Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Talkmore rabattkode i 2019

   Spar med en Talkmore kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   Spar 5% hver måned med poeng du samler

   Få rabatt

   Hos talkmore for du altid gratis frakt

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   2mnd.Gratis

   Vår beste rabattkode ga kunder 2 avgiftsfrie måneder

   Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder. Med vår Talkmore rabattkode fikk kundene hele to måneder gratis abonnement. Nå kan du også stikke av med fantastiske tilbud på abonnementer. Hold et øye med på denne siden og få med deg neste tilbud samt få enda billigere mobilabonnement hos Talkmore.

   Disse Talkmore rabattkoder har utløpt

   Med Talkmore kampanjekode får du nå 3mnd mobilabonnement til halv pris
   Se rabattkode
   Talkmore rabattkode gir deg nå 2 måneder for kun 99 kr/mnd
   Se rabattkode
   Få 2 måneder gratis med Talkmore rabattkode
   Se rabattkode
   Få 5G den første måneden får kun 99 kr hos Talkmore
   Få rabatt
   Verv en venn og få 2 måneder gratis mobilabonnement for deg og vennen
   Få rabatt
   Alltid 1000 kr rabatt på mobil som Talkmore kunde!
   Få rabatt

   Det koster så lite

   Med et abonnement fra Talkmore kan du enkelt holde kontakt med alle som betyr noe for en minimal kostand. Velg et abonnement tilpasset din mobilbruk. Ikke kast bort penger på tjenester du ikke benytter deg av. Som familie kan dere spare hele 15% med Talkmore. Få Telenor-dekning til en super pris! Hold kontakt med venner, kjærester, familie og naboer hvor enn i verden du måtte befinne deg.

   Mere informasjon

   Kunderservice

   Kundeservice hos Talkmore har samlet alle de vanligste spørsmålene under kategorier. Slik kan du enkelt finner svar på det du lurer på. Foretrekker du å ta kontakt selv? Eller finner du ikke svaret du leter etter? Da kan du ringe eller ta kontakt via Talkmore sin chat.

   Chat

   Har du spørsmål angående ditt abonnement? Vurderer du å bli kunde? Da kan du enkelt ta kontakt med kundeservice på chat. Chatten er åpen mandag til lørdag. Om chatten er åpen ser u dette i feltet nederst i høyre hjørnet.

   Norges mest fornøyde mobilkunder

   Talkmore vant kundetilfredsundersøkelsen til EPSI høsten 2017. Da kan de virkelig si at de har Norges mest fornøyde mobilkunder. 85% av Talkmore sine kunder svarer at de er svært tilfredse og at de troner over de andre mobilselskapene i landet.

   Abonnement

   Du finner et hav av forskjellige abonnementer på Talkmores nettsider. Her finner du også en full oversikt over hva hvert enkelt abonnement inneholder. Bestill for barn med datakontroll eller abonnementer uten krav om kredittsjekk. Du kan også bestille familie-abonnementer med 15% rabatt. Finn ditt perfekte abonnement i dag. Sjekk også våre Talkmore kupongkoder for muligheten til å spare penger.

   SIM-kort

   Talkmore har ingen egne fysiske butikker så du kan ikke gå å be om nytt simkort. Trenger du et nytt simkort eller er ny kunde bestiller du dette på Talkmore sine nettsider. Du kan velge å få simkortet i posten, hente det på 7eleven eller Narvesen. Hos Talkmore får du alltid to simkort. Ett til din telefon og et som kan brukes til nettbrett. Du kan også få en tvillingsim til din reservetelefon.

   Datapakke

   Alle abonnementene til Talkmore har en inkludert datapakke. De tilbyr forskjellig datapakker fra 0,5 GB til 16 GB så det bør dekke alle behov. Trenger du likevel mer er det selvsagt mulig å kjøpe ekstra data. Det er selvfølgelig 4G+ dekning fra Telenor og fri bruk i EU. Slik kan du bruke data omtrent hvor enn du befinner deg. Om du ikke bruker opp all datatrafikk på en måned blir den overført til neste.

   Lignende rabattkoder

   5%rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Den smarteste måten å spare penger på

   Sparetips

   Dette er den absolutt smarteste og enkleste måten å spare penger på din neste mobilregning. Alt du trenger å gjøre er å verve en venn. Da spanderer Talkmore to månedsavgifter på både deg og vennen din.
   • Du verver enkelt ved å gå inn på Talkmores nettsider og oppgi ditt og din venns mobilnummer.
   • Så sendes en SMS og din venn kan velge sitt abonnement.
   • Og vipps, har både du og vennen din spart penger for de neste to månedene!
   Ønsker du å spare enda mer bør du holde deg oppdatert på våre Talkmore rabattkoder.

   Spar penger fra og med i dag

   Bytter du til Talkmore sparer du penger fra dag en. Dette gjør du enkelt ved å tegne et nytt abonnement. De første to månedene får du alle abonnentene til kun 99 kroner per måned.
   Du trenger ikke vente på å få SIM-kortet sendt hjem til deg i posten. Du kan hente det om fem minutter på din nærmeste Narvesen eller 7-Eleven om du vil. Slik er det både raskt og enkelt å spare penger fra og med i dag med Talkmore.
   2000
   Vis merVis mindre

   Full kontroll med Talkmore appen

   Laster du ned Talkmore sin egen app får du enkelt full oversikt over dine kostnader.
   • Her kan du også svært enkelt bestille ekstra tjenester som mer data.
   • Om du vil kan du samle hele familien i din app slik at du ser hele husets kostnader på en skjerm.
   • I appen får du også svar på vanlige spørsmål.
   • Tegn et Talkmore abonnement med rabatt ved å bruke en av våre Talkmore rabattkoder i dag. Last ned appen for å få full oversikt over din mobilregning.
   2000
   Vis merVis mindre

   Få 15% familierabatt

   Dersom dere går sammen og skaffer dere et familie-abonnement hos Talkmore kan dere spare hele 15% i måneden. I tillegg får dere full oversikt over alle kostnader i Talkmores egen app. Ingen Talkmore rabattkode er nødvendig, 15% rabatt gjelder for alle nye kunder - alltid.
   2000
   Vis merVis mindre

   Ta kontakt med kundeservice

   Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du alltid ta kontakt med Talkmores kundeservice. Den er åpen seks dager i uken. Sjekk først svarene på vanlige spørsmål på deres nettside. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt enten på chat eller på telefon. Begge er åpen mandag til og med lørdag.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • Animail
   • Apollo
   • Bubbleroom
   • inkClub
   • Lampegiganten.no
   • Lensit
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Yoolando
   • Zalando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Talkmore Ekstra Utland

   Holder du tett kontakt med familie, venner eller jobb i utlandet? Da er Talkmore Ekstra Utland noe for deg. Inkludert er 500 ringeminutter og 500 SMS til over 60 forskjellige land. I tillegg til hele EU får du også land som Pakistan, Filippinene og India. Se den komplette listen over land og vilkår på Talkmores nettsider.
   2000
   Vis merVis mindre