X-life rabattkode i 2022

Spar med en X-life kupongkode i juli 2022

 • Alle (7)
  Alle (7)
 • Kampanjer (7)
  Kampanjer (7)
 • Fri frakt (1)
  Fri frakt (1)
50%
Rabatt

En mengde produkter med inntil 50% rabatt i bursdagssalget

45%
Rabatt

Her finner du tilbehør til airtracks med opptil 45% rabatt

40%
Rabatt

Spar inntil 40% på treningsutstyr fra Abilica

Fri
Frakt

Få fri frakt hos X-life når du handler for minst 800 kr

Fri frakt
50%
Rabatt

Kjøp airtracks her med inntil 50% rabatt

30%
Rabatt

Spar inntil 30% på romaskiner

50%
Rabatt

Spar inntil 50% på boblebad her

Disse X-life rabattkoder har utløpt

500 kr
Rabattkode
Kode

Kjøp Jumpmaster trampoline nå og spar 500 kr ekstra med denne X-life rabattkode

Kode
Verifisert
Utløpsdato:
 19. mai
Utløpsdato:
 19. mai
30%
Rabatt

Nå får du inntil 30% avslag på tredemøller

50%
Rabatt

Få tak i trampoliner her med helt opptil 50% rabatt

FAQs X-life

X-life kjører tidvis lagersalg av sine produkter på blant annet sosiale medier. Skulle det ikke være et pågående lagersalg, finner du alltid gode tilbud og kampanjer på X-life sin hjemmeside. Sjekk ut outletkategorien og spar penger på både klær, sko, tilbehør og treningsutstyr.

Tidligere kunder sine erfaringer med X-life er positive. Med 4 av 5 stjerner på Trustpilot, er det både trygt og bra å handle hos X-life. Tidligere kunder roser den gode kundeservicen og raske leveringen. Enkel og gratis retur av produkter ble også berømmet.

Den enkleste måten å få rabatt, er å sjekke ut vår rabattkodeside. Her finner du alle aktive rabattkoder for X-life, samt pågående rabatter og kampanjer. Velg den rabatten som passer deg best og spar inntil 80% på ditt kjøp!
Ved å melde deg på nyhetsbrevet til X-life, vil du også være den første til å motta nyheter og rabatter.

Rabattkuponger til lignende butikker som X-life

Spar med X-life:

Gratis frakt

Gratis frakt

X-Life vet at å måtte betale for transportkostnader er irriterende. Derfor, hvis du bestiller for mer enn 800 kr, må du ikke betale for transportkostnaden. Vært også på utikk etter en rabattkode som gir deg gratis frakt på hele din ordre.
Bytte og retur

Bytte og retur

Hvis produktet du bestilte ikke passer, eller du bare skifter deg, kan du alltid returnere produktet helt gratis. Bare send pakken tilbake, og de vil gi deg full refusjon. Produktet blir ikke skadet når den returneres til butikken.

Kundeservice

Kundeservice

Hvis du noen gang har noen spørsmål angående et bestemt produkt eller din bestilling, ikke vent med å kontakte kundeservice. De er alltid glade for å svare på dine spørsmål og vil alltid komme frem til en løsning sammen med deg.
Følg dem

Følg dem

Hvis du er på utkikk etter treningsinspirasjon, anbefaler vi at du følger deres sosiale medier. Med litt lykke vil du finne en eksklusiv X-life rabattkode som bare finnes på sine sosiale medier-plattformer. De finnes på både Facebook og Instagram.
Gratis inspirasjon

Gratis inspirasjon

Visste du at hos X-life kan du få helt gratis inspirasjon til treningen din? Dette gjør du enkelt ved å følge X-life sin blogg. Her finner du ferdigsydde treningsprogrammer, trender innen trening samt sunne og gode oppskrifter.

Oversikt over våre rabattkoder

Antall rabattkoder7
Høyeste rabatt50%
Fri frakt 1
Sist oppdatert: I går

Spar på treningsklær

Benytt en X-life rabattkode

Den enkleste måten å spare penger på din bestilling er ved å bruke en rabattkode. Ved å klikke på en av kodene våre, blir du tatt til X-lifes hovedside hvor du kan handle alt du trenger. Når du er ferdig, gå til kassen og skriv inn koden i boksen som sier rabattkode. Du vil da motta prosentandelen på kjøpet ditt. Rabattkoder vil fungere på hvert produkt, med mindre vi spesifikt angav at det kun er tilgjengelig for et bestemt produkt eller en kategori. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert med vår side da vi oppdaterer vår side kontinuerlig når det er nye rabattkoder og kampanjer.

Lignende butikker som X-life

Chillout rabattkode
Coolshop rabattkode
Coolstuff rabattkode
E-wheels rabattkode
Fruugo rabattkode
LetsDeal rabattkode
Wish rabattkode
Yoursurprise rabattkode

Beste måten å spare på

Vi vet at mange av dere ønsker en X-life studentrabatt, men X-life tilbyr for tiden ingen eksklusiv studentrabatt. Dette betyr allikevel ikke at du ikke får meget gode rabatter som kunde. Våre beste tips for å spare penger her er ved å følge med på:
 • Sesongsalg
 • Lagersalg
 • Outleten
 • Nyhetsbrevet

Mest populære butikker

FotoKnudsen rabattkode
Gina Tricot rabattkode
HM rabattkode
Helly Hansen rabattkode
Homeroom rabattkode
Jotex rabattkode
Lenovo rabattkode
Lightup rabattkode
Nytelse.no rabattkode
Tights.no rabattkode
Vita rabattkode

Spar stort på varemerker

X-life har et stort utvalg av merket sportsklær som du kan velge mellom. Alle disse produktene har god prisgaranti, noe som betyr at du ikke finner det billigere noe annet sted. Nedenfor er noen av de største merkene som X-life har for øyeblikket:
 • Puma
 • adidas
 • Johaug
 • Reebok
 • Oakley
 • Better bodies
 • Workout Empire
For å spare penger på disse produktene, vær på utkikk etter en X-life kupongkode eller en kampanje som gir deg rabatt på disse merkene. Det er veldig enkelt å spare penger!
TV 2Kontakt | Om oss | Personvern | Informasjonskapsler | Bedriftsdata |