Mister Spex rabattkode i 2022

Spar med en Mister Spex kampanjekode i juli 2022

30%
Rabatt

Sikre deg 30% rabatt på glass og overflatebehandlinger nå

Fra
279 kr

Få tak i Acuvue linser hos Mister Spex fra bare 279 kr

50%
Rabatt

Sjekk ut tilbudene her hvor du kan spare inntil 50%

Fra
279 kr

Nå får du ukeslinser fra kun 279 kr

Fra
50 kr

Finn mengder av linser her fra kun 50 kr

Disse Mister Spex rabattkoder har utløpt

5%
Rabattkode
Kode

Meld deg på nyhetsbrevet og motta en 5% Mister Spex rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 1. juni
Utløpsdato:
 1. juni
15%
Rabattkode
Kode

Med denne Mister Spex rabattkode sparer du 15% på hele sortimentet

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 10. april
Utløpsdato:
 10. april
20%
Rabattkode
Kode

Nå sparer du 20% på flotte briller til hjemmekontoret med Mister Spex rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 5. april
Utløpsdato:
 5. april
14%
Rabattkode
Kode

Finn flotte Valentines gaver her og spar 14% med Mister Spex rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 14. februar
Utløpsdato:
 14. februar
15%
Rabattkode
Kode

Benytter du denne Mister Spex rabattkode sparer du nå 15%

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 13. februar
Utløpsdato:
 13. februar
25%
Rabattkode
Kode

Nå får du hele 25% rabatt når du handler med Mister Spex rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 30. januar
Utløpsdato:
 30. januar
25%
Rabatt

Nå sparer du 25% på alle solbriller

50%
Rabatt

Finn dine nye briller i dag med 50% rabatt her

Spar her!

Sosiale medier

Sosiale medier

Ønsker du få alt nytt om de siste trendene innen brilleverdenen? En god måte å gjøre dette på er å følge Mister Spex på sosiale medier for å holde deg oppdatert. Her kan du bli informert om blant annet eksklusive arrangementer og du får haugevis med inspirasjon. De er blant annet aktive på Twitter, Facebook og Instagram, så følg dem i dag!
Gratis brilleglass

Gratis brilleglass

Vanligvis inngår ikke brilleglass i prisen når du kjøper briller hos de fleste optikere. Bestiller du briller hos Mister Spex får du alltid enkeltslipte brilleglass med. Det helt uten å behøve en Mister Spex rabattkode. Velg din favorittramme og unngå å betale ekstra for kvalitetsglassene. Dette sparer deg både tid, penger og vanskeligheter.
Fri frakt

Fri frakt

Liker du å motta nyheter direkte i din innboks? Det forstår vi godt og anbefaler deg derfor å melde deg på nyhetsbrevet til Mister Spex. Her får du eksklusive Mister Spex rabattkoder og informasjon om lanseringer. I tillegg får du inspirasjon helt kostnadsfritt hver uke. Som en velkomstgave får du også 5% avslag på din første bestilling.
Gratis trendtips

Gratis trendtips

Visste du at du får helt gratis trendtips hos Mister Spex? Se de aktuelle brille- og solbrilletrendene for sesongen. Og det beste av alt? Du betaler ingen verdens ting for å la deg inspirere. Og du kan bruke en Mister Spex rabattkode for å spare på kjøpet også. Enten du liker solbriller eller bruker briller er det ingen grunn til å ikke se smashing ut.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Liker du å motta nyheter direkte i din innboks? Det forstår vi godt, og anbefaler deg derfor å melde deg på nyhetsbrevet til Mister Spex. Her får du eksklusive Mister Spex rabattkoder, og informasjon om lanseringer. I tillegg får du inspirasjon helt kostnadsfritt hver uke. Som en velkomstgave får du også 5% avslag på din første bestilling.
Åpent kjøp

Åpent kjøp

Hos Mister Spex har du 90 dager på deg til å bedømme om varen du har bestilt lever opp til forventningene dine. Da kan du eventuelt returnere dem dersom du er misfornøyd. Angreretten gjelder også briller som er tilpasset din personlige styrke. Retten din gjelder selvfølgelig også for solbriller og annet tilbehør. Den gjelder derimot ikke kontaktlinser.

Rabattkuponger til lignende butikker som Mister Spex

Solbriller

Solbriller

Hos Mister Spex får du alt du trenger til synet ditt. Velg mellom utallige briller, innfatninger, linser og solbriller. Selvom ikke alle trenger briller eller linser trenger vi alle solbriller. Mister Spex gir ofte sine kunder en Mister Spex rabattkode som gir 25% avslag på alle solbriller. Slik kan du beskytte øynene mot farlige UV-stråler til en redusert pris.

Få fordeler med konto

Når du først har gjennomført en bestilling hos Mister Spex, vil det være fordelaktig å opprette en konto. Da blir det enda lettere neste gang du bestiller briller, linser eller solbriller.
  • Det blir både enklere og raskere å fullføre ditt kjøp dersom du har all informasjon lagret.
  • Du kan legge inn dine preferanser, kan du spore ordrene dine og legge produkter til i ønskelisten.
Registrer deg i dag!

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder5
Høyeste rabatt50%
Sist oppdatert: I går

Spar på brillesalg

Opptil 60% avslag

I brillesalget til Mister Spex kan du spare penger på klassiske, populære og tidløse briller.
Visste du at her kan du spare opptil 30% på enkelte par? I seksjonen finner du over 1000 varianter, så det lønner seg å finne en effektiv måte å lete på. Vi anbefaler deg å sortere slik at du kan finne akkurat det paret du er ute etter. Sorter etter:
  • Popularitet
  • Varemerke
  • Pris
Avhengig av den mest optimale letemåten for deg. I kategorien kan du også finne solbriller med opptil 60% avslag avhengig av sesong og etterspørsel. Se også gjennom våre Mister Spex rabattkoder for å spare enda mer på salgsvarer. Noen av våre rabattkoder fungerer nemlig også i salgskategorien. På denne måten kan du virkelig gjøre et røverkjøp.

Lignende butikker som Mister Spex

Brilleland rabattkode
Extraoptical rabattkode
Lensit rabattkode
Lenson rabattkode
Lensway rabattkode
SmartBuyGlasses rabattkode

Avslag på bestselgende briller

Oppdag bestselgende briller for både dame og herre. Er du en trendfølger kan du få mye inspirasjon i denne kategorien. Visste du også at du kan låne fire briller i ti dager helt kostnadsfritt?
Velg ditt favoritt par fra merker som blant annet Céline, Gucci eller BOSS. Énstyrkeglass for nærsynthet eller langsynhet er inkludert. Med en av våre Mister Spex rabattkoder er du garantert å spare noen kroner på dine merke-briller.
Dersom du derimot har behov for progressive briller, kommer et tillegg på 999 kr. Alle korreksjoner gjøres enkelt og greit på nettsiden.

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode
X-life rabattkode

Spar penger på Mister Spex Collection

Visste du at du kan spare masse penger på Mister Spex sin egen kolleksjon? Du finner et bredt utvalg til lave priser. Noen varianter kan du faktisk bestille til 30% rabatt. Du finner modeller for dame og herre i forskjellige design til ulike ansiktsformer. Filtrer basert på brilleform, type og størrelse for å finne det perfekte paret for deg.
Mister Spex har også hatt samarbeid med kjente designere og også her kan du gjøre gode kupp.

Prøv solbriller online

Har du funnet noen lekre solbriller men er usikker på om de kler deg? Vi har alle vært i samme situasjon. Mister Spex ønsker å gjør dette enklere for deg og gir deg muligheten til å prøve solbriller online enkelt og greit. Men hvordan funker konseptet?
  • Finn det solbrillene du ønsker.
  • Klikk deg inn i det virtuelle prøverommet.
  • Ta et bilde eller last opp et fra din PC.
  • Plasser brillene over bildet av deg.
  • Ser det flott ut? Så bra, da kan du bare bestille!

Prøv brillene hjemme

Det kan være litt skummelt å handle briller på nett da man ikke får prøvd de, men det er så mye å spare at man ofte gjør det uansett. Hos Mister Spex kan du få i pose og sekk. Du kan nemlig bestille brillene dine på nett og benytte deg av en Mister Spex rabattkode og fortsatt prøve de hjemme helt gratis.
Og hvordan fungerer dette? Du bestiller brillene og legger inn dine kontoopplysninger. Mister Spex reserverer beløpet på din konto, men trekker det ikke. Da har du 10 dager på deg å prøve brillene og eventuelt sende de tilbake. Sender du de ikke tilbake vil beløpet bli trukket fra din konto etter 10 dager. Når både frakt og retur er gratis hos Mister Spex betyr det at du får prøvd dine nye briller helt gratis. Billigere blir det ikke å kjøpe briller som passer akkurat deg.
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |