale minst 49,90 kr for pakkeleveransen når du bestiller hos Ellos. Dette gjelder dersom du henter pakken på nærmeste postkontor. Du kan også velge å få pakken levert på døren eller ekspressleverianse, men dette koster noe mer. Vi tilbyr ofte en Ellos rabattkode som gir deg gratis frakt. Titt innom siden vår fra tid til annen for å spare penger neste gang du handler.

   Kundeservice

   Dersom du ønsker å benytte deg av Ellos sin kundeservice, er det flere måter du kan gjøre dette på. Vi råder deg til å ta en titt på vanlige spørsmål - kanskje ligger svaret ditt allerede der. Benytt deg av kontaktskjemaet på deres sider, eller sende en e-post til info@ellos.no. Du kan også ringe telefonnummer 66 99 75 00 mellom 07:30-21:00 alle hverdager eller 09:00-17:00 i helgene.

   Sosiale medier

   En flott måte å holde seg oppdatert på alle de nye produktene som Ellos har, er ved å følge dem på en av deres sosiale medier-plattformer. Der legger de ut de nyeste produktene og tilbudene som er tilgjengelige. De fleste av oss sjekker våre sosiale medier hver dag, så det er den enkleste måten å holde seg oppdatert og spare penger på samtidig. Hvis du er heldig kan du til og med finne en skjult rabattkode.

   Spar stort på store størrelser

   Ellos kjenner sine kunder og vet at ikke alle passer inn i en størrelse 36. Derfor har de et bredt utvalg av klær til dame og herre i mange størrelser. Stil skal ikke være begrenset til en viss størrelse og dette tar Ellos på alvor. Som alle andre kategorier hos Ellos kan du også gjøre kupp i plus size avdelingen. For ytterligere prisreduksjoner kan du holde deg oppdatert på våre Ellos kuponger. Fra tid til annen kan du faktisk spare så mye som 40% på utvalgte topper til dame eller 30% på alle bukser til herre.
   25%Rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig
   1Rabattkoder verifisert
   5Rabattkoder lagt til denne uken
   Sist oppdatert: I dag

   Spare tips for Cubus

   Benytt en Ellos rabattkode

   Har du funnet klær og tilbehør du ønsker å bestille? Da har du helt sikkert kommet hit for å finne en Ellos rabattkode som lar deg spare ekstra på din bestilling. Dersom vi har en aktiv rabattkode på våre sider, er fremgangsmåten for aktivering av koden enkel:
   • Trykk på rabatten på vår side, og kopier koden.
   • Klikk på "Handlekurv"-knappen øverst i høyre hjørnet på deres nettside når alle varene du ønsker å bestille har blitt valgt.
   • Trykk deretter på "Oppgi rabattkode" og lim inn koden for deretter å klikke på "Aktiver".
   • Når koden er aktivert ser du rabattbeløpet over handlesummen.
   • Trykk deretter på knappen "Gå til kassen" og logg inn som eksisterende eller ny kunde for deretter å fullføre ditt kjøp.
   Vær oppmerksom på at noen merkede klær ikke gjelder for alle rabattkoder. Derfor vær forsiktig med å lese vilkårene før du prøver å bruke koden.

   Spar på interiør med Ellos Home

   Visste du at Ellos har mer en klær? Du har blant annet interiør og møbler fra Ellos Home og andre merkevarer. Ellos Home er et rimelig alternativ til kvalitets interiør. Det er ofte gode tilbud på home og du kan selvsagt bruke Ellos rabattkode på møbler får å spare enda mer. Så neste gang hjemmet ditt trenger en oppgradering ta turen innom Ellos og sjekk ut hjem og innredning.
   Bla deg gjennom fantastiske produkter som:
   • Gardiner
   • Møbler
   • Belysning
   • Bilder
   • Teppe
   • Barstoler
   • Benker
   • Og mye mer!
   2000
   Vis merVis mindre

   Dra utnytte av sesongsalg

   Ellos har en egen seksjon for varer til nedsatt pris og her kan du ofte spare opptil 70% på utvalgte produkter.
   Du kan du blant annet finne:
   • Lekre kjoler til 20% rabatt under damekategorien
   • Stilige Ellos lamper med 30% avslag under hjemkategorien
   • Og andre flotte varer til reduserte priser i kategoriene barn, herre, sko og sport
   Sjekk ut deres outlet i dag for å unngå at lageret går tomt. Se også gjennom våre aktive Ellos kuponger for å se om du kan spare ytterligere på salgsvarer. Vet at uansett hvilken sesong det er, hvis du kjøper for mer enn 499 kr, vil du alltid motta gratis frakt hos Ellos.
   2000
   Vis merVis mindre

   Ellos Studentrabatt

   Som student er det innimellom vanskelig å få endene til å møtes. Visste du at som en student kan du få en Ellos rabattkode som sparer deg 10% på en handel? Da er det mulig å handle klær og interiør selv med et lite budsjett, om det så er produkter fra adidas eller Only. Ta kontakt med din studieorganisasjon om du vil vite hvordan du kan få denne rabattkoden. Så sparer du også 10% på ditt neste kjøp hos Ellos.
   2000
   Vis merVis mindre

   40% rabattkode på den dyreste varen

   Som ny kunde hos Ellos får du 40% avslag med en rabattkode på alle produkter. Dette inkluderer de dyreste merkede klærne som Ellos tilbyr. Bare kunder som registrerer for den første gangen, vil motta denne rabattkoden som kan kun bli brukt en gang. Derfor anbefaler vi at du er ekstra forsiktig med hva du kjøper med rabatten.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Apollo
   • Bubbleroom
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Finn alt til ditt barn

   Ellos har en hel seksjon for barn, her finner du selvsagt alt de skulle trenge av klær, hver eneste gang de vokser ut av en størrelse. Og ikke nok med det, du finner også leker, utstyr og ting til barnerommet, og du kan benytte Ellos kupong og spare enda mer.
   Du finner også sesongvarer som adventskalendere, akebrett, sykler, hoppeslott og mye mer. Du trenger med andre ord ingen annen butikk enn Ellos for at ditt barn skal ha alt den trenger.
   2000
   Vis merVis mindre