Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Lampemesteren rabattkode i 2020

   Spar med en Lampemesteren kupongkode

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   10%Rabattkode

   Vår beste rabattkode fra Lampemesteren på hele 10%

   Lampemesteren setter kvalitet og design i høysetet. Med et sortiment som er nøye utvalgt hvor de tilbyr lamper etter ethvert behov som moderne, klassisk eller tidløs. Våre brukere sparte penger ved bruk av en Lampemesteren rabattkode, hvor den beste var på 10%. Hold deg oppdater på siden her, så kan du og få med deg neste tilbud og spare penger.

   Disse Lampemesteren rabattkoder har utløpt

   Kjøp hos Lampemesteren

   Fri frakt

   Alle ordre til en verdi av 999 kroner eller mer sendes helt gratis. Alle varer blir sendt med posten som pakkepost slik at du kan spore din pakke selv. Vanligvis er leveringstiden på 1-2 uker om varen er på lager. På mer eksklusive produkter kan det forekomme litt lenger leveringstid.

   Gode vurderinger

   Lampemesteren får hele fem av fem mulige stjerner på Trustpilot, plattformen for ekte kunder kan gi både ris og ros til nettbutikker. Tidligere kunder forteller om flotte varer som holder lovet kvalitet, rask levering og god og trygg kundeservice.

   100 dagers returrett

   Som kunde hos Lampemesteren har du hele 100 dager på deg til å angre kjøpet ditt. Dette betyr at alle bytter eller reklamasjoner må gjøres innen 100 dager etter at du har mottatt din vare. Vær likevel oppmerksom på at lampen ikke må være montert og skal sendes retur i original emballasje.

   Utelamper hele året rundt

   Nå er utvalget større en noen sinne av utelamper i en mengde forskjellige designs som alle tåler det norske klimaet svært godt, uansett årstid. Velg mellom lamper i klassisk stil. Eller utforsk de mange nye og spennende moderne utelamper som byr på en mengde muligheter og designløsninger. Alle utelamper sendes helt gratis. Og du får med en passende pære på kjøpet, du trenger ingen Lampemesteren kupongkode for å benytte deg av denne supre muligheten.

   Få den beste kundeservicen

   Trenger du å komme i kontakt med kundeservice gjør du dette enkelt ved å enten å benytte deg av kontaktskjemaet på Lampemesterens hjemmesider, på telefon eller på e-post. Telefonen er bemannet mellom klokken 08.30 og 16.00 alle hverdager.
   0
   Vis merVis mindre

   Lignende rabattkoder

   Få gratis lyspære til en verdi av 99 kroner

   Sparetips

   Hver gang du kjøper en lampe fra Lampemesteren får du med en gratis lyspære på kjøpet. Du trenger ingen Lampemesteren rabattkode for å benytte deg av dette supre tilbudet. På denne måten kan du ta din nye lampe i bruk med en eneste gang du mottar den. Du er også garantert å få med en lyspære som passer perfekt til din lampe. Slik har du noe å sammenligne med neste gang du må ut å kjøpe lyspære.

   Hvordan spare penger på Philips Hue

   Phillips Hue er morgendagens belysning. Nå kan du benytte deg av denne fantastiske teknologien til en billig penge. Hos Lampemesteren finner du et bredt utvalg av alt du måtte trenge for å styre all belysning i ditt hus med telefonen din.
   Slik kan du programmere nattbordslampen til å vekke deg, eller stuelyset til å gi deg mer energi etter en lang arbeidsdag. Benytt en Lampemesteren rabattkode for å spare penger og gjør huset ditt litt smartere.
   2000
   Vis merVis mindre

   Finn tilbud på pendellamper

   Hos Lampemesteren kan du alltid gjøre en mengde gode kjøp, i tillegg finnes det alltid mengder med varer på salg.
   • Du kan filtrere kjøpet ditt slik at du enkelt kan finne den fineste pendellampen på salg.
   • Ofte kan du spare mange hundrelapper på disse nedsatte lampene som holder like høy kvalitet som de til full pris.
   • Sjekk ut det store utvalget i dag du også og benytt deg av en av våre Lampemesteren kupongkoder for å spare enda mer på kjøpet ditt.
   2000
   Vis merVis mindre

   Shop kjente merkevarer

   Hos Lampemesteren finner du et bredt utvalg som bugner av kjente navn som:
   • Fabbian
   • Marc Pascal
   • Lumini
   • Tala
   2000
   Vis merVis mindre

   Inspirasjon til belysningen i kjøkkenet

   Innredning kan være både utfordrende og gøy. Hos Lampemesteren finner du en rekke gode tips og en masse inspirasjon. Her er noen hjelpsomme punkter å tenke på når du velger belysning til kjøkkenet:
   • Sentralt lys. Gjør det enkelt å lyse opp rommet raskt med en sentral taklampe.
   • Arbeidslys. En mengde konsentrasjonsarbeid gjøres på kjøkkenet, enten det er oppkutting av grønnsaker eller hjemmelekser. Velg et lys som er skarpt nok og har den rette fargetemperaturen for å gjøre det behagelig for øynene.
   • Stemmingslys. Kos og hygge hører også hjemme på kjøkkenet, sett stemningen med lys som kan dimmes eller lignende.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   PH lampene fra Louis Poulsen

   Her finner du alle de klassiske og fortsatt ultramoderne lampene fra den danske designeren. Her kan du også lese som historien bak designene og mengden med baktanker som er lagt ned i utformingen av disse statement-lampene. Bruk en Lampemesteren kupongkode for å spare penger på designlamper også!
   2000
   Vis merVis mindre