Lampemesteren rabattkode i 2022

Spar med en Lampemesteren kupongkode i juli 2022

 • Alle (7)
  Alle (7)
 • Rabattkoder (1)
  Rabattkoder (1)
 • Kampanjer (6)
  Kampanjer (6)
 • Fri frakt (1)
  Fri frakt (1)
Beste rabattkode
Beste rabattkode
12%
Rabattkode
Kode

Bli medlem i kundeklubben og motta en 12% Lampemesteren rabattkode

Kode
Utløpsdato:
 13. juli
Utløpsdato:
 13. juli
25%
Rabatt

Gjør et kupp i sommersalget med inntil 25% rabatt

Fri
Frakt

Handle for 999 kr og få frakten kostnadsfritt

Fri frakt
30%
Rabatt

På salgssiden finner du designerlamper med inntil 30% rabatt

20%
Rabatt

Sjekk ut tilbudene på vegglamper her med opptil 20% avslag

40%
Rabatt

På salgssiden finner du bordlamper med opptil 40% rabatt

30%
Rabatt

Pynt opp utendørs med lekre utelamper og spar opptil 30% her

Utløper snart

Disse Lampemesteren rabattkoder har utløpt

20%
Rabattkode
Kode

Spar 20% nå på alt fra UMAGE med Lampemesteren rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 2. mai
Utløpsdato:
 2. mai
15%
Rabattkode
Kode

Benytt denne Lampemesteren rabattkode nå og spar 5% ekstra på utvalgte varer

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 17. april
Utløpsdato:
 17. april
25%
Rabatt

Nå sparer du opptil 25% på To-go lamper

20%
Rabatt

Stilren bordlampe med 20% rabatt her

FAQs

Når det gjelder kundetilfredshet, kan det sies at Lampemesteren gjør en god jobb. De har 5 stjerner av 5 på Trustpilot og har gode anmeldelser fra sine gamle kunder. Mange har skrytet om all tilgjengelige Lampemesteren rabattkoder og tilbud som har hatt gjennom årene. De fleste kunder har aldri hatt et problem med at deres produkt blir skadet under transport, men de som sa at de straks ble sendt en annen. Så det er trygt å si at på Lampemesteren trenger du ikke å bekymre deg for å ha en dårlig opplevelse.

Lampemesteren har to hoved sosiale medier plattformer som de legger ut på. Vi anbefaler å følge dem på både Instagram og Facebook. Ved å følge dem blir du den første til å se når de har et nytt tilbud tilgjengelig. Hvis du er heldig kan du til og med finne en rabattkode som bare er lagt ut på deres sosiale medier. Ved å følge dem på deres sosiale medier vil det tillate deg å bli mer effektive til å spare penger.

Hos Lampemesteren kan du følge den populære belysningsbloggen som gir deg gode tips og tricks til ditt hjem. Her kan du lese om alt fra kjøkkeninspirasjon til den nyeste trenden innenfor utendørsbelysning. Hvis du er heldig finner du en eksklusiv Lampemesteren rabattkode til kun i bloggen! Sjekk ut bloggen og la deg inspirere

Rabattkuponger til lignende butikker som Lampemesteren

Utelamper hele året rundt

Utelamper hele året rundt

Nå er utvalget større en noen sinne av utelamper i en mengde forskjellige designs som alle tåler det norske klimaet svært godt, uansett årstid. Velg mellom lamper i klassisk stil. Eller utforsk de mange nye og spennende moderne utelamper som byr på en mengde muligheter og designløsninger. Alle utelamper sendes helt gratis. Og du får med en passende pære på kjøpet, du trenger ingen Lampemesteren kupongkode for å benytte deg av denne supre muligheten.

Få den beste kundeservicen

Trenger du å komme i kontakt med kundeservice gjør du dette enkelt ved å enten å benytte deg av kontaktskjemaet på Lampemesterens hjemmesider, på telefon eller på e-post. Telefonen er bemannet mellom klokken 08.30 og 16.00 alle hverdager.

Kjøp hos Lampemesteren

Fri frakt

Fri frakt

Alle ordre til en verdi av 999 kroner eller mer sendes helt gratis. Alle varer blir sendt med posten som pakkepost slik at du kan spore din pakke selv. Vanligvis er leveringstiden på 1-2 uker om varen er på lager. På mer eksklusive produkter kan det forekomme litt lenger leveringstid.
Gode vurderinger

Gode vurderinger

Lampemesteren får hele fem av fem mulige stjerner på Trustpilot, plattformen for ekte kunder kan gi både ris og ros til nettbutikker. Tidligere kunder forteller om flotte varer som holder lovet kvalitet, rask levering og god og trygg kundeservice.
100 dagers returrett

100 dagers returrett

Som kunde hos Lampemesteren har du hele 100 dager på deg til å angre kjøpet ditt. Dette betyr at alle bytter eller reklamasjoner må gjøres innen 100 dager etter at du har mottatt din vare. Vær likevel oppmerksom på at lampen ikke må være montert og skal sendes retur i original emballasje.

Oversikt over våre rabattkoder

Rabattkuponger1
Antall rabattkoder7
Høyeste rabatt40%
Fri frakt 1

Få gratis lyspære til en verdi av 99 kroner

Sparetips

Hver gang du kjøper en lampe fra Lampemesteren får du med en gratis lyspære på kjøpet. Du trenger ingen Lampemesteren rabattkode for å benytte deg av dette supre tilbudet. På denne måten kan du ta din nye lampe i bruk med en eneste gang du mottar den. Du er også garantert å få med en lyspære som passer perfekt til din lampe. Slik har du noe å sammenligne med neste gang du må ut å kjøpe lyspære.

Lignende butikker som Lampemesteren

Andlight rabattkode
Lampegiganten rabattkode
Lightup rabattkode

Hvordan spare penger på Philips Hue

Phillips Hue er morgendagens belysning. Nå kan du benytte deg av denne fantastiske teknologien til en billig penge. Hos Lampemesteren finner du et bredt utvalg av alt du måtte trenge for å styre all belysning i ditt hus med telefonen din.
Slik kan du programmere nattbordslampen til å vekke deg, eller stuelyset til å gi deg mer energi etter en lang arbeidsdag. Benytt en Lampemesteren rabattkode for å spare penger og gjør huset ditt litt smartere.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Finn tilbud på pendellamper

Hos Lampemesteren kan du alltid gjøre en mengde gode kjøp, i tillegg finnes det alltid mengder med varer på salg.
 • Du kan filtrere kjøpet ditt slik at du enkelt kan finne den fineste pendellampen på salg.
 • Ofte kan du spare mange hundrelapper på disse nedsatte lampene som holder like høy kvalitet som de til full pris.
 • Sjekk ut det store utvalget i dag du også og benytt deg av en av våre Lampemesteren kupongkoder for å spare enda mer på kjøpet ditt.

Shop kjente merkevarer

Hos Lampemesteren finner du et bredt utvalg som bugner av kjente navn som:
 • Fabbian
 • Marc Pascal
 • Lumini
 • Tala

Inspirasjon til belysningen i kjøkkenet

Innredning kan være både utfordrende og gøy. Hos Lampemesteren finner du en rekke gode tips og en masse inspirasjon. Her er noen hjelpsomme punkter å tenke på når du velger belysning til kjøkkenet:
 • Sentralt lys. Gjør det enkelt å lyse opp rommet raskt med en sentral taklampe.
 • Arbeidslys. En mengde konsentrasjonsarbeid gjøres på kjøkkenet, enten det er oppkutting av grønnsaker eller hjemmelekser. Velg et lys som er skarpt nok og har den rette fargetemperaturen for å gjøre det behagelig for øynene.
 • Stemmingslys. Kos og hygge hører også hjemme på kjøkkenet, sett stemningen med lys som kan dimmes eller lignende.

PH lampene fra Louis Poulsen

Her finner du alle de klassiske og fortsatt ultramoderne lampene fra den danske designeren. Her kan du også lese som historien bak designene og mengden med baktanker som er lagt ned i utformingen av disse statement-lampene. Bruk en Lampemesteren kupongkode for å spare penger på designlamper også!
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |