Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Ellos rabattkode i 2020

   Spar med en Ellos kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   40%Rabattkode

   Den mest populære rabatten

   Ellos tilbyr de nyeste trendene innen alle produktkategorier. Finn klær til hele familien, samt skjønnhetsprodukter, elektronikk og hjemmeinnredning. Tidenes mest populære Ellos rabattkode fra oss, var hele 40% avslag på det totale kjøpet. Rabattkoder har en tendens til ikke å vare i lang tid, derfor anbefaler vi at du dra nytte av dem så raskt som mulig. Du får ikke bare moteriktige produkter til god kvalitet, men også stadig gode rabatter.

   Disse Ellos rabattkoder har utløpt

   Hvordan du sparer mest mulig med Ellos

   Angrerett

   Du har du alltid 30 dagers angrerett. Noe som vil si at om du mot formodning ikke skulle være fornøyd med produktet har du 30 dager fra du mottar pakken til å bestemme deg. Hvordan du returnerer pakken kommer litt an på hvilket firma som leverte den. Sjekk ut FAQ for hvordan du sender din pakke.

   Nyhetsbrev

   Ønsker du å bli oppdatert i din innboks hver gang det er ny Ellos kampanje i nettbutikken? Da råder vi deg til å melde deg på deres nyhetsbrev. Du mottar også alltid en egen Ellos rabattkode ved registrering, slik at du kan spare penger på ditt første kjøp. Få vite om nye varer og rabattkoder før alle andre.

   Ellos Lån

   Hvis du trenger litt ekstra penger, slik at du kan få noe produkt du vil ha. Deretter utnytter lånet som Ellos gir til sine kunder. Du kan få fra 2000 til 30 000 kroner, og du har opptil 5 år til å betale tilbake pengene du lånte. Det er ingen registreringsavgift som du må betale i banker, derfor er det enklere og billigere å få et lån fra Ellos.

   Ellos fri frakt

   Du må normalt belage deg på å betale minst 49,90 kr for pakkeleveransen når du bestiller. Dette gjelder dersom du henter pakken på nærmeste postkontor. Du kan også velge å få pakken levert på døren eller ekspresslevering, men dette koster noe mer. Hvis du heldig finner du en Ellos kupong som gir deg gratis frakt. Titt innom siden vår fra tid til annen for å spare penger neste gang du handler.

   Kundeservice

   Dersom du ønsker å benytte deg av Ellos sin kundeservice, er det flere måter du kan gjøre dette på. Vi råder deg til å ta en titt på vanlige spørsmål - kanskje ligger svaret ditt allerede der. Benytt deg av kontaktskjemaet på deres sider, eller sende en e-post til info@ellos.no. Du kan også ringe telefonnummer 66 99 75 00 mellom 07:30-21:00 alle hverdager eller 09:00-17:00 i helgene.

   Sosiale medier

   En flott måte å holde seg oppdatert på alle de nye produktene som er tilgjengelige, er ved å følge dem på en av deres sosiale medier-plattformer. Der legger de ut de nyeste produktene og rabattene som er tilgjengelige. De fleste av oss sjekker våre sosiale medier hver dag, så det er den enkleste måten å holde seg oppdatert og spare penger på samtidig. Hvis du er heldig kan du til og med finne en skjult rabattkode Ellos.

   Spar stort på store størrelser

   Ellos kjenner sine kunder og vet at ikke alle passer inn i en størrelse 36. Derfor har de et bredt utvalg av klær til dame og herre i mange størrelser. Stil skal ikke være begrenset til en viss størrelse og dette tar Ellos på alvor. Som alle andre kategorier kan du også gjøre kupp i plus size avdelingen. For ytterligere prisreduksjoner kan du holde deg oppdatert på våre rabattkoder. Fra tid til annen kan du faktisk spare så mye som 40% på utvalgte topper til dame eller 30% på alle bukser til herre.

   Aldri betal for mye for mote

   Benytt en Ellos rabattkode

   Har du funnet klær og tilbehør du ønsker å bestille? Da har du helt sikkert kommet hit for å finne en Ellos rabattkode som lar deg spare ekstra på din bestilling. Dersom vi har en aktiv Ellos rabattkode på våre sider, er fremgangsmåten for aktivering av koden enkel:
   • Trykk på rabatten på vår side, og kopier koden.
   • Klikk på "Handlekurv"-knappen øverst i høyre hjørnet på deres nettside når alle varene du ønsker å bestille har blitt valgt.
   • Trykk deretter på "Oppgi rabattkode" og lim inn koden for deretter å klikke på "Aktiver".
   • Når koden er aktivert ser du rabattbeløpet over handlesummen.
   • Trykk deretter på knappen "Gå til kassen" og logg inn som eksisterende eller ny kunde for deretter å fullføre ditt kjøp.
   Vær oppmerksom på at noen merkede klær ikke gjelder for alle rabattkoder. Derfor vær forsiktig med å lese vilkårene før du prøver å bruke koden.

   Lignende butikker

   • STYLEPIT
   • Stayhard
   • Bubbleroom
   • Gina Tricot

   Spar på interiør med Ellos Home

   Visste du at Ellos har mer en klær? Du har blant annet interiør og møbler fra Ellos Home og andre merkevarer.de har et rimelig alternativ til kvalitets interiør. Det er ofte gode rabatter på home og du kan selvsagt bruke Ellos rabattkode på møbler får å spare enda mer. Så neste gang hjemmet ditt trenger en oppgradering ta turen innom Ellos og sjekk ut hjem og innredning.
   Bla deg gjennom fantastiske produkter som:
   • Gardiner
   • Møbler
   • Belysning
   • Bilder
   • Teppe
   • Barstoler
   • Benker
   • Og mye mer!
   2000
   Vis merVis mindre

   Dra utnytte av sesongsalg

   Ellos har en egen seksjon for varer til nedsatt pris og her kan du ofte spare opptil 70% på utvalgte produkter.
   Du kan du blant annet finne:
   • Lekre kjoler til 20% rabatt under damekategorien
   • Stilige Ellos lamper med 30% avslag under hjemkategorien
   • Andre flotte varer til reduserte priser i kategoriene barn, herre, sko og sport
   Sjekk ut deres outlet i dag for å unngå at lageret går tomt. Se også gjennom våre aktive Ellos kuponger for å se om du kan spare ytterligere på salgsvarer. Vet at uansett hvilken sesong det er, hvis du kjøper for mer enn 499 kr, vil du alltid motta gratis frakt.
   2000
   Vis merVis mindre

   Ellos Studentrabatt

   Som student er det innimellom vanskelig å få endene til å møtes. Visste du at som en student kan du få en Ellos rabattkode som sparer deg 10% på en handel? Da er det mulig å handle klær og interiør selv med et lite budsjett, om det så er produkter fra adidas eller Only. Ta kontakt med din studieorganisasjon om du vil vite hvordan du kan få denne rabattkoden. Så sparer du også 10% på ditt neste kjøp.
   2000
   Vis merVis mindre

   40% rabattkode på den dyreste varen

   Som ny kunde får du 40% avslag med en rabattkode på alle produkter. Dette inkluderer de dyreste merkede klærne som Ellos tilbyr. Bare kunder som registrerer for den første gangen, vil motta denne rabattkoden som kan kun bli brukt en gang. Derfor anbefaler vi at du er ekstra forsiktig med hva du kjøper med rabatten.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Barneklær

   Ellos har en hel seksjon for barn, her finner du selvsagt alt de skulle trenge av klær, hver eneste gang de vokser ut av en størrelse. Og ikke nok med det, du finner også leker, utstyr og ting til barnerommet, og du kan benytte Ellos kupong og spare enda mer.
   Du finner også sesongvarer som adventskalendere, akebrett, sykler, hoppeslott og mye mer. Du trenger med andre ord ingen annen butikk for at ditt barn skal ha alt den trenger.
   2000
   Vis merVis mindre