Junkyard rabattkode i 2022

Spar med en Junkyard kupongkode i juli 2022

70%
Rabatt

Opptil hele 70% rabatt i sommersalget her

3
for 2

Nå får du 3 for 2 på badedrakter hos Junkyard

70%
Rabatt

Sjekk ut tilbudene på sneakers her

40%
Rabatt

Her får du en T-skjorte kjole med 40% rabatt

40%
Rabatt

Gjør deg klar til festivalsesongen med en adidas rumpetaske - 40% rabatt her

Disse Junkyard rabattkoder har utløpt

10%
Rabattkode
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet og motta en 10% Junkyard rabattkode

Kode
Utløpsdato:
 29. juni
Utløpsdato:
 29. juni
15%
Rabattkode
Kode

Få ytterligere 15% på salgsvarer med denne Junkyard rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 30. mai
Utløpsdato:
 30. mai
15%
Rabattkode
Kode

Slå til nå med denne Junkyard rabattkode og motta 15% ekstra rabatt i salget

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 16. mai
Utløpsdato:
 16. mai
14%
Rabattkode
Kode

Spar 14% på alt med Junkyard rabattkode i anledning Valentines Day

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 14. februar
Utløpsdato:
 14. februar
15%
Rabattkode
Kode

Spar 15% ekstra med Junkyard rabattkode på salgsvarer

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 7. februar
Utløpsdato:
 7. februar
20%
Rabatt

Hos Junkyard sparer du nå 20% på alt av bukser, jeans og shorts

30%
Rabatt

Nå sparer du hele 30% på skateboard og tilbehør

Spar penger hos Junkyard

Fri frakt

Fri frakt

De spanderer frakten på alle ordre over 699 kr. Det kan med andre ord lønne seg å bestille mer når man først bestiller. Om du ikke skal ha så mye bør du følge med på siden her etter neste Junkyard rabattkode som gir deg gratis frakt. Det sparer deg nemlig frakten som ellers ligger på 49 kr.
Sosiale medier

Sosiale medier

Er Junkyard en av dine favorittbutikker på nett? Ønsker du å holde deg fullstendig oppdatert til enhver tid? Hold deg oppdatert og la deg inspirere via Facebook, Youtube, Snapchat og Pintrest. Her legges det ut Junkyard rabattkoder, tilbud og du vil alltid holde deg oppdatert på nyheter.
Gavekort

Gavekort

Sliter du med å finne gave rett før bursdager, jul og andre feiringer? Bestill et Junkyard gavekort med en verdi på mellom 100 og 2000 kr. Da slipper du å bekymre deg for at gaven tas dårlig imot av mottakeren. Gavekortet kommer som Junkyard rabattkode i fysisk eller digital tilstand.
Kundeservice

Kundeservice

Når du har spørsmål angående bestillingen eller et produkt som er i butikken, ikke vent med å kontakte kundeservice. De er mer enn glade for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Du kan nå dem ved å ringe dem eller ved å sende en e-post. De er åpne alle arbeidsdager fra 09:00 til 13:00.
Leveringstid

Leveringstid

Junkyards leveranser gjøres med Helthjem, PostNord, SVOSJ, InstaBox og Porterbuddy. Pakken blir da sendt så raskt som mulig med din valgte metode. Dette kan ta fra to til åtte virkedager. Når pakken din sendes vil du få en sporingslenke. Den kan du bruke til å enkelt holde deg oppdatert på hvor din pakke befinner seg så du vet når den kommer.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Elsker du Junkyard og er glad i å følge trendene deres? Da anbefaler vi deg å abonnere på deres nyhetsbrev. Hold deg fullstendig oppdatert når nye produkter inntreffer sortimentet. Få eksklusive Junkyard rabattkode rett i din innboks før alle andre. Det aller beste av alt er at det er fullstendig kostnadsfritt!

Rabattkuponger til lignende butikker som Junkyard

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder5
Høyeste rabatt70%

Få ekstra rabatt på din bestilling

Hva tilbyr Junkyard?

Junkyard er Skandinavias største nettbutikk innen
  • Urban mote
  • Jakker
  • Sko
  • Jeans
  • I tillegg kan du bestille kule sneakers til skateboard
  • Og annet skateutstyr
De har også et stort utvalg av merkevarer som du kan velge mellom. Vær sikker på å sjekke Junkyards helt egne merke! Merket har noen av de mest moderne klær og sko til en urban livsstil. Den beste måten å spare på bestillingen din er ved å bruke en Junkyard rabattkode. Dette vil gi deg en prosentandel av på prisen, slik at du sparer enda mer penger.

Lignende butikker som Junkyard

Douchebags rabattkode
Devold rabattkode
EMP rabattkode
Jack and Jones rabattkode
KidsBrandStore rabattkode
NLY Man rabattkode
Shaping New Tomorrow rabattkode
Stayhard rabattkode

Spar penger på populære sko

Junkyard er din destinasjon for urban mote. Her finner du de ferskeste nyhetene fra merker som Nike og adidas. Trenger du nye sneakers? Da burde du kikke innom nettbutikken. Fra tid til annen gir de hele 30% på alle sneakers fra alle merker. Det inkluderer de mest kjente merkene som nærmest aldri blir redusert i pris i andre butikker. Følg med på vår side for Junkyard rabattkoder, for å spare penger på ditt neste par sneakers.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Spar ekstra som student

Er du student så vet du at det er vanskelig å få studielånet til å vare hele måneden. Derfor blir ofte klesshopping nedprioritert. Junkyard vil gjerne at alle, selv studenter, skal kunne kle seg med deres klær. Derfor kan du som student motta din egen personlige Junkyard rabattkode som sparer deg 10% på alle varer. For å motta denne rabattkoden skal du ta kontakt med din studieorganisasjon så kan de hjelpe deg. Unn deg noen nye klær litt billigere du også.

Kunder sin erfaring med Junkyard

Tidligere kunder har bare gode ting å si om Junkyard. Med poengsummen 4 av 5 hos Trustpilot er det trygt å si at din erfaring vil være bra, den også. De fleste kunder snakker om den raske leveringstiden, og størrelsen på klærne var ofte perfekt. De snakker også om den gode kundeservicen som alltid hjelper deg med alle spørsmål du har. Det er trygt å si at din opplevelse vil være positiv.

Junkyard sin bytterett

Du har hele 30 dagers bytterett. Du slipper også å betale for retur av din bestilling. Dette gir deg frihet til å vurdere om du ønsker å beholde varen du bestilte. Skulle du være misfornøyd med pakken du mottok kan du bytte den mot andre produkter. Du får verdien av produktene du ønsker å bytte i form av en Junkyard rabattkode du kan bruke på butikken.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |