Rabattkoder
Rabattkoder
Anbefalte resultater:
  Sist besøkte butikker

   Talkmore rabattkode i 2020

   Spar med en Talkmore kampanjekode

   Besøk forhandlerens hjemmeside

   5% kunderabatt hos Talkmore!

   Få rabatt

   Om dere er flere i familen som har Talkmore abonnement så kan dere alle få 15% rabatt

   Få rabatt

   Spar 15% på hele månedsavgiften dersom du er under 30 år

   Få rabatt

   Få 10GB i gratis velkomstgave når du signerer abonnement hos Talkmore

   Få rabatt

   Talkmore gir deg datapakke til utland fra kun 49,-

   Få rabatt
   (1 ut av 1)
   50%Rabattkode

   Vår beste rabattkode ga kunder 50% rabatt

   Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder. Med vår Talkmore rabattkode fikk kunder 50% rabatt på de tre første månedene av sitt Talkmore abonnement når de skev seg opp for et årsabonnement. Nå kan du også stikke av med fantastiske tilbud på abonnementer. Hold et øye med på denne siden og få med deg andre gode rabattkoder, tilbud og kampanjer og sikre deg et enda billigere Talkmore-abonnement.

   Disse Talkmore rabattkoder har utløpt

   Talkmore rabattkode gir OBOS-kunder 15% rabatt på mobilabonnement
   Se rabattkode
   Hos Talkmore får du fast 5% kundebonus
   Få rabatt
   Kjøp mobil hos Talkmore fra kun 2190,-
   Få rabatt
   For kun 399 kr i mnd får du hele 10GB med data!
   Få rabatt
   Nå får du 20GB av 4G til kun 499 kr
   Få rabatt
   Verv en venn og Talkmore spanderer 3 månedsavgifter
   Få rabatt

   Det koster så lite

   Med et abonnement fra Talkmore kan du enkelt holde kontakt med alle som betyr noe for en minimal kostand. Velg et abonnement tilpasset din mobilbruk. Ikke kast bort penger på tjenester du ikke benytter deg av. Som familie kan dere spare hele 15% med Talkmore abonnement. Få Telenor-dekning til en super pris! Hold kontakt med venner, kjærester, familie og naboer hvor enn i verden du måtte befinne deg.

   Visste du dette om Talkmore

   Kundeservice

   Talkmore sin kundeservice har samlet alle de vanligste spørsmålene under kategorier. Slik kan du enkelt finner svar på det du lurer på. Foretrekker du å ta kontakt selv eller finner du ikke svaret du leter etter? Da kan du ringe eller ta kontakt med Talkmore sin kundeservice gjennom chatten på nettsiden.

   Talkmore forhåndsbetalt

   Talkmore forhåndsbetalt er et mobilabonnement som fungerer som et kontantkort. Du fyller enkelt på i Talkmore appen, og får full kontrol på ditt eget forbruk. På Talkmore sin nettside kan du lese deg opp på hva kontantløsningen inkluderer og priser utover dette, for eksempel på datapakker og utenlandsbruk.

   Ny mobil?

   Med Talkmore abonnement får du 1000 kr i mobilrabatt. Det betyr at du sparer hele 1000 kr på å kjøpe din neste nye mobiltelefon hos Talkmore. Les vilkårene på Talkmore sine nettsider og undersøk hvilken mobiltelefon du ønsker å sette på ønskelisten din. Du får også fri frakt når du kjøper mobil.

   Talkmore abonnement

   Du finner et hav av forskjellige abonnementer på Talkmores nettsider. Her finner du også en oversikt over hva hvert enkelt abonnement inkluderer. Bestill datakontroll for barn eller abonnementer uten krav om kredittsjekk. Du kan også bestille familie-abonnementer med 15% rabatt. Finn ditt perfekte abonnement i dag.

   SIM-kort

   Talkmore har ingen egne fysiske butikker så du kan ikke gå å be om nytt simkort. Trenger du et nytt simkort eller er ny kunde bestiller du dette på Talkmore sine nettsider. Du kan velge å få simkortet i posten, hente det på 7eleven eller Narvesen. Hos Talkmore får du alltid to simkort. Et til din telefon og et som kan brukes til nettbrett. Du kan også få en tvillingsim til din reservetelefon.

   Datapakke

   Alle abonnementene til Talkmore har en inkludert datapakke. De tilbyr forskjellig datapakker fra 0,5 GB til 16 GB så det bør dekke alle behov. Trenger du likevel mer er det selvsagt mulig å kjøpe ekstra data. Det er selvfølgelig 4G+ dekning fra Telenor og fri bruk i EU. Slik kan du bruke data omtrent hvor enn du befinner deg. Om du ikke bruker opp all datatrafikk på en måned blir den overført til neste.

   Lignende rabattkoder

   5%Rabatt
   En ny rabattkode finnes nå tilgjengelig

   Den smarteste måten å spare penger på

   Sparetips

   Dette er den absolutt smarteste og enkleste måten å spare penger på din neste mobilregning. Alt du trenger å gjøre er å verve en venn. Da spanderer Talkmore to månedsavgifter på både deg og vennen din.
   • Du verver enkelt ved å gå inn på Talkmores nettsider og oppgi ditt og din venns mobilnummer.
   • Så sendes en SMS og din venn kan velge sitt abonnement.
   • Og vipps, har både du og vennen din spart penger for de neste to månedene!
   Ønsker du å spare enda mer bør du holde deg oppdatert på våre Talkmore rabattkoder.

   Spar penger allerede i dag

   Bytter du til Talkmore sparer du penger fra dag en. Dette gjør du enkelt ved å tegne et nytt mobilabonnement. De første to månedene får du alle abonnentene til kun 99 kroner per måned. Du trenger ikke vente på å få SIM-kortet sendt hjem til deg i posten. Du kan hente det om fem minutter på din nærmeste Narvesen eller 7-Eleven om du vil. Slik er det både raskt og enkelt å spare penger fra og med i dag med Talkmore.
   2000
   Vis merVis mindre

   Full kontroll med Talkmore appen

   Laster du ned Talkmore sin egen app får du enkelt full oversikt over dine kostnader.
   • Her kan du også svært enkelt bestille ekstra tjenester som mer data.
   • Om du vil kan du samle hele familien i din app slik at du ser hele husets kostnader på en skjerm.
   • I appen får du også svar på vanlige spørsmål.
   • Tegn et Talkmore abonnement med rabatt ved å bruke en av våre Talkmore rabattkoder i dag. Last ned appen for å få full oversikt over din mobilregning.
   2000
   Vis merVis mindre

   Få 15% familierabatt

   Dersom dere går sammen og skaffer dere et familie-abonnement hos Talkmore kan dere spare hele 15% i måneden. I tillegg får dere full oversikt over alle kostnader i Talkmores egen app. Ingen Talkmore rabattkode er nødvendig, 15% rabatt gjelder for alle nye kunder - alltid.
   2000
   Vis merVis mindre

   Talkmore Ekstra Utland

   Holder du tett kontakt med familie, venner eller jobb i utlandet? Da er Talkmore Ekstra Utland noe for deg. Inkludert er 500 ringeminutter og 500 SMS til over 60 forskjellige land. I tillegg til hele EU får du også land som Pakistan, Filippinene og India. Se den komplette listen over land og vilkår på Talkmores nettsider.
   2000
   Vis merVis mindre

   Populære butikker

   • BliVakker.no
   • Elektroimportøren
   • inkClub
   • Lampemesteren
   • Lets Deal
   • Nettbuss
   • Nytelse.no
   • Optimalprint
   • Staypro
   • Yoolando

   Har du en rabattkode?

   Gi oss beskjed om du vet om en rabattkode vi ikke har
   Fyll inn her

   Ta kontakt med kundeservice

   Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du alltid ta kontakt med Talkmores kundeservice. Den er åpen seks dager i uken. Sjekk først svarene på vanlige spørsmål på deres nettside. Finner du ikke det du leter etter kan du ta kontakt enten på chat eller på telefon. Begge er åpen mandag til og med lørdag.
   2000
   Vis merVis mindre