Denne siden er et partnerskap mellom TV 2 og Global Savings Group. Begge parter har nøye oversikt over dets innhold, mens innholdet er laget av Global Savings Group. Vi kan motta provisjon dersom du benytter deg av tilbud fra denne siden.

Junkyard rabattkode i 2024

Spar med en Junkyard kupongkode i april 2024

Rabatt

Her får du nå opptil 75% rabatt

Vis rabatten
75%Rabatt
Kode

Bli medlem gratis og motta din geen 10% Junkyard rabattkode

Vis rabattkode
Utløper 06.08.2024
10%Rabatt
Verifisert
Rabatt

Her får du opptil 80% rabatt i salget

Vis rabatten
80%Rabatt
Rabatt

Her får du 25% rabatt på gensere hos Junkyard

Vis rabatten
25%Rabatt
Rabatt
Fri frakt

Handle for 699 kr og få helt fri frakt av din ordre

Vis rabatten
FriFrakt
Kode
Eksklusiv

Spar 13% på ett ordinært kjøp med eksklusiv Knittingroom rabattkode

Vis rabattkode
Utløper 14.07.2024
Knittingroom
Kode

Last ned app og motta 15% rabatt på ditt første kjøp

Vis rabattkode
Utløper 25.09.2024
Farfetch

20%

Rabattkode

Siste mote med 20% avslag

Her finner du det aller siste innen street style, skating, sport og mote. Har du lyst til å friske opp garderoben med heftige nye varer fra kjente merker som Vans, adidas, Fred Perry? Gjør som våre kunder da vi hadde en Junkyard rabattkode som ga 20% avslag på hele sortimentet. Sjekk våre sider for å få den siste Junkyard rabattkoden.
FORTSETT TIL FORHANDLER

Disse Junkyard rabattkodene har utløpt

Kode

Bli medlem og motta unike tips, nyheter og Junkyard rabattkode til din mail

Vis rabattkode
UnikeRabatter
Verifisert
Rabatt

Her får du 25% rabatt på alle gensere

Vis rabatten
25%Rabatt
Rabatt

Her får du 50% rabatt på det andre paret hos Junkyard

Vis rabatten
50%Rabatt

Spar penger hos Junkyard

Fri frakt

Fri frakt

De spanderer frakten på alle ordre over 699 kr. Det kan med andre ord lønne seg å bestille mer når man først bestiller. Om du ikke skal ha så mye bør du følge med på siden her etter neste Junkyard kupongkode som gir deg gratis frakt. Det sparer deg nemlig frakten som ellers ligger på 49 kr.
Sosiale medier

Sosiale medier

Er Junkyard en av dine favorittbutikker på nett? Ønsker du å holde deg fullstendig oppdatert til enhver tid? Hold deg oppdatert og la deg inspirere via Facebook, Youtube, Snapchat og Pintrest. Her legges det ut Junkyard rabattkoder, tilbud og du vil alltid holde deg oppdatert på nyheter.
Gavekort

Gavekort

Sliter du med å finne gave rett før bursdager, jul og andre feiringer? Bestill et Junkyard gavekort med en verdi på mellom 100 og 2000 kr. Da slipper du å bekymre deg for at gaven tas dårlig imot av mottakeren. Gavekortet kommer som Junkyard rabattkode i fysisk eller digital tilstand.
Kundeservice

Kundeservice

Når du har spørsmål angående bestillingen eller et produkt som er i butikken, ikke vent med å kontakte kundeservice. De er mer enn glade for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Du kan nå dem ved å ringe dem eller ved å sende en e-post. De er åpne alle arbeidsdager fra 09:00 til 13:00.
Leveringstid

Leveringstid

Junkyards leveranser gjøres med Helthjem, PostNord, SVOSJ, InstaBox og Porterbuddy. Pakken blir da sendt så raskt som mulig med din valgte metode. Dette kan ta fra to til åtte virkedager. Når pakken din sendes vil du få en sporingslenke. Den kan du bruke til å enkelt holde deg oppdatert på hvor din pakke befinner seg så du vet når den kommer.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Elsker du Junkyard og er glad i å følge trendene deres? Da anbefaler vi deg å abonnere på deres nyhetsbrev. Hold deg fullstendig oppdatert når nye produkter inntreffer sortimentet. Få eksklusive Junkyard rabattkode rett i din innboks før alle andre. Det aller beste av alt er at det er fullstendig kostnadsfritt!

Mest populære Junkyard rabattkoder og tilbud

RabattInnholdUtløpt
Her får du nå opptil 75% rabatt75% Rabatt
Bli medlem gratis og motta din geen 10% Junkyard rabattkode10% Rabatt06.08.2024
Her får du opptil 80% rabatt i salget80% Rabatt
Her får du 25% rabatt på gensere hos Junkyard25% Rabatt
Handle for 699 kr og få helt fri frakt av din ordreFri Frakt
 • Alle (5)
 • Rabattkoder (1)
 • Kampanjer (4)
 • Fri frakt (1)
 • Verifisert (1)

Få ekstra rabatt på din bestilling

Hva tilbyr Junkyard?

Junkyard er Skandinavias største nettbutikk innen
 • Urban mote
 • Jakker
 • Sko
 • Jeans
 • I tillegg kan du bestille kule sneakers til skateboard
 • Og annet skateutstyr
De har også et stort utvalg av merkevarer som du kan velge mellom. Vær sikker på å sjekke Junkyards helt egne merke! Merket har noen av de mest moderne klær og sko til en urban livsstil.

Lignende butikker som Junkyard

BoohooMAN rabattkode
Devold rabattkode
EMP rabattkode
Ellos rabattkode
Happy Flops rabattkode
Jack and Jones rabattkode
KidsBrandStore rabattkode
NLY Man rabattkode
Weekday rabattkode

Spar penger på populære sko

Junkyard er din destinasjon for urban mote. Her finner du de ferskeste nyhetene fra merker som Nike og adidas. Trenger du nye sneakers? Da burde du kikke innom nettbutikken. Fra tid til annen gir de hele 30% på alle sneakers fra alle merker. Det inkluderer de mest kjente merkene som nærmest aldri blir redusert i pris i andre butikker. Følg med på vår side for Junkyard rabattkoder, for å spare penger på ditt neste par sneakers.

Mest populære butikker

Adlibris rabattkode
Bubbleroom rabattkode
Color Line rabattkode
Db rabattkode
Electrolux rabattkode
FotoKnudsen rabattkode
Gymshark rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Jotex rabattkode
Staypro rabattkode
Viaplay kode
Zooplus rabattkode

Spar ekstra som student

Er du student så vet du at det er vanskelig å få studielånet til å vare hele måneden. Derfor blir ofte klesshopping nedprioritert. Junkyard vil gjerne at alle, selv studenter, skal kunne kle seg med deres klær. Derfor kan du som student motta din egen personlige Junkyard rabattkode som sparer deg 10% på alle varer. For å motta denne rabattkoden skal du ta kontakt med din studieorganisasjon så kan de hjelpe deg. Unn deg noen nye klær litt billigere du også.

Kunder sin erfaring med Junkyard

Tidligere kunder har bare gode ting å si om Junkyard. Med poengsummen 4 av 5 hos Trustpilot er det trygt å si at din erfaring vil være bra, den også. De fleste kunder snakker om den raske leveringstiden, og størrelsen på klærne var ofte perfekt. De snakker også om den gode kundeservicen som alltid hjelper deg med alle spørsmål du har. Det er trygt å si at din opplevelse vil være positiv.

Junkyard sin bytterett

Du har hele 30 dagers bytterett. Du slipper også å betale for retur av din bestilling. Dette gir deg frihet til å vurdere om du ønsker å beholde varen du bestilte. Skulle du være misfornøyd med pakken du mottok kan du bytte den mot andre produkter. Du får verdien av produktene du ønsker å bytte i form av en rabattkode du kan bruke på butikken.
Denne siden driftes av Global Savings GroupKontakt | Om oss | Personvern | FAQ | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |