Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Stormberg rabattkode i 2020

   Spar med en Stormberg kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside
   25%Rabattkode

   Få med deg vår rabattkode og spar 25% hos Stormberg

   Elsker du friluftsliv og har en aktiv livsstil? Da er Stormberg butikken for deg. Ved bruk av Stormberg rabattkode fikk de turglade og aktive kundene våre opptil 25% rabatt på alle varer. Nå kan du også spare penger hos Stormberg. Hold et øye med på denne siden, så kan du også få med deg vår neste Stormberg rabattkode.

   Disse Stormberg rabattkoder har utløpt

   Lett dunjakke

   Hos Stormberg finner du denne svært lette og praktiske dunjakken. Perfekt til tur og fritid og kan enkelt pakkes sammen i posen som følger med den ene lommen. Jakken tar minimalt med plass når den ikke er i bruk og gir ellers maksimalt med komfort når den er på kroppen.

   Det skal du vite:

   Størrelsesguide

   Syns du det kan være vanskelig å finne riktig størrelse når du handler på nett? Frykt ikke, hos Stormberg har de laget en størrelseguide. Den gjør det enkelt for deg å bestille riktig størrelse når du har funnet en passende Stormberg rabattkode. Følg beskrivelsene og ta mål av kroppen din og sammenlign med størrelsetabellen.

   Den perfekte gave

   Ingen har alt, men fy så vanskelig det kan være å finne den perfekte gaven likevel. Hos Stormberg kan du gi det perfekte gavekortet til den turglade. Gavekortet kan kun benyttes i fysisk butikk. Mottaker kan derimot enkelt sjekke gavekortets saldo på Stormbergs nettsider. Slik har de alltid full oversikt.

   Fri frakt

   Hos Stormberg får du alltid gratis frakt om du bestiller for over 699 kr eller velger å få den levert på en Stormberg butikk. Bestiller du for mindre tilkommer et lite gebyr på 59 kr, om du ikke har en Stormberg rabattkode som gir gratis frakt. Pakken vil vanligvis dukke opp hos deg etter 1-3 virkedager, litt avhengig av hvor i landet du bor.

   Garanti

   Alle Stormbergs produkter har en garanti på to år. Slik sikrer Stormberg at kunden alltid blir fornøyd. Dersom du reklamerer på en vare vil du motta et nytt produkt. Ditt gamle vil bli gitt til gatebarn og deres familier i Øst-Europa gjennom et samarbeid med Røde Kors. Stormberg setter derfor pris på om du vasker ditt reklamasjonsprodukt før du leverer det inn. Reklamasjoner gjøres enklest i butikk eller du kan sende en epost med tre bilder av den skadede varen.

   Retur

   Dersom du ønsker å returnere varen din har du 100 dager på deg. Du kan enkelt returnere din bestilling i en av Stormbergs butikker. Husk å ta med deg kvitteringen fra nettbutikken. Det enten printet ut eller elektronisk, og så vil du få pengene tilbake. Du kan også sende din retur med post, men da tilkommer frakt på 59 kr. Før du sender din bestilling tilbake går du inn på returportalen på Stormbergs nettsider. Pengene tilbakebetales senest 14 dager etter mottatt retur.

   Jakker til trening og fritid

   Hos Stormberg finner du et hav av jakker til alle typer formål og alle sesonger. Enten du trenger regnjakke til våren eller en lett, vindtett jakke til sommerturer i fjellet. Alle jakkene er av god kvalitet og veldig prisgunstige selv uten en Stormberg kupong. Her får du jakker som holder flere sesonger uten å måtte spare lenge. Finn deilig flis til høsten eller en god og varm dunjakke til vinteren. Alt finner du hos Stormberg til alle i familien.
   1Eksklusive rabattkoder
   1tilbud med fri frakt
   2Rabattkoder verifisert
   3Rabattkoder lagt til denne uken

   Bli med i Stormbergs kundeklubb og nyt gode fordeler

   Sparetips

   Meld deg inn i Stormbergs egen kundeklubb. Du er da sikret å være den første som varsles om kommende salg og kampanjer, samt tilgang til eksklusiv Stormberg rabattkode. I tillegg til dette får du:
   • Egne, personlige rabattkoder
   • Eksklusive sniktitt på nyheter
   • Gode turtips
   Meld deg inn i dag og begynn å spare penger. Bli informert om nyheter og samle på gode turdestinasjoner.

   Stormberg butikk

   I tillegg til å handle hos Stormberg på nett, kan du handle i en fysisk Stormberg butikk både i Norge og Sverige. Et tips for å spare penger kan være å ta turen innom en av butikkene, prøve klærne for å se om de passer, for deretter å bestille de i nettbutikken slik at du kan benytte en Stormberg rabattkode.
   Butikkene finner du over hele landet, blant annet Stormberg Bergen, Stormberg Metro og Stormberg Larvik. Du finner med andre ord antagelig en butikk i din nærmeste by. Prisene er like lave som på nett.
   2000
   Vis merVis mindre

   Stormberg regntøy, praktisk og billig

   Hos Stormberg finner du et bredt utvalg regntøy til hele familien. For å spare penger på nyheter så vel som salgsvarer bør du sjekke vår aktive Stormberg rabattkode.
   Velg mellom:
   • Praktisk sett til dame og herre, perfekt til tur i skog og mark.
   • Stilsikker regnjakke til bybruk.
   • Vanntette plagg til barna.
   Dette gjør det både tørt, varmt og komfortabelt å leke ute i all slags vær. Stormberg henger alltid med på de ferskeste trendene. Du finner et bredt fargespekter og en rekke design.
   2000
   Vis merVis mindre

   Behagelige og prisvennlige mammaklær

   Som gravid finner du alt du trenger av tøy til tur, trening og fritid hos Stormberg. Alle klærne kan enkelt justeres under svangerskapet. Slik sparer du penger på mammaklær og kan gå en komfortabel graviditet i møte. Sjekk ut det brede utvalget på Stormbergs nettsider eller i butikk.
   2000
   Vis merVis mindre

   1% bidrag

   Visste du at hvert år gir Stormberg 1% av sin omsetning til gode formål? Så langt har Stormberg gitt mer enn 38 millioner kroner til humanitære saker. Vær bevisst og handle hos Stormberg!
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Kundeerfaringer

   Stormberg har 5 av 5 stjerner på Trustpilot, dette basert på over 4000 anmeldelser! Det er med andre ord helt trygt å bestille varer fra Stormberg.
   Kundene er spesielt fornøyd med:
   • Kundeservice
   • Rask levering
   • Varene
   • Prisen
   Bestill dine varer fra Stormberg og bli en fornøyd kunde du også.
   2000
   Vis merVis mindre