Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Stormberg rabattkode i 2019

   Spar med en Stormberg kupong

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Med Stormberg rabattkode sparer du 200 kr på ditt neste kjøp

   Utløper om 3 dager
   Se rabattkode

   Få opptil 25% rabatt på regnjakken som vant testvinneren

   Få rabatt

   Spar opptil 50% på alt av regntøy

   Utløper om 3 dager
   Få rabatt

   Spar opptil 40% på ukens bestselgere

   Utløper i morgen
   Få rabatt

   Spar opptil 60% på bukser og shorts

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Ved kjøp over 799 kr får du gratis frakt hos Stormberg

   Få rabatt

   Spar opptil 70% på treningstøy

   Få rabatt

   Sommersalget gir deg helt opptil 70% rabatt

   Uløper i dag
   Få rabatt

   Barneklær til inntil 70% rabatt

   Utløper i morgen
   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   10%Rabattkode

   Få med deg vår rabattkode og spar 10% hos Stormberg

   Elsker du friluftsliv eller å være aktiv? Da er Stormberg butikken for deg. Ved bruk av Stormberg rabattkode fikk de turglade og aktive kundene våre opptil 10% avslag på alle varer. Nå kan du også spare penger hos Stormberg. Hold et øye med på denne siden, så kan du også få med deg de neste gode rabattkodene.

   Disse Stormberg rabattkoder har utløpt

   20% rabatt på sommerens skalljakker med Stormberg rabattkode
   Se rabattkode
   20% rabatt på alle ordinære varer med Stormberg rabattkode
   Se rabattkode
   300 kr. rabatt på ditt kjøp med Stormberg rabattkode
   Se rabattkode
   Fri frakt på ditt kjøp hos Stormberg
   Få rabatt
   Stort ombyggingssalg hos Stormberg!
   Få rabatt
   Minst 30% rabatt på ett stort utvalg herreklær hos Stormberg outlet
   Få rabatt

   Lett dunjakke

   Hos Stormberg finner du denne svært lette og praktiske dunjakken. Perfekt til tur og fritid og kan enkelt pakkes sammen i posen som følger med den ene lommen. Slik tar jakken minimalt med plass når den ikke er i bruk og gir ellers maksimalt med komfort når den er på kroppen.

   Det skal du vite:

   Størrelsesguide

   Syns du det kan være vanskelig å finne riktig størrelse når du handler på nett? Frykt ikke, hos Stormberg har de laget en størrelseguide. Den gjør det enkelt for deg å bestille riktig størrelse når du har funnet en passende Stormberg rabattkode. Følg beskrivelsene og ta mål av kroppen din og sammenlign med størrelsetabellen.

   Den perfekte gave

   Ingen har alt, men fy så vanskelig det kan være å finne den perfekte gaven likevel. Hos Stormberg kan du gi det perfekte gavekortet til den turglade. Gavekortet kan kun benyttes i fysisk butikk. Mottaker kan derimot enkelt sjekke gavekortets saldo på Stormbergs nettsider. Slik har de alltid full oversikt.

   Fri frakt

   Hos Stormberg får du alltid gratis frakt om du bestiller for over 699 kr eller velger å få den levert på en Stormberg butikk. Bestiller du for mindre tilkommer et lite gebyr på 59 kr, om du ikke har en Stormberg rabattkode som gir gratis frakt. Pakken vil vanligvis dukke opp hos deg etter 1-3 virkedager, litt avhengig av hvor i landet du bor.

   Garanti

   Alle Stormbergs produkter har en garanti på to år. Slik sikrer Stormberg at kunden alltid blir fornøyd. Dersom du reklamerer på en vare vil du motta et nytt produkt. Ditt gamle vil bli gitt til gatebarn og deres familier i Øst-Europa gjennom et samarbeid med Røde Kors. Stormberg setter derfor pris på om du vasker ditt reklamasjonsprodukt før du leverer det inn. Reklamasjoner gjøres enklest i butikk eller du kan sende en epost med tre bilder av den skadede varen.

   Retur

   Dersom du ønsker å returnere varen din har du 100 dager på deg. Du kan enkelt returnere din bestilling i en av Stormbergs butikker. Husk å ta med deg kvitteringen fra nettbutikken. Det enten printet ut eller elektronisk, og så vil du få pengene tilbake. Du kan også sende din retur med post, men da tilkommer frakt på 59 kr. Før du sender din bestilling tilbake går du inn på returportalen på Stormbergs nettsider. Pengene tilbakebetales senest 14 dager etter mottatt retur.

   Jakker til trening og fritid

   Hos Stormberg finner du et hav av jakker til alle typer formål og alle sesonger. Enten du trenger regnjakke til våren, en lett vindtett jakke til sommerturer i fjellet. Alle jakkene er av god kvalitet og veldig prisgunstige. Her får du jakker som holder flere sesonger uten å måtte spare lenge. Finn deilig flis til høsten eller en god og varm dunjakke til vinteren. Alt finner du hos Stormberg til alle i familien.
   200 krRabattkode
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig
   1tilbud med fri frakt
   4Rabattkoder lagt til denne uken
   Sist oppdatert: I dag

   Bli med i Stormbergs kundeklubb og nyt gode fordeler

   Sparetips

   Melder deg inn i Stormbergs egen kundeklubb. Da får du ikke bare tidlig varsel om salg og eksklusive Stormberg rabattkoder.
   • Du får også egne rabattkoder
   • Eksklusive sniktitt på nyheter
   • Gode turtips
   Meld deg inn i dag og begynn og spare penger. Bli informert om nyheter og samle på gode tur destinasjoner og andre tips.

   Stormbergs butikker

   I tillegg til å handle hos Stormberg på nett kan du handle i en av deres over 50 butikker både i Norge og Sverige. Et tips for å spare penger kan være å ta turen innom en av butikkene, prøve klærne for å se om de passer også bestille de i nettbutikken med en av våre Stormberg rabattkoder.
   Butikkene er over hele vårt langstrakte land, fra Kirkenes til Kristiansand. Du finner med andre ord antagelig en butikk i din nærmeste by. Prisene er like lave som på nett.
   2000
   Vis merVis mindre

   Stormberg regntøy, praktisk og billig

   Hos Stormberg finner du et bredt utvalg av flere former regntøy til hele familien. For å spare prosenter på nyheter så vel som salgsvarer bør du sjekke våre Stormberg rabattkoder.
   Velg mellom:
   • Praktiske sett til dame og herre, perfekt til tur i skog og mark. Eller kanskje en mer stilsikker regnjakke til by bruk.
   • I tillegg finner du et hav av vanntette plagg til barna.
   • Dette gjør det både tørt, varmt og komfortabelt å leke ute i all slags vær.
   Stormberg henger alltid med på de ferskeste trendene. Du finner et bredt fargespekter og mange forskjellige design.
   2000
   Vis merVis mindre

   Behagelige og prisvennlige mammaklær

   Som gravid finner du alt du trenger av tøy til tur, trening og fritid hos Stormberg. Du kan også benytte deg av en Stormberg rabattkode for å spare penger. Alle klærne kan enkelt justeres under svangerskapet. Slik slipper du å bruke unødvendig med penger. Sjekk ut det brede utvalget på Stormbergs nettsider eller i butikk.
   2000
   Vis merVis mindre

   1% bidrag

   Visste du at hvert år gir Stormberg 1% av sin omsetning til gode formål. Så langt har Stormberg gitt mer enn 38 millioner kroner til humanitære saker.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Apollo
   • Bubbleroom
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Kundeerfaringer

   Stormberg har 5 av 5 stjerner på Trustpilot, dette ut av over 4000 anmeldelser. Det er med andre ord ingen grunn til å være redd for å bestille varer fra Stormberg.
   Kundene er spesielt fornøyd med:
   • Kundeservice
   • Rask levering
   • Varene
   • Prisen
   Bestill dine varer fra Stormberg og bli en fornøyd kunde du også.
   2000
   Vis merVis mindre